Create your online store in Neolo

Choose the most convenient platform for your business, install it on your hosting and build the best online store.

√ Free 30 days √ The most recommended √ Super easy to use √ No tutorials needed √ Better search engine ranking √ You do not need a designer √ No sales commission √ Activated with PayPal, Stripe, Bank, CryptoWoocommerce

✓ Creați-vă magazinul online în cea mai populară platformă de comerț electronic din SUA.
✓ Complet personalizabil și creat pentru WordPress.
✓ Obțineți planul dvs. de găzduire web de la 27 USD pe lună. Veți avea o reducere la prima plată!
✓ Fără taxe de tranzacție.
✓ Ideal pentru a începe.

Prestashop

√ It is an e-commerce platform that creates tailor-made online stores. √ More features available. √ The interface is friendly but we recommend professional assistance to make it work properly. √ You only pay for hosting. No transaction fees.

Magento

√ It is a flexible and scalable e-commerce platform. √ Recommended for digital businesses that sell thousands of dollars a month and require more advanced features. √ You will need professional assistance. √ You only pay for hosting. No transaction fees.

Pentru ce este un magazin online și pentru ce servește?

Un magazin online sau comerț electronic vă permite să vindeți produsele pe care le doriți online. Este un site web adaptat vânzărilor unde puteți adăuga cataloage de produse cu descrierile, fotografiile, prețul și costurile de transport. Reînnoiește stocul și multe altele.

Puteți crea un magazin online pe platforma dorită (Cloud Store, WooCommerce, PrestaShop sau Magento). Alegerea vă va oferi modele implicite, astfel încât să puteți alege cel mai bun pentru magazinul dvs. În toate cazurile, veți avea magazinul online găzduit pe gazduirea Neolo. Vă vom asigura că sunteți 100% din timp online, astfel încât să puteți primi vizite ale utilizatorilor în orice moment.

În plus, vă vom oferi e-mailuri profesionale. De exemplu: @magazinultău.com

Beneficiile de a avea un magazin online

Deschis 24 de ore

Este disponibil permanent pentru utilizatori să cumpere. Timpul sau ziua nu contează.

Site sigur

Magazinul va avea un certificat HTTPS care dovedește că este un site sigur și de încredere pentru utilizatori să efectueze tranzacții.

Configurație completă

Puteți configura cu ușurință produsele, prețurile etc. Conectați metodele de plată și un serviciu de logistică potrivit pentru afacerea dvs.

SEO prietenos

Magazinul dvs. online poate apărea pe Google și se poziționează în primele rezultate.

Design responsiv

Magazinul va arăta perfect și tranzacțiile pot fi făcute de pe orice dispozitiv. Rețineți că majoritatea oamenilor fac cumpărături prin intermediul smartphone-urilor!

integrare

Ne bazăm pe cPanel, cel mai important panou de control din lume pentru securitate și simplitate.


Crearea de magazine online responsive

Mai mult de jumătate din traficul de internet apare de pe dispozitive mobile. Creați-vă magazinul online mobil de la Neolo.

Începe acum
Smartphone

Întrebări frecvente

Ce este un magazin online?

+

Un magazin online este un site web pregătit pentru comerțul electronic. Cu toate platformele de e-commerce pe care vi le oferim, puteți încărca produsele, alege un design pentru magazinul dvs., configurați logistica și integrați metodele de plată.

Care este diferența dintre Tendenube și WooCommerce, Prestashop și Magento?

+

De exemplu, Tiendanube percepe comision pe vânzare și nu permite modificarea codului. În cazul platformelor pe care le oferim în Neolo (WooCommerce, Prestashop și Magento) nu se percepe niciun comision, iar clientul are control deplin asupra site-ului și a codului.

De ce ar trebui să-mi creez magazinul online în Neolo?

+

Peste 3.000 de magazine online din 50 de țări operează deja în Neolo. Pentru toți, oferim posibilitatea de a alege între diferite platforme de comerț electronic cu un serviciu de găzduire web premium pe discuri SSD de înaltă calitate și o viteză de încărcare a paginii foarte rapidă, ceea ce este important pentru clienții dvs. să se simtă confortabil, în plus Vă oferim un certificat HTTPS pentru a garanta securitatea informațiilor pe toată perioada de achiziție a vizitatorilor dvs., generând mai multă încredere și mai multe vânzări. În cele din urmă, echipa noastră de asistență tehnică va fi disponibilă pentru a vă ajuta în toate modurile posibile cu buna funcționare a magazinului dvs. online.

Din 2002, peste 10.000 de clienți din 79 de țări au ales găzduirea noastră web, în special din România

Aveți întrebări? Echipa noastră vă stă la dispoziție pentru a vă ajuta
PERFORM CONSULTARE