Suport tehnic rapid, sigur și 24/7 de găzduire web bazat pe România

Domeniu + găzduire nelimitată + site web + mail profesional

  • Monthly
  • Quarterly
  • Annually 50% OFF
  • VIP priority support
  • Servers Uptime 99.999%
  • 30 days moneyback

Plan nelimitat

Optimiza tu negocio y crece en<br>dominios ilimitados.

FIRST PAYMENT: SAVE 50%

14.40 RON / mea

28.80 RON când te reînnoiești

Cumpara

Planul 0

Start with a static website.

FIRST PAYMENT: SAVE 50%

6.15 RON / mea

12.30 RON când te reînnoiești

Cumpara

Payment methods

Choose the one of your preference.

Paypal
Visa
Paypal
Paypal
Bitcoin
Ethereum
Dai

Exclusive benefits

icon

Neolo Cloud

Get your website to work for you: It will be online 24 hours a day, 365 days a year serving your users and customers. Done by the Neolo Cloud international network.

icon

Neolo Care

It is an artificial intelligence system that analyzes the digital health of your website and emails. If it detects a threat such as malware, phishing, or spam, it notifies us and you.

icon

Neolo Academy

Online courses, tutorials, and interviews with specialists so that your project achieves more visibility, more sales, and more clients.

Reviews from website owners

Peste 10.000 de clienți din 79 de țări au încredere în Neolostars

Excellent reputation

21 reviews

VR

"I got fast and efficient support from Neolo by setting up an SSL certificate. I have the unlimited plan and it works perfect."

Natt Holiday

gb

"A really good and easy to use hosting site. Using the available templates, I had my website up and running in a couple of hours."

Mary Bross

gb

"They are the best. I have been with them for months, after trying many hosting companies that did not work for me. "

Willy Reyss

gb

"Great hosting! Fair price, easy to manage. When issues arise, they respond quickly, usually within 24 hours. I've been hosting my website with them fo..."

Hai

gb

"Excellent service and value for money. I had hosting with Nelo for more than a year. Also have hosting with lot more expensive companies. But Neolo va..."

Sam

au

Website and email management with cPanel

Easy and fast

The most friendly cPanel will give you total control over your website, web hosting and domains.

Autonomy

Create and manage subdomains, email accounts, visit statistics, applications, and much more.

securitate

Install more than 200 applications in 3 clicks like WordPress and Woocommerce for your online store. Also with Neolo Site Builder, you will be able to create your website, without needing a web designer.

cPanel

Web hosting features

Features

Neolo hosting servers features

OPTIMIZAȚI SITE-ul MEU

Întrebări frecvente

De ce mi se potriveste Neolo?

Suntem pe piață din 2002. Ajutăm deja zeci de mii de oameni și organizații să își transforme ideile și proiectele în site-uri web care funcționează 24 de ore pe zi. Credem că internetul este o nevoie de bază, ca drept uman, este ceea ce permite oamenilor să se exprime în lume și să crească personal, economic și spiritual, așa că vrem să facem parte din proiectul tău și să te ajutăm să fii online cu propriul nume pe Internet. . Avem servere în mai multe țări, clienți din întreaga lume și spre deosebire de alte companii, NEOLO.COM este în continuare deservit de proprietarii săi. Principalii investitori sunt clienții noștri, care ne sprijină și ne permit să continuăm să creștem cu ei. Dorim ca proiectul dvs. să crească și să funcționeze mereu, așa că dorim să fim furnizorii dvs. de gazduire web în România.

Ce este un domeniu?

Domeniul este numele cu care apelăm site-uri web, de exemplu NEOLO.COM FACEBOOK.COM GOOGLE.COM sunt nume de domeniu.

Înregistrați domenii?

Da. Înregistrăm multe extensii de domeniu, unele sunt .COM .NET .ORG .INFO .BIZ .CO .WS .ONLINE .CLUB .GURU .LA .LAT .TODAY .MOBI. REVISI .US .ES printre multe altele. De asemenea, acceptăm cele din țări specifice: .AR .CL .UY .BO .PY .BR .MX .EC .NI .CA .UK .RU, printre altele. Dar trebuie să le înregistrați pe cont propriu în NIC-ul fiecărei țări și să cumpărați gazduirea web la noi. Dacă aveți nevoie de ajutor, anunțați-ne și vă vom oferi o mână.

Ce este gazduirea web?

Web hosting or website hosting is a service that consists of keeping your website running online 24 hours on our servers. Every time someone enters a website, they are actually accessing the servers of a web hosting provider. In addition to websites, we provide web hosting so you can have all the email accounts you want with your own domain.

Ce plan de găzduire web am nevoie?

Depinde. Primul lucru pe care trebuie să-l știți este dacă veți utiliza baze de date, care sunt responsabile pentru realizarea aplicațiilor precum WordPress, Drupal, Joomla, Magento, forumuri, bloguri, căruțe de cumpărături etc. În acest caz, vă recomandăm Planul 1 sau Planul nelimitat. Cu toate acestea, dacă site-ul dvs. web va fi dezvoltat doar în HTML, CSS, AJAX și nu va utiliza baze de date, Planul 0 va fi perfect. Cealaltă decizie pe care va trebui să o luați este dacă veți găzdui 1 domeniu (nume .COM .NET .ORG .COM.AR etc) sau mai multe. Dacă aveți nevoie de mai multe, atunci trebuie să alegeți Planul nelimitat, dacă va fi doar un domeniu, atunci vă sugerăm Planul 1.

Pot alege un plan de găzduire web și apoi să-l schimb la altul?

Da, desigur, oricând doriți, puteți schimba. Cu toate acestea, vă sugerăm să alegeți inițial Planul sau Planul 1 nelimitat, care sunt cei mai buni vânzători.

Voi avea un program de instalare a aplicației în 1 clic?

Da. În găzduirea web Plan Unlimited sau Plan 1 veți avea Softaculous care este cel mai bun de pe piață: alegeți între +200 de aplicații pe care doriți să le instalați, faceți clic pe instalați, îi spuneți în ce director doriți și gata, magie :)

Realizați design web?

Vă recomandăm să angajați Planul nelimitat pe care Neolo Builder îl are, un creator de site-uri web extrem de simple și profesionale. Dacă proiectul dvs. este mult mai mare, contactați-ne pentru a vă vedea cum vă putem ajuta.

Voi avea șabloane predisemnate?

Planul nelimitat include mai multe șabloane nelimitate. Google este, de asemenea, o sursă bună de rezultate.

Cum îmi cumpăr planul de găzduire?

Este super ușor. Alegeți un plan, completați datele dvs. și cele ale site-ului dvs. web, efectuați plata și odată acreditați vă trimitem un e-mail cu toate datele de înregistrare, astfel încât să puteți încărca site-ul dvs. și să vă configurați conturile de e-mail. De asemenea, veți avea acces la tutoriale, videoclipuri și diverse ajutoare. Și, de asemenea, tehnicienilor noștri pentru orice întrebări aveți.

Migrație: Sunt într-un alt furnizor și vreau să mă schimb la Neolo. Poți să mă ajuți?

Da. După achiziționarea de găzduire web, vom solicita o copie de rezervă completă a contului dvs. cPanel sau Plask din furnizorul anterior pentru a-l migra. Dacă la furnizorul precedent ați folosit un alt panou de control, spuneți-ne și analizăm dacă îl putem migra, dar vom explica cum se face, nu este de obicei complex. În cazul în care aveți nevoie pentru a transfera domeniul dvs. către Neolo, puteți face și atunci când cumpărați planul dvs. de găzduire web sau transferul de domeniu.

Am plătit deja. Cât durează înregistrarea?

Plățile efectuate în numerar în numerar durează între 24 și 72 de ore de lucru. Plățile prin mijloace electronice precum carduri de credit, carduri de debit și transferuri bancare durează de obicei mai puțin de 24 de ore sau sunt instantanee.

DNS: Ce sunt? Ce sunt? Sunt etichete albe?

DNS sunt nume de servere care sunt responsabile pentru conectarea persoanelor care intră în domeniul dvs. cu serverele NEOLO.COM și conținutul găzduit pe contul de găzduire web. DNS-urile noastre sunt: ns1.lineadns.com și ns2.lineadns.com. Sunt etichete complet albe, astfel încât dacă contul dvs. este revânzător, VPS sau Servere Dedicate, le puteți utiliza și ele.

Există o limită la numărul de e-mailuri de trimis?

Cu toții dorim ca e-mailurile să ajungă în inbox, astfel încât spamul este interzis. Puteți trimite până la 150 de e-mailuri pe oră, este o limită mai mult decât rezonabilă și mai mare decât restul furnizorilor. În ceea ce privește numărul de conturi de e-mail pe care le puteți crea, acestea sunt nelimitate și le accesați prin intermediul programului preferat de e-mail, dispozitiv mobil sau webmail.

Fac copii de rezervă?

Realizăm 1 copie de rezervă completă a tuturor conturilor de găzduire până la 2 GB complete pe săptămână și o mutăm într-un alt centru de date. Cu toate acestea, vă recomandăm să faceți și să descărcați copiile de rezervă din panoul de control

Voi avea SSH?

Furnizarea SSH într-o găzduire partajată este nesigură și este o practică nedorită pentru furnizorii de găzduire web, deci nu furnizăm SSH în hostingul comun, însă, dacă angajați un VPS sau un server dedicat, vă putem furniza SSH Root.

Acceptați găzduirea pentru jocuri online?

Nu pentru găzduire partajată. Dar dacă este o aplicație Facebook, trebuie să angajați un VPS. Dacă este un server de jocuri, nu, nu oferim.

Cât durează pentru a configura un nou gazduire în Neolo?

Înregistrarea și configurarea unui nou site web, Gazduire Web și e-mailuri profesionale este instantanee.

Consideră că plățile cu cardul de credit și debit sunt instantanee, dar celelalte mijloace de plată pot dura până la 72 de ore până la impact.

Prin urmare, vă sfătuim să plătiți cu cardul de credit sau debit, deoarece activarea este automată, nu există intervenție umană :).

Ce sunt e-mailurile profesionale?

Prin angajarea planului dvs. de găzduire Neolo, vă oferim conturi de e-mail profesionale nelimitate.

Puteți stoca toate e-mailurile pe care le doriți.

Accesați contul dvs. de e-mail profesional de tip nume@company.com de pe dispozitivul mobil, computerul și tableta.

Ce sunt bazele de date MySQL?

Bazele de date MySQL sunt utilizate pentru a permite site-ului dvs. web să aibă un blog, un forum sau chiar să instaleze aplicații precum WordPress, Joomla, Magento, printre altele.

Din cauza mică diferență de bani între Plan 0 și Plan 1, vă recomandăm să angajați un plan de găzduire web cu baze de date MySQL.

Îmi pot transfera domeniul sau Gazduirea Web în Neolo?

Da! În fiecare lună, sute de site-uri web migrează către Neolo.

Dacă aveți o copie sau o copie de rezervă a site-ului dvs. web, o puteți trimite la noi și o vom afișa în Neolo. În caz contrar, puteți încărca site-ul dvs. de la zero sau contacta echipa noastră tehnică și facem migrația ori de câte ori este posibil :).

Neolo îmi oferă un instrument de creare a paginilor web?

Da! Vă oferim Neolo Builder, care este un creator de web extrem de simplu: alegeți un design web și completați conținutul.

De asemenea, puteți crea site-ul dvs. cu WordPress: îl puteți instala cu 1 clic din Neolo cPanel.

Oferim, de asemenea, tutoriale, ghiduri pentru a vă ajuta mai bine.

Am un domeniu la un alt furnizor: Pot găzdui domeniul în Neolo?

Da, desigur.

Puteți avea domeniul în compania pe care o doriți și Hosting în Neolo, și invers.

Ar trebui să angajez domeniu și găzduire în Neolo?

Da, absolut.

Ar trebui să angajați întotdeauna totul de la același furnizor.

În cazul în care aveți îndoieli, este întotdeauna mai bine să vă ocupați de un singur furnizor :).

Pot încărca planul pe măsură ce site-ul meu web crește?

Da, cu totul.

De aceea, vă recomandăm să începeți cu un plan de găzduire partajat: Plan 0, Plan 1 sau Plan nelimitat, iar dacă site-ul dvs. web crește în resurse de trafic și consum, puteți oricând să faceți upgrade la un plan de găzduire premium.

Neolo este recomandat?

Suntem pe piață din 2002.

Avem peste 10.000 de clienți din 50 de țări.

Pe lângă faptul că ne dedicăm Gazduirea, ne place să mergem la evenimente de marketing digital, să oferim traininguri, ateliere și discuții, astfel încât să ne veți vedea întotdeauna la evenimente tehnologice, suntem singurii care sunt atât de deschiși comunității. Dacă nu am fi excelenți, nu am putea face asta.

Pot instala un e-commerce în Neolo?

Da. Vă recomandăm să folosiți WordPress cu pluginul WooCommerce, pentru că cel mai indicat este Planul 1 sau un plan de gazduire premium pentru WordPress.

Care sunt părerile de găzduire în țara $?

Până astăzi, Neolo conduce clasamentul de opinii de găzduire în țara $ cu calificativul „Excelent”.

Puteți vedea opiniile aici: www.reputacionverificada.com/neolocom/

Aveți întrebări? Echipa noastră vă stă la dispoziție pentru a vă ajuta
PERFORM CONSULTARE