Înregistrați-vă domeniul cu protecția identității:

De ce să angajezi protecția identității domeniului?

Deoarece toată lumea are acces la datele unui proprietar de domeniu, de aceea este important să vă protejați datele personale împotriva furtului de identitate, a spamului și a eventualelor piratări.

Aveți grijă de datele dvs. personale

Deci nimeni nu primește datele dvs. de înregistrare a domeniului.

datos-personales
bloquea-atacantes

Atacatorii de blocuri

Majoritatea atacurilor asupra domeniilor și site-urilor web sunt făcute cunoscând datele proprietarului și solicitantului. Este important să-i ții pe atacatori departe!

Întrebări frecvente

De ce mi se potriveste Neolo?

+

Misiunea noastră este că orice persoană sau companie își poate transforma ideea într-un site web. Vă ajutăm să vă dezvoltați marca personală sau proiectul, să vindeți online și să publicați conținutul dorit. Pe scurt, pentru a vă construi afacerea digitală. Ne place să oferim asistență rapidă și de calitate pentru clienți, de aceea răspundem la 80% din întrebări în mai puțin de 1 oră și avem o evaluare de 9,5 / 10. În plus, serverele noastre sunt foarte stabile și oferim o garanție de 30 de zile pentru restituirea banilor. Facem parte din mișcarea Open-Startups: facem publice valorile serviciului pentru clienți și, de asemenea, stabilitatea serverelor. În fiecare săptămână publicăm noi tutoriale, cursuri, interviuri cu specialiști și ghiduri de cunoștințe pentru a vă putea duce antreprenoriatul la nivelul următor.

De ce toată lumea are acces la solicitanții de nume de domeniu?

+

Deoarece directorul Whois este o bază de date publică cu date de la proprietarii de domenii din întreaga lume. Cu ID-ul Confidențialitate Protect puteți ascunde datele dvs. pentru a obține o mai mare confidențialitate și securitate.

Și ce se întâmplă cu afacerea mea? Vreau ca clienții mei să mă găsească

+

Clienții dvs. vă pot continua să vă găsească pentru că vor vedea informațiile pe care doriți să le afișați pe site-ul dvs., dar nimeni nu va avea acces la datele dvs. de director WhoIs.

Cum funcționează codul de protecție a confidențialității pentru domenii?

+

În loc să afișăm datele dvs., vă arătăm datele „Domeniu prin Proxy”, partenerul nostru care va acționa ca un strat de protecție pentru datele dvs. personale.

Care sunt avantajele ID Privacy Protect?

+

Vei fi mai protejat împotriva eventuale furturi de identitate, spam în contul personal și încercări de atacuri sau furt de domeniu.

Lucrăm pentru a obține aceste opinii

Cea mai mare satisfacție a noastră este să transformăm ideile clienților noștri în realitate. Când site-ul dvs. web funcționează perfect, munca noastră trece neobservată, dar a ta strălucește. Și asta este ceea ce contează pentru noi.

Am stăpânire a proiectului meu gastronomic din Neolo, totul a fost ușor și rapid.

Vicky Vago - Living Eat

Suntem clienți acum 10 ani și am alege din nou Neolo.

Federico Pacheco - Securitatea entropiei

Aleg Neolo pentru a găzdui site-urile clienților mei și nu am avut niciodată o problemă

Michelle Dure - Grafic Designer la Decero

Din 2002, peste 10.000 de clienți din 79 de țări au ales găzduirea noastră web, în special din România

Aveți întrebări? Echipa noastră vă stă la dispoziție pentru a vă ajuta
PERFORM CONSULTARE