Înregistrați-vă domeniul cu protecția identității:

De ce să angajezi protecția identității domeniului?

Deoarece toată lumea are acces la datele unui proprietar de domeniu, de aceea este important să vă protejați datele personale împotriva furtului de identitate, a spamului și a eventualelor piratări.

Aveți grijă de datele dvs. personale

Deci nimeni nu primește datele dvs. de înregistrare a domeniului.

datos-personales
bloquea-atacantes

Atacatorii de blocuri

Majoritatea atacurilor asupra domeniilor și site-urilor web sunt făcute cunoscând datele proprietarului și solicitantului. Este important să-i ții pe atacatori departe!

Întrebări frecvente

De ce mi se potriveste Neolo?

+

Experiență: Suntem pe piață din 2002. Stabilitate: Nu saturam serverele și avem timp excelent online. Personalizare: Răspundem la 7 întrebări din 10 în mai puțin de 1 oră, mult mai rapid decât oricare altă găzduire. Proprietarii fac parte din personal. 10.000 de clienți din 50 de țări au încredere în noi. Toate planurile au Cloudlinux: încapsulăm fiecare pagină web, astfel încât supraîncărcarea uneia să nu-i facă rău celorlalți. Monitorizăm 24 de ore.

Și cel mai important: Ajutăm zeci de mii de oameni și organizații să își transforme ideile și proiectele în site-uri web care funcționează 24 de ore pe zi. Credem în Internet ca o nevoie de bază, ca drept uman, este ceea ce permite oamenilor să se exprime în lume și să crească personal, economic și spiritual, așa că vrem să facem parte din proiectul tău și să te ajutăm să fii online cu propriul nume pe Internet. . Avem servere în mai multe țări, clienți din toată America Latină și spre deosebire de alte companii, NEOLO.COM este în continuare deservit de proprietarii săi. Am fost primul furnizor din America Latină care a furnizat găzduire web nelimitată în 2010. Principalii noștri investitori sunt clienții noștri, fiecare care ne susține și ne permite să continuăm să creștem cu ei. Ne dorim ca proiectul dvs. să crească și să funcționeze mereu, așa că ne dorim să fim furnizorii dvs. de găzduire web în România.

De ce toată lumea are acces la solicitanții de nume de domeniu?

+

Deoarece directorul Whois este o bază de date publică cu date de la proprietarii de domenii din întreaga lume. Cu ID-ul Confidențialitate Protect puteți ascunde datele dvs. pentru a obține o mai mare confidențialitate și securitate.

Și ce se întâmplă cu afacerea mea? Vreau ca clienții mei să mă găsească

+

Clienții dvs. vă pot continua să vă găsească pentru că vor vedea informațiile pe care doriți să le afișați pe site-ul dvs., dar nimeni nu va avea acces la datele dvs. de director WhoIs.

Cum funcționează codul de protecție a confidențialității pentru domenii?

+

În loc să afișăm datele dvs., vă arătăm datele „Domeniu prin Proxy”, partenerul nostru care va acționa ca un strat de protecție pentru datele dvs. personale.

Care sunt avantajele ID Privacy Protect?

+

Vei fi mai protejat împotriva eventuale furturi de identitate, spam în contul personal și încercări de atacuri sau furt de domeniu.

Lucrăm pentru a obține aceste opinii

Cea mai mare plăcere a noastră este să vedem proiectele utilizatorilor noștri să devină realitate. Când totul funcționează perfect, munca noastră trece neobservată, dar a ta iese în evidență. Și asta contează.

Am stăpânire a proiectului meu gastronomic din Neolo, totul a fost ușor și rapid.

Vicky Vago - Living Eat

Suntem clienți acum 10 ani și am alege din nou Neolo.

Federico Pacheco - Securitatea entropiei

Aleg Neolo pentru a găzdui site-urile clienților mei și nu am avut niciodată o problemă

Michelle Dure - Grafic Designer la Decero

Peste 10.000 de clienți din 50 de țări au încredere în Neolo

Aveți întrebări? Echipa noastră vă stă la dispoziție pentru a vă ajuta
PERFORM CONSULTARE