Create your online store in Neolo

Choose the most convenient platform for your business, install it on your hosting and build the best online store.

√ Free 30 days √ The most recommended √ Super easy to use √ No tutorials needed √ Better search engine ranking √ You do not need a designer √ No sales commission √ Activated with PayPal, Stripe, Bank, CryptoWoocommerce

✓ Napravite svoju internetsku trgovinu na najpopularnijoj platformi za e-trgovinu u SAD-u.
✓ Potpuno prilagodljiv i kreiran za WordPress.
✓ Nabavite svoj plan web hostinga od 27 USD mjesečno. Imat ćete popust na prvu uplatu!
✓ Bez naknade za transakcije.
✓ Idealno za početak.

Prestashop

√ It is an e-commerce platform that creates tailor-made online stores. √ More features available. √ The interface is friendly but we recommend professional assistance to make it work properly. √ You only pay for hosting. No transaction fees.

Magento

√ It is a flexible and scalable e-commerce platform. √ Recommended for digital businesses that sell thousands of dollars a month and require more advanced features. √ You will need professional assistance. √ You only pay for hosting. No transaction fees.

Što je internetska trgovina i čemu služi?

Internetska trgovina ili e-trgovina omogućuju vam prodaju proizvoda koje želite na mreži. To je web mjesto prilagođeno prodaji, gdje možete dodati kataloge proizvoda s njihovim opisima, fotografijama, cijenama i troškovima isporuke. Obnovite zalihe i još mnogo toga.

Možete stvoriti internetsku trgovinu na željenoj platformi (Cloud Store, WooCommerce, PrestaShop ili Magento) Izabrani će vam pružiti zadane dizajne, tako da možete odabrati najbolju za svoju trgovinu. U svim će se slučajevima vaša web trgovina nalaziti na Neolo hostingu. Osigurat ćemo vam da budete 100% vremena na mreži, tako da možete primati korisničke posjete u svakom trenutku.

Osim toga, pružit ćemo vam profesionalne e-poruke. Na primjer: @vašatrgovina.com

Prednosti internet trgovine

Otvoreno 24 sata

Korisnicima je trajno dostupno za kupnju. Vrijeme ili dan nisu bitni.

Sigurno web mjesto

Trgovina će imati HTTPS certifikat koji dokazuje da je to sigurno i pouzdano web mjesto za korisnike koji mogu izvršiti transakcije.

Potpuna konfiguracija

Jednostavno možete konfigurirati proizvode, cijene itd. Povežite načine plaćanja i logističke usluge pogodne za vaše poslovanje.

SEO prijateljski

Vaša se web trgovina može pojaviti na Googleu i pozicionirati se u prvim rezultatima.

Odgovarajući dizajn

Trgovina će izgledati savršeno i transakcije se mogu izvršiti s bilo kojeg uređaja. Imajte na umu da većina ljudi kupuje putem svojih pametnih telefona!

integracija

Oslanjamo se na cPanel, vodeću upravljačku ploču na svijetu zbog sigurnosti i jednostavnosti.


Stvaranje responzivnih internetskih trgovina

Više od polovice internetskog prometa odvija se s mobilnih uređaja. Izradite internetsku mobilnu trgovinu od Neola.

Započnite odmah
Smartphone

Često postavljana pitanja

Što je internetska trgovina?

+

Internetska trgovina web stranica je pripremljena za e-trgovinu. Sa svim platformama za e-trgovinu koje vam nudimo možete prenijeti proizvode, odabrati dizajn za svoju trgovinu, konfigurirati logistiku i integrirati načine plaćanja.

Koja je razlika između Tendenubea i WooCommercea, Prestashopa i Magenta?

+

Na primjer, Tiendanube naplaćuje proviziju po prodaji i ne dopušta izmjene koda. U slučaju platformi koje nudimo u Neolu (WooCommerce, Prestashop i Magento), provizija se ne naplaćuje, a klijent ima potpunu kontrolu nad web mjestom i kodom.

Zašto bih trebao stvoriti svoju internetsku trgovinu u Neolu?

+

Više od 3000 internetskih trgovina u 50 zemalja već posluje u Neolu. Svima njima nudimo mogućnost izbora između različitih platformi za e-trgovinu, uz vrhunsku web hosting uslugu na visokokvalitetnim SSD diskovima i vrlo velikom brzinom učitavanja stranica, što je važno i da se vaši kupci osjećaju ugodno, osim toga Omogućujemo vam HTTPS certifikat koji jamči sigurnost informacija tijekom faze kupnje vaših posjetitelja, stvarajući više samopouzdanja i veću prodaju. Napokon, bit će na raspolaganju naš tim za tehničku podršku koji će vam na svaki način pomoći u pravilnom funkcioniranju vaše internetske trgovine.

Od 2002. godine više od 10.000 klijenata iz 79 zemalja odabralo je naš web hosting, posebno iz Hrvatska

Imate li kakvih pitanja? Naš tim stoji vam na raspolaganju da vam pomogne
PERFORM CONSULTATION