Registreer uw domein met identiteitsbescherming:

Waarom domeinidentiteitsbescherming inhuren?

Omdat iedereen toegang heeft tot de gegevens van de eigenaar van een domein, is het daarom belangrijk om uw persoonlijke gegevens te beschermen tegen identiteitsdiefstal, spam en mogelijke hacking.

Zorg voor uw persoonlijke gegevens

Zodat niemand de registratiegegevens van uw domein verkrijgt.

datos-personales
bloquea-atacantes

Blokkeer aanvallers

De meeste aanvallen op domeinen en websites worden gedaan met kennis van de gegevens van de eigenaar en registrant van het domein. Het is belangrijk dat je de aanvallers op afstand houdt!

Veelgestelde vragen

Waarom past Neolo bij mij?

+

Onze missie is dat elke persoon of bedrijf zijn idee kan omzetten in een website. Wij helpen u uw persoonlijke merk of project te ontwikkelen, online te verkopen en de inhoud te publiceren die u wilt. Kortom, om uw digitale bedrijf op te bouwen. We houden ervan om snelle, hoogwaardige klantenondersteuning te bieden, daarom beantwoorden we 80% van de vragen in minder dan 1 uur en hebben we een 9,5 / 10-beoordeling. Bovendien zijn onze servers superstabiel en bieden we een 30 dagen geld-terug-garantie. We maken deel uit van de Open-Startups-beweging: we maken de statistieken van de klantenservice openbaar en ook de stabiliteit van de servers. Elke week publiceren we nieuwe tutorials, cursussen, interviews met specialisten en kennisgidsen zodat jij jouw ondernemerschap naar een hoger niveau kunt tillen.

Waarom heeft iedereen toegang tot domeinnaamregistranten?

+

Omdat de Whois-directory een openbare database is met gegevens van domeineigenaren over de hele wereld. Met de ID Privacy Protect kunt u uw gegevens verbergen voor meer privacy en beveiliging.

En wat gebeurt er met mijn bedrijf? Ik wil dat mijn klanten me vinden

+

Uw klanten kunnen u blijven vinden omdat ze de informatie zien die u op uw website wilt weergeven, maar niemand heeft toegang tot uw WhoIs-directorygegevens.

Hoe werkt de Privacy Protect ID voor domeinen?

+

In plaats van uw gegevens weer te geven, tonen we de gegevens van "Domain by Proxy", onze partner die zal fungeren als een beschermingslaag voor uw persoonlijke gegevens.

Wat zijn de voordelen van ID Privacy Protect?

+

U wordt beter beschermd tegen mogelijke identiteitsdiefstal, spam in uw persoonlijke account en poging tot aanvallen of domeindiefstal.

Sinds 2002 hebben meer dan 10.000 klanten uit 79 landen voor onze webhosting gekozen, vooral vanaf Nederland

Heeft u nog vragen? Ons team staat tot uw beschikking om u te helpen
RAADPLEGING UITVOEREN

Wij bieden cookies: We maken gebruik van hulpmiddelen, zoals cookies, om essentiële diensten en functies voor onze site te bieden, en om gegevens te verzamelen over hoe bezoekers omgaan met onze site, producten en diensten. Door op Accepteren te klikken of gewoon door deze site te blijven gebruiken, gaat u akkoord met ons gebruik van deze tools voor advertentie- en analysedoeleinden.

aanvaarden