Build an online business in the United States

To grow your business online, Neolo has the best plans to help you start your e-commerce professionally. Domain + store + professional emails + HTTPS certificate.

Pokrenite svoju internetsku trgovinu već danas!

We work alongside the best online store platforms!

Choose the most convenient platform for your business, install it on your hosting and build the best online store.

Woocommerce

✓ Create your online store in the most popular e-commerce platform in the US. ✓ Fully customizable and created for WordPress. ✓ Get your web hosting plan from 27 USD per month. You will have a discount on the first payment! ✓ No transaction fees. ✓ Ideal to start.

Prestashop

√ It is an e-commerce platform that creates tailor-made online stores. √ More features available. √ The interface is friendly but we recommend professional assistance to make it work properly. √ You only pay for hosting. No transaction fees.

Magento

√ It is a flexible and scalable e-commerce platform. √ Recommended for digital businesses that sell thousands of dollars a month and require more advanced features. √ You will need professional assistance. √ You only pay for hosting. No transaction fees.

Što je internetska trgovina i čemu služi?

Internetska trgovina ili e-trgovina omogućuju vam prodaju proizvoda koje želite na mreži. To je web mjesto prilagođeno prodaji, gdje možete dodati kataloge proizvoda s njihovim opisima, fotografijama, cijenama i troškovima isporuke. Obnovite zalihe i još mnogo toga.

Možete stvoriti internetsku trgovinu na željenoj platformi (Cloud Store, WooCommerce, PrestaShop ili Magento) Izabrani će vam pružiti zadane dizajne, tako da možete odabrati najbolju za svoju trgovinu. U svim će se slučajevima vaša web trgovina nalaziti na Neolo hostingu. Osigurat ćemo vam da budete 100% vremena na mreži, tako da možete primati korisničke posjete u svakom trenutku.

Osim toga, pružit ćemo vam profesionalne e-poruke. Na primjer: @vašatrgovina.com

Prednosti internet trgovine

Otvoreno 24 sata

Korisnicima je trajno dostupno za kupnju. Vrijeme ili dan nisu bitni.

Sigurno web mjesto

Trgovina će imati HTTPS certifikat koji dokazuje da je to sigurno i pouzdano web mjesto za korisnike koji mogu izvršiti transakcije.

Potpuna konfiguracija

Jednostavno možete konfigurirati proizvode, cijene itd. Povežite načine plaćanja i logističke usluge pogodne za vaše poslovanje.

SEO prijateljski

Vaša se web trgovina može pojaviti na Googleu i pozicionirati se u prvim rezultatima.

Odgovarajući dizajn

Trgovina će izgledati savršeno i transakcije se mogu izvršiti s bilo kojeg uređaja. Imajte na umu da većina ljudi kupuje putem svojih pametnih telefona!

integracija

Oslanjamo se na cPanel, vodeću upravljačku ploču na svijetu zbog sigurnosti i jednostavnosti.


Stvaranje responzivnih internetskih trgovina

Više od polovice internetskog prometa odvija se s mobilnih uređaja. Izradite internetsku mobilnu trgovinu od Neola.

Započnite odmah
Smartphone

Često postavljana pitanja

Što je internetska trgovina?

+

Internetska trgovina web stranica je pripremljena za e-trgovinu. Sa svim platformama za e-trgovinu koje vam nudimo možete prenijeti proizvode, odabrati dizajn za svoju trgovinu, konfigurirati logistiku i integrirati načine plaćanja.

Kakva je razlika između Cloud Store-a, Woocommerce-a, Prestashopa i Magento-a?

+

Tiendanube je idealan za početak. To je platforma stvorena sa zatvorenim kodom, znači da se nećete morati brinuti zbog tehničkih problema u vašoj internetskoj trgovini, poput sigurnosnih ažuriranja ili grešaka u programiranju, stoga nećete trebati stručni savjet, sve možete učiniti sami, iako razina prilagodbe ne budite maksimalni, vrlo je svestrana platforma internetske trgovine sa svime što vam je potrebno za početak. Ako odaberete Tiendanube, imat ćete 15 slobodnih dana za testiranje platforme, tada ćete morati plaćati mjesečno plaćanje za upotrebu platforme, 2% provizije za svu prodaju koju napravite i plan web hostinga u Neolu da biste mogli imati svoj Profesionalne e-poruke s profesionalnom domenom. Preporučujemo da započnete s vašom mrežnom trgovinom.

Woocommerce je instalirana zajedno s WordPressom u vašem web hosting planu, također je idealno za početak. To je platforma za e-trgovinu otvorenog koda (to znači da svaki programer kojeg poznajete može pročitati kôd i poboljšati ili promijeniti ono što vam treba od aplikacije). Trebat će vam malo više strpljenja i još nekoliko upita do tima za podršku hostinga da biste ga instalirali, ali imat ćete potpunu kontrolu i puno više mogućnosti prilagodbe jer postoje tisuće dodataka koji će proširiti mogućnosti vaše internetske trgovine u najvećoj mjeri. Ne biste trebali platiti za upotrebu platforme niti provizije za prodaju. Da biste unaprijedili, morat ćete odabrati premium web hosting plan da biste web hosting instalirali na Woocommerce, imali profesionalne e-poruke pored vlastite profesionalne domene. Preporučujemo ga za pokretanje vaše internetske trgovine.

Prestashop je platforma za e-trgovinu radi stvaranja vaše internetske trgovine koja će sposobnosti vaše trgovine podići na višu razinu od Woocommercea. To je također open source, tako da ćete imati visoku razinu prilagodbe. Za razliku od Woocommerce-a koji je agregat za WordPress, Prestashop je platforma dizajnirana od početka za e-trgovinu, no obično zahtijeva stručnu pomoć za instalaciju, konfiguraciju i optimizaciju kako bi savršeno funkcionirao. Preporučujemo ga samo tvrtkama koje su već isprobale gornje mogućnosti. Za pomicanje unaprijed trebat će vam premium web hosting plan za instaliranje Prestashopa, a također i profesionalnu e-poštu pored vlastite domene.

Magento je maksimum u pogledu platforme otvorenog koda, ali svu snagu i funkcionalnost prati potreba za profesionalnom pomoći od prve minute, preporučujemo ga samo za trgovine koje već prodaju nekoliko tisuća dolara mjesečno i koje imaju Profesionalci u vašem timu. Magento elektroničku trgovinu vodi na najprofesionalniju i najvišu razinu izvedbe. Preporučujemo ga samo za napredne internetske trgovine s višegodišnjim iskustvom. Za pomicanje unaprijed trebat će vam premium web hosting plan za instaliranje Magento, a također i profesionalnu e-poštu pored vlastite domene.

Zašto bih trebao stvoriti svoju internetsku trgovinu u Neolu?

+

Više od 3000 internetskih trgovina u 50 zemalja već posluje u Neolu. Svima njima nudimo mogućnost izbora između različitih platformi za e-trgovinu, uz vrhunsku web hosting uslugu na visokokvalitetnim SSD diskovima i vrlo velikom brzinom učitavanja stranica, što je važno i da se vaši kupci osjećaju ugodno, osim toga Omogućujemo vam HTTPS certifikat koji jamči sigurnost informacija tijekom faze kupnje vaših posjetitelja, stvarajući više samopouzdanja i veću prodaju. Napokon, bit će na raspolaganju naš tim za tehničku podršku koji će vam na svaki način pomoći u pravilnom funkcioniranju vaše internetske trgovine.

Radimo na postizanju tih mišljenja

Naše najveće zadovoljstvo je vidjeti kako se projekti naših korisnika ostvaruju. Kad sve djeluje savršeno, naš rad prolazi nezapaženo, ali vaš se ističe. A to je ono što je važno.

Svladao sam svoj gastronomski projekt u Neolu, sve je bilo lako i brzo.

Vicky Vago - Živi jesti

Mi smo kupci prije 10 godina i opet bismo odabrali Neolo.

Federico Pacheco - Entropy sigurnost

Biram Neolo za hostovanje web stranica mojih klijenata i nikad nisam imao problema

Michelle Dure - grafički dizajner tvrtke Decero

Više od 10.000 kupaca iz 79 zemalja vjeruje Neolu

Imate li kakvih pitanja? Naš tim stoji vam na raspolaganju da vam pomogne
PERFORM CONSULTATION