WEB HOSTING MAGENTO

Hosting za Magento brzo, sigurno i uz tehničku podršku 24 sata u Hrvatska

Izradite svoju internetsku trgovinu uz Magento i ostvarite veću prodaju uz premium hosting optimiziran za Magento po cijeni od Hrvatska


  • Ideal for high performing websites
  • Personalized Tech Support
  • 30 dana povrata novca

VPS 1

Fast servers with maximum online time

PRVO PLAĆANJE: UŠTEDITE 50%

141.32 kn / moja

Kupi

VPS 3

Fast servers with maximum online time

PRVO PLAĆANJE: UŠTEDITE 50%

282.64 kn / moja

Kupi

VPS 4

Fast servers with maximum online time

PRVO PLAĆANJE: UŠTEDITE 50%

353.30 kn / moja

Kupi

VPS 5

Descripción VPS 5

PRVO PLAĆANJE: UŠTEDITE 50%

445.15 kn / moja

Kupi

VPS 6

Descripción VPS 6

PRVO PLAĆANJE: UŠTEDITE 50%

565.27 kn / moja

Kupi

VPS 7

Descripción VPS 7

PRVO PLAĆANJE: UŠTEDITE 50%

664.20 kn / moja

Kupi

Mogućnosti plaćanja

Prihvaćamo glavno sredstvo plaćanja. Morat ćete samo odabrati onu koju želite.

Paypal
Visa
Paypal
Paypal
Bitcoin
Ethereum
Dai
Doge
BNB
Theter

Zašto vjerovati Neolu?
Zato što smo najbolji Magento hosting u Hrvatska

✓ Na 7 od 10 pitanja odgovaramo za manje od 1 sata.
✓ Više od 99% ulaznica dostiže zadovoljstvo kupaca.
✓ Imamo najbolju brzinu i sigurnost koje su potrebne vašem Magentu.
✓ Naši poslužitelji su optimizirani i imaju najbolju tehnologiju u predmemoriranju poslužitelja, CDN i SSD diskova. Učinimo da vaša web stranica leti!
Wordpress

Pored toga, naši planovi Magento hostinga uključuju sve ovo:

icon

Neolo Cloud

Već ćete imati svoju Magento platformu spremnu za upotrebu sa svim njezinim funkcijama. Jamčimo vašu sigurnost izradom dnevnih kopija, tako da će vaši podaci uvijek biti sigurni u podatkovnom centru. Također ćete imati zaštitu od virusa, krađe identiteta i slanja neželjene pošte.

icon

Neolo Care

It is an artificial intelligence system that analyzes the digital health of your website and emails. If it detects a threat such as malware, phishing, or spam, it notifies us and you.

icon

Neolo Academy

Online courses, tutorials, and interviews with specialists so that your project achieves more visibility, more sales, and more clients.

Reviews from website owners

Od 2002. godine više od 10.000 klijenata iz 79 zemalja odabralo je naš web hosting, posebno iz Hrvatskastars

Izvrsna reputacija

21 reviews

VR

"I got fast and efficient support from Neolo by setting up an SSL certificate. I have the unlimited plan and it works perfect."

Natt Holiday

gb

"A really good and easy to use hosting site. Using the available templates, I had my website up and running in a couple of hours."

Mary Bross

gb

"They are the best. I have been with them for months, after trying many hosting companies that did not work for me. "

Willy Reyss

gb

"Great hosting! Fair price, easy to manage. When issues arise, they respond quickly, usually within 24 hours. I've been hosting my website with them fo..."

Hai

gb

"Excellent service and value for money. I had hosting with Nelo for more than a year. Also have hosting with lot more expensive companies. But Neolo va..."

Sam

au

Upravljanje web stranicama i e -poštom s cPanelom

Easy and fast

Prikladan za svu publiku, dizajn cPanela najprikladniji je tako da imate potpunu kontrolu nad svojom web lokacijom, hostingom i domenama.

Autonomy

Stvorite i upravljajte poddomenama, računima e-pošte, posjetite statistiku, aplikacije i još mnogo toga.

Aplikacije

Instalirajte +200 aplikacija - poput WordPressa ili Woocommercea - u samo 3 klika. Koristite Neolo Site Builder i izradite svoje web mjesto bez potrebe za dizajnerom.

cPanel

Osim toga, vaša će web stranica imati ove karakteristike

Features

Neolo hosting servers features

OPTIMIZIRAJTE MOJU STRANU

Često postavljana pitanja

Zašto mi odgovara Neolo?

Naša je misija da svaka osoba ili tvrtka svoju ideju može pretvoriti u web stranicu. Pomažemo vam u razvoju vašeg osobnog brenda ili projekta, prodaji na mreži i objavljivanju sadržaja koji želite. Ukratko, za izgradnju vašeg digitalnog poslovanja. Volimo pružati brzu i kvalitetnu korisničku podršku, zato na 80% upita odgovaramo u manje od 1 sata i imamo ocjenu 9,5 / 10. Osim toga, naši su poslužitelji super stabilni i nudimo 30-dnevno jamstvo povrata novca. Dio smo pokreta Open-Startups: objavljujemo mjerne podatke o korisničkoj službi i stabilnost poslužitelja. Svaki tjedan objavljujemo nove vodiče, tečajeve, intervjue sa stručnjacima i vodiče znanja kako biste svoje poduzetništvo mogli podići na višu razinu.

Registrirate li domene?

Da, registriramo mnoga proširenja domena, kao što su .com, .net, .org, .info, .biz, .co i .es, između ostalog.

Prihvaćamo i one specifične za zemlju (ar, .cl, .uy, .bo, .py, .br, .mx, .ec, .ni, .ca, .uk, .ru, itd.), Ali to će biti trebate se sami registrirati u NIC-u svake zemlje. Ako trebate pomoć, javite nam i mi ćemo vam pomoći.

Što je Magento Premium hosting?

Magento Premium Hosting je vrsta zajedničkog hostinga usluge dizajnirana isključivo za zahtjevne web stranice kojima je potrebna veća snaga od web stranice u tradicionalnom zajedničkom hostingu. Pojedinosti, Magento Premium Hosting uključuje više RAM-a, više procesora, SSD-ova, prioritetnu tehničku podršku i besplatni SSL certifikat.

Koji mi je Premium Premium hosting plan potreban?

Preporučujemo da započnete s Premium planom 1 i ovisno o potrošnji računa možete brzo preći na viši plan.

Mogu li odabrati plan web hostinga i zatim ga promijeniti u drugi?

Da, naravno, kad god želite možete se promijeniti.

Hoću li instalirati program u 1 kliku?

Da. U svim Premium Hosting planovima imat ćete Softaculous koji je najbolji na tržištu: Vi birate između +200 aplikacija koje želite instalirati, kliknete na instalaciju, kažete im u koji ih direktorij želite i to je to, magija :)

Kako mogu kupiti svoj hosting hosting plan?

Vrlo je intuitivno: odaberete plan, popunite svoje podatke i podatke svoje web stranice, izvršite uplatu i to je to! Nakon što se akreditiramo, poslat ćemo vam e-poštu sa svim podacima o registraciji kako biste mogli učitati vaše web mjesto i konfigurirati račune e-pošte. Osim toga, imat ćete pristup tutorijalima, video zapisima, a naš će tehnički tim biti tu da vam pomogne.

Migracija: Ja sam u drugom pružatelju usluga i želim se promijeniti u Neolo, možete li mi pomoći?

Da. Nakon kupnje vašeg web hostinga, tražit ćemo punu sigurnosnu kopiju (potpunu kopiju) vašeg cPanel ili Plesk računa kod vašeg prethodnog davatelja usluga kako biste ga mogli migrirati. Ako ste u svom prethodnom davatelju usluga koristili drugu upravljačku ploču, recite nam i mi ćemo analizirati možemo li je premjestiti, ako ne objasnimo kako se to radi, obično nije složen. U slučaju da trebate prenijeti svoju domenu na Neolo, to možete učiniti i prilikom kupovine plana web hostinga ili prijenosa vaše domene.

Već sam platio. Koliko vremena traje registracija?

Plaćanja u gotovini-gotovini traju između 24 i 72 radna vremena. Plaćanja elektroničkim putem kao što su kreditne kartice, debitne kartice i bankovni prijenosi obično traju manje od 24 sata ili su trenutačna.

DNS: Što su oni? Što su oni? Jesu li bijele etikete?

DNS su nazivi poslužitelja koji su odgovorni za povezivanje ljudi koji uđu u vašu domenu sa poslužiteljima NEOLO.COM i sadržajem koji se nalazi na vašem web hosting računu. Naši DNS su: ns1.lineadns.com i ns2.lineadns.com. Potpuno su bijele etikete, pa ako je vaš račun preprodavač, VPS ili namjenski poslužitelji, možete ih koristiti i.

Postoji li ograničenje broja e-poruka koje želite poslati?

Svi želimo da adrese e-pošte stignu u pristiglu poštu, pa je nepoželjna pošta zabranjena. Na sat možete poslati do 150 e-poruka, to je više nego razumno ograničenje i veće je od ostalih davatelja usluga. S obzirom na broj računa e-pošte koji možete stvoriti, oni su neograničeni i pristupate im putem omiljenog programa e-pošte, mobilnog uređaja ili web pošte.

Izrađuju li sigurnosne kopije?

Napravimo 1 cjelovitu sigurnosnu kopiju svih hosting računa do 2 GB pune tjedno i premještamo je u drugi centar podataka. Međutim, preporučujemo da napravite i preuzmete sigurnosne kopije sa svoje upravljačke ploče.

Hoću li imati SSH?

Pružanje SSH-a na zajedničkom hostingu nesigurna je i nerazumna praksa za pružatelje web-usluga, zato ga ne nudimo. Međutim, ako unajmite VPS ili namjenski poslužitelj, lako vam možemo pružiti SSH root.

Prihvaćate li hosting za online igre?

Nije za zajedničko gostovanje. Ali ako se radi o Facebook aplikaciji, morate unajmiti VPS. Ako je poslužitelj igara onda ne, ne nudimo.

Imate li kakvih pitanja? Naš tim stoji vam na raspolaganju da vam pomogne
PERFORM CONSULTATION