Suport tehnic rapid, sigur și 24/7 de găzduire web bazat pe România

Vă îndrumăm în tot ce aveți nevoie pentru a vă lansa și a vă dezvolta afacerea din domeniul România + găzduire web nelimitată + constructor de site-uri web + e-mailuri profesionale

  • Lunar
  • Trimestrial
  • Anual 50% OFF
  • Risk-free web hosting: 30-day money-back guarantee.

Planul 1

Gestionați-vă site-ul dinamic și poziționați-vă marca

PRIMA PLATĂ: economisiți 50%

12.62 RON / mea

25.23 RON când te reînnoiești

Cumpara

Planul 0

Începeți cu elementele de bază pentru pornire

PRIMA PLATĂ: economisiți 50%

10.33 RON / mea

20.65 RON când te reînnoiești

Cumpara

Risk free

Web hosting plans have a 30-day guarantee. Your happiness will be total or we will refund your money.

30 day guarantee

Reviews from website owners

Din 2002, peste 10.000 de clienți din 79 de țări au ales găzduirea noastră web, în special din Româniastars

Excellent reputation

21 reviews

VR

"I got fast and efficient support from Neolo by setting up an SSL certificate. I have the unlimited plan and it works perfect."

Natt Holiday

gb

"A really good and easy to use hosting site. Using the available templates, I had my website up and running in a couple of hours."

Mary Bross

gb

"They are the best. I have been with them for months, after trying many hosting companies that did not work for me. "

Willy Reyss

gb

"Great hosting! Fair price, easy to manage. When issues arise, they respond quickly, usually within 24 hours. I've been hosting my website with them fo..."

Hai

gb

"Excellent service and value for money. I had hosting with Nelo for more than a year. Also have hosting with lot more expensive companies. But Neolo va..."

Sam

au

Facilități de plată

Acceptăm principalele mijloace de plată. Va trebui să alegeți doar cea preferată.

Paypal
Visa
Paypal
Paypal
Bitcoin
Ethereum
Dai
Doge
BNB
Theter

Beneficiile incluse la alegerea Neolo

icon

Neolo Cloud

Get your website to work for you: It will be online 24 hours a day, 365 days a year serving your users and customers. Done by the Neolo Cloud international network.

icon

Neolo Care

It is an artificial intelligence system that analyzes the digital health of your website and emails. If it detects a threat such as malware, phishing, or spam, it notifies us and you.

icon

Neolo Academy

Online courses, tutorials, and interviews with specialists so that your project achieves more visibility, more sales, and more clients.

Gestionarea site-urilor și a e-mailurilor cu cPanel

Easy and fast

Potrivit pentru toate publicurile, designul cPanel este cel mai prietenos, astfel încât să aveți control total asupra site-ului dvs., găzduirii și domeniilor.

Autonomy

Creați și gestionați subdomenii, conturi de e-mail, statistici de vizită, aplicații și multe altele.

Aplicații

Instalați +200 de aplicații - cum ar fi WordPress sau Woocommerce - în doar 3 clicuri. Utilizați Neolo Site Builder și creați site-ul dvs. web fără a fi nevoie de un designer.

cPanel

În plus, site-ul dvs. web va avea aceste caracteristici

Features

Neolo hosting servers features

OPTIMIZAȚI SITE-ul MEU

Întrebări frecvente

De ce mi se potriveste Neolo?

Misiunea noastră este că orice persoană sau companie își poate transforma ideea într-un site web. Vă ajutăm să vă dezvoltați marca personală sau proiectul, să vindeți online și să publicați conținutul dorit. Pe scurt, pentru a vă construi afacerea digitală. Ne place să oferim asistență rapidă și de calitate pentru clienți, de aceea răspundem la 80% din întrebări în mai puțin de 1 oră și avem o evaluare de 9,5 / 10. În plus, serverele noastre sunt foarte stabile și oferim o garanție de 30 de zile pentru restituirea banilor. Facem parte din mișcarea Open-Startups: facem publice valorile serviciului pentru clienți și, de asemenea, stabilitatea serverelor. În fiecare săptămână publicăm noi tutoriale, cursuri, interviuri cu specialiști și ghiduri de cunoștințe pentru a vă putea duce antreprenoriatul la nivelul următor.

Ce este un domeniu?

Domeniul este numele unic și exclusiv care este dat site-ului dvs. web pe Internet, astfel încât un utilizator să vă poată găsi. De exemplu: Neolo.com, Facebook.com și Google.com sunt nume de domenii

Înregistrați domenii?

Da, înregistrăm multe extensii de domeniu, cum ar fi .com, .net, .org, .info, .biz, .co și .es, printre altele.

Acceptăm și cele specifice fiecărei țări (ar, .cl, .uy, .bo, .py, .br, .mx, .ec, .ni, .ca, .uk, .ru, etc.), dar acestea vor trebuie să fiți înregistrat pe cont propriu în NIC din fiecare țară. Dacă aveți nevoie de ajutor, anunțați-ne și vă vom ajuta.

Ce este gazduirea web?

Găzduirea web -sau găzduirea site-urilor web- este un serviciu care vă menține site-ul web rulat 24 de ore de pe serverele noastre. De fiecare dată când cineva intră pe un site web, acesta accesează de fapt serverele unui furnizor de găzduire web.

Pe lângă găzduire, serviciul nostru vă oferă propriul dvs. domeniu și conturi de e-mail nelimitate.

Ce plan de găzduire web am nevoie?

Depinde. Primul lucru pe care trebuie să-l știți este dacă veți utiliza baze de date, care sunt responsabile pentru ca aplicațiile precum WordPress, Drupal, Joomla, Magento, forumuri, bloguri, coșuri de cumpărături etc. să funcționeze pe site-ul dvs. web. Dacă da, vă recomandăm Planul 1 sau Planul nelimitat. Pe de altă parte, dacă site-ul dvs. web va fi dezvoltat numai în HTML, CSS sau AJAX și nu va utiliza baze de date, Planul 0 va fi perfect. O altă decizie pe care va trebui să o luați este dacă veți găzdui un singur domeniu sau mai multe. Dacă există doar unul, vă sugerăm Planul 1, dar dacă aveți nevoie de mai multe, Planul nelimitat este pentru dvs. Pe de altă parte, dacă vă așteptați să găzduiți un site web cu mai mult de 1 GB de consum - de exemplu un WordPress cu câteva sute de vizite zilnice, multe pluginuri și o temă grea -, vă sugerăm un Plan Premium.

Pot alege un plan de găzduire web și apoi să-l schimb la altul?

Da, desigur, oricând doriți, puteți schimba. Cu toate acestea, vă sugerăm să alegeți inițial Planul sau Planul 1 nelimitat, care sunt cei mai buni vânzători.

Voi avea un program de instalare a aplicației în 1 clic?

Da. În găzduirea web Plan Unlimited sau Plan 1 veți avea Softaculous care este cel mai bun de pe piață: alegeți între +200 de aplicații pe care doriți să le instalați, faceți clic pe instalați, îi spuneți în ce director doriți și gata, magie :)

Realizați design web?

Vă recomandăm să angajați Planul nelimitat pe care Neolo Builder îl are, un creator de site-uri web extrem de simple și profesionale. Dacă proiectul dvs. este mult mai mare, contactați-ne pentru a vă vedea cum vă putem ajuta.

Voi avea șabloane predisemnate?

Planul nelimitat include mai multe șabloane nelimitate. Google este, de asemenea, o sursă bună de rezultate.

Cum îmi cumpăr planul de găzduire?

Este foarte intuitiv: alegeți un plan, completați datele dvs. și cele ale site-ului dvs. web, efectuați plata și gata! Odată acreditați, vă vom trimite un e-mail cu toate datele de înregistrare, astfel încât să puteți încărca site-ul dvs. web și să vă configurați conturile de e-mail. În plus, veți avea acces la tutoriale, videoclipuri, iar echipa noastră tehnică va fi acolo pentru a vă ajuta.

Migrație: mă aflu într-un alt furnizor și vreau să mă schimb în Neolo, mă puteți ajuta?

Sigur! După achiziționarea găzduirii dvs. web, vă vom cere o copie de rezervă completă (copie completă) a contului dvs. cPanel sau Plesk pentru a-l migra. Dacă ați utilizat un alt panou de control în furnizorul dvs. anterior, spuneți-ne și vom analiza dacă îl putem migra. Dacă nu explicăm cum se face, nu este de obicei complex. În cazul în care trebuie să vă transferați domeniul către Neolo, îl puteți face și atunci când cumpărați planul de găzduire web sau transferul de domeniu.

Am plătit deja. Cât durează înregistrarea?

Plățile efectuate în numerar în numerar durează între 24 și 72 de ore de lucru. Plățile prin mijloace electronice precum carduri de credit, carduri de debit și transferuri bancare durează de obicei mai puțin de 24 de ore sau sunt instantanee.

DNS: Ce sunt? Ce sunt? Sunt etichete albe?

DNS sunt nume de servere care sunt responsabile pentru conectarea persoanelor care intră în domeniul dvs. cu serverele NEOLO.COM și conținutul găzduit pe contul de găzduire web. DNS-urile noastre sunt: ns1.lineadns.com și ns2.lineadns.com. Sunt etichete complet albe, astfel încât dacă contul dvs. este revânzător, VPS sau Servere Dedicate, le puteți utiliza și ele.

Există o limită la numărul de e-mailuri de trimis?

Cu toții dorim ca e-mailurile să ajungă în inbox, astfel încât spamul este interzis. Puteți trimite până la 150 de e-mailuri pe oră, este o limită mai mult decât rezonabilă și mai mare decât restul furnizorilor. În ceea ce privește numărul de conturi de e-mail pe care le puteți crea, acestea sunt nelimitate și le accesați prin intermediul programului preferat de e-mail, dispozitiv mobil sau webmail.

Fac copii de rezervă?

Realizăm 1 copie de rezervă completă a tuturor conturilor de găzduire până la 2 GB complete pe săptămână și o mutăm într-un alt centru de date. Cu toate acestea, vă recomandăm să faceți și să descărcați copiile de rezervă din panoul de control.

Voi avea SSH?

Furnizarea SSH pe găzduirea partajată este o practică nesigură și neînțeleaptă pentru furnizorii de găzduire web, de aceea nu o oferim. Cu toate acestea, dacă angajați un VPS sau un server dedicat, vă putem oferi cu ușurință SSH Root.

Acceptați găzduirea pentru jocuri online?

Nu pentru găzduire partajată. Dar dacă este o aplicație Facebook, trebuie să angajați un VPS. Dacă este un server de jocuri, nu, nu oferim.

Cât durează pentru a configura un nou gazduire în Neolo?

Înregistrarea și configurarea unui nou site web, Gazduire Web și e-mailuri profesionale este instantanee.

Consideră că plățile cu cardul de credit și debit sunt instantanee, dar celelalte mijloace de plată pot dura până la 72 de ore până la impact.

Prin urmare, vă sfătuim să plătiți cu cardul de credit sau debit, deoarece activarea este automată, nu există intervenție umană :).

Ce sunt e-mailurile profesionale?

Prin angajarea planului dvs. de găzduire Neolo, vă oferim conturi de e-mail profesionale nelimitate.

Puteți stoca toate e-mailurile pe care le doriți.

Accesați contul dvs. de e-mail profesional de tip nume@company.com de pe dispozitivul mobil, computerul și tableta.

Ce sunt bazele de date MySQL?

Bazele de date MySQL sunt utilizate pentru a permite site-ului dvs. web să aibă un blog, un forum sau chiar să instaleze aplicații precum WordPress, Joomla, Magento, printre altele.

Din cauza mică diferență de bani între Plan 0 și Plan 1, vă recomandăm să angajați un plan de găzduire web cu baze de date MySQL.

Îmi pot transfera domeniul sau Gazduirea Web în Neolo?

Da! În fiecare lună, sute de site-uri web migrează către Neolo.

Dacă aveți o copie sau o copie de rezervă a site-ului dvs. web, o puteți trimite la noi și o vom afișa în Neolo. În caz contrar, puteți încărca site-ul dvs. de la zero sau contacta echipa noastră tehnică și facem migrația ori de câte ori este posibil :).

Neolo îmi oferă un instrument de creare a paginilor web?

Da! Vă oferim Neolo Builder, care este un creator de web extrem de simplu: alegeți un design web și completați conținutul.

De asemenea, puteți crea site-ul dvs. cu WordPress: îl puteți instala cu 1 clic din Neolo cPanel.

Oferim, de asemenea, tutoriale, ghiduri pentru a vă ajuta mai bine.

Am un domeniu la un alt furnizor: Pot găzdui domeniul în Neolo?

Da, desigur.

Puteți avea domeniul în compania pe care o doriți și Hosting în Neolo, și invers.

Ar trebui să angajez domeniu și găzduire în Neolo?

Da, absolut.

Ar trebui să angajați întotdeauna totul de la același furnizor.

În cazul în care aveți îndoieli, este întotdeauna mai bine să vă ocupați de un singur furnizor :).

Pot încărca planul pe măsură ce site-ul meu web crește?

Da, cu totul.

De aceea, vă recomandăm să începeți cu un plan de găzduire partajat: Plan 0, Plan 1 sau Plan nelimitat, iar dacă site-ul dvs. web crește în resurse de trafic și consum, puteți oricând să faceți upgrade la un plan de găzduire premium.

Pot instala un e-commerce în Neolo?

Da. Vă recomandăm să folosiți WordPress cu pluginul WooCommerce, pentru că cel mai indicat este Planul 1 sau un plan de gazduire premium pentru WordPress.

Care sunt părerile de găzduire în țara $?

Până astăzi, Neolo conduce clasamentul de opinii de găzduire în țara $ cu calificativul „Excelent”.

Puteți vedea opiniile aici: www.reputacionverificada.com/neolocom/

Aveți întrebări? Echipa noastră vă stă la dispoziție pentru a vă ajuta
PERFORM CONSULTARE