Regisztrálja domainjét identitásvédelemmel:

Miért érdemes felvenni a domain identitás védelmét?

Mivel mindenkinek hozzáférése van egy domain tulajdonosának adataihoz, ezért fontos, hogy személyes adatait megvédjük a személyazonosság-lopások, a spam és az esetleges feltörések ellen.

Vigyázzon személyes adataira

Tehát senki sem kapja meg a domain regisztrációs adatait.

datos-personales
bloquea-atacantes

Blokkolja a támadókat

A legtöbb domain és webhely elleni támadást a domain tulajdonosának és regisztrálójának adatainak ismeretében végzik. Fontos, hogy tartsa távol a támadókat!

Gyakran ismételt kérdések

Miért felel nekem Neolo?

+

Küldetésünk, hogy bármely személy vagy vállalat elképzelését weboldalakká alakítsa. Segítünk személyes márkád vagy projekted fejlesztésében, online értékesítésben és a kívánt tartalom közzétételében. Röviden: a digitális vállalkozás építéséhez. Szeretjük a gyors, minőségi ügyfélszolgálatot nyújtani, ezért a megkeresések 80% -ára 1 órán belül válaszolunk, és 9,5 / 10 besorolással rendelkezünk. Ráadásul szervereink rendkívül stabilak, és 30 napos pénzvisszafizetési garanciát kínálunk. Részesei vagyunk az Open-Startups mozgalomnak: nyilvánosságra hozzuk az ügyfélszolgálat mutatóit és a szerverek stabilitását is. Minden héten új oktatóanyagokat, tanfolyamokat, interjúkat adunk ki szakemberekkel és ismeretismertetőket, hogy vállalkozásait a következő szintre emelhesse.

Miért fér hozzá mindenki a domain név regisztrálókhoz?

+

Mivel a Whois könyvtár egy nyilvános adatbázis, amely a világ minden tájáról származó domain tulajdonosok adatait tartalmazza. Az ID Privacy Protect segítségével elrejtheti adatait a nagyobb adatvédelem és biztonság érdekében.

És mi történik a vállalkozással? Azt akarom, hogy az ügyfelek találjanak meg

+

Az ügyfelek továbbra is megtalálhatnak téged, mert látni fogják az Ön weboldalán megjeleníteni kívánt információkat, ám senkinek nem lesz hozzáférése a WhoIs könyvtári adatokhoz.

Hogyan működik a domainen lévő Privacy Protect ID?

+

Az Ön adatainak megjelenítése helyett a "Domain by Proxy", partnerünk adatait jelenítjük meg, amely védő rétegként fog szolgálni az Ön személyes adatait illetően.

Mik az ID Privacy Protect előnyei?

+

Jobban védve lesz a lehetséges személyazonossági adatok ellopása, a személyes fiókjára küldött spam és a támadások vagy a domain-ellopások kísérleteivel szemben.

2002 óta 79 országból több mint 10 000 ügyfél választotta webtárhelyünket, különösen a Magyarország

Van kérdése? Csapatunk az Önök rendelkezésére áll, hogy segítsen
VÉGZÉS KONZULTÁCIÓ