Regisztrálja domainjét identitásvédelemmel:

Miért érdemes felvenni a domain identitás védelmét?

Mivel mindenkinek hozzáférése van egy domain tulajdonosának adataihoz, ezért fontos, hogy személyes adatait megvédjük a személyazonosság-lopások, a spam és az esetleges feltörések ellen.

Vigyázzon személyes adataira

Tehát senki sem kapja meg a domain regisztrációs adatait.

datos-personales
bloquea-atacantes

Blokkolja a támadókat

A legtöbb domain és webhely elleni támadást a domain tulajdonosának és regisztrálójának adatainak ismeretében végzik. Fontos, hogy tartsa távol a támadókat!

Gyakran ismételt kérdések

Miért felel nekem Neolo?

+

2002 óta vagyunk a piacon. Segítünk már több tízezer embernek és szervezetnek ötleteit és projektjeit olyan webhelyekké alakítani, amelyek a nap 24 órájában működnek. Úgy gondoljuk, hogy az interneten alapvető szükségletként, mint emberi jogként, ez az, ami lehetővé teszi az emberek számára, hogy kifejezzék magukat a világgal, és személyesen, gazdaságilag és szellemileg növekedjenek, ezért szeretnénk részt venni a projektben és segíteni abban, hogy online legyen a saját nevével az interneten . Több országban van szerverünk, ügyfelek az egész világon, és más cégekkel ellentétben a NEOLO.COM-ot továbbra is a tulajdonosok szolgálják ki. Fő befektetőink minden ügyfelünk ügyfeleink, akik támogatnak minket és lehetővé teszik, hogy velük együtt tovább növekedjünk. Azt akarjuk, hogy a projekt növekedjen és folyamatosan működjön, ezért szeretnénk lenni a webtárhely szolgáltatója Magyarország.

Miért fér hozzá mindenki a domain név regisztrálókhoz?

+

Mivel a Whois könyvtár egy nyilvános adatbázis, amely a világ minden tájáról származó domain tulajdonosok adatait tartalmazza. Az ID Privacy Protect segítségével elrejtheti adatait a nagyobb adatvédelem és biztonság érdekében.

És mi történik a vállalkozással? Azt akarom, hogy az ügyfelek találjanak meg

+

Az ügyfelek továbbra is megtalálhatnak téged, mert látni fogják az Ön weboldalán megjeleníteni kívánt információkat, ám senkinek nem lesz hozzáférése a WhoIs könyvtári adatokhoz.

Hogyan működik a domainen lévő Privacy Protect ID?

+

Az Ön adatainak megjelenítése helyett a "Domain by Proxy", partnerünk adatait jelenítjük meg, amely védő rétegként fog szolgálni az Ön személyes adatait illetően.

Mik az ID Privacy Protect előnyei?

+

Jobban védve lesz a lehetséges személyazonossági adatok ellopása, a személyes fiókjára küldött spam és a támadások vagy a domain-ellopások kísérleteivel szemben.

Ezen vélemények kialakításán dolgozunk

Nagy örömünkre szolgál, hogy a felhasználói projektek valóra válnak. Amikor minden tökéletesen működik, munkánk észrevétlenül marad, de a tiéd kiemelkedik. És ez az, ami számít.

Elsajátítottam a Neolóban működő gasztronómiai projektet, minden egyszerű és gyors volt.

Vicky Vago - Living Eat

Tíz éve vásárlók vagyunk, és ismét a Neolo-t választanánk.

Federico Pacheco - Entrópiabiztonság

A Neolo-t választom az ügyfelek webhelyeinek üzemeltetésére, és soha nem volt probléma

Michelle Dure - Grafikai tervező a Decero-ban

79 országból több mint 10 000 ügyfél bízik a Neoloban

Van kérdése? Csapatunk az Önök rendelkezésére áll, hogy segítsen
VÉGZÉS KONZULTÁCIÓ