Acesta este momentul pentru a integra Office 365 cu Neolo

Alegeți un plan de găzduire pentru site-ul dvs. web în Neolo și apoi angajați licența Office 365 cu Microsoft. Echipa noastră de asistență vă va ajuta să o configurați.

Plan nelimitat

 • nelimitat domenii
 • E-mailuri profesionale
 • 100 GB spațiu
 • nelimitat baze MySQL
 • SSL gratuit
 • WordPress autoinstalabil
 • Creator de pagini web
Doar doar

25.88 RON/ mea

Ofertă: Economisiți bani 50%
51.75 RON/ mea când te reînnoiești Cumpara

Planul 0

 • 1 domeniu
 • E-mailuri profesionale
 • 5 GB spațiu
 • fără baze MySQL
 • SSL gratuit
 •  
 •  
Doar doar

10.28 RON/ mea

Ofertă: Economisiți bani 50%
20.55 RON/ mea când te reînnoiești Cumpara

30 de zile returnare în bani în toate planurile noastre

Toate planurile de găzduire web Neolo includ: ✓ cPanel ✓ Spațiu web nelimitat ✓ Conturi de e-mail nelimitate ✓ Transfer nelimitat ✓ Subdomenii nelimitate ✓ Migrații gratuite ✓ Compatibilitate cu Google Workspace și Office 365 ✓ Suport tehnic nelimitat plus 768 MB RAM Burst de Cloudlinux ✓ SSL auto gratuit ✓ Softaculos și WordPress compatibil (cu excepția Planului 0) ✓ Versiuni PHP: 5.5, 5.6, 7.0, 7.1 și 7.2
Vezi tabelul comparativ al planurilor de găzduire

Aplicații de Microsoft Office

Accesați documente, editați, partajați și stocați toate tipurile de fișiere în cloud Microsoft.

Oriunde și pe toate dispozitivele

Accesați versiunile online de Word, Excel și PowerPoint de la laptopuri, computere, Mac-uri, tablete sau smartphone-uri.

Protecție împotriva norilor

Office 365 se integrează cu OneDrive, un serviciu de stocare în cloud foarte sigur. Informațiile dvs. sunt întotdeauna protejate!

Configurare ușoară

Configurația Office 365 cu Neolo este foarte simplă, o puteți folosi în câteva minute.

Suport tehnic

Ori de câte ori aveți nevoie să consultați ceva sau să primiți ajutor, echipa noastră de profesioniști de hosting web vă poate ajuta în orice moment.

Utilizați un e-mail profesional pentru fiecare dintre domeniile companiei dvs.

Faceți cunoscut faptul că compania dvs. este serioasă și profesională. E-mailurile cu domeniul companiei generează mai multă încredere și credibilitate. Office 365 și Neolo vă mențin toate dispozitivele actualizate și sincronizate.

MAI MULTE INFORMAȚII

Ce este Office 365?

Office 365 este un serviciu de abonament care oferă cele mai bune instrumente digitale pentru lucrul în echipă. Cu acest serviciu puteți crea documente de oriunde, le puteți partaja fără probleme și puteți lucra de la distanță. Este un sistem care îți simplifică viața și acum îl poți folosi cu Neolo, Hostingul tău de încredere.

Office 365

Beneficiile utilizării Office 365


01

Performanță mai bună a celor mai utilizate instrumente: Excel, Word, Outlook, Access și PowerPoint.

02

Integrare cu OneDrive pentru a salva fișierele și a le folosi de oriunde, cu orice dispozitiv.

03

Editarea documentelor comune, adică în același timp cu alți membri ai echipei tale.

04

Este compatibil și cu dispozitivele Apple.

05

Instalarea pe maxim 5 dispozitive pe utilizator.

06

Protejați-vă datele. Are instrumente integrate de confidențialitate și conformitate. Accesați informațiile confidențiale cu autentificarea securizată a utilizatorului

Întrebări frecvente

Ce este norul?

+

Când fișierele sunt stocate pe serverele de Internet, fără a ocupa spațiu pe dispozitivele electronice, se spune că sunt în cloud. Puteți accesa acele fișiere de oriunde și de pe orice dispozitiv conectat la Internet. Documentele sunt stocate pe servere sigure care sunt auditate de cele mai bune companii de securitate a computerului din lume.

De ce ar trebui să angajez Microsoft Office 365 cu Neolo?

+

Trebuie să angajați Office 365 pe site-ul Microsoft. Veți avea la dispoziție cea mai recentă versiune de Excel, Word, Outlook, PowerPoint, Access, OneNote și Editor. După ce îl angajați, îl puteți configura pentru a fi utilizat cu planul dvs. de găzduire Neolo. În integrarea Office 365 și Neolo, vă putem ajuta. Office 365 vă oferă posibilitatea de a partaja documente cu echipa dvs. în siguranță, datorită OneDrive și Office Online. Veți primi e-mailuri profesionale cu domeniul companiei dvs., puteți partaja calendare și contacte. De asemenea, Office 365 vă oferă posibilitatea să organizați întâlniri online și să partajați ecran în timp real. În plus, puteți găzdui site-ul dvs. web pe serverele țării Neolo $ pentru a realiza un site web rapid și agil și tot sprijinul de care aveți nevoie.

Dacă am deja instalat Excel, PowerPoint și Word, pot folosi stocarea în cloud și Office Online?

+

OneDrive și stocarea în cloud Office Online funcționează cel mai bine cu cea mai recentă versiune de Microsoft Office. Puteți selecta fișierele stocate în cloud și le puteți edita cu aplicațiile desktop în loc de Office online. Trebuie doar să deschideți fișierul pe care doriți să îl editați, faceți clic pe „Editare în Word / Excel / PowerPoint” și, atunci când faceți clic pe „Salvați” în acele aplicații, documentul dvs. va fi din nou sincronizat în stocarea dvs.

Ce aplicații desktop integrează serviciul?

+

Totul depinde de planul pe care îl alegeți și, de asemenea, de sistemul pe care îl utilizați. Utilizatorii de PC pot descărca cea mai recentă versiune de Office: Word, PowerPoint, Access, Excel, Outlook, OneNote, Publisher și versiunea desktop a echipelor Microsoft. Utilizatorii de Mac vor putea descărca cea mai recentă versiune de Office: Word, PowerPoint, Excel, Outlook, OneNote și Echipe.

Ce fel de companii pot utiliza Office 365 cu Neolo?

+

Toate companiile și organizațiile care angajează Office 365 cu Microsoft și înregistrare de domenii și găzduire pentru site-ul lor web în Neolo, îl pot utiliza.

Cum mă avantajează să am un e-mail cu propriul meu domeniu?

+

An email address with its own domain, such as info@yourcompany.com, makes you look more professional to your customers and helps you promote your website. It has been shown that people trust more in a company that has mail with its own domain.

Ce este Office Online?

+

Office Online prezintă cele mai recente versiuni de Word, Excel, PowerPoint și OneNote gata de a fi utilizate într-un browser web. Pentru a utiliza Office Online, trebuie să accesați din cloud. Puteți crea fișiere noi, le puteți edita, partaja și colabora cu echipa dvs. online.

Aveți întrebări? Echipa noastră vă stă la dispoziție pentru a vă ajuta
PERFORM CONSULTARE