Registrirajte svoju domenu sa zaštitom identiteta:

Zašto angažirati zaštitu identiteta domene?

Budući da svi imaju pristup podacima vlasnika domene, zato je važno zaštititi svoje osobne podatke od krađe identiteta, neželjene pošte i mogućeg hakiranja.

Vodite računa o svojim osobnim podacima

Tako da nitko ne dobije podatke o registraciji vaše domene.

datos-personales
bloquea-atacantes

Blokirajte napadače

Većina napada na domene i web stranice izvršena je poznavanjem podataka vlasnika i registranta domene. Važno je da napadače držite podalje!

Često postavljana pitanja

Zašto mi odgovara Neolo?

+

Na tržištu smo od 2002. godine. Već pomažemo desecima tisuća ljudi i organizacija da svoje ideje i projekte pretvore u web stranice koje rade 24 sata dnevno. Mi vjerujemo u Internet kao osnovnu potrebu, kao ljudsko pravo, to je ono što omogućuje ljudima da se izraze svijetu i rastu lično, ekonomski i duhovno, pa želimo biti dio vašeg projekta i pomoći vam da budete online s vlastitim imenom na Internetu , Imamo servere u nekoliko zemalja, klijente širom svijeta i za razliku od drugih tvrtki, NEOLO.COM i dalje opslužuju njegovi vlasnici. Naši glavni investitori su naši klijenti, svaki od nas, koji nas podržavaju i omogućuju nam da zajedno s njima rastemo. Želimo da vaš projekt raste i uvijek radi, zato želimo biti vaš web hosting pružatelj u Hrvatska.

Zašto svi imaju pristup registrantima domena?

+

Budući da je Whois direktorij javna baza podataka s podacima vlasnika domena širom svijeta. Pomoću ID-a zaštite privatnosti možete sakriti svoje podatke da biste postigli veću privatnost i sigurnost.

I što se događa s mojim poslom? Želim da me pronađu moji klijenti

+

Vaši kupci mogu vas nastaviti pronaći jer će vidjeti informacije koje želite prikazati na vašoj web stranici, ali nitko neće imati pristup podacima vašeg imenika WhoIs.

Kako funkcionira ID zaštite podataka o privatnosti za domene?

+

Umjesto da prikazujemo vaše podatke, prikazujemo podatke "Domena putem proxyja", našeg partnera koji će djelovati kao zaštitni sloj vaših osobnih podataka.

Koje su prednosti zaštite privatnosti ID-a?

+

Bit ćete zaštićeniji od moguće krađe identiteta, neželjene pošte na svoj osobni račun i pokušaja napada ili krađe domene.

Radimo na postizanju tih mišljenja

Naše najveće zadovoljstvo je vidjeti kako se projekti naših korisnika ostvaruju. Kad sve djeluje savršeno, naš rad prolazi nezapaženo, ali vaš se ističe. A to je ono što je važno.

Svladao sam svoj gastronomski projekt u Neolu, sve je bilo lako i brzo.

Vicky Vago - Živi jesti

Mi smo kupci prije 10 godina i opet bismo odabrali Neolo.

Federico Pacheco - Entropy sigurnost

Biram Neolo za hostovanje web stranica mojih klijenata i nikad nisam imao problema

Michelle Dure - grafički dizajner tvrtke Decero

Više od 10.000 kupaca iz 79 zemalja vjeruje Neolu

Imate li kakvih pitanja? Naš tim stoji vam na raspolaganju da vam pomogne
PERFORM CONSULTATION