Felhasználási feltételek

Ezek a szolgáltatásokra és az előfizetőinkre alkalmazandó ÁLTALÁNOS SZABÁLYOK. Mostantól azt a személyt, aki megvásárolja a Neolo.com bármely szolgáltatását, "Előfizetőnek" nevezzük. A szerződéses szolgáltatások igénybevétele a következő feltételek teljes elfogadását feltételezi:

1 - Tartalom

A Neolo.com-nal kötött szolgáltatásokat kizárólag törvényes célokra szabad felhasználni. A Neolo.com-nal kötött bármely olyan szolgáltatás használata, amely sérti a helyi, nemzeti vagy nemzetközi törvényeket, szigorúan tilos. A Neolo.com-nal kötött szolgáltatások igénybevétele közben az előfizető nem lesz képes: illegális, visszaélésszerű, rágalmazó, rasszista, sértő vagy bármilyen más kifogásolható információ terjesztése vagy továbbítása, akár fényképek, szövegek, reklámbannerek vagy linkek révén külső oldalakra, valamint bármilyen olyan információt vagy szoftvert közzétehet, továbbíthat, reprodukálhat, terjeszthet vagy kiaknázhat, amely vírusokat vagy bármilyen más káros komponenst, szoftvert vagy egyéb anyagot tartalmaz, amely nem eredeti (kalóz), sérti a szellemi tulajdonhoz fűződő jogokat, közzétesz vagy szolgáltat anyagot vagy források a hackelésről, feltörésről vagy bármilyen egyéb információról, amelyet a Neolo.com helytelennek tart. A rendszer tiltott célokra történő felhasználása lehetővé teszi a Neolo.com számára, hogy a szerződéses szolgáltatásokat előzetes értesítés nélkül felfüggessze. Ha jogellenes célokra használt szolgáltatást vagy domaint szeretne bejelenteni, vegye fel a kapcsolatot Kutatási Osztályunkkal: abusos@neolo.com

2 - A szolgáltatás megtagadása vagy visszavonása

A Neolo.com fenntartja a jogot, hogy megtagadja az előfizető által előzetes értesítéssel vagy anélkül szerződéskötött szolgáltatások felfüggesztését vagy megszüntetését, ha az előfizető olyan magatartást vagy tevékenységet folytat, amelyet a Neolo.com a szabályok, szabályok és feltételek visszaélésének vagy megsértésének tekint. itt vannak kitéve, előzetes értesítéssel vagy anélkül, és nem vállal felelősséget a következményekért, amelyek ezen okból következhetnek be. Ez a helyzet magában foglalja azokat az eseteket is, amikor a Neolo.com műszaki területe a szolgáltatást olyan fiókokra törli, amelyek olyan műveleteket hajtanak végre, amelyek nem teszik lehetővé a többi felhasználó megfelelő működését. A felfüggesztés minden esetét ki kell értékelni, és adott esetben megrendelik az ügyfél adminisztratív visszavonását. Hasonlóképpen, az Előfizető elfogadja és értesítést kap arról, hogy a Neolo fenntartja a jogot, hogy véglegesen eltávolítsa, felfüggessze vagy megszüntesse az előfizető házigazdájának szerződéses szolgáltatásait, információit vagy tartalmát, ha működési vagy kereskedelmi okokból szükséges, és csak az értesítésre van szükség, csak Következő feltételek. Hasonlóképpen, a Neolo.com további információkat kérhet az ügyfél fiókjának érvényesítéséhez, és harmadik fél csalás elleni szolgáltatásait (például a MaxMind) felhasználhatja az ügyfél magatartásának felmérésére. A Neolo.com 30 munkanapon belül visszatarthatja a fizetést az ügyféltől olyan ügyfelek számára, akik megbízhatatlannak minősíthetők, vagy akik nem érvényesítik számláját a Neolo.com érvényes azonosítója alapján

3 - Programok és szkriptek

Végrehajtási engedélyekkel rendelkező fiókok fogadása esetén az előfizető telepítheti és végrehajthatja a megfelelőnek ítélt szkripteket. A Neolo.com azonban fenntartja a jogot az előfizető által telepített szkriptek vagy szoftverek inaktiválására, amelyek befolyásolják a kiszolgálók normál működését, és károsítják az ügyfeleket, amelyek a hozzájuk kapcsolódó webhelyeket üzemeltetik. Másrészt, minden olyan szoftvernek vagy alkalmazásnak, amelyet a felhasználó telepít a Neolo.com szerverekre, mind a megosztott, mind a dedikált szerverekre, meg kell szereznie a megfelelő felhasználói engedélyt, amely garantálja a felhasználó jogait. Abban az esetben, ha a telepített szoftvert birtokló entitás engedélyének ellenőrzését kéri, a szolgáltatást felfüggesztjük, amíg a felhasználó benyújtja a telepítéshez szükséges engedélyeket.

4 - Fájlterjesztés

Azokat a webhelyeket, amelyek célja a fájlok (például fotógalériák, MP3, letölthető programkönyvtárak, videók, nagy tömörített fájlok stb.) Terjesztése és tárolása, eseti alapon kerülnek mérlegelésre. A Neolo.com azonban fenntartja a jogot az ilyen fiókok felfüggesztésének vagy törlésének visszavonására. Egy webhely akkor tekinthető ebbe a jellemzésbe, ha tartalmának több mint 5% -át archívumokra szánják terjesztésre. Újbóli elkövetés esetén a webhely újbóli aktiválásához 50 USD összegű bírságot kell fizetnie.

5 - Forgalom elfogyasztása (sávszélesség)

Az összes tárhely-terv, a korlátlan, azonnal kezelhető terv kivételével, tartalmaz bizonyos mennyiségű havi forgalmat. Ha túllépte az átviteli korlátot, akkor a szolgáltatás regisztrálásakor értesítést kapunk a fő kapcsolattartóként beállított e-mail címről. A korlátozást nem lehet megszüntetni, ha webhelyét gyakran túllépik, kérheti, hogy tervének meghosszabbítását magasabb átviteli sebesség elérése és a webszolgáltatás esetleges eltömődéseinek elkerülése érdekében kérje.

6 - Befogadási szerződés

Az előfizető és a NEOLO.COM közötti kapcsolat vonatkozásában nincs olyan hallgatólagos garancia vagy kötelezettség, amelyet ebben a dokumentumban kifejezetten nem sorolunk fel. A terv igénylése és a megrendelés adatainak megerősítő e-mail elküldése után 30 nap áll rendelkezésére a megfelelő kifizetés elvégzésére. A szolgáltatás után történő fizetés után az ügyfél területéről értesíteni kell azt, KIK HOZZÁFÉRÉSE A HELY FŐOLDALA, az „Értesítés a fizetésről” opcióval az aktiválás vagy Szolgáltatás megújítása. A fizetési adatok bevitele nem garantálja, hogy a fizetés ellenőrizhető, az ügyfél a becsült késési periódus részletezése után megtekintheti fizetésének állapotát az ÜGYFÉL-területről. A fizetés ellenőrzése után egy e-mailen keresztül értesítjük Önt a kapcsolattartási e-mailben. Abban az esetben, ha a fizetést a közigazgatási részleg nem tudja ellenőrizni, ezt a fizetési jelentést törli, az értesítést e-mailben küldjük el, és ezt újra értesítenie kell a fizetési nyugtának beolvasásával.

Leiratkozás a szolgáltatásról:
A szolgáltatás lemondásához az ügyfélnek kérnie kell és meg kell erősítenie azt a kliens panelről a customers.neolo.com oldalon. Ennek elmulasztása és a szolgáltatás aktív folytatása esetén a Neolo fenntartja a jogot, hogy a szolgáltatás beszedéséhez szükségesnek ítélt módon járjon el.

7 - Titoktartás

A Neolo.com fenntartja az előfizető által a szolgáltatás gyűjtése érdekében biztosított információk bizalmas jellegét és biztonságát, az adatvédelmi törvényben leírtak szerint.

8 - adatvesztés

A Neolo.com nem vállal felelősséget a felhasználók által okozott adatvesztésért a szerveren, rendszerünk meghibásodásaiért vagy szervereink frissítéseiért, vagy egyéb felmérhetetlen. A felhasználó felelőssége, hogy biztonsági másolatot készítsen az oldalról. A webmail rendszer leveleinek őrzése is a felhasználó felelőssége. A Neolo.com biztonsági másolatot is készít az összes webhelyről, de nem vállal garanciát rá. A Neolo.com nem készít biztonsági másolatot (biztonsági másolatot) a 35 GB-nál (35840 Mb) nagyobb fiókokról. Ezért az előfizetőnek óvintézkedéseket kell tennie biztonsága érdekében. Mindenesetre az ügyfélnek vissza kell állítania vagy biztonsági másolatot kell készítenie tárhelyfiókjáról. fizet 50 USD-t a feladat elvégzéséhez szükséges munkáért.

9 - Domain átvitel késése

A Neolo.com nem felelős a domain regisztráció és a DNS-átvitel késéséért, amelyet harmadik fél vagy a szolgáltatást megszerző felhasználó okozott.

10 - Kifizetések és lejárat

A pénznem alapja USD. Abban az esetben, ha az ügyfél nem teljesíti a fizetést, és figyelmezteti erről az ügyfél területén, a Neolo.com fenntartja a jogot a weboldal ideiglenes felfüggesztésére. Az újraaktiváláshoz meg kell fizetni a szolgáltatás megújításának költségeinek megfelelő összeget, amelyet csak akkor lehet újra aktiválni, ha a fizetés akkreditációja igazolásra került. Ha a lejárati dátumot követő 20 naptári napon nem fizet, akkor a webhely végleges lemondása, a felhasználó által tárolt összes információ megfelelő törlésével. Ilyen módon a felhasználó elveszíti minden jogát, hogy igényelje a törölt információkat. A szolgáltatás kifizetése havonta előre, éves, negyedéves vagy havi alapon történik, a terv részleteinek megfelelően. A fizetési eszközökben, ahol az ügyfél kommunikációjára van szükség a befizetett összeg tájékoztatása és személyre szabása érdekében, a Neolo fenntartja a jogot, hogy az ügyfél számláját megelőzően felfüggessze vagy törölje mindaddig, amíg az utóbbi beszámol az említett fizetésről, és a Neolo.com kiállítja a fizetés visszaigazolását.

pontosítás:

1 - Ha a tárhelyi terv magában foglalja a domaint a lejárat elérésekor, akkor a domain automatikusan felfüggesztésre kerül, és az állapotot lejártá változtatja. A birtokosnak 10 nap áll rendelkezésére, hogy ugyanezt fizesse a Neolo.com által megújított árat, és ezen 10 nap után további 90 dollárt kell fizetni a domainért (kivéve a HELYI DOMÁNOKAT, amelyek az egyes országok szabályozásától függően) annak megújítását), és amelyért az ügyfél elfogadja, hogy a Neolo.com nem felelős), valamint a webtárhely megújításának árával, hogy a domain és a host üzemeltetése újra aktiválódjon. A Neolo nem biztosítja, hogy egy domain meghosszabbításra kerüljön, ha a fizetés megtörtént. Ha a domain nem tudja megújítani, a Neolo megtéríti az előfizetőnek a domain megújításáért fizetett összeget, amely soha nem haladhatja meg a 11 U $ D (egyszeri fizetés) összeget.

2 - Kizárólag a nemzetközi domainek regisztrálására irányuló tervek esetén a lejárat elérésekor a domain automatikusan felfüggesztésre kerül, és az állapotát lejártá változtatja. A birtokosnak 10 nap áll rendelkezésére, hogy ugyanezt fizesse a Neolo.com által megszabott megújítási áron, és ezen 10 nap után további 90 dollárt kell fizetni, plusz a megújítási árat, a domain működésének újbóli aktiválásához. A Neolo nem biztosítja, hogy egy domain meghosszabbításra kerüljön, ha a fizetés megtörtént. Ha a domain nem tudja megújítani, a Neolo megtéríti az előfizetőnek a domain megújításáért fizetett összeget, amely soha nem haladhatja meg a 11 U $ D (egyszeri fizetés) összeget.

11 - A fizetések folyószámlán történő elosztása

Az ügyfél Neolo.com folyószámlája a modalitással működik: a terhelések és a jóváírások összege. Ilyen módon az ügyfél által bevitt minden befizetést először az adminisztratív szempontból AKTÍV és / vagy FELTÜNTETT adminisztratív szolgáltatás első megújításának tulajdonítják. Ha nincs lejárt megújítás, akkor az összeget beszámítják a függőben lévő beszerzésekhez, vagy KIEGÉSZÍTŐ MÉRLEG-ként rendelik hozzá a jövőbeli beszerzésekhez vagy megújításokhoz.

12 - Módosítások

A Neolo.com fenntartja a jogot arra, hogy változtasson a tervek és / vagy a kínált szolgáltatások jellemzőiben és árain. Bármely értesítés, amely befolyásolja a kínált szolgáltatások műszaki jellemzőit, közvetlenül az internetes weboldalunkon keresztül történik. És a Neolo szolgáltatásának pusztán igénybevétele magában foglalja a dokumentum módosításainak és / vagy frissítéseinek elfogadását.

13 - Spam elleni politika (kéretlen reklámok küldése)

Az internet növekedésével párhuzamosan az e-mailekkel való visszaélések is növekednek. Az emberek nagyon dühösek a SPAM iránt, és panaszokat küldnek a szolgáltatóknak. Ezért szigorú álláspontot kell vállalnunk a SPAM levelekkel kapcsolatban. Az előfizető vállalja, hogy nem továbbítja kéretlen hirdetéseket e-mailben vagy más módon az interneten a Neolo.com-on tárolt szolgáltatások reklámozása révén, akár velünk kötött szolgáltatásokkal, akár bármely más szolgáltatóval. Ennek a pontnak a figyelmen kívül hagyása a szerződéses szolgáltatások azonnali felfüggesztését vonja maga után, előzetes értesítés nélkül. A felmerült költségeket a felhasználó számláján terheljük. Ha észleli a felhasználó SPAM leveleinek küldését, a számla felfüggesztésre kerül, és 50 USD összeget kell fizetnie, mint a fiók újbóli megnyitásának díját. Ha ez a politika folytatódik, akkor a fiókot eltávolítják szervereinkről, és amint azt fentebb említettük, a felhasználónak viselnie kell a felmerült költségeket és az ugyanazon szerver többi felhasználójának okozott károkat. Amikor a szolgáltatást SPAM felfüggeszti, felfüggesztési képernyőt kell elhelyezni a megfelelő oldalon. Ezt a képernyőt eltávolítják, amint a bírság megfizetését igazolják.

14 - Tömeges küldemények kézbesítése

Úgy tűnik, hogy a tömeges levelezés nem engedélyezett, mivel a kiszolgáló működését befolyásolja. Ha az Előfizetőnek van bizonyos száma felhasználó, akit érdekel bizonyos információt szerezni a vállalatról vagy szolgáltatásáról, a megfelelő e-mail küldése előtt vegye fel a kapcsolatot a műszaki területtel a customers.neolo.com webhelyen, szükséges utasításokat annak érdekében, hogy semmiféle konfliktus ne keletkezzen. Tömeges levelezés esetén a számlát azonnal felfüggeszti cégünk műszaki osztálya. Csak akkor áll helyre, ha az Előfizető kapcsolatba lép ezzel a részleggel, hogy tisztázza a helyzetet, és a Neolo.com úgy véli, hogy nem áll fenn a levélkiszolgáló IP-címének „betiltásának” vagy a kiszolgálók telítettségének veszélye.

15 - Adathalászat elleni politika

A szolgáltatás felfüggesztése és / vagy megszüntetése az adathalász észlelése előtt a Neolo.com webhelyen tárolt webhelyről. Az "adathalászat" olyan módszer, amely a csalások és / vagy személyazonosság-lopások megvalósításához szükséges információk megszerzéséhez kapcsolódik. Információkat, például hitelkártya-számokat, jelszavakat, számlainformációkat vagy egyéb személyes adatokat vesz megtévesztéssel. Az ilyen típusú csalásokat általában e-mailen vagy pop-up-on keresztül érik el. A Neolo.com támogatja a nemzetközi szervezeteket az internetes adathalászat elleni küzdelemben. Ha úgy gondolja, hogy az adathalász áldozata lett, tegye a következőket:

 • A csalásról azonnal jelentkezzen a customer.neolo.com műszaki támogatási szolgálatában> Kapcsolat
 • Adjon meg csaló részleteket, például a kapott üzeneteket az illetékes hatóságnak az Internetes Csalásbejelentési Központon (https://www.ic3.gov) keresztül. Ez a központ világszerte együttműködik a jogi hatóságokkal együttműködve a csaló webhelyek gyors bezárása és a csalásért felelős személyek azonosítása érdekében

Ha úgy gondolja, hogy személyes adatait ellopták vagy veszélybe sodorták, akkor ezeket közölnie kell az FTC-vel https://www.ftc.gov

 • Ha az ügyfél közvetlenül felel, akkor a felfüggesztés végleges és visszafordíthatatlan.
 • Ha a webhelyére erre a célra telepített alkalmazásokban sebezhetőségeket használtak, akkor el kell vállalnia, hogy kijavítják azokat és törölnek rosszindulatú fájlokat a webhelyről

Újbóli elkövetés esetén a webhely újbóli aktiválása érdekében meg kell fizetnie az 50 USD-nek megfelelő pénzbírságot, ismételten vállalva, hogy kijavítja a sebezhetőségeket és törli a webhely rosszindulatú fájljait. Ha ezt követően számláját erre a célra újra felhasználják, véglegesen és visszafordíthatatlanul töröljük azt. Ha jogellenes célokra használt szolgáltatást vagy domaint szeretne bejelenteni, vegye fel a kapcsolatot a Kutatási Osztályunkon keresztül abusos@neolo.com

Hasonlóképpen, a tárhely-tervek kizárólag a webhelyeknek megfelelő fájlokat tárolhatják. A 100 MB-ot meghaladó .zip, .tar.gz videókat vagy más kiterjesztéseket haladéktalanul megvizsgálják, és a Neolo.com közvetlenül törölhetik anélkül, hogy az ügyféllel konzultálnának, hogy megőrizzék a web hosting szerverek stabilitását és rugalmasságát. A tartalom ilyen eltávolítása a szolgáltatótól nem jár kompenzációs joggal. Nagy (100 MB-nál nagyobb) fájlok tárolására az ügyfélnek VPS szolgáltatást kell felvennie.

16 - Pénzvisszafizetés (visszatérítéshez való jog)

A Neolo.com-nak a nyújtott szolgáltatásokért fizetett pénz visszatérítésének igénylési joga csak akkor érvényes, ha a szolgáltatás csak a következő tervek valamelyikének felel meg:

 • 0. terv, 1. terv, korlátlan terv, viszonteladói tervek, prémium tervek.

Ezenkívül ahhoz, hogy az ilyen visszatérítési kérelmet megvizsgálhassák, a következő követelményeknek kell teljesülniük:

 • A kérelmet a Neolo.com-nak az eredeti szolgáltatás első 30 napja előtt meg kell kapnia. A terv módosítása esetén az első szolgáltatás megvásárlásának dátumát veszik figyelembe.
 • A tervnek, amelyre a MoneyBack-t kérik, AKTÍVnak kell lennie. Annak érdekében, hogy a MoneyBack opció ellenőrizhető legyen, NE kérje NE, hogy leiratkozzon a szolgáltatásról a visszatérítési igény előtt vagy alatt.
 • A kérés csak akkor lesz érvényes, ha a szolgáltatást nem nyújtották, vagy ha a leállási idő több mint évente 90% volt a siteuptime.com webhelyen mérve. A visszatérítetlen adminisztratív költségekre 15% -os újratelepítési díjat állapítanak meg.
 • A Neolo.com nem téríti vissza a szerzői jogok megsértése miatt felfüggesztett hosting-fiókokat vagy a PayU vagy a Payssion platformon keresztül végrehajtott fizetéseket (hitelkártyával vagy készpénzzel egyaránt). Csak a PayPal-on keresztül fizetett összegeket térítik vissza.

A visszatérítés iránti kérelem kézhezvétele és a fent meghatározott követelmények teljesítése után a Neolo.com értékeli a kérelmet, és adott esetben az összeget a megállapodás szerinti eszközökkel visszatérítik. A visszatérítés összege nem tartalmazza a jutalék költségeit, amelyeket bizonyos fizetési formáknál alkalmaznak. A visszatérítés 20–40 munkanapot vehet igénybe. Az SSL, licencek, regisztrációk, megújítások és domain-átadások semmilyen körülmények között nem kerülnek visszatérítésre. Visszatérítést csak a szolgáltatás kezdeti megkötésétől számított 30 napon belül lehet igényelni, az említett időtartam után a felhasználó elfogadja, hogy a visszatérítésre nincs lehetőség.

17 - Domain regisztráció

A domain feldolgozása, amelyre a Neolo.com webhelyen regisztrációt fizetnek, a rendelkezésre álló lehetőségek függvénye a megfelelő szervezetnél történő regisztrációkor. Ez az eljárás csak akkor kezdődik, amikor a fizetési akkreditáció igazolásra került. A domain feldolgozása után a domain karaktereit nem lehet módosítani, és az általuk befizetett összeget nem lehet visszatéríteni. A Neolo.com domainhez kapcsolódó bármely eljárás végrehajtásával elfogadja a nemzetközi szervezet által felállított feltételeket. Az ICANN a Neolo.com megerősíti a rendelkezésre állást a megrendelés kitöltésekor a megfelelő TLD operátor Whois szerverén keresztül. A Neolo.com nem felelős a TLD-üzemeltető WHOIS adatbázisában szereplő információkért, mivel az adatok pontosságát illetően bármilyen garancia vagy garancia nélkül kerül megadásra.

Ha azt a domaint, amelyet az ügyfél a megrendelésben megadott, elfoglaltnak vagy érvénytelennek találja, akkor alternatív domain küldésének lehetősége lesz, megtartva ugyanazt a kiterjesztést, mint a vásárlásnál kiválasztott. A foglalt vagy érvénytelen domain észlelése és jelentése akkor történik, amikor a domain már rendelkezik az ellenőrzött fizetési és regisztrációs lépéssel. Az értesítés e-mailben történik, amely tartalmazza az alternatív név elküldésére vonatkozó utasításokat. A Neolo.com technikai vagy adminisztratív okokból felfüggesztheti a domaineket, az ügyfélnek lehetősége van arra, hogy megoldás céljából kommunikáljon az ügyfélterületén a Kifizetések területtel. A lejárat elérésekor a domain automatikusan felfüggesztésre kerül, és az állapotot lejártá változtatja.

A birtokosnak 10 nap áll rendelkezésére, hogy ugyanezt fizesse a Neolo.com által megszabott megújítási áron, és ezen 10 nap után további 90 dollárt kell fizetni, plusz a megújítási árat, a domain működésének újbóli aktiválásához. 15 nap elteltével a domain lejárati idejét törli.

18 - Domain megújítása

Csak azok a domainek újulnak meg, amelyeket a Neolo.com kivétel nélkül eredetileg regisztrált. Azon domainek, amelyek nincsenek ebben a helyzetben, átkerülhetnek a Neolo.com webhelyre, és legalább 30 nappal a lejárati dátum előtt végre kell hajtani ezt a módosítást. A megújítási folyamat csak a fizetés ellenőrzése után indul el, még akkor is, ha az nem garantálja a domain megújítását. Csak egy domain újítására kerülhet sor, ha a fizetés időben és formában megtörtént, ellenkező esetben ez nem lehetséges. A Neolo.com nem vállal garanciát és felelősséget, ha a domain nem újítható meg. A .com.es, .es, .com.pe és .pe domaineket 60 nappal a lejárat előtt meg kell újítani, hogy elkerüljék a beváltási időszakot. A .com.au és .au domaineket 90 nappal a lejárat előtt meg kell újítani, hogy elkerüljék a beváltási időszakot.

19 - Domain Transfer

Ez egy olyan szolgáltatás, amelyet a Neolo.com az ügyfelekkel történő jóvoltából végez, a Neolo.com nem felelős a regisztrációs területén kezdeményezett átadási eljárások helyes elvégzéséért, mivel ez kizárólag attól a szervezettől függ, ahol a domain eredetileg a domain Időben engedje el a kérdéses tartományt, és hogy a kezdeti regisztrációs entitásban lévő domain adminisztrátori kapcsolattartó e-mail címére elküldött e-mailek helyesen válaszolódjanak meg. Nem történik visszatérítés, mert a Neolo.com fizet, amikor a folyamat megkezdődik. Az átviteli folyamat csak akkor kezdődik, amikor a fizetési akkreditáció ellenőrzése megtörtént. Az átutalási folyamat kifizetője az ügyfél felelőssége, ellenőrzi, hogy a domain aktív vagy OK állapotban van-e a kezdeti regisztrációs entitásban, és írja be az átviteli kódot az ügyfél területéről. Ahhoz, hogy egy megújítási év hozzáadódjon az átadott domainhez, több mint 45 napnak kell lennie egy másik entitásban történő létrehozás vagy megújítás időpontjától számítva.

20 - Az elküldött e-mailek maximális száma

Az e-mailek küldésének korlátozása, amelyet a Neolo.com engedélyezett az egyedi terveiben és viszonteladói között, óránként 150 e-mailt küld minden domainre és létrehozott tárhely-fiókra. Ha túl sok e-mailt észlelnek, a kimenő e-mailek küldését a kimenő levelek blokkolásának felfüggesztése óta eltelt óra végéig blokkolják.
A felfüggesztés leggyakoribb okai:

- Biztonsági sérülékenység valamilyen webes formában az e-mailek küldéséhez. Ezekben az esetekben a felfüggesztés nem jár újraaktiválási költséggel, és aktiválódik, amint a felhasználó kapcsolatba lép a műszaki területtel és összehangolja a biztonsági rés megoldását. - Az e-mail fiók használata kizárólag SPAM levelek küldésére. Ezek az esetek a számla felfüggesztését, a nyomonkövetési ügy megnyitását és a megfelelő számla generálását eredményezik. A számlát csak akkor lehet újraaktiválni, ha az adósság megfizetését igazolták. FONTOS: Ezek a korlátozások csak a megosztott szerverekben található egyedi tervekre és viszonteladókra vonatkoznak. A dedikált szerverekre és a VPS-re vonatkozó korlátozás csak a berendezés (hardver) kapacitásától függ.

21 - Kommunikáció a műszaki támogatással és a kifizetésekkel.

Az optimális kapcsolatfelvételi módszer a customers.neolo.com webhelyen található. A telefonos munkaidő hétfőtől péntekig 10-től 20-ig GMT -3-ig tart. Az e-mailekre és a jegyekre a nap 24 órájában, az év 365 napján válaszolnak.

22 - Tárhely-tervek és engedélyezett számlák száma

Az egyedi lakhatási tervekre az alábbiakban hivatkozunk:

 • Plan 1
 • Plan 0
 • Korlátlan terv (több további domaint engedélyez, de mindegyiknek a számlatulajdonos tulajdonában kell lennie) Prémium csomagok

Az egyéni szállások alatt egyetlen webhely tárhelyének lehetőségét értjük. Több szállási tervre az alábbiakban hivatkozunk:

 • D7
 • D14
 • D25
 • D50
 • D100
 • D300

A többszörös tárolást úgy kell értelmezni, hogy korlátozott számú tárhelyfiókot hozhat létre, amelyet a szerződött terv határoz meg a WHM vezérlőpanelről. Ezeknek a tárhely-fiókoknak mindegyike lehetővé teszi egyetlen webhely üzemeltetését. Egy webhely tárolására kizárólag a Neolo.com által engedélyezett eszközök felhasználásával kerül sor. Semmi esetre sem megengedett a szerződéses szolgáltatás olyan módosítása, amely a terv jellemzőiben részletezetteknél megengedettnél több webhely tárolását eredményezi. Olyan tevékenységek, mint például a létezés (de nem korlátozódva ezekre): a .htaccess fájlban az APACHE irányelvekkel történő kiegészítési tartományok, a PHP kóddal vagy bármilyen más nyelven történő átirányítások stb. Nem megfelelőségnek minősülnek. Abban az esetben, ha az előfizető felmerül a korábban ismertetett tevékenység miatt, a szolgáltatás azonnali felfüggesztése - előzetes értesítés nélkül - folytatódik, amíg a helyzet normalizálódik. A hagyományos megosztott tárhely-fiókok (0. terv, 1. terv és korlátlan terv), valamint a viszonteladói tervek maximálisan 768 MB RAM-ot, kivételes esetekben pedig 1 GB-os RAM memóriahelyet korlátoznak. A prémium tárhely, a VPS tárhely és a dedikált kiszolgálók terveiben a RAM-memória szerepel az egyes tervekben.

23 - Migrációk

Az áttelepítések ingyenesek abban az esetben, ha az előző webtárhely-szolgáltató cPanelt használ, és lehetősége van teljes biztonsági mentések végrehajtására. Ellenkező esetben a műszaki csapat mérlegelni fogja az áttérés időtartamától függően, ha ez valamilyen költséggel jár vagy sem. A migráció az elérhetőség függvényében 3–10 munkanapot vesz igénybe. Abban az esetben, ha a cPanel nincs az előző szolgáltatónál, csak a webhelyet lehet áttelepíteni, az e-mail fiókokat nem. Ez utóbbiak csak kivételes esetekben és külön megállapodás tárgyát képező díj ellenében helyezhetők át. A migráció hétfőtől péntekig zajlik. Kivételesen hétvégén végezhetők, de csak az ügyfél és a szolgáltató előzetes megállapodása alapján.

24 - Alkalmazandó jogszabályok és viszonteladói felelősség

Joghatóság és alkalmazandó jog. Az e kérelem alapján felmerülő valamennyi vitát vagy vitát az Argentína Szövetségi Fővárosa illetékes bíróságainak joghatóságához kell utalni. Ezt a szerződést az Argentin Köztársaság törvényei szabályozzák. A Neolo.com-nak nincs szerződéses kapcsolat a végfelhasználóval, amely a szolgáltatást a szolgáltatás "viszonteladójával" szerződteti. A Neolo.com előzetes értesítés nélkül módosíthatja az itt leírt feltételeket és szabályokat, értesítve erről a szükségesnek ítélt módon.

25 - Cotizaciones en moneda local

Az ezen az oldalon dollárban (USD) megjelenített értékeket az Ön országának központi bankjának napi árfolyama alapján számították ki. A vásárláskor a tranzakció az Ön országának helyi pénznemének hitelkártyája pénzügyi intézmény által történő átváltása alapján történik. Ne feledje, hogy az árfolyamot és az egyéb lehetséges árfolyamokat a bank határozza meg.

Szolgáltatásaink bérbeadásával kijelenti, hogy ismeri és elfogadja ezeket a felhasználási politikákat.

Utoljára módosítva 2021. augusztus 3 -án.

Van kérdése? Csapatunk az Önök rendelkezésére áll, hogy segítsen
VÉGZÉS KONZULTÁCIÓ