Suport tehnic rapid, sigur și 24 de ore de găzduire în România

Oferim un serviciu cu viteză mare, servicii pentru clienți în orice moment, prețuri convenabile și asigurarea calității.

STIE MAI MULTE
5star Clasament: Excelent. Pe baza a + 400 de opinii ale clienților reali

Serviciile noastre:

Domenii

Domenii

Alegeți numele de domeniu perfect pentru afacerea dvs. și înregistrați-l în 5 minute!

Alegeți domeniul
Hosting

Hosting

Suntem numărul 1 de găzduire web în America Latină. Suntem aleși de peste 10.000 de persoane și organizații din 79 de țări.

Vezi planurile
website

website

Știați că, cu Neolo Builder, puteți crea un site fantastic în doar 30 de minute? Încearcă! Este foarte simplu de utilizat.

Creați un site web

Beneficiile utilizării Neolo:


01

Profesioniști în serviciul dvs.

Lucrăm cu pasiune, asigurându-ne că totul funcționează pentru tine și compania ta. Promitem să vă oferim cel mai bun serviciu.

02

Întotdeauna alături de tine

Vă oferim instrumente astfel încât să puteți obține cu ușurință numele dvs. de domeniu, Gazduirea Web sau creatorul paginii dvs. și ajutorul nostru la fiecare pas.

03

Viteza extremă

Știm că viteza serviciului este extrem de importantă pentru utilizatori, de aceea lucrăm pentru îmbunătățirea constantă a acestuia. Încercați serviciul nostru!

04

Specialiști WordPress

Gestionează site-ul web singur și asigură un SEO mai bun, folosind cea mai de succes platformă din lume.

05

99,99% Optime

Creăm o rețea de server web de înaltă calitate distribuită în Statele Unite, Europa, Marea Britanie, Asia și America Latină care ne permite să avem o stabilitate a serviciilor foarte ridicată.

06

Rezolvăm toate întrebările

Echipa noastră de asistență pentru clienți răspunde la toate întrebările în timp record. Răspundeți la 70% dintre întrebări în mai puțin de o oră.

07

30 de zile înapoi bani

Dacă în orice moment serviciul de găzduire web nu funcționează, aveți dreptul să solicitați o rambursare a banilor dvs. pentru perioada în care nu a funcționat.

08

Migrație GRATUITĂ

Dacă site-ul dvs. web este în prezent într-o altă găzduire web, dar doriți să-l migrați către Neolo, nicio problemă. Putem face asta pentru tine, fără costuri suplimentare.

09

Mai multe mijloace de plată

Nu vă faceți griji, pe lângă faptul că avem cele mai bune prețuri, acceptăm carduri de credit, debit și PayPal. Și de parcă asta nu ar fi suficient, oferim metode de plată locale.

10

Vă protejăm site-ul

Dacă doriți, vă putem securiza datele și pe cele ale clienților dvs. cu HTTPS. În plus, eliminăm și combatem malware, viruși, phishing și spam.

Avem domeniul perfect pentru tine!

Domeniul de căutare

Creați site-ul dvs. web în câteva minute!

Fără a avea nevoie de cunoștințe tehnice, puteți avea web pentru afacerea dvs. sau pentru marca personală care funcționează astăzi. Cu creatorul web Neolo puteți avea site-ul web la care ați visat întotdeauna. Este auto-administrat și foarte ușor de editat. În plus, este optimizat pentru toate tipurile de dispozitive, pentru Google și pentru rețelele de socializare.

Creați site-ul meu web

Peste 10.000 de clienți din 79 de țări au încredere în Neolo

Întrebări frecvente

De ce să alegi Neolo?

+

Pentru că oferim garanție în toate serviciile noastre, atenție personalizată și avem mai mult de 17 ani de experiență. În plus, suntem aleși de peste 10.000 de clienți din 50 de țări. Credem în Internet ca o nevoie de bază, ca drept uman care permite oamenilor să se exprime și să crească personal, economic și spiritual. Vrem să facem parte din proiectul tău și să te ajutăm să fii online cu propriul tău brand personal și / sau cu cel al companiei tale.

Ce este un domeniu?

+

Un domeniu este numele unic și exclusiv dat pe site-ul dvs. web pe Internet, astfel încât un utilizator să vă poată găsi.

Neolo înregistrează domenii?

+

Da, înregistrăm multe extensii de domeniu. Unele sunt .COM .NET .ORG .INFO .BIZ .CO .WS .ONLINE .CLUB .GURU .LA .LAT .TODAY .MOBI. REVISI .US .ES printre multe altele. De asemenea, lucrăm cu extensii specifice de țară: .AR .CL .UY .BO .PY .BR .MX .EC .NI .CA .UK .RU, printre altele. Dar trebuie să le înregistrați singur în NIC-ul fiecărei țări și să achiziționați gazduirea web Neolo. Dacă aveți nevoie de ajutor, informați-ne și vă vom oferi cu bucurie o mână.

Ce este o găzduire web?

+

Gazduirea web sau găzduirea de site-uri web este un serviciu care constă în menținerea site-ului dvs. web pe Internet pe 24 de ore pe serverele noastre. De fiecare dată când cineva intră pe un site web, acesta accesează de fapt serverele unui furnizor de găzduire web. În plus, cu Neolo puteți avea toate conturile de e-mail dorite cu propriul dvs. domeniu.

Ce fel de plan de găzduire web am nevoie?

+

Depinde. Primul lucru pe care trebuie să-l știți este dacă veți folosi baze de date (responsabile pentru realizarea de aplicații precum WordPress, Drupal, Joomla, Magento, forumuri, bloguri, căruțe de cumpărături etc. în site-ul dvs.) În caz de răspuns Dacă da, vă recomandăm Planul 1 sau Planul nelimitat al Neolo. Cu toate acestea, dacă site-ul dvs. web va fi dezvoltat doar în HTML, CSS, AJAX și nu va utiliza baze de date, Planul 0 este perfect pentru dvs. Cealaltă decizie pe care va trebui să o luați este dacă veți găzdui 1 domeniu (nume .COM .NET .ORG .COM.AR etc) sau mai multe. Dacă aveți nevoie de mai multe, atunci trebuie să alegeți Planul nelimitat, dacă va fi doar un domeniu, atunci vă sugerăm Planul 1.

Lucrăm pentru a obține aceste opinii

Our greatest satisfaction is to turn our customers’ ideas into reality. When your website functions perfectly, our work goes unnoticed, but yours shines. And that is what matters to us.

Am stăpânire a proiectului meu gastronomic din Neolo, totul a fost ușor și rapid.

Vicky Vago - Living Eat

Suntem clienți acum 10 ani și am alege din nou Neolo.

Federico Pacheco - Securitatea entropiei

Aleg Neolo pentru a găzdui site-urile clienților mei și nu am avut niciodată o problemă

Michelle Dure - Grafic Designer la Decero
Aveți întrebări? Echipa noastră vă stă la dispoziție pentru a vă ajuta
PERFORM CONSULTARE