About us

Suntem o echipă de profesioniști care lucrează în fiecare zi, 24 de ore pe zi, astfel încât mii de oameni să poată avea site-ul și e-mailul lor profesional funcționând perfect.

Meet Neolo

Beneficiile utilizării Neolo:

Suntem o echipă de profesioniști care lucrează în fiecare zi, astfel încât să puteți avea cel mai bun serviciu de gazduire, site-ul dvs. web funcționând corect și e-mailul dvs. profesional.

Neolo

Global web hosting platform

Fast and stable servers distributed throughout the world, technical support in your language.

Neolo

+16 years of experience

We grew based on recommendations.

Neolo

+80,000 hosted websites

Entrepreneurs, freelancers, individuals, agencies, companies, foundations and more.Neolo

Specialized technical support

80% of responses in less than 1 hour

Neolo

Fast web pages

Load up to 5x faster than in other hosting

Neolo

100% remote team

Professionals with cPanel certifications and continuous learning

The team

We are a team of professionals from the digital world, passionate in helping you to grow your digital business.


Esteban

Esteban

Manuel

Manuel

Camila

Camila

Fer

Fernando

Juan

Juan

Mauro

Mauro

Ramón

Ramón

Ramón

Nati

Ramón

Andriw

The mission

The Neolo's mission is to get anyone to convert their idea into an independent website.

 • 2002
  Începem într-o casă. Alegem un nume de domeniu, angajăm un plan de revânzători de găzduire web și efectuăm asistență tehnică și vânzări. Totul într-unul singur!
 • 2003
  Ne-am instruit și am învățat despre marketing, contabilitate, economie și finanțe pentru a putea crește și trăi mai mult decât suntem pasionați.
 • 2004
  Am crescut lent, dar 100% organic, fără investiții în publicitate și doar pentru recomandări și SEO bun.
 • 2007
  Am avut mai mulți clienți de gazduire web decât principalul nostru furnizor. Închiriem un nou birou și importăm noi servere DELL Poweredge. Obținem controlul total al echipamentelor și serviciilor. Timpul nostru de funcționare a crescut la 99,99%.
 • 2008
  Ne definim marca finală „Neolo”. Ne mutăm echipamentul într-un alt centru de date și dezvoltăm propriul nostru sistem de management al clienților.
 • 2009
  Continuăm să creștem! Mii de clienți și mai mult de 10 oameni care lucrează în Neolo. Cel mai bun marketing al nostru a fost întotdeauna să oferim cel mai bun serviciu de pe piață.
 • 2010
  We left the computers and appeared in newspapers, TV, radios and more. We support digital events such as Barcamp, WordCamp, Blog Days, among others, that promoted the development of the Internet in $ country. We became the first company in Latam and România to provide an unlimited web hosting service. We launched Neolo.TV, a technology and Internet video blog. We moved to a new, bigger and modern office.
 • 2014
  Lansăm Neolo în toate țările de limbă spaniolă din lume. Ne extindem rețeaua cloud de gazduire web prin plasarea serverelor în SUA, Regatul Unit, Spania, Olanda, Brazilia, România și America Latină. Devenim o companie completă de lucru la distanță. Nu mai sunt birouri fizice.
 • 2017
  Ne reînnoim imaginea, logo-ul, web-ul și actualizăm soluții de găzduire web și creștere online. Ne extindem echipamentul de la distanță și lucrăm cu profesioniști din întreaga lume. Hai să mergem pentru mai mult!

On the Internet there are no borders

În fiecare zi, conectăm peste 5 milioane de oameni din întreaga lume cu zeci de mii de pagini web găzduite pe serverele noastre. Suntem mândri că peste 10.000 de clienți din 79 de țări au încredere în noi.


Neolo

Peste 10.000 de clienți din 50 de țări au încredere în Neolo

Aveți întrebări? Echipa noastră vă stă la dispoziție pentru a vă ajuta
PERFORM CONSULTARE