Suport tehnic rapid, sigur și 24/7 de găzduire web bazat pe România

Domeniu + găzduire nelimitată + site web + mail profesional

Oferim servicii de mare viteză, servicii pentru clienți în orice moment, prețuri accesibile și calitate garantată.

Comparați planurile de găzduire
5star Clasament: Excelent. Pe baza a + 400 de opinii ale clienților reali

Avem cel mai bun plan de găzduire web pentru dvs. în țara $!

✓ Răspundem la 7 întrebări din 10 în mai puțin de o oră.
✓ Preț mai mic decât aproape toți concurenții noștri.
✓ Prima plată include o reducere de 50% pentru a crea sau găzdui site-ul dvs. web în România.
✓ Plantăm 1 copac pentru fiecare client nou pentru a lupta împotriva schimbărilor climatice

Plan nelimitat

 • nelimitat domenii
 • E-mailuri profesionale
 • nelimitat spațiu
 • nelimitat baze MySQL
 • SSL gratuit
 • WordPress autoinstalabil
 • Creator de pagini web
Doar doar

14.29 RON/ mea

Ofertă: Economisiți bani 50%
28.58 RON/ mea când te reînnoiești Cumpara

Planul 0

 • 1 domeniu
 • E-mailuri profesionale
 • nelimitat spațiu
 • fără baze MySQL
 • SSL gratuit
 •  
 •  
Doar doar

6.11 RON/ mea

Ofertă: Economisiți bani 50%
12.21 RON/ mea când te reînnoiești Cumpara

30 de zile returnare în bani în toate planurile noastre

All Neolo Web Hosting plans include: ✓ cPanel ✓ Unlimited web space ✓ Unlimited email accounts ✓ Unlimited transfer ✓ Unlimited subdomains ✓ Free migrations ✓ Compatibility with Google Apps and Office 365 ✓ Unlimited technical support plus 768MB RAM Burst by Cloudlinux ✓ Free Auto SSL ✓ Softaculous and WordPress compatible (except Plan 0) ✓ PHP versions: 5.5, 5.6, 7.0, 7.1 and 7.2
Vezi tabelul comparativ al planurilor de găzduire

SSL
Norton Security
Moneyback
Uptime
cpanel

Neolo are servere special optimizate pentru găzduire web tradițională și WordPress. Cunoașteți-le!

PHP 7.2, 7.1, 7.0, 5.6, 5.5 la alegere. 192 MB RAM php pentru proces. Planuri premium: Până la 512 MB RAM pentru fiecare proces de Cloudlinux pentru a izola conturile de găzduire: Dacă un cont se satura, nu dăunează celorlalți. Server Apache + Cache + Anti-DDOS lățime de bandă garantată 200mbps. Securitate Mod: Reguli anti-hacking personalizate pentru WordPress. Scanarea și eliminarea programelor malware. MySQL: 5.7 cu PhpMyAdmin. Zend Engine - Ioncube 10 Zip activat. Mod_rewrite: ON. Încărcări de fișiere: ON. Înregistrează Globale: OFF. Suport Zlib Suport XML Calea de salvare a sesiunii: scriebil. Curl activat. Citate Magic: OFF. GD activat. iconv, intl și mcrypt și mbstring sunt activate

Peste 10.000 de clienți din 79 de țări au încredere în Neolo

Puteți plăti Gazduirea dvs. în toate aceste moduri

 • Paypal
 • Visa
 • Paypal
 • Paypal

Închiriați Web Hosting # 1 din România!

Găzduiește-ți site-ul în cel mai bun Gazduire Web din țara $. Neolo garantează că site-ul dvs. web și conturile dvs. de e-mail profesionale vor funcționa 24 de ore pe zi. Am primit recunoaștere internațională pentru timpul online de găzduire web a paginilor web pe care le găzduim, pentru calitatea suportului nostru tehnic și pentru viteza cu care se încarcă paginile web.

Angajați Neolo

Mai multe beneficii oferite de Neolo:

Gazduire Cloud gratuit

Cloud Hosting este o găzduire web care folosește mai multe servere diferite pentru a echilibra încărcarea și a maximiza timpul de funcționare.

Spațiu nelimitat

Oferim spațiu nelimitat și transfer pentru site-ul dvs. web. Nu mai aveți griji!

Migrație GRATUITĂ

Echipa noastră specializată de migrare vă poate migra site-ul gratuit de la Gazduire unde vă aflați la Neolo. Fără probleme.

E-mailuri și redirecționări

Vă puteți verifica e-mailul de oriunde cu Webmail sau îl puteți configura în programul pe care îl utilizați, chiar și pe smartphone și tabletă!

Baze de date: nelimitat

Vă oferim baze nelimitate în Bloguri, forumuri, coșuri de cumpărături și în toate bazele de date MySQL (valabil pentru toate planurile, cu excepția Planului 0).

Creează-ți propriul web: Neolo Builder

Prin angajarea Planului nostru nelimitat, în doar 3 pași veți avea site-ul dvs. proiectat și funcțional. Rapid și simplu!

Înregistrare gratuită în motoarele de căutare

Neolo gestionează înregistrarea site-ului dvs. web pe Google, Yahoo și Bing, complet gratuit.

Neolo Mobile

Accesați panoul de control al site-ului dvs. web prin intermediul telefonului mobil, oricând și de oriunde.

protecție

Tot ce încărcați pe site-ul dvs. web și ceea ce primiți prin e-mail este scanat automat de antivirusul nostru de ultimă generație.

Copii de rezervă zilnice

Puteți genera și descărca copii de rezervă ale site-ului dvs. web, în fiecare zi.

cPanel

Gazduirea noastră folosește cPanel, cel mai bun panou de control de pe piață. Simplu, ușor de utilizat, eficient și disponibil în mai multe limbi.

Statistici web

Cu Neolo aveți acces la numărul de utilizatori, programările, originea și chiar browserele utilizate de persoanele care intră pe site-ul dvs. web.

Întotdeauna online

Site-ul dvs. web va funcționa întotdeauna la cel mai bun timp de funcționare din industrie. Principalele noastre servere de înaltă tehnologie sunt în Statele Unite.

+200 de cereri

Puteți utiliza aplicațiile instalabile automat pe care le doriți. Activați-le cu un singur clic din panoul dvs. de utilizator: WordPress, Magento, Moodle, Joomla, Drupal (valabil pentru toate planurile, cu excepția Planului 0).

mijloace

Împărtășim resurse și informații de calitate. Videoclipuri, podcast-uri și articole pentru a afla de la Web Gazduire, design web, programare, marketing online, instrumente și multe altele.

Gazduire pentru programatori

Serverele noastre acceptă PHP / MySQL și au sute de module preinstalate în Apache.

Suport 24 de ore

Echipa noastră de servicii pentru clienți este atentă la toate întrebările. Disponibil în fiecare zi a anului, în orice moment.

Gazduire pentru designeri

Încarcă pe Internet orice site proiectat în HTML5 / CSS, Frontpage și Dreamweaver.

Este foarte important ca site-ul dvs. web să aibă aceste caracteristici:

HTTPS - Site Safe

Pentru siguranța dvs. și a vizitatorilor este necesar să adăugați HTTPS în fața domeniului dvs. Informațiile vor călători criptate, vor oferi mai multă securitate. În plus, Google îl apreciază pentru a vă poziționa site-ul.

Copie de rezervă suplimentară de securitate

Efectuăm o copie de rezervă suplimentară pe întregul cont. Datele dvs. vor fi întotdeauna în siguranță într-un alt centru de date. Nu pierdeți informații valoroase!

Anti Malware

Un bun antivirus este esențial pentru ca site-ul să fie întotdeauna protejat. Vă securizăm codul site-ului dvs. împotriva virușilor, programelor malware, phishing și spam.

Vă oferim Gazduire WordPress Gestionată!

Configuram, actualizăm și păstrăm WordPress-ul curat de malware. În plus, blocăm spamul și optimizăm site-ul dvs. pentru Google, Yahoo! și Bing.

Modulul CPanel: Ce este cPanel?

cPanel este cel mai simplu și mai intuitiv panou de pe piață. Cu cPanel vă puteți gestiona site-ul, conturile de e-mail și bazele de date. Simplu și eficient!

E-mail profesional

Creați conturi de e-mail, redirecționări și accesați Webmail din orice parte a lumii.

securitate

Puteți introduce parole pentru a limita accesul la anumite părți ale site-ului dvs. web. Aveți grijă de site-ul dvs. cu Protecție HotLink, protecție împotriva lipilor și ModSecurity.

domenii

Puteți configura subdomenii, domenii suplimentare și domenii direcționate. În plus, puteți gestiona zonele DNS.

Mii de aplicații disponibile

Puteți instala mii de aplicații cu un singur clic pe site-ul dvs. web. Totul de la cPanel.

înregistrări

Editați și faceți backup pentru toate fișierele dvs. Este foarte important!

Baze de date MySQL

Creați și gestionați baze de date MySQL de la phpMyAdmin.

cPanel

Întrebări frecvente

De ce mi se potriveste Neolo?

+

Suntem pe piață din 2002. Ajutăm deja zeci de mii de oameni și organizații să își transforme ideile și proiectele în site-uri web care funcționează 24 de ore pe zi. Credem că internetul este o nevoie de bază, ca drept uman, este ceea ce permite oamenilor să se exprime în lume și să crească personal, economic și spiritual, așa că vrem să facem parte din proiectul tău și să te ajutăm să fii online cu propriul nume pe Internet. . Avem servere în mai multe țări, clienți din întreaga lume și spre deosebire de alte companii, NEOLO.COM este în continuare deservit de proprietarii săi. Principalii investitori sunt clienții noștri, care ne sprijină și ne permit să continuăm să creștem cu ei. Dorim ca proiectul dvs. să crească și să funcționeze mereu, așa că dorim să fim furnizorii dvs. de gazduire web în România.

Ce este un domeniu?

+

Domeniul este numele cu care apelăm site-uri web, de exemplu NEOLO.COM FACEBOOK.COM GOOGLE.COM sunt nume de domeniu.

Înregistrați domenii?

+

Da. Înregistrăm multe extensii de domeniu, unele sunt .COM .NET .ORG .INFO .BIZ .CO .WS .ONLINE .CLUB .GURU .LA .LAT .TODAY .MOBI. REVISI .US .ES printre multe altele. De asemenea, acceptăm cele din țări specifice: .AR .CL .UY .BO .PY .BR .MX .EC .NI .CA .UK .RU, printre altele. Dar trebuie să le înregistrați pe cont propriu în NIC-ul fiecărei țări și să cumpărați gazduirea web la noi. Dacă aveți nevoie de ajutor, anunțați-ne și vă vom oferi o mână.

Ce este gazduirea web?

+

Web hosting or website hosting is a service that consists of keeping your website running online 24 hours on our servers. Every time someone enters a website, they are actually accessing the servers of a web hosting provider. In addition to websites, we provide web hosting so you can have all the email accounts you want with your own domain.

Ce plan de găzduire web am nevoie?

+

Depinde. Primul lucru pe care trebuie să-l știți este dacă veți utiliza baze de date, care sunt responsabile pentru realizarea aplicațiilor precum WordPress, Drupal, Joomla, Magento, forumuri, bloguri, căruțe de cumpărături etc. În acest caz, vă recomandăm Planul 1 sau Planul nelimitat. Cu toate acestea, dacă site-ul dvs. web va fi dezvoltat doar în HTML, CSS, AJAX și nu va utiliza baze de date, Planul 0 va fi perfect. Cealaltă decizie pe care va trebui să o luați este dacă veți găzdui 1 domeniu (nume .COM .NET .ORG .COM.AR etc) sau mai multe. Dacă aveți nevoie de mai multe, atunci trebuie să alegeți Planul nelimitat, dacă va fi doar un domeniu, atunci vă sugerăm Planul 1.

Pot alege un plan de găzduire web și apoi să-l schimb la altul?

+

Da, desigur, oricând doriți, puteți schimba. Cu toate acestea, vă sugerăm să alegeți inițial Planul sau Planul 1 nelimitat, care sunt cei mai buni vânzători.

Voi avea un program de instalare a aplicației în 1 clic?

+

Da. În găzduirea web Plan Unlimited sau Plan 1 veți avea Softaculous care este cel mai bun de pe piață: alegeți între +200 de aplicații pe care doriți să le instalați, faceți clic pe instalați, îi spuneți în ce director doriți și gata, magie :)

Realizați design web?

+

Vă recomandăm să angajați Planul nelimitat pe care Neolo Builder îl are, un creator de site-uri web extrem de simple și profesionale. Dacă proiectul dvs. este mult mai mare, contactați-ne pentru a vă vedea cum vă putem ajuta.

Voi avea șabloane predisemnate?

+

Planul nelimitat include mai multe șabloane nelimitate. Google este, de asemenea, o sursă bună de rezultate.

Cum îmi cumpăr planul de găzduire?

+

Este super ușor. Alegeți un plan, completați datele dvs. și cele ale site-ului dvs. web, efectuați plata și odată acreditați vă trimitem un e-mail cu toate datele de înregistrare, astfel încât să puteți încărca site-ul dvs. și să vă configurați conturile de e-mail. De asemenea, veți avea acces la tutoriale, videoclipuri și diverse ajutoare. Și, de asemenea, tehnicienilor noștri pentru orice întrebări aveți.

Migrație: Sunt într-un alt furnizor și vreau să mă schimb la Neolo. Poți să mă ajuți?

+

Da. După achiziționarea de găzduire web, vom solicita o copie de rezervă completă a contului dvs. cPanel sau Plask din furnizorul anterior pentru a-l migra. Dacă la furnizorul precedent ați folosit un alt panou de control, spuneți-ne și analizăm dacă îl putem migra, dar vom explica cum se face, nu este de obicei complex. În cazul în care aveți nevoie pentru a transfera domeniul dvs. către Neolo, puteți face și atunci când cumpărați planul dvs. de găzduire web sau transferul de domeniu.

Am plătit deja. Cât durează înregistrarea?

+

Plățile efectuate în numerar în numerar durează între 24 și 72 de ore de lucru. Plățile prin mijloace electronice precum carduri de credit, carduri de debit și transferuri bancare durează de obicei mai puțin de 24 de ore sau sunt instantanee.

DNS: Ce sunt? Ce sunt? Sunt etichete albe?

+

DNS sunt nume de servere care sunt responsabile pentru conectarea persoanelor care intră în domeniul dvs. cu serverele NEOLO.COM și conținutul găzduit pe contul de găzduire web. DNS-urile noastre sunt: ns1.lineadns.com și ns2.lineadns.com. Sunt etichete complet albe, astfel încât dacă contul dvs. este revânzător, VPS sau Servere Dedicate, le puteți utiliza și ele.

Există o limită la numărul de e-mailuri de trimis?

+

Cu toții dorim ca e-mailurile să ajungă în inbox, astfel încât spamul este interzis. Puteți trimite până la 150 de e-mailuri pe oră, este o limită mai mult decât rezonabilă și mai mare decât restul furnizorilor. În ceea ce privește numărul de conturi de e-mail pe care le puteți crea, acestea sunt nelimitate și le accesați prin intermediul programului preferat de e-mail, dispozitiv mobil sau webmail.

Fac copii de rezervă?

+

Realizăm 1 copie de rezervă completă a tuturor conturilor de găzduire până la 2 GB complete pe săptămână și o mutăm într-un alt centru de date. Cu toate acestea, vă recomandăm să faceți și să descărcați copiile de rezervă din panoul de control

Voi avea SSH?

+

Furnizarea SSH într-o găzduire partajată este nesigură și este o practică nedorită pentru furnizorii de găzduire web, deci nu furnizăm SSH în hostingul comun, însă, dacă angajați un VPS sau un server dedicat, vă putem furniza SSH Root.

Acceptați găzduirea pentru jocuri online?

+

Nu pentru găzduire partajată. Dar dacă este o aplicație Facebook, trebuie să angajați un VPS. Dacă este un server de jocuri, nu, nu oferim.

Cât durează pentru a configura un nou gazduire în Neolo?

+

Înregistrarea și configurarea unui nou site web, Gazduire Web și e-mailuri profesionale este instantanee.

Consideră că plățile cu cardul de credit și debit sunt instantanee, dar celelalte mijloace de plată pot dura până la 72 de ore până la impact.

Prin urmare, vă sfătuim să plătiți cu cardul de credit sau debit, deoarece activarea este automată, nu există intervenție umană :).

Ce sunt e-mailurile profesionale?

+

Prin angajarea planului dvs. de găzduire Neolo, vă oferim conturi de e-mail profesionale nelimitate.

Puteți stoca toate e-mailurile pe care le doriți.

Accesați contul dvs. de e-mail profesional de tip nume@company.com de pe dispozitivul mobil, computerul și tableta.

Ce sunt bazele de date MySQL?

+

Bazele de date MySQL sunt utilizate pentru a permite site-ului dvs. web să aibă un blog, un forum sau chiar să instaleze aplicații precum WordPress, Joomla, Magento, printre altele.

Din cauza mică diferență de bani între Plan 0 și Plan 1, vă recomandăm să angajați un plan de găzduire web cu baze de date MySQL.

Îmi pot transfera domeniul sau Gazduirea Web în Neolo?

+

Da! În fiecare lună, sute de site-uri web migrează către Neolo.

Dacă aveți o copie sau o copie de rezervă a site-ului dvs. web, o puteți trimite la noi și o vom afișa în Neolo. În caz contrar, puteți încărca site-ul dvs. de la zero sau contacta echipa noastră tehnică și facem migrația ori de câte ori este posibil :).

Neolo îmi oferă un instrument de creare a paginilor web?

+

Da! Vă oferim Neolo Builder, care este un creator de web extrem de simplu: alegeți un design web și completați conținutul.

De asemenea, puteți crea site-ul dvs. cu WordPress: îl puteți instala cu 1 clic din Neolo cPanel.

Oferim, de asemenea, tutoriale, ghiduri pentru a vă ajuta mai bine.

Am un domeniu la un alt furnizor: Pot găzdui domeniul în Neolo?

+

Da, desigur.

Puteți avea domeniul în compania pe care o doriți și Hosting în Neolo, și invers.

Ar trebui să angajez domeniu și găzduire în Neolo?

+

Da, absolut.

Ar trebui să angajați întotdeauna totul de la același furnizor.

În cazul în care aveți îndoieli, este întotdeauna mai bine să vă ocupați de un singur furnizor :).

Pot încărca planul pe măsură ce site-ul meu web crește?

+

Da, cu totul.

De aceea, vă recomandăm să începeți cu un plan de găzduire partajat: Plan 0, Plan 1 sau Plan nelimitat, iar dacă site-ul dvs. web crește în resurse de trafic și consum, puteți oricând să faceți upgrade la un plan de găzduire premium.

Neolo este recomandat?

+

Suntem pe piață din 2002.

Avem peste 10.000 de clienți din 50 de țări.

Pe lângă faptul că ne dedicăm Gazduirea, ne place să mergem la evenimente de marketing digital, să oferim traininguri, ateliere și discuții, astfel încât să ne veți vedea întotdeauna la evenimente tehnologice, suntem singurii care sunt atât de deschiși comunității. Dacă nu am fi excelenți, nu am putea face asta.

Pot instala un e-commerce în Neolo?

+

Da. Vă recomandăm să folosiți WordPress cu pluginul WooCommerce, pentru că cel mai indicat este Planul 1 sau un plan de gazduire premium pentru WordPress.

Care sunt părerile de găzduire în țara $?

+

Până astăzi, Neolo conduce clasamentul de opinii de găzduire în țara $ cu calificativul „Excelent”.

Puteți vedea opiniile aici: www.reputacionverificada.com/neolocom/

Aveți întrebări? Echipa noastră vă stă la dispoziție pentru a vă ajuta
PERFORM CONSULTARE