Creați-vă magazinul online cu ușurință în cel mai bun hosting din România!

Vindeți ce doriți online, Neolo are cele mai bune planuri pentru a vă începe comerțul electronic profesional. Domeniu + magazin + e-mailuri profesionale + certificat HTTPS.

Porniți magazinul online astăzi!

Neolo este un partener de gazduire web al celor mai bune platforme de magazine online!

Puteți da viață comerțului electronic, alegând cea mai convenabilă platformă pentru afacerea dvs. și o puteți instala cu ușurință în găzduirea noastră.

Woocommerce

✓ Creează-ți magazinul online în cea mai folosită platformă de e-commerce din Argentina.
✓ Complet personalizabile și create pentru WordPress.
✓ Angajați web hosting doar de la 27 USD pe lună. Ai o reducere la prima plată!
✓ Fără cost pe tranzacție.
✓ Ideal pentru a începe.

Prestashop

√ Este o platformă pentru comerțul electronic mai evoluat și personalizat. √ Prezintă mai multe caracteristici. √ Interfața este prietenoasă, dar veți avea nevoie de sfaturi profesionale pentru ca aceasta să funcționeze corect. √ Plătești doar pentru găzduire. Fără costuri de tranzacție.

Magento

√ Este o platformă de comerț electronic flexibilă și scalabilă. √ Recomandat pentru întreprinderile digitale care vând mii de dolari pe lună și necesită funcții mai avansate. √ Veți avea nevoie de sfaturi profesionale. √ Plătești doar pentru găzduire. Fără costuri de tranzacție.

Pentru ce este un magazin online și pentru ce servește?

Un magazin online sau comerț electronic vă permite să vindeți produsele pe care le doriți online. Este un site web adaptat vânzărilor unde puteți adăuga cataloage de produse cu descrierile, fotografiile, prețul și costurile de transport. Reînnoiește stocul și multe altele.

Puteți crea un magazin online pe platforma dorită (Cloud Store, WooCommerce, PrestaShop sau Magento). Alegerea vă va oferi modele implicite, astfel încât să puteți alege cel mai bun pentru magazinul dvs. În toate cazurile, veți avea magazinul online găzduit pe gazduirea Neolo. Vă vom asigura că sunteți 100% din timp online, astfel încât să puteți primi vizite ale utilizatorilor în orice moment.

În plus, vă vom oferi e-mailuri profesionale. De exemplu: @magazinultău.com

Beneficiile de a avea un magazin online

Deschis 24 de ore

Este disponibil permanent pentru utilizatori să cumpere. Timpul sau ziua nu contează.

Site sigur

Magazinul va avea un certificat HTTPS care dovedește că este un site sigur și de încredere pentru utilizatori să efectueze tranzacții.

Configurație completă

Puteți configura cu ușurință produsele, prețurile etc. Conectați metodele de plată și un serviciu de logistică potrivit pentru afacerea dvs.

SEO prietenos

Magazinul dvs. online poate apărea pe Google și se poziționează în primele rezultate.

Design responsiv

Magazinul va arăta perfect și tranzacțiile pot fi făcute de pe orice dispozitiv. Rețineți că majoritatea oamenilor fac cumpărături prin intermediul smartphone-urilor!

integrare

Ne bazăm pe cPanel, cel mai important panou de control din lume pentru securitate și simplitate.


Crearea de magazine online responsive

Mai mult de jumătate din traficul de internet apare de pe dispozitive mobile. Creați-vă magazinul online mobil de la Neolo.

Începe acum
Smartphone

Întrebări frecvente

Ce este un magazin online?

+

Un magazin online este un site web pregătit pentru comerțul electronic. Cu toate platformele de e-commerce pe care vi le oferim, puteți încărca produsele, alege un design pentru magazinul dvs., configurați logistica și integrați metodele de plată.

Care este diferența dintre Cloud Store, Woocommerce, Prestashop și Magento?

+

Tiendanube este ideal pentru a începe. Este o platformă creată cu cod închis, înseamnă că nu va trebui să vă faceți griji cu privire la problemele tehnice din magazinul dvs. online, cum ar fi actualizări de securitate sau erori de programare, prin urmare, nu veți avea nevoie de sfaturi profesionale, puteți face totul singur, deși nivelul de personalizare nu fi maxim, este o platformă de magazine online foarte versatilă, cu tot ce ai nevoie pentru a începe. Dacă alegeți Tiendanube, veți avea 15 zile libere pentru a testa platforma, atunci va trebui să plătiți o plată lunară pentru utilizarea platformei, o comisie de 2% pentru toate vânzările pe care le faceți și un plan de găzduire web 0 în Neolo pentru a putea avea E-mailuri profesionale cu domeniu profesional. Vă recomandăm să începeți cu magazinul dvs. online.

Woocommerce este instalat împreună cu WordPress în planul dvs. de găzduire web, este de asemenea ideal pentru a începe. Este o platformă de comerț electronic de tip open source (înseamnă că orice programator pe care îl cunoașteți poate citi codul și îmbunătăți sau modifica ceea ce aveți nevoie din aplicație). Veți avea nevoie de puțin mai multă răbdare și de câteva întrebări suplimentare echipei de asistență de găzduire pentru a o instala, dar veți avea un control total și posibilități de personalizare mult mai multe, deoarece există mii de pluginuri care vor extinde posibilitățile magazinului dvs. online la maxim. Nu ar trebui să plătiți pentru utilizarea platformei și nici comisioane pentru vânzări. Pentru a avansa, va trebui să alegeți un plan premium de găzduire web pentru a avea găzduire web pentru a instala Woocommerce, pentru a avea e-mailuri profesionale lângă propriul dvs. domeniu profesional. Vă recomandăm să începeți magazinul online.

Prestashop este o platformă de comerț electronic pentru a crea magazinul online care va duce capacitățile magazinului la un nivel mai înalt decât Woocommerce. Este, de asemenea, open source, astfel încât să aveți un nivel ridicat de personalizare. Spre deosebire de Woocommerce, care este un agregat pentru WordPress, Prestashop este o platformă concepută de la zero pentru comerțul electronic, însă, de obicei, necesită asistență profesională pentru instalare, configurare și optimizare pentru a face să funcționeze perfect. Îl recomandăm numai pentru întreprinderile care au încercat deja opțiunile de mai sus. Pentru a merge mai departe, veți avea nevoie de un plan premium de găzduire web pentru a instala Prestashop și, de asemenea, să aveți e-mailuri profesionale lângă propriul dvs. domeniu.

Magento este maximul din punct de vedere al platformei open source, dar toată puterea și funcționalitățile sunt însoțite de o nevoie de asistență profesională din primul minut, o recomandăm doar pentru magazinele care vând deja câteva mii de dolari pe lună și care au Profesioniști din echipa ta. Magento duce comerțul electronic la cel mai performant și cel mai performant nivel posibil. Îl recomandăm doar pentru magazinele online avansate, cu mai mulți ani de experiență. Pentru a merge mai departe, veți avea nevoie de un plan de găzduire web premium pentru a instala Magento și, de asemenea, să aveți e-mailuri profesionale lângă propriul dvs. domeniu.

De ce ar trebui să-mi creez magazinul online în Neolo?

+

Peste 3.000 de magazine online din 50 de țări operează deja în Neolo. Pentru toți, oferim posibilitatea de a alege între diferite platforme de comerț electronic cu un serviciu de găzduire web premium pe discuri SSD de înaltă calitate și o viteză de încărcare a paginii foarte rapidă, ceea ce este important pentru clienții dvs. să se simtă confortabil, în plus Vă oferim un certificat HTTPS pentru a garanta securitatea informațiilor pe toată perioada de achiziție a vizitatorilor dvs., generând mai multă încredere și mai multe vânzări. În cele din urmă, echipa noastră de asistență tehnică va fi disponibilă pentru a vă ajuta în toate modurile posibile cu buna funcționare a magazinului dvs. online.

Lucrăm pentru a obține aceste opinii

Cea mai mare plăcere a noastră este să vedem proiectele utilizatorilor noștri să devină realitate. Când totul funcționează perfect, munca noastră trece neobservată, dar a ta iese în evidență. Și asta contează.

Am stăpânire a proiectului meu gastronomic din Neolo, totul a fost ușor și rapid.

Vicky Vago - Living Eat

Suntem clienți acum 10 ani și am alege din nou Neolo.

Federico Pacheco - Securitatea entropiei

Aleg Neolo pentru a găzdui site-urile clienților mei și nu am avut niciodată o problemă

Michelle Dure - Grafic Designer la Decero

Peste 10.000 de clienți din 79 de țări au încredere în Neolo

Aveți întrebări? Echipa noastră vă stă la dispoziție pentru a vă ajuta
PERFORM CONSULTARE