Izradite svoju internetsku trgovinu lako u najboljem hostingu u Hrvatska!

Prodajte ono što želite putem interneta, Neolo ima najbolje planove za profesionalni početak e-trgovine. Domena + trgovina + profesionalna e-pošta + HTTPS certifikat.

Pokrenite svoju internetsku trgovinu već danas!

Neolo je web hosting partner najboljih platformi internetske trgovine!

Možete oživjeti svoju e-trgovinu odabirom najprikladnije platforme za vaše poslovanje i lako je instalirajte na naš hosting.

Tienda Nube

✓ To je jedna od najpoznatijih platformi za e-trgovinu.
✓ Nije potrebno održavanje ili ažuriranje.
✓ Počnite s 15 dana BESPLATNO. Zatim plaćate od USD 17 + 2% troškova po transakciji za plaćanje platforme + 5 USD web hostinga kako biste imali profesionalnu e-poštu i vlastitu domenu.
✓ Idealno za početak.

Woocommerce

✓ Izradite internetsku trgovinu na najkorištenijoj platformi za e-trgovinu u Argentini.
✓ Potpuno prilagodljiv i stvoren za WordPress.
✓ Web hosting zaposlite samo od USD 27 mjesečno. Na prvu uplatu imate popust!
✓ Nema troškova po transakciji.
✓ Idealno za početak.

Prestashop

√ It is a platform for e-commerce more evolved and personalized. √ Presents more features. √ The interface is friendly but you will need professional advice to make it work properly. √ You only pay for hosting. No transaction costs.

Magento

√ It is a flexible and scalable e-commerce platform. √ Recommended for digital businesses that sell thousands of dollars a month and require more advanced features. √ You will need professional advice. √ You only pay for hosting. No transaction costs.

Što je internetska trgovina i čemu služi?

Internetska trgovina ili e-trgovina omogućuju vam prodaju proizvoda koje želite na mreži. To je web mjesto prilagođeno prodaji, gdje možete dodati kataloge proizvoda s njihovim opisima, fotografijama, cijenama i troškovima isporuke. Obnovite zalihe i još mnogo toga.

Možete stvoriti internetsku trgovinu na željenoj platformi (Cloud Store, WooCommerce, PrestaShop ili Magento) Izabrani će vam pružiti zadane dizajne, tako da možete odabrati najbolju za svoju trgovinu. U svim će se slučajevima vaša web trgovina nalaziti na Neolo hostingu. Osigurat ćemo vam da budete 100% vremena na mreži, tako da možete primati korisničke posjete u svakom trenutku.

Osim toga, pružit ćemo vam profesionalne e-poruke. Na primjer: @vašatrgovina.com

Prednosti internet trgovine

Otvoreno 24 sata

Korisnicima je trajno dostupno za kupnju. Vrijeme ili dan nisu bitni.

Sigurno web mjesto

Trgovina će imati HTTPS certifikat koji dokazuje da je to sigurno i pouzdano web mjesto za korisnike koji mogu izvršiti transakcije.

Potpuna konfiguracija

Jednostavno možete konfigurirati proizvode, cijene itd. Povežite načine plaćanja i logističke usluge pogodne za vaše poslovanje.

SEO prijateljski

Vaša se web trgovina može pojaviti na Googleu i pozicionirati se u prvim rezultatima.

Odgovarajući dizajn

Trgovina će izgledati savršeno i transakcije se mogu izvršiti s bilo kojeg uređaja. Imajte na umu da većina ljudi kupuje putem svojih pametnih telefona!

integracija

Vaša će trgovina biti povezana sa sustavima za usluge kupcima, kontrolom zaliha, društvenim mrežama i svim prodajnim kanalima.


Stvaranje responzivnih internetskih trgovina

Više od polovice internetskog prometa odvija se s mobilnih uređaja. Izradite internetsku mobilnu trgovinu od Neola.

Započnite odmah
Smartphone

FAQ

Što je internetska trgovina?

+

Internetska trgovina web stranica je pripremljena za e-trgovinu. Sa svim platformama za e-trgovinu koje vam nudimo možete prenijeti proizvode, odabrati dizajn za svoju trgovinu, konfigurirati logistiku i integrirati načine plaćanja.

Kakva je razlika između Cloud Store-a, Woocommerce-a, Prestashopa i Magento-a?

+

Tiendanube je idealan za početak. To je platforma stvorena sa zatvorenim kodom, znači da se nećete morati brinuti zbog tehničkih problema u vašoj internetskoj trgovini, poput sigurnosnih ažuriranja ili grešaka u programiranju, stoga nećete trebati stručni savjet, sve možete učiniti sami, iako razina prilagodbe ne budite maksimalni, vrlo je svestrana platforma internetske trgovine sa svime što vam je potrebno za početak. Ako odaberete Tiendanube, imat ćete 15 slobodnih dana za testiranje platforme, tada ćete morati plaćati mjesečno plaćanje za upotrebu platforme, 2% provizije za svu prodaju koju napravite i plan web hostinga u Neolu da biste mogli imati svoj Profesionalne e-poruke s profesionalnom domenom. Preporučujemo da započnete s vašom mrežnom trgovinom.

Woocommerce je instalirana zajedno s WordPressom u vašem web hosting planu, također je idealno za početak. To je platforma za e-trgovinu otvorenog koda (to znači da svaki programer kojeg poznajete može pročitati kôd i poboljšati ili promijeniti ono što vam treba od aplikacije). Trebat će vam malo više strpljenja i još nekoliko upita do tima za podršku hostinga da biste ga instalirali, ali imat ćete potpunu kontrolu i puno više mogućnosti prilagodbe jer postoje tisuće dodataka koji će proširiti mogućnosti vaše internetske trgovine u najvećoj mjeri. Ne biste trebali platiti za upotrebu platforme niti provizije za prodaju. Da biste unaprijedili, morat ćete odabrati premium web hosting plan da biste web hosting instalirali na Woocommerce, imali profesionalne e-poruke pored vlastite profesionalne domene. Preporučujemo ga za pokretanje vaše internetske trgovine.

Prestashop je platforma za e-trgovinu radi stvaranja vaše internetske trgovine koja će sposobnosti vaše trgovine podići na višu razinu od Woocommercea. To je također open source, tako da ćete imati visoku razinu prilagodbe. Za razliku od Woocommerce-a koji je agregat za WordPress, Prestashop je platforma dizajnirana od početka za e-trgovinu, no obično zahtijeva stručnu pomoć za instalaciju, konfiguraciju i optimizaciju kako bi savršeno funkcionirao. Preporučujemo ga samo tvrtkama koje su već isprobale gornje mogućnosti. Za pomicanje unaprijed trebat će vam premium web hosting plan za instaliranje Prestashopa, a također i profesionalnu e-poštu pored vlastite domene.

Magento je maksimum u pogledu platforme otvorenog koda, ali svu snagu i funkcionalnost prati potreba za profesionalnom pomoći od prve minute, preporučujemo ga samo za trgovine koje već prodaju nekoliko tisuća dolara mjesečno i koje imaju Profesionalci u vašem timu. Magento elektroničku trgovinu vodi na najprofesionalniju i najvišu razinu izvedbe. Preporučujemo ga samo za napredne internetske trgovine s višegodišnjim iskustvom. Za pomicanje unaprijed trebat će vam premium web hosting plan za instaliranje Magento, a također i profesionalnu e-poštu pored vlastite domene.

Zašto bih trebao stvoriti svoju internetsku trgovinu u Neolu?

+

Više od 3000 internetskih trgovina u 50 zemalja već posluje u Neolu. Svima njima nudimo mogućnost izbora između različitih platformi za e-trgovinu, uz vrhunsku web hosting uslugu na visokokvalitetnim SSD diskovima i vrlo velikom brzinom učitavanja stranica, što je važno i da se vaši kupci osjećaju ugodno, osim toga Omogućujemo vam HTTPS certifikat koji jamči sigurnost informacija tijekom faze kupnje vaših posjetitelja, stvarajući više samopouzdanja i veću prodaju. Napokon, bit će na raspolaganju naš tim za tehničku podršku koji će vam na svaki način pomoći u pravilnom funkcioniranju vaše internetske trgovine.

We work to achieve this testimonials

Our greatest satisfaction is to make our customers ideas turn into reality. When everything works perfect, our work goes unnoticed, but yours shines. And that is what matters.

I've my gastronomy website in Neolo, everything was quick and easy.

Vicky Vago - Living Eat

We're customers since 10 years and we would choose Neolo again.

Federico Pacheco - Entropy Security

I choose Neolo to host my clients websites and I never had a problem

Michelle Dure - Graphic designer @ Decero

More than 10,000 customers from 50 countries trust Neolo

Do you need help?
Contact us