Termeni și condiții

Acestea sunt regulile generale de utilizare aplicabile serviciului nostru și abonaților noștri. De acum înainte, persoana care achiziționează oricare dintre serviciile Neolo.com va fi denumită „Abonatul”. Utilizarea serviciilor contractate presupune acceptarea completă a următoarelor condiții:

1 - Cuprins

Serviciile contractate cu Neolo.com trebuie utilizate exclusiv în scopuri legale. Utilizarea oricăruia dintre serviciile contractate cu Neolo.com care încalcă orice lege locală, națională sau internațională este strict interzisă. În timp ce utilizează serviciile contractate cu Neolo.com, abonatul nu poate: Difuza sau transmite informații ilegale, abuzive, defăimătoare, rasiste, jignitoare sau orice alt tip de informații obiectabile, fie prin fotografii, texte, bannere publicitare sau link-uri către pagini externe, precum și publicarea, transmiterea, reproducerea, distribuirea sau exploatarea oricărei informații sau software care conține viruși sau orice alt component dăunător, software sau alt material care nu este original (piratat), încalcă drepturile de proprietate intelectuală, publică sau furnizează material sau resurse despre hacking, cracking sau orice alte informații pe care Neolo.com le consideră necorespunzătoare. Orice utilizare a sistemului în scop ilicit va permite Neolo.com să suspende serviciile contractate fără o notificare prealabilă. Pentru a raporta un serviciu sau domeniu care este utilizat în scopuri ilegale, contactați Departamentul nostru de cercetare la adresa: abusos@neolo.com

2 - Negarea sau retragerea serviciului

Neolo.com își rezervă dreptul de a refuza suspendarea sau anularea serviciilor contractate de abonat cu sau fără o notificare prealabilă, dacă abonatul suportă orice conduită sau activitate pe care Neolo.com consideră abuz sau încălcarea oricăruia dintre termeni, reguli și condiții. expuse aici, cu sau fără o notificare prealabilă și care nu își asumă responsabilitatea pentru consecințele care pot rezulta din acest motiv. Această situație include, de asemenea, cazuri în care aria tehnică a Neolo.com anulează serviciul către conturi care suportă acțiuni care nu permit buna funcționare a celorlalți utilizatori. Fiecare caz de suspendare va fi evaluat și, dacă este cazul, va fi dată retragerea administrativă a clientului. De asemenea, Abonatul acceptă și este notificat că Neolo își rezervă dreptul de a elimina, suspenda sau anula permanent orice serviciu, informație sau conținut contractat de găzduire a abonatului, dacă din motive operaționale sau comerciale este necesară și nu este necesară nicio notificare în afară de Urmând termenii și condițiile. De asemenea, Neolo.com poate solicita informații suplimentare pentru validarea contului clientului și poate folosi servicii antifraudă terță parte (cum ar fi MaxMind) pentru a evalua comportamentul clientului. Neolo.com poate reține plata de la client timp de 30 de zile lucrătoare pentru clienții care pot fi clasificați ca de încredere sau care nu își validează contul printr-o identificare validă de către Neolo.com

3 - Programe și scripturi

În cazul găzduirilor de conturi care au permisiuni de execuție, abonatul poate instala și executa scripturile pe care le consideră adecvate. Cu toate acestea, Neolo.com își rezervă dreptul de a dezactiva orice script sau software instalat de abonat care afectează funcționarea normală a serverelor și dăunează altor clienți care găzduiesc site-uri pe acestea. Pe de altă parte, orice software sau aplicație instalată de utilizator pe serverele Neolo.com, atât pe servere partajate cât și dedicate, trebuie să aibă licența de utilizator corespunzătoare care garantează drepturile utilizatorului. În cazul unei solicitări de verificare a unei licențe de la entitatea care deține software-ul instalat, serviciul va fi suspendat până când utilizatorul depune autorizațiile corespunzătoare pentru instalarea menționată.

4 - Distribuție de fișiere

Site-urile al căror scop este distribuirea și stocarea fișierelor (de exemplu, galerii foto, MP3, biblioteci de programe de descărcare, videoclipuri, fișiere mari comprimate etc.) vor fi luate în considerare de la caz la caz. Cu toate acestea, Neolo.com își rezervă dreptul de a anula suspendarea sau ștergerea acestor conturi. Un site poate fi considerat inclus în această caracterizare, când peste 5% din conținutul său este dedicat arhivelor pentru distribuție. În caz de rambursare, pentru reactivarea site-ului dvs. trebuie să plătiți amenda corespunzătoare a 50 USD.

5 - Trafic consumat (lățime de bandă)

Toate planurile de găzduire, cu excepția planului nelimitat care este tratat prompt, includ o anumită cantitate de trafic lunar. Dacă depășiți limita de transfer, veți fi anunțat la adresa de e-mail pe care ați configurat-o ca contact principal când vă înregistrați serviciul. Restricția nu poate fi eliminată, dacă site-ul dvs. este depășit frecvent, puteți solicita extinderea planului dvs. pentru a obține o rată de transfer mai mare și pentru a evita posibilele blocaje ale serviciului web.

6 - Contract de gazduire

Nu există o garanție implicită sau o obligație care nu este listată în mod explicit în acest document, referitor la relația dintre abonat și NEOLO.COM. Odată ce planul a fost solicitat și e-mailul de confirmare a datelor comenzii de cumpărare, veți avea la dispoziție 30 de zile pentru a efectua plata corespunzătoare. După efectuarea plății pentru acest serviciu, acesta trebuie informat din zona clientului CINE ACCESUL ESTE PE PAGINA PRINCIPALĂ A SITE-ului, în opțiunea: „Notificați o plată” pentru activare sau Reînnoirea unui serviciu. Introducerea datelor de plată nu garantează că plata dvs. poate fi verificată, clientul poate vizualiza starea plății dvs. după ce a fost detaliată perioada de întârziere estimată din ZONA CLIENTULUI. După verificarea plății, veți fi informat printr-un e-mail din e-mailul de contact. În cazul în care plata dvs. nu poate fi verificată de Departamentul nostru administrativ, acest raport de plată va fi șters, o notificare va fi trimisă prin e-mail și trebuie să o re-informați atașând o scanare a bonului dvs. de plată.

Dezabonați-vă de la serviciu:
Pentru a vă dezabona de un serviciu, clientul trebuie să solicite și să îl confirme de la panoul client din clients.neolo.com. În caz contrar și serviciul continuă activ, Neolo își rezervă dreptul de a acționa în modalitățile pe care le consideră necesare pentru colectarea serviciului.

7 - Confidențialitate

Neolo.com va păstra confidențialitatea și securitatea informațiilor furnizate de abonat pentru colectarea serviciului, așa cum este descris în Legea privind protecția datelor.

8 - Pierderea datelor

Neolo.com nu este responsabil pentru pierderea datelor pe server din niciun motiv. Este responsabilitatea utilizatorului să mențină o copie de rezervă a site-ului. De asemenea, este responsabilitatea utilizatorului să păstreze e-mailurile sistemului de e-mail în siguranță. Neolo.com nu face copii de rezervă (copii de rezervă) ale conturilor mai mari de 35GB (35840Mb) Deci abonatul trebuie să ia măsuri de precauție pentru a le asigura protecția. În orice caz, clientul necesită să restaureze sau să obțină o copie de rezervă a contului său de găzduire, trebuie să plătește 50 USD pentru munca necesară pentru finalizarea sarcinii.

9 - Întârzieri în transferul domeniului

Neolo.com nu este responsabil pentru întârzierile înregistrărilor de domenii și transferurile DNS cauzate de terți sau de către utilizatorul care achiziționează serviciile noastre.

10 - Plăți și scadențe

Baza valutară este USD. În cazul în care clientul nu efectuează plata și îl avertizează prin zona clientului, Neolo.com își rezervă dreptul de a suspenda temporar site-ul. Pentru reactivare, suma corespunzătoare costului reînnoirii serviciului dvs. trebuie plătită și va fi reactivată numai după verificarea acreditării plății. În cazul în care nu puteți plăti 20 de zile calendaristice după data de expirare, anularea definitivă a site-ului dvs., cu ștergerea corespunzătoare a tuturor informațiilor găzduite de utilizator. În acest fel, utilizatorul își pierde tot dreptul de a solicita informațiile șterse. Plata serviciului se face pe lună în avans, pe o bază anuală, trimestrială sau lunară, așa cum este indicat în detaliul planului. În cadrul mijloacelor de plată în care este necesară o comunicare de la client pentru a informa și individualiza plata făcută, Neolo își rezervă dreptul de a suspenda sau anula preventiv contul clientului până când acesta din urmă raportează plata respectivă și Neolo.com emite confirmarea acestei plăți.

clarificare:

1 - În cazul în care planul de găzduire include domeniul la expirarea domeniului, iar găzduirea trece automat în suspensie și schimbă starea la expirare. Titularul va avea la dispoziție 10 zile pentru a plăti la fel la prețul de reînnoire stabilit de Neolo.com și după acele 10 zile trebuie să se plătească 90 USD suplimentar pentru domeniu (cu excepția DOMENIILOR LOCALE care depind de reglementările fiecărei țări reînnoirea acestuia) și pentru care clientul acceptă că Neolo.com nu este responsabil) plus prețul de reînnoire al găzduirii web, astfel încât operarea domeniului și găzduirea să fie reactivată. Neolo nu se asigură că un domeniu poate fi reînnoit pentru mai mult decât s-a făcut plata. În caz de incapacitate de reînnoire a domeniului, Neolo va rambursa abonatului suma plătită pentru reînnoirea domeniului care nu poate depăși niciodată 11 USD (plată unică).

2 - În cazul planurilor destinate exclusiv înregistrării domeniilor internaționale, la expirare, domeniul trece automat în suspendare și schimbă statutul expirat. Titularul va avea la dispoziție 10 zile pentru a plăti la fel prețul de reînnoire stabilit de Neolo.com și după acele 10 zile trebuie plătit 90 USD suplimentar, plus prețul de reînnoire pentru a reactiva operarea domeniului. Neolo nu se asigură că un domeniu poate fi reînnoit pentru mai mult decât s-a făcut plata. În caz de incapacitate de reînnoire a domeniului, Neolo va rambursa abonatului suma plătită pentru reînnoirea domeniului care nu poate depăși niciodată 11 USD (plată unică).

11 - Alocarea plăților în contul curent

Contul curent al clientului cu Neolo.com funcționează cu modalitatea: suma debitelor și creditelor. În acest fel, fiecare plată pe care clientul o introduce este imputată mai întâi la prima reînnoire a unui serviciu administrativ ACTIV și / sau SUSPENDAT. În cazul în care nu există reînnoiri expirate, suma este imputată achizițiilor în așteptare sau atribuite ca BALANȚĂ FAVOR pentru achiziții sau reînnoiri viitoare.

12 - Modificări

Neolo.com își rezervă dreptul de a face modificări ale caracteristicilor și prețurilor planurilor și / sau serviciilor oferite. Orice notificare care afectează caracteristicile tehnice ale serviciilor oferite va avea loc direct prin paginile noastre de pe Internet. Și simpla utilizare a serviciilor Neolo implică acceptarea modificărilor și / sau actualizărilor acestui document.

13 - Politica anti-spam (Trimiterea de publicitate nesolicitată)

Odată cu creșterea Internetului, crește și abuzul prin e-mail. Oamenii se înfurie foarte mult de SPAM și trimit reclamații furnizorilor. Din această cauză, trebuie să ne asumăm o poziție strictă în ceea ce privește poșta SPAM. Abonatul se angajează să nu transmită publicitate nesolicitată prin e-mail sau prin orice alte mijloace pe Internet prin publicitatea serviciilor găzduite cu Neolo.com, fie prin servicii contractate cu noi, fie prin intermediul altor furnizori de servicii. Nerespectarea acestui punct va conduce la suspendarea imediată și fără notificarea prealabilă a serviciilor contractate. Orice cheltuieli generate vor fi percepute în contul utilizatorului. În cazul în care este detectată trimiterea de e-mailuri SPAM de către un utilizator, contul va fi suspendat și trebuie plătit 50 USD - ca taxă de redeschidere a contului. Dacă această politică continuă, contul va fi eliminat de pe serverele noastre, iar după cum am menționat mai sus, utilizatorul trebuie să suporte cheltuielile suportate și să facă rău altor utilizatori ai aceluiași server. Când serviciul este suspendat de SPAM, un site de suspendare va fi plasat pe site-ul corespunzător. Acest ecran va fi eliminat imediat ce plata amenzii este verificată.

14 - Livrare prin poștă în masă

Se raportează că trimiterea în masă nu este permisă, deoarece funcționarea serverului din care este făcut este afectată. Dacă Abonatul are un anumit număr de utilizatori care sunt interesați să primească anumite informații despre compania sau serviciul lor, înainte de a trimite corespondența corespunzătoare, contactați zona tehnică către clienți.neolo.com, pentru a fi furnizați instrucțiunile necesare, pentru a nu genera conflicte de niciun fel. În cazul trimiterii în masă, contul va fi suspendat imediat de către departamentul tehnic al companiei noastre. Acesta va fi restaurat doar după ce Abonatul va contacta acest departament pentru a clarifica situația, iar Neolo.com consideră că nu există riscul de a „interzice” adresa IP a serverului de poștă sau saturarea serverelor.

15 - Politica anti-phishing

Suspendarea și / sau anularea serviciului înainte de detectarea phishing de pe un site web găzduit pe Neolo.com „Phishing” este o modalitate legată de obținerea de informații pentru realizarea unei escrocherii și / sau furt de identitate. Ea constă în preluarea informațiilor precum numerele cardurilor de credit, parole, informații despre cont sau alte date cu caracter personal, prin înșelăciune. Acest tip de fraudă este de obicei primit prin e-mailuri sau pop-up-uri Neolo.com sprijină organizațiile internaționale în lupta împotriva phishing-ului Internet Dacă credeți că ați fost victimă a phishingului, procedați astfel:

 • Raportați imediat frauda către asistența tehnică de la clients.neolo.com> Contact
 • Furnizați detalii despre escroci, cum ar fi mesajele primite, autorității competente prin intermediul Centrului de raportare a fraudei Internet https://www.ic3.gov. Acest centru lucrează la nivel mondial în colaborare cu autoritățile legale pentru a închide rapid site-urile frauduloase și pentru a identifica pe cei responsabili de fraudă

Dacă credeți că informațiile dvs. personale au fost furate sau pe cale de dispariție, ar trebui să le comunicați și FTC https://www.ftc.gov

 • Dacă clientul este direct responsabil, suspendarea va fi definitivă și ireversibilă.
 • Dacă vulnerabilitățile au fost utilizate în aplicațiile instalate pe spațiul dvs. web în acest scop, trebuie să vă angajați să le corectați și să ștergeți fișierele dăunătoare de pe site-ul dvs. Web

În caz de rambursare, pentru ca site-ul dvs. să fie reactivat, trebuie să plătiți amenda corespunzătoare sumei de 50 USD, angajându-vă din nou să corectați vulnerabilitățile și să ștergeți fișierele dăunătoare ale site-ului dvs. Dacă după aceea contul dvs. este din nou utilizat în acest scop, vom proceda la anularea definitivă și ireversibilă a acestuia. Pentru a raporta un serviciu sau domeniu care este utilizat în scopuri ilegale, contactați Departamentul nostru de cercetare prin intermediul abusos@neolo.com

De asemenea, planurile de găzduire pot stoca exclusiv fișiere corespunzătoare site-urilor web. Videoclipurile .zip, .tar.gz sau alte extensii care depășesc dimensiunea de 100 MB sunt considerate prompt și pot fi șterse direct de Neolo.com fără a consulta clientul pentru a menține stabilitatea și agilitatea în serverele de găzduire web. Această eliminare a conținutului nu va da naștere niciunui drept la compensații din partea furnizorului. Pentru stocarea fișierelor mari (mai mari de 100 MB), clientul trebuie să angajeze un serviciu VPS.

16 - Înapoi bani (dreptul la rambursare)

Dreptul de a solicita rambursarea banilor livrați către Neolo.com ca plată pentru serviciile furnizate, va fi valabil numai atunci când serviciul corespunde doar unuia dintre următoarele planuri:

 • Planul 0, Planul 1, Planul nelimitat, Planurile revânzătorilor, Planurile premium.

În plus, pentru ca această cerere de rambursare să fie luată în considerare, trebuie îndeplinite următoarele cerințe:

 • Cererea trebuie să fie primită de Neolo.com înainte de primele 30 de zile ale serviciului inițial. În cazul modificărilor planului, va fi luată data achiziționării primului serviciu.
 • Planul pentru care se solicită MoneyBack trebuie să fie ACTIV. Pentru ca opțiunea MoneyBack să poată fi verificată, NU trebuie să solicitați să vă dezabonați de la serviciu înainte sau în timpul solicitării de rambursare.
 • Cererea va fi valabilă numai dacă serviciul nu a fost furnizat sau dacă timpul de oprire a fost mai mare de 90% pe an măsurat cu siteuptime.com. Se stabilește o taxă de reaprovizionare de 15% pentru cheltuielile administrative care nu vor fi rambursate.
 • Neolo.com nu efectuează rambursări în caz de suspendare a conturilor de găzduire pentru încălcarea drepturilor de autor sau plăți efectuate prin intermediul platformei PayU sau Payssion (ambele cu card de credit sau în numerar). Numai plățile efectuate prin PayPal vor fi rambursate.

La primirea cererii de rambursare și după respectarea cerințelor expuse mai sus, Neolo.com va evalua solicitarea și, dacă este cazul, suma va fi rambursată prin mijloacele convenite. Valoarea rambursării nu va include sumele cheltuielilor de comision care se aplică în unele forme de plată. Rambursările pot dura între 20 și 40 de zile lucrătoare. SSL, licențele, înregistrările, reînnoirile și transferurile de domeniu nu vor fi restituite în niciun caz. Rambursările pot fi solicitate numai în termen de 30 de zile de la contractarea inițială a serviciului, după ce perioada menționată, utilizatorul acceptă că nu va exista nicio posibilitate de rambursare.

17 - Înregistrare domeniu

Prelucrarea domeniului pentru care se plătește înregistrarea la Neolo.com este supusă disponibilității la momentul înregistrării la entitatea corespunzătoare. Această procedură începe numai după verificarea acreditării de plată. După ce un domeniu a fost procesat, caracterele domeniului nu pot fi modificate, iar suma plătită de acesta nu poate fi rambursată. Prin efectuarea oricărei proceduri legate de un domeniu de pe Neolo.com, acceptați termenii și condițiile stabilite de entitatea internațională ICANN Neolo.com confirmă disponibilitatea la momentul finalizării comenzii prin serverul whois al operatorului TLD corespunzător. Neolo.com nu este responsabil pentru informațiile conținute în baza de date WHOIS a operatorului TLD, deoarece acestea sunt furnizate fără nicio garanție sau garanții cu privire la exactitatea acesteia.

Dacă domeniul pe care clientul l-a înscris în comanda de achiziție este detectat ca fiind ocupat sau invalid, se va da opțiunea de a trimite un domeniu alternativ, menținând aceeași extensie ca cea selectată în achiziție. Detectarea și raportarea unui domeniu ocupat sau invalid se face atunci când domeniul are deja plata verificată și trece la înregistrare. Notificarea se face prin e-mail cu instrucțiunile pentru a trimite numele alternativ. Un domeniu poate fi suspendat din motive tehnice sau administrative de către Neolo.com, clientul având posibilitatea de a comunica cu zona de plăți din zona clientului său pentru rezolvare. La expirarea domeniului, automat trece în suspendare și schimbă starea la expirare.

Titularul va avea la dispoziție 10 zile pentru a plăti la fel prețul de reînnoire stabilit de Neolo.com și după acele 10 zile, trebuie să se plătească 90 USD suplimentar, plus prețul de reînnoire pentru a reactiva operarea domeniului. După 15 zile de la data de expirare a domeniului, acesta este șters.

18 - reînnoirea domeniului

Doar domeniile care au fost înregistrate inițial de către Neolo.com fără excepție vor fi reînnoite. Domeniile care nu se afla in aceasta situatie au optiunea de a fi transferate catre Neolo.com trebuind sa faca aceasta modificare, cu minim 30 de zile inainte de data expirarii. Procesul de reînnoire începe doar odată ce plata este verificată, chiar dacă nu garantează reînnoirea domeniului. Doar un domeniu ar putea fi reînnoit dacă plata s-a făcut în timp și formă, altfel nu va fi posibil. De asemenea, Neolo.com nu garantează și nu își asumă responsabilitatea în cazul în care domeniul nu poate fi reînnoit. Domeniile .com.es, .es, .com.pe și .pe trebuie reînnoite cu 60 de zile înainte de expirare pentru a evita intrarea în perioada de răscumpărare. Domeniile .com.au și .au trebuie reînnoite cu 90 de zile înainte de expirare pentru a evita intrarea în perioada de răscumpărare.

19 - Transfer de domeniu

Este un serviciu pe care Neolo.com îl efectuează prin amabilitate cu clienții săi, Neolo.com nu este responsabil pentru finalizarea corectă a procedurilor de transfer inițiate de zona sa de înregistrare, deoarece aceasta depinde exclusiv de entitatea în care domeniul este inițial domeniul. Eliberați la timp domeniul în cauză și răspundeți corect la e-mailurile trimise la adresa de e-mail a contactului administrativ al domeniului din entitatea de înregistrare inițială. Nu se fac bani înapoi, deoarece Neolo.com plătește la începerea procesului. Procesul de transfer începe doar după verificarea acreditării de plată Este responsabilitatea clientului care plătește procesul de transfer, verifică dacă domeniul este în stare activă sau OK în entitatea de înregistrare inițială și introduceți codul de transfer. din zona clientului. Pentru ca un an de reînnoire să fie adăugat domeniului transferat, trebuie să depășească 45 de zile de la data creării sau reînnoirii într-o altă entitate.

20 - Număr maxim de e-mailuri trimise

Limita de trimitere a e-mailurilor permise de Neolo.com în planurile și distribuitorii săi individuali este de 150 de e-mailuri pe oră pentru fiecare domeniu și pentru fiecare cont de gazdă creat. Dacă se detectează un exces în numărul de e-mailuri, trimiterea de e-mailuri de ieșire va fi blocată până la sfârșitul orei de la începerea suspendării blocajului de e-mail.
Cele mai frecvente cauze ale suspendării sunt:

- O vulnerabilitate în unele forme web pentru trimiterea de e-mailuri. În aceste cazuri, suspendarea nu are costuri de reactivare și este activată imediat ce utilizatorul comunică și coordonează cu zona Tehnică rezolvarea vulnerabilității. - Utilizarea contului de e-mail exclusiv pentru trimiterea de e-mailuri SPAM. Aceste cazuri au ca rezultat suspendarea contului, deschiderea unui caz de urmărire și generarea facturii corespunzătoare. Contul va fi reactivat numai după verificarea plății datoriei. IMPORTANT: Aceste limitări se aplică numai planurilor individuale și revânzătorilor găsiți pe servere partajate. Limitarea pe serverele dedicate și VPS depinde doar de capacitatea echipamentului (hardware).

21 - Comunicare cu asistență tehnică și zona de plăți.

Modul optim de a contacta este prin intermediul clienților.neolo.com. Orarul de serviciu telefonic este de luni până vineri de la 10:00 la 20:00 GMT -3. E-mailurile și biletele răspund 24 de ore pe zi, 365 de zile pe an.

22 - Planuri de găzduire și numărul de conturi permise

Planurile individuale de locuire sunt menționate mai jos:

 • Plan 1
 • Plan 0
 • Plan nelimitat (permite mai multe domenii suplimentare, dar toate trebuie să fie deținute de titularul contului) Planuri premium

Cazarea individuală este înțeleasă ca posibilitatea de a găzdui un singur site web. Planurile de cazare multiple sunt menționate mai jos:

 • D7
 • D14
 • D25
 • D50
 • D100
 • D300

Gazduirea multiplă este înțeleasă ca posibilitatea creării unui număr limitat de conturi de găzduire, determinate de planul contractat, din panoul de control WHM activat. Fiecare cont de găzduire vă va permite să găzduiți un singur site web. Gazduirea unui site web se va face exclusiv prin utilizarea instrumentelor activate de Neolo.com. Modificările serviciului contractat care au ca rezultat găzduirea de mai multe site-uri web decât cele permise, așa cum sunt detaliate în caracteristicile planului, nu vor fi permise în niciun caz. Acțiuni cum ar fi (fără a se limita la): domenii addon prin intermediul directivelor APACHE privind fișierul .htaccess, redirecționări cu cod PHP sau orice altă limbă, etc., vor fi considerate neconformități. În cazul în care abonatul a avut loc în activitatea descrisă anterior, suspendarea imediată a serviciului va continua, fără notificare prealabilă, până la normalizarea situației. Conturile tradiționale de găzduire partajate (Planul 0, Planul 1 și Planul Nelimitat), precum și Planurile de Reseller, vor fi limitate la 768 MB de memorie RAM și, în cazuri excepționale, la o explozie de 1 GB RAM. Planurile Premium Gazduire, Gazduire VPS și Servere Dedicate vor avea memoria RAM indicată în fiecare dintre planuri.

23 - Migrații

Migrațiile sunt gratuite în cazul în care furnizorul anterior de găzduire web utilizează cPanel și are opțiunea de a efectua copii de siguranță complete. În caz contrar, echipa tehnică va lua în considerare în funcție de timpul necesar migrației, dacă implică sau nu un anumit cost. Migrațiile durează de la 3 la 10 zile lucrătoare în funcție de disponibilitatea timpului. În cazul în care nu aveți cPanel în furnizorul anterior, doar site-ul web poate fi migrat, dar nu și conturile de e-mail. Acesta din urmă poate fi migrat numai în cazuri excepționale și cu o taxă suplimentară care trebuie convenită. Migrațiile se efectuează de luni până vineri. Acestea pot fi efectuate în mod excepțional în weekend, dar numai în acordul prealabil dintre client și furnizor.

24 - Legislația aplicabilă și responsabilitatea revânzătorilor

Jurisdicție și lege aplicabilă. Toate litigiile sau litigiile care decurg din această cerere vor fi supuse jurisdicției instanțelor competente ale Capitalei Federale, Argentina. Acest Contract va fi guvernat de legile Republicii Argentina. Neolo.com nu are nicio relație contractuală cu clientul final care contractează serviciul către un „revânzător” al serviciului. Condițiile și regulile expuse aici pot fi modificate de Neolo.com fără notificare prealabilă, notificându-l prin mijloacele pe care le consideră necesare.

25 - Cotizaciones en moneda local

Valorile afișate în dolari (USD) pe această pagină au fost calculate în funcție de cursul de schimb din ziua băncii centrale a țării dvs. În momentul cumpărării, tranzacția se va face pe baza conversiei monedei locale a țării dvs. de către instituția financiară a cardului dvs. de credit. Amintiți-vă că rata de schimb și alte rate posibile vor fi definite de banca dvs.

Prin angajarea serviciilor noastre, declarați că cunoașteți și acceptați aceste politici de utilizare.

Ultima modificare 3 august 2021.

Aveți întrebări? Echipa noastră vă stă la dispoziție pentru a vă ajuta
PERFORM CONSULTARE