Što je Google Test My Site i zašto bih je optimizirao?

Google Test My Website je Googleov alat koji analizira vašu web lokaciju i mjeri njezinu izvedbu. Naglašava prijateljstvo i brzinu učitavanja (kako mobilnih uređaja, tako i prijenosnih računala i računala). Trebali biste ga imati jer će vam to pomoći da poboljšate ocjenu koju Google dodjeljuje na vašoj web lokaciji. Uz to, posjetiteljima možete ponuditi bolje iskustvo plovidbe. To se zbroji jer se prevodi u više prodaje i preporuka. Želite li sada analizirati svoju web stranicu? Provjerite i vidjet ćete. Možemo vam pomoći da povećate Google rezultat!


Kako poboljšati ocjenu svoje web lokacije na Googleu?

Naš tim profesionalaca to može postići. Nakon što dobijete ocjene koje vam je Google dodijelio, angažirajte naš plan optimizacije i prepustite vaše web mjesto u rukama stručnjaka za web programiranje i korisničko iskustvo (UX). Oni će znati što trebate poboljšati i bolje rangirati u tražilicama.

Nudimo vam najbolju optimizaciju za vašu web stranicu
Optimizacija web stranice

  • Optimizacija za mobilne uređaje
  • Brzina na mobilnim uređajima
  • Brzina radne površine
  • Izvještaj o radu i rezultati
  • Dostava u 4 radna dana
  • Doseg: 3 sata rada

Jednokratno plaćanje

Kupi

30 dana povrat novca u svim našim planovima

Optimizacija uključuje 3 sata rada. Dostavit ćemo izvještaj s detaljima o obavljenom radu. Ako je potrebno više vremena, napravit ćemo prilagođeni prijedlog.

Često postavljana pitanja

Zašto mi odgovara Neolo?

+

Naša je misija da svaka osoba ili tvrtka svoju ideju može pretvoriti u web stranicu. Pomažemo vam u razvoju vašeg osobnog brenda ili projekta, prodaji na mreži i objavljivanju sadržaja koji želite. Ukratko, za izgradnju vašeg digitalnog poslovanja. Volimo pružati brzu i kvalitetnu korisničku podršku, zato na 80% upita odgovaramo u manje od 1 sata i imamo ocjenu 9,5 / 10. Osim toga, naši su poslužitelji super stabilni i nudimo 30-dnevno jamstvo povrata novca. Dio smo pokreta Open-Startups: objavljujemo mjerne podatke o korisničkoj službi i stabilnost poslužitelja. Svaki tjedan objavljujemo nove vodiče, tečajeve, intervjue sa stručnjacima i vodiče znanja kako biste svoje poduzetništvo mogli podići na višu razinu.

Koja je prednost stjecanja optimizacije Google Test My Site?

+

Poboljšaćete ocjenu kvalitete svojih Google AdWords oglasa, posjetitelji će imati bolje iskustvo pregledavanja i ostvariti više prodaje.

Možete li postići izvrsne rezultate na svim stavkama na Google Test My Site?

+

Postoje slučajevi u kojima da i drugi u kojima ne. Da biste postigli savršen rezultat, obično morate u potpunosti izmijeniti kôd web stranice. Izvodimo optimizaciju koda koja obično povećava trenutnu izvedbu za 30%, a u nekim slučajevima i više.

Od 2002. godine više od 10.000 klijenata iz 79 zemalja odabralo je naš web hosting, posebno iz Hrvatska

Imate li kakvih pitanja? Naš tim stoji vam na raspolaganju da vam pomogne
PERFORM CONSULTATION