Registrirajte svoju domenu sa zaštitom identiteta:

Zašto angažirati zaštitu identiteta domene?

Budući da svi imaju pristup podacima vlasnika domene, zato je važno zaštititi svoje osobne podatke od krađe identiteta, neželjene pošte i mogućeg hakiranja.

Vodite računa o svojim osobnim podacima

Tako da nitko ne dobije podatke o registraciji vaše domene.

datos-personales
bloquea-atacantes

Blokirajte napadače

Većina napada na domene i web stranice izvršena je poznavanjem podataka vlasnika i registranta domene. Važno je da napadače držite podalje!

Često postavljana pitanja

Zašto mi odgovara Neolo?

+

Naša je misija da svaka osoba ili tvrtka svoju ideju može pretvoriti u web stranicu. Pomažemo vam u razvoju vašeg osobnog brenda ili projekta, prodaji na mreži i objavljivanju sadržaja koji želite. Ukratko, za izgradnju vašeg digitalnog poslovanja. Volimo pružati brzu i kvalitetnu korisničku podršku, zato na 80% upita odgovaramo u manje od 1 sata i imamo ocjenu 9,5 / 10. Osim toga, naši su poslužitelji super stabilni i nudimo 30-dnevno jamstvo povrata novca. Dio smo pokreta Open-Startups: objavljujemo mjerne podatke o korisničkoj službi i stabilnost poslužitelja. Svaki tjedan objavljujemo nove vodiče, tečajeve, intervjue sa stručnjacima i vodiče znanja kako biste svoje poduzetništvo mogli podići na višu razinu.

Zašto svi imaju pristup registrantima domena?

+

Budući da je Whois direktorij javna baza podataka s podacima vlasnika domena širom svijeta. Pomoću ID-a zaštite privatnosti možete sakriti svoje podatke da biste postigli veću privatnost i sigurnost.

I što se događa s mojim poslom? Želim da me pronađu moji klijenti

+

Vaši kupci mogu vas nastaviti pronaći jer će vidjeti informacije koje želite prikazati na vašoj web stranici, ali nitko neće imati pristup podacima vašeg imenika WhoIs.

Kako funkcionira ID zaštite podataka o privatnosti za domene?

+

Umjesto da prikazujemo vaše podatke, prikazujemo podatke "Domena putem proxyja", našeg partnera koji će djelovati kao zaštitni sloj vaših osobnih podataka.

Koje su prednosti zaštite privatnosti ID-a?

+

Bit ćete zaštićeniji od moguće krađe identiteta, neželjene pošte na svoj osobni račun i pokušaja napada ili krađe domene.

Od 2002. godine više od 10.000 klijenata iz 79 zemalja odabralo je naš web hosting, posebno iz Hrvatska

Imate li kakvih pitanja? Naš tim stoji vam na raspolaganju da vam pomogne
PERFORM CONSULTATION