Brzo, sigurno i 24-satno pružanje tehničke podrške u Hrvatska

Nudimo uslugu velike brzine, korisničku uslugu u svakom trenutku, povoljne cijene i osiguranje kvalitete.

ZNATI VIŠE
5star Poredak: Odlično. Na temelju +400 mišljenja stvarnih kupaca

Naše usluge:

Domena

Domena

Odaberite savršeno ime domene za svoju tvrtku i registrirajte je za 5 minuta!

Odaberite domenu
Usluge poslužitelja

Usluge poslužitelja

Mi smo brzi web hosting u Latinskoj Americi. Bira nas više od 10 000 ljudi i organizacija iz 79 zemalja.

Pogledajte planove
web stranica

web stranica

Jeste li znali da s Neolo Builderom možete stvoriti fantastičnu web stranicu u samo 30 minuta? Probajte! Vrlo je jednostavan za korištenje.

Stvorite web stranicu

Prednosti upotrebe Neolo:


01

Profesionalci na usluzi

Radimo sa strašću i osiguravamo da sve funkcionira za vas i vašu tvrtku. Obećavamo da ćemo vam pružiti najbolju uslugu.

02

Uvijek uz tebe

Pružamo vam alate kako biste na jednostavan način dobili naziv svoje domene, web hosting ili kreator vaše stranice i našu pomoć u svakom koraku.

03

Izuzetna brzina

Znamo da je brzina usluge iznimno važna za korisnike, zato radimo na tome da je stalno poboljšavamo. Isprobajte našu uslugu!

04

WordPress stručnjaci

Sami upravljajte web stranicom i osigurajte bolji SEO koristeći najuspješniju platformu na svijetu.

05

99,99% Uptime

Stvaramo visokokvalitetnu mrežu web poslužitelja distribuiranu u Sjedinjenim Državama, Europi, Velikoj Britaniji, Aziji i Latinskoj Americi koja nam omogućava vrlo visoku stabilnost usluge.

06

Riješimo sve upite

Naš tim za korisničku podršku odgovara na sva pitanja u rekordnom roku. Odgovorite na 70% upita u manje od 1 sata.

07

30 dana povrat novca

Ako u bilo kojem trenutku usluga web hostinga ne radi, imate pravo tražiti povrat novca za vrijeme u kojem nije radilo.

08

BESPLATNE migracije

Ako je vaša web lokacija trenutno na drugom web hostingu, ali želite ga premjestiti na Neolo, nema problema. Možemo to učiniti za vas, bez dodatnih troškova.

09

Višestruka sredstva plaćanja

Ne brinite, osim što imamo najbolje cijene prihvaćamo kreditne kartice, debitne kartice i PayPal. I kao da to nije dovoljno, nudimo lokalne načine plaćanja.

10

Štitimo vašu web stranicu

Ako želite, možemo vaše podatke i podatke vaših klijenata osigurati HTTPS-om. Pored toga, uklanjamo i borimo se protiv zlonamjernog softvera, virusa, krađe identiteta i neželjene pošte.

Imamo savršenu domenu za vas!

Pretražite domenu

Stvorite svoju web stranicu u nekoliko minuta!

Bez potrebe za tehničkim znanjem, danas možete imati web za svoje poslovanje ili osobni brend. S web tvorcem Neola možete imati web stranicu kakvu ste oduvijek sanjali. Samopriprava se i vrlo lako uređuje. Osim toga, optimiziran je za sve vrste uređaja, za Google i za društvene mreže.

USPOREDITE MOJU Web stranicu

Više od 10.000 kupaca iz 79 zemalja vjeruje Neolu

Često postavljana pitanja

Zašto odabrati Neolo?

+

Budući da u svim našim uslugama nudimo garanciju, personaliziranu pažnju i imamo više od 17 godina iskustva. Pored toga, izabralo nas je više od 10 000 klijenata iz 50 zemalja. Mi vjerujemo u Internet kao osnovnu potrebu, kao ljudsko pravo koje omogućuje ljudima da se izraze i rastu lično, ekonomski i duhovno. Želimo biti dio vašeg projekta i pomoći vam da budete online s vlastitim osobnim brendom i / ili sa svojom tvrtkom.

Što je domena?

+

Domena je jedinstveno i ekskluzivno ime koje se daje vašoj web stranici na Internetu kako bi vas korisnik mogao pronaći.

Registrira li Neolo domene?

+

Da, registriramo mnoga proširenja domene. Neki su .COM .NET .ORG .INFO .BIZ .CO .WS .ONLINE .CLUB .GURU .LA .LAT .DAN .MOBI .REVIEWS .US .ES između mnogih drugih. Radimo i sa specifičnim ekstenzijama zemalja: .AR .CL .UY .BO .PY .BR .MX .EC .NI .CA .UK .RU između ostalog. Ali morate ih sami registrirati u NIC-u svake zemlje i steći Neolo web hosting. Ako vam treba pomoć, javite nam i rado ćemo vam pružiti pomoć.

Što je web hosting?

+

Web hosting ili hosting hosting je usluga koja se sastoji od održavanja vaše web stranice koja radi na Internetu 24 sata na našim poslužiteljima. Svaki put kada netko uđe na web mjesto, zapravo pristupa poslužiteljima web hosting usluga. Uz to, s Neolom možete imati sve račune e-pošte koji želite s vlastitom domenom.

Kakav mi plan web hostinga treba?

+

To ovisi. Prvo što morate znati je da li ćete na svojoj web stranici koristiti baze podataka (odgovorne za izradu aplikacija poput WordPress, Drupal, Joomla, Magento, foruma, blogova, kolica itd.) U slučaju da vaš odgovor Ako je odgovor da, preporučujemo vam Plan 1 ili Neograničeni Neolo plan. Međutim, ako će vaša web stranica biti razvijena samo u HTML-u, CSS-u, AJAX-u i neće koristiti baze podataka, plan 0 savršen je za vas. Druga odluka koju ćete morati donijeti je hoćete li ugostiti 1 domenu (ime .COM .NET .ORG .COM.AR itd.) Ili nekoliko njih. Ako vam je potrebno nekoliko, tada morate odabrati Neograničeni plan, ako će biti samo 1 domena, onda predlažemo Plan 1.

Radimo na postizanju tih mišljenja

Naše najveće zadovoljstvo je vidjeti kako se projekti naših korisnika ostvaruju. Kad sve djeluje savršeno, naš rad prolazi nezapaženo, ali vaš se ističe. A to je ono što je važno.

Svladao sam svoj gastronomski projekt u Neolu, sve je bilo lako i brzo.

Vicky Vago - Živi jesti

Mi smo kupci prije 10 godina i opet bismo odabrali Neolo.

Federico Pacheco - Entropy sigurnost

Biram Neolo za hostovanje web stranica mojih klijenata i nikad nisam imao problema

Michelle Dure - grafički dizajner tvrtke Decero
Imate li kakvih pitanja? Naš tim stoji vam na raspolaganju da vam pomogne
PERFORM CONSULTATION