WEB HOSTING WOOCOMMERCE

Premium WooCommerce Hosting

Gazduire specializată Woocommerce în țara $

  • Lunar
  • Trimestrial
  • Anual 10% OFF
  • Ideal for high performing websites
  • Personalized Tech Support
  • Rambursare de 30 de zile

Plan Premium 5

Cea mai bună opțiune pentru site-uri web super exigente

PRIMA PLATĂ: economisiți 50%

180.17 RON / mea

360.34 RON când te reînnoiești

Cumpara

Plan Premium 4

Puterea unui server dedicat, la cel mai competitiv preț

PRIMA PLATĂ: economisiți 50%

131.03 RON / mea

262.06 RON când te reînnoiești

Cumpara

Plan Premium 3

Maximizați resursele disponibile pentru site-ul dvs. web

PRIMA PLATĂ: economisiți 50%

108.06 RON / mea

216.12 RON când te reînnoiești

Cumpara

Plan Premium 1

Nivelul de intrare al celui mai exclusiv gazduire web

PRIMA PLATĂ: economisiți 50%

62.12 RON / mea

124.23 RON când te reînnoiești

Cumpara

Facilități de plată

Acceptăm principalele mijloace de plată. Va trebui să alegeți doar cea preferată.

Paypal
Visa
Paypal
Paypal
Bitcoin
Ethereum
Dai
Doge
BNB
Theter

Alăturați-vă mai mult de 5.000 de profesioniști independenți și IMM-uri care au creat site-ul dvs. cu Neolo

Alegeți din peste 190 de modele preasamblate. Schimbați imaginile și textele. Modificați de câte ori doriți.

henryjsocks.co.uk thumb-1

Ver sitio web

torchystacos.com thumb-2

Ver sitio web

minilearners.com thumb-3

Ver sitio web

cbdeportes.com thumb-4

Ver sitio web

printingnewyork.com thumb-5

Ver sitio web

magnatiles.com thumb-6

Ver sitio web

Ce este Woocommerce?

Woocommerce este o extensie instalată cu WordPress, astfel încât să puteți crea un magazin online rapid, ușor și economic. Woocommerce potențează milioane de magazine online, este ideal pentru întreprinderile mici și mijlocii care fac primii pași și, de asemenea, pentru cei care au vânzări bune. Vă oferim găzduirea de care are nevoie magazinul dvs. online cu Woocommerce și WordPress.
Wordpress

În plus, planurile noastre de găzduire Woocommerce includ:

icon

Neolo Cloud

Puneți site-ul dvs. WordPress să funcționeze pentru dvs.: Va fi online 24 de ore pe zi, 365 de zile pe an, deservind utilizatorii și clienții dvs., datorită rețelei internaționale Neolo Cloud.

icon

Neolo Care

It is an artificial intelligence system that analyzes the digital health of your website and emails. If it detects a threat such as malware, phishing, or spam, it notifies us and you.

icon

Neolo Academy

Online courses, tutorials, and interviews with specialists so that your project achieves more visibility, more sales, and more clients.

Reviews from website owners

Din 2002, peste 10.000 de clienți din 79 de țări au ales găzduirea noastră web, în special din Româniastars

Excellent reputation

21 reviews

VR

"I got fast and efficient support from Neolo by setting up an SSL certificate. I have the unlimited plan and it works perfect."

Natt Holiday

gb

"A really good and easy to use hosting site. Using the available templates, I had my website up and running in a couple of hours."

Mary Bross

gb

"They are the best. I have been with them for months, after trying many hosting companies that did not work for me. "

Willy Reyss

gb

"Great hosting! Fair price, easy to manage. When issues arise, they respond quickly, usually within 24 hours. I've been hosting my website with them fo..."

Hai

gb

"Excellent service and value for money. I had hosting with Nelo for more than a year. Also have hosting with lot more expensive companies. But Neolo va..."

Sam

au

Gestionarea site-urilor și a e-mailurilor cu cPanel

Easy and fast

Potrivit pentru toate publicurile, designul cPanel este cel mai prietenos, astfel încât să aveți control total asupra site-ului dvs., găzduirii și domeniilor.

Autonomy

Creați și gestionați subdomenii, conturi de e-mail, statistici de vizită, aplicații și multe altele.

Aplicații

Instalați +200 de aplicații - cum ar fi WordPress sau Woocommerce - în doar 3 clicuri. Utilizați Neolo Site Builder și creați site-ul dvs. web fără a fi nevoie de un designer.

cPanel

În plus, site-ul dvs. web va avea aceste caracteristici

Features

Neolo hosting servers features

OPTIMIZAȚI SITE-ul MEU

Întrebări frecvente

De ce mi se potriveste Neolo?

Misiunea noastră este că orice persoană sau companie își poate transforma ideea într-un site web. Vă ajutăm să vă dezvoltați marca personală sau proiectul, să vindeți online și să publicați conținutul dorit. Pe scurt, pentru a vă construi afacerea digitală. Ne place să oferim asistență rapidă și de calitate pentru clienți, de aceea răspundem la 80% din întrebări în mai puțin de 1 oră și avem o evaluare de 9,5 / 10. În plus, serverele noastre sunt foarte stabile și oferim o garanție de 30 de zile pentru restituirea banilor. Facem parte din mișcarea Open-Startups: facem publice valorile serviciului pentru clienți și, de asemenea, stabilitatea serverelor. În fiecare săptămână publicăm noi tutoriale, cursuri, interviuri cu specialiști și ghiduri de cunoștințe pentru a vă putea duce antreprenoriatul la nivelul următor.

Înregistrați domenii?

Da, înregistrăm multe extensii de domeniu, cum ar fi .com, .net, .org, .info, .biz, .co și .es, printre altele.

Acceptăm și cele specifice fiecărei țări (ar, .cl, .uy, .bo, .py, .br, .mx, .ec, .ni, .ca, .uk, .ru, etc.), dar acestea vor trebuie să fiți înregistrat pe cont propriu în NIC din fiecare țară. Dacă aveți nevoie de ajutor, anunțați-ne și vă vom ajuta.

What is Premium Woocommerce Hosting?

Premium WooCommerce Hosting is a type of shared hosting service designed exclusively for resource-intensive websites that require more power than a standard website in a traditional shared hosting. Premium WooCommerce Hosting includes more RAM, more processor capacity, SSDs, priority technical support and free SSL certificates.

What Premium Hosting plan do I need?

Vă recomandăm să începeți cu Planul Premium 1 și în funcție de consumul contului dvs. puteți trece rapid la un plan superior.

Pot alege un plan de găzduire web și apoi să-l schimb la altul?

Da, desigur, oricând doriți, puteți schimba.

Voi avea un program de instalare a aplicației în 1 clic?

Da. În toate planurile Premium de găzduire, veți avea Softaculous, care este cel mai bun de pe piață: alegeți între +200 de aplicații pe care doriți să le instalați, faceți clic pe instalați, spuneți-le în ce director doriți și asta este, magie :)

Cum îmi cumpăr planul de găzduire?

Este foarte intuitiv: alegeți un plan, completați datele dvs. și cele ale site-ului dvs. web, efectuați plata și gata! Odată acreditați, vă vom trimite un e-mail cu toate datele de înregistrare, astfel încât să puteți încărca site-ul dvs. web și să vă configurați conturile de e-mail. În plus, veți avea acces la tutoriale, videoclipuri, iar echipa noastră tehnică va fi acolo pentru a vă ajuta.

Migrație: mă aflu într-un alt furnizor și vreau să mă schimb în Neolo, mă puteți ajuta?

Da. După achiziționarea de găzduire web, vom solicita o copie de rezervă completă (copia completă) a contului dvs. cPanel sau Plesk din furnizorul precedent pentru a putea migra. Dacă la furnizorul precedent ați utilizat un alt panou de control, spuneți-ne și vom analiza dacă îl putem migra, dacă nu explicăm cum se face, nu este de obicei complex. În cazul în care aveți nevoie pentru a transfera domeniul dvs. către Neolo, puteți face și atunci când cumpărați planul dvs. de găzduire web sau transferul de domeniu.

Am plătit deja. Cât durează înregistrarea?

Plățile efectuate în numerar în numerar durează între 24 și 72 de ore de lucru. Plățile prin mijloace electronice precum carduri de credit, carduri de debit și transferuri bancare durează de obicei mai puțin de 24 de ore sau sunt instantanee.

DNS: Ce sunt? Ce sunt? Sunt etichete albe?

DNS sunt nume de servere care sunt responsabile pentru conectarea persoanelor care intră în domeniul dvs. cu serverele NEOLO.COM și conținutul găzduit pe contul de găzduire web. DNS-urile noastre sunt: ns1.lineadns.com și ns2.lineadns.com. Sunt etichete complet albe, astfel încât dacă contul dvs. este revânzător, VPS sau Servere Dedicate, le puteți utiliza și ele.

Există o limită la numărul de e-mailuri de trimis?

Cu toții dorim ca e-mailurile să ajungă în inbox, astfel încât spamul este interzis. Puteți trimite până la 150 de e-mailuri pe oră, este o limită mai mult decât rezonabilă și mai mare decât restul furnizorilor. În ceea ce privește numărul de conturi de e-mail pe care le puteți crea, acestea sunt nelimitate și le accesați prin intermediul programului preferat de e-mail, dispozitiv mobil sau webmail.

Fac copii de rezervă?

Realizăm 1 copie de rezervă completă a tuturor conturilor de găzduire până la 2 GB complete pe săptămână și o mutăm într-un alt centru de date. Cu toate acestea, vă recomandăm să faceți și să descărcați copiile de rezervă din panoul de control.

Voi avea SSH?

Furnizarea SSH pe găzduirea partajată este o practică nesigură și neînțeleaptă pentru furnizorii de găzduire web, de aceea nu o oferim. Cu toate acestea, dacă angajați un VPS sau un server dedicat, vă putem oferi cu ușurință SSH Root.

Acceptați găzduirea pentru jocuri online?

Nu pentru găzduire partajată. Dar dacă este o aplicație Facebook, trebuie să angajați un VPS. Dacă este un server de jocuri, nu, nu oferim.

Aveți întrebări? Echipa noastră vă stă la dispoziție pentru a vă ajuta
PERFORM CONSULTARE