Nopea, turvallinen ja 24 tunnin teknisen tuen isännöinti Suomi

Tarjoamme nopeaa palvelua, asiakaspalvelua kaikkina aikoina, edullisia hintoja ja laadunvarmistusta.

TIETÄÄ ENEMMÄN
5star Ranking: Erinomainen. Perustuu + 400 todellisten asiakkaiden mielipiteisiin

Palvelumme:

Verkkotunnukset

Verkkotunnukset

Valitse yrityksellesi sopiva verkkotunnus ja rekisteröi se 5 minuutissa!

Valitse verkkotunnus
Hosting

Hosting

Olemme Latinalaisen Amerikan suosituin web-hosting. Meitä valitsee yli 10 000 ihmistä ja organisaatiota 79 maasta.

Katso suunnitelmat
verkkosivusto

verkkosivusto

Tiesitkö, että Neolo Builderilla voit luoda fantastisen verkkosivun vain 30 minuutissa? Kokeile! Se on erittäin helppokäyttöinen.

Luo verkkosivusto

Neolon käytön edut:


01

Palvelemasi ammattilaiset

Työskentelemme intohimoisesti varmistamalla, että kaikki toimii sinulle ja yrityksellesi. Lupaamme tarjota sinulle parasta palvelua.

02

Aina kanssasi

Tarjoamme sinulle työkaluja, joiden avulla voit helposti hankkia verkkotunnuksesi, Web-hosting-palvelun tai sivusi luojaa ja apuamme jokaisessa vaiheessa.

03

Äärimmäinen nopeus

Tiedämme, että palvelun nopeus on erittäin tärkeä käyttäjille, siksi pyrimme jatkuvasti parantamaan sitä. Kokeile palvelumme!

04

WordPress-asiantuntijat

Hallinnoi verkkosivustoa itse ja varmista parempi SEO, käyttämällä maailman menestyneintä alustaa.

05

99,99% Uptime

Luomme Yhdysvalloissa, Euroopassa, Isossa-Britanniassa, Aasiassa ja Latinalaisessa Amerikassa jaettua korkealaatuista verkkopalvelinverkkoa, joka mahdollistaa palvelun erittäin korkean vakauden.

06

Ratkaisemme kaikki tiedustelut

Asiakastukitiimimme vastaa kaikkiin tiedusteluihin ennätysajassa. Vastaa 70% kyselyihin alle tunnissa.

07

30 päivän rahat takaisin

Jos Web-hosting-palvelu ei milloin tahansa toimi, sinulla on oikeus pyytää rahasi palautusta ajasta, jolloin se ei toiminut.

08

ILMAINEN siirto

Jos verkkosivustosi on tällä hetkellä toisessa web-hosting-tilassa, mutta haluat siirtää sen Neoloon, ei ole ongelma. Voimme tehdä sen puolestasi ilman lisäkustannuksia.

09

Useita maksutapoja

Älä huolestu, ja sillä, että meillä on parhaat hinnat, hyväksymme luottokortit, pankkikortit ja PayPalin. Ja ikään kuin se ei olisi tarpeeksi, tarjoamme paikallisia maksutapoja.

10

Suojaamme verkkosivustosi

Jos haluat, voimme suojata tietosi ja asiakkaidesi tiedot HTTPS: llä. Lisäksi poistamme ja torjumme haittaohjelmia, viruksia, tietojen kalastelua ja roskapostia.

Meillä on täydellinen verkkotunnus sinulle!

Etsi verkkotunnusta

Luo verkkosivustosi muutamassa minuutissa!

Ilman teknistä tietämystä sinulla voi olla yrityksesi tai henkilökohtaisen tuotemerkin verkkosivusto toimiva tänään. Neolon web-luojana voi olla verkkosivusto, josta olet aina haaveillut. Se on itsehoito ja erittäin helppo muokata. Lisäksi se on optimoitu kaikentyyppisille laitteille, Googlelle ja sosiaalisille verkostoille.

Luo verkkosivustoni

Yli 10 000 asiakasta 79 maasta luottaa Neoloon

Usein kysyttyjä kysymyksiä

Miksi valita Neolo?

+

Koska tarjoamme kaikissa palveluissamme takuun, henkilökohtaisen huomion ja meillä on yli 17 vuoden kokemus. Lisäksi meidät valitsee yli 10 000 asiakasta 50 maasta. Uskomme Internetiin perustarpeena, ihmisoikeutena, joka antaa ihmisille mahdollisuuden ilmaista itseään ja kasvaa henkilökohtaisesti, taloudellisesti ja henkisesti. Haluamme olla osa projektiasi ja auttaa sinua olemaan verkossa oman ja / tai yrityksesi tuotemerkin kanssa.

Mikä on verkkotunnus?

+

Verkkotunnus on ainutlaatuinen ja yksinoikeudellinen nimi, joka annetaan verkkosivustollesi Internetissä, jotta käyttäjä voi löytää sinut.

Rekisteröikö Neolo verkkotunnuksia?

+

Kyllä, rekisteröimme useita verkkotunnuksen laajennuksia. Jotkut ovat .COM .NET .ORG .INFO .BIZ .CO .WS .ONLINE .CLUB .GURU .LA .LAT .TÄNTÄ .MOBI .REVIEWS .US .ES .ES. Toimimme myös tiettyjen maalaajennusten kanssa: .AR .CL .UY .BO .PY .BR .MX .EC .NI .CA .UK .RU mm. Mutta sinun on rekisteröitävä ne itse kunkin maan verkkokorttiin ja hankittava Neolo-web-hosting. Jos tarvitset apua, kerro meille ja me autamme mielellämme käden.

Mikä on web-hosting?

+

Web-hosting tai verkkosivustojen isännöinti on palvelu, joka koostuu verkkosivustosi pitämisestä Internetissä 24 tuntia palvelimillamme. Aina kun joku saapuu verkkosivustoon, hän tosiasiallisesti käyttää web-palveluntarjoajan palvelimia. Lisäksi Neololla voi olla kaikki haluamasi sähköpostitilit omalla verkkotunnuksellasi.

Millaista web-hosting-suunnitelmaa tarvitsen?

+

Se riippuu. Ensimmäinen asia, joka sinun on tiedettävä, onko käyttämäsi tietokantoja (vastaa verkkosivustollesi vastaavien sovellusten, kuten WordPress, Drupal, Joomla, Magento, foorumeiden, blogien, ostoskärryjen jne. Tekemisestä), jos vastauksesi Jos kyllä, suosittelemme Suunnitelmaa 1 tai Rajoittamatonta Neolo-suunnitelmaa. Jos verkkosivustosi kuitenkin kehitetään vain HTML-, CSS-, AJAX-muodossa ja et käytä tietokantoja, Plan 0 on täydellinen sinulle. Toinen päätös, joka sinun on tehtävä, on se, isännöitkö 1 verkkotunnusta (nimi .COM .NET .ORG .COM.AR jne.) Vai useita. Jos tarvitset useita, sinun on valittava Rajoittamaton suunnitelma, jos se on vain yksi verkkotunnus, suosittelemme suunnitelmaa 1.

Pyrimme saavuttamaan nämä mielipiteet

Our greatest satisfaction is to turn our customers’ ideas into reality. When your website functions perfectly, our work goes unnoticed, but yours shines. And that is what matters to us.

Minulla on hallitseminen gastronominen projekti Neolossa, kaikki oli helppoa ja nopeaa.

Vicky Vago - Elävä syö

Olemme asiakkaita 10 vuotta sitten ja valitsisimme taas Neolon.

Federico Pacheco - Entropiaturva

Valitsen Neolon isännöimään asiakkaideni verkkosivustoja, eikä minulla ole koskaan ollut ongelmia

Michelle Dure - graafinen suunnittelija Decerossa
Onko sinulla kysyttävää? Tiimimme on käytettävissänne auttaaksesi sinua
Suorita kuuleminen

Tarjoamme evästeitä: Käytämme työkaluja, kuten evästeitä, tarjotaksemme sivustollemme tärkeitä palveluita ja toimintoja sekä kerätäksemme tietoja siitä, kuinka kävijät ovat vuorovaikutuksessa sivustomme, tuotteiden ja palveluiden kanssa. Napsauttamalla Hyväksy tai yksinkertaisesti jatkamalla tämän sivuston käyttöä, hyväksyt näiden työkalujen käytön mainontaa ja analysointia varten.

hyväksyä