Registreer uw domein met identiteitsbescherming:

Waarom domeinidentiteitsbescherming inhuren?

Omdat iedereen toegang heeft tot de gegevens van de eigenaar van een domein, is het daarom belangrijk om uw persoonlijke gegevens te beschermen tegen identiteitsdiefstal, spam en mogelijke hacking.

Zorg voor uw persoonlijke gegevens

Zodat niemand de registratiegegevens van uw domein verkrijgt.

datos-personales
bloquea-atacantes

Blokkeer aanvallers

De meeste aanvallen op domeinen en websites worden gedaan met kennis van de gegevens van de eigenaar en registrant van het domein. Het is belangrijk dat je de aanvallers op afstand houdt!

Veelgestelde vragen

Waarom past Neolo bij mij?

+

We zijn sinds 2002 op de markt. We helpen al tienduizenden mensen en organisaties hun ideeën en projecten om te zetten in websites die 24 uur per dag werken. Wij geloven in internet als een basisbehoefte, als een mensenrecht, het is wat mensen in staat stelt zich uit te drukken in de wereld en persoonlijk, economisch en spiritueel te groeien, dus we willen deel uitmaken van uw project en u helpen online te zijn met uw eigen naam op internet . We hebben servers in verschillende landen, klanten over de hele wereld en in tegenstelling tot andere bedrijven, wordt NEOLO.COM nog steeds bediend door de eigenaars. Onze belangrijkste investeerders zijn onze klanten, die ons allemaal ondersteunen en ons in staat stellen om met hen mee te groeien. We willen dat uw project groeit en altijd werkt, dus we willen uw webhostingprovider zijn in Nederland.

Waarom heeft iedereen toegang tot domeinnaamregistranten?

+

Omdat de Whois-directory een openbare database is met gegevens van domeineigenaren over de hele wereld. Met de ID Privacy Protect kunt u uw gegevens verbergen voor meer privacy en beveiliging.

En wat gebeurt er met mijn bedrijf? Ik wil dat mijn klanten me vinden

+

Uw klanten kunnen u blijven vinden omdat ze de informatie zien die u op uw website wilt weergeven, maar niemand heeft toegang tot uw WhoIs-directorygegevens.

Hoe werkt de Privacy Protect ID voor domeinen?

+

In plaats van uw gegevens weer te geven, tonen we de gegevens van "Domain by Proxy", onze partner die zal fungeren als een beschermingslaag voor uw persoonlijke gegevens.

Wat zijn de voordelen van ID Privacy Protect?

+

U wordt beter beschermd tegen mogelijke identiteitsdiefstal, spam in uw persoonlijke account en poging tot aanvallen of domeindiefstal.

We werken om deze meningen te bereiken

Our greatest satisfaction is to turn our customers’ ideas into reality. When your website functions perfectly, our work goes unnoticed, but yours shines. And that is what matters to us.

Ik beheer mijn gastronomische project in Neolo, alles was gemakkelijk en snel.

Vicky Vago - Living Eat

We zijn klanten 10 jaar geleden en we zouden weer Neolo kiezen.

Federico Pacheco - Entropiebeveiliging

Ik kies Neolo om de websites van mijn klanten te hosten en ik heb nooit een probleem gehad

Michelle Dure - grafisch ontwerper bij Decero

Meer dan 10.000 klanten uit 79 landen vertrouwen op Neolo

Heeft u nog vragen? Ons team staat tot uw beschikking om u te helpen
RAADPLEGING UITVOEREN

Wij bieden cookies: We maken gebruik van hulpmiddelen, zoals cookies, om essentiële diensten en functies voor onze site te bieden, en om gegevens te verzamelen over hoe bezoekers omgaan met onze site, producten en diensten. Door op Accepteren te klikken of gewoon door deze site te blijven gebruiken, gaat u akkoord met ons gebruik van deze tools voor advertentie- en analysedoeleinden.

aanvaarden