Tietosuojakäytäntö

Viimeinen versio: 10. lokakuuta 2019

privacy_policy_disclaimer

NEOLO välittää yksityisyydestäsi. Tästä syystä keräämme ja käytämme henkilötietoja vain siinä määrin kuin on tarpeen tarjotaksemme sinulle ensiluokkaisia tuotteita, palveluitamme, verkkosivustoja ja sovelluksiamme (yhdessä Palvelumme). Henkilötietosi sisältävät seuraavat tiedot: nimi, osoite, puhelinnumero, syntymäaika, sähköpostiosoite, muut kerätyt tiedot, jotka voivat tunnistaa sinut suoraan tai epäsuorasti.

Tietosuojakäytäntömme pyrkii selittämään, mitä tietoja keräämme ja miten me teemme niitä, miten ja miksi käytämme henkilötietojasi. Se selittää myös vaihtoehdot, joita tarjoamme käsitelläksemme henkilötietojasi, päivittääksemme niitä tai muuten hallita niitä. Jos sinulla on milloin tahansa kysyttävää käytännöistämme tai alla olevista oikeuksistamme, voit ottaa yhteyttä tietosuojavastaavaamme (DPO) ja omaan ryhmäämme, joka auttaa tätä toimistoa. Voit tehdä tämän ottamalla meihin yhteyttä osoitteeseen privacy@neolo.com. Valvomme ja hallitsemme tätä postilaatikkoa aktiivisesti, jotta voimme tarjota sinulle kokemuksen, johon voit turvallisesti luottaa.

Mitä tietoja keräämme?

Keräämme tietoja tarjotaksemme sinulle parhaan mahdollisen kokemuksen Palveluitamme käytettäessä. Suuri osa siitä, mitä luulet todennäköisesti pitävän henkilötietoina, annetaan suoraan sinulle, kun: (1) luot tilin tai ostat jotain Palvelumme (esim. Laskutustiedot, mukaan lukien nimi, osoite, luottokortin numero , hallituksen tunnistus); (2) kysy asiakaspalvelutiimiltämme apua (esim. Puhelinnumero, sähköpostiosoite, etunimi ja sukunimi); (3) täydelliset yhteyslomakkeet tai pyydä uutiskirjeitä tai muita tietoja (esim. Sähköposti); tai (4) osallistun kilpailuihin ja kyselyihin, haen työtä tai osallistun toimintaan, jota edistämme ja josta saatat tarvita tietoja sinusta. Saamme kuitenkin myös lisätietoja tarjoamalla Palvelumme välttämättömän ja optimaalisen suorituskyvyn varmistamiseksi. Nämä hankintatavat eivät todennäköisesti ole itsestään selviä. Tästä syystä haluamme alla korostaa ja selittää hieman enemmän, mitä ne voivat olla (koska ne muuttuvat usein) ja miten ne toimivat: Tiliä koskevat tiedot saadaan palveluidemme käytön yhteydessä useina tili, ostot, kun tuotteita uusitaan tai vanhenee, tietopyynnöt sekä tilaukset ja muistiinpanot tai tiedot asiakaspalvelulle selittävät, mitä pyysit ja miten reagoimme. Evästeet ja vastaavat tekniikat verkkosivuillamme ja sovelluksissamme antavat meille mahdollisuuden seurata selailukäyttäytymistäsi, tietää mitä linkkejä napsautat, mitä tuotteita ostit, laitetyyppisi ja hankkia erilaisia tietoja, mukaan lukien analytiikka, kuinka käytät ja olette vuorovaikutuksessa Palveluidemme kanssa. Tämän avulla voimme tarjota sinulle osuvampia tuotteita, paremman kokemuksen mobiilisivustoillamme ja sovelluksissamme sekä kerätä, analysoida ja parantaa palveluidemme suorituskykyä. Voimme myös hankkia sijaintisi (IP-osoitteen) palveluidemme mukauttamiseksi. Tietoja palveluiden käytöstä, mukaan lukien metatiedot, lokitiedostot, eväste- / laite-tunnukset ja sijaintitiedot, saadaan automaattisesti, kun käytät ja olemme tekemisissä palveluidemme kanssa. Nämä tiedot sisältävät tarkat tiedot vuorovaikutuksesta palveluiden toimintojen, sisällön ja linkkien kanssa (mukaan lukien kolmansien osapuolten, kuten sosiaalisen verkon lisäosat), Internet Protocol (IP) -osoitteen, tyypin ja ja selaimen asetukset, palveluiden käyttöpäivämäärä ja -aika, tiedot selaimen asetuksista ja lisäosista, kieliasetukset ja evästeetiedot, tiedot laitteista, joita käytetään Palvelut, mukaan lukien laitetyyppi, käytetty käyttöjärjestelmä, laitekonfiguraatiot, sovellustunnukset, yksilölliset laitetunnisteet ja virhetiedot. Osa näistä kerätyistä tiedoista voisi määrittää likimääräisen sijaintisi ja sitä voidaan käyttää tähän tarkoitukseen. Voit saada lisätietoja sinusta muista lähteistä, mukaan lukien julkiset tai kolmansien osapuolien tietokannat, joilta olemme hankkineet tietoja. Tällöin voimme yhdistää nämä tiedot jo olemassa oleviin tietoihin sinusta. Tämän avulla voimme päivittää, laajentaa ja analysoida tietueidemme tarkkuutta, tunnistaa uusia asiakkaita ja tarjota tuotteita ja palveluita, jotka saattavat kiinnostaa sinua. Jos annat meille henkilökohtaisia tietoja muista ihmisistä tai jos muut ihmiset antavat meille tietoja sinusta, käytämme näitä tietoja vain siihen tiettyyn tarkoitukseen, jota varten ne on annettu.

Kuinka käytämme tietoja?

Uskomme vahvasti keräämämme tiedon minimoimiseen ja vain sen käytön ja tarkoituksen rajoittamiseen (1), jolle meille on annettu lupa, (2) siinä määrin kuin on tarpeen ostamiesi tai vuorovaikutuksessa olevien palvelujen tarjoamiseksi, tai (3) siinä määrin kuin vaaditaan tai sallitaan noudattaa laillisia velvoitteita tai muita laillisia tarkoituksia. Näihin käyttötarkoituksiin kuuluu: Tarjoamiemme palveluiden toimittaminen, parantaminen, päivittäminen ja laajentaminen. Saamme erilaisia tietoja ostamisesta, käytöstä ja / tai vuorovaikutuksesta Palveluidemme kanssa. Käytämme näitä tietoja seuraaviin tarkoituksiin: Palveluidemme toiminnan ja suorituskyvyn parantaminen ja optimointi (taas se sisältää verkkosivustomme ja mobiilisovelluksemme), diagnosoida ongelmat ja tunnistaa palveluiden tietoturvariskit, virheet tai tarvittavat parannukset, havaita ja välttää petoksia ja Palveluidemme ja järjestelmiemme väärinkäyttö, Hanki globaalit tilastotiedot Palvelujen käytöstä, Ymmärrä ja analysoi kuinka käytät Palveluitamme ja mitkä ovat sinulle tärkeimmät tuotteet ja palvelut. Usein monet kerätyistä tiedoista ovat aggregoituja tai tilastollisia tietoja siitä, kuinka ihmiset käyttävät Palveluitamme, eikä heitä ole linkitetty mihinkään henkilötietoihin, mutta koska ne ovat jossain määrin itsessään henkilötietoja tai linkitettyjä tai voidaan linkittää tietoihin henkilökohtainen. Jaa luotettavien kolmansien osapuolien kanssa. Voimme jakaa henkilökohtaisia tietojasi perheyrityksessämme olevien tytäryhtiöiden kanssa, kolmansien osapuolten kanssa, joiden kanssa olemme tehneet yhteistyötä, jotta voit integroida heidän palvelut omiin palveluihimme ja luotettavien kolmansien osapuolten ja palveluntarjoajien kanssa siinä määrin kuin mahdollista Tarvittavat heille palveluiden tarjoamiseksi meidän puolestamme, kuten:, Luottokorttimaksujen käsittely, Tarjousmainonta, Kilpailujen tai kyselyjen järjestäminen, Palveluidemme suorituskykyanalyysi ja asiakkaiden demografiset tiedot. Viestintä kanssasi sähköpostitse tai kyselyjen toimittaminen. Asiakkuuksien hallinta Jaamme henkilökohtaisia tietojasi vain siinä määrin kuin on tarpeen, jotta kolmas osapuoli voi tarjota palveluja meidän puolestamme pyynnöstä tai tarvittaessa. Näihin kolmansiin osapuoliin (ja mihin tahansa alihankkijaan) sovelletaan tiukkoja tietojenkäsittelyn ehtoja, ja heitä kielletään käyttämästä, jakamasta tai säilyttämästä henkilötietojasi muuhun tarkoitukseen, johon ne on erityisesti tehty (tai ilman sinun suostumusta). Viestintä kanssasi Voimme kommunikoida suoraan kanssasi tai kolmannen osapuolen palveluntarjoajan kautta viitaten tuotteisiin tai palveluihin, joissa olet rekisteröinyt tai ostanut meille, kuten sellaisia, jotka ovat välttämättömiä transaktio- tai palveluihin liittyvien viestien lähettämiseen. Lisäksi, jos annat valtuutuksen meille, otamme sinuun yhteyttä tarjoamalla lisäpalveluita, jotka uskomme kiinnostavan sinua tai joiden sallittiin ottavan huomioon lailliset edut. Sinun ei tarvitse antaa meille valtuutustasi ehtona tavaroidemme tai palveluidemme ostamiselle. Nämä yhteystiedot voivat sisältää: Sähköposti, Tekstiviestit (SMS), Puhelut, Puhelut tai automaattiset tekstiviestit. Voit myös päivittää tilauksen oletusasetukset saadaksesi viestintäämme ja / tai kumppaneidemme viestejä. Kirjaudu sisään tiliisi ja tarkista uutiskirjeen tilaaminen. Jos keräämme tietoja sinusta suhteessa jaettujen tuotemerkkien tarjoukseen, silloin täsmennetään, kuka kerää tiedot ja kenelle tässä tapauksessa sovellettava tietosuojakäytäntö kuuluu. Lisäksi määrität valintavaihtoehdot, jotka koskevat henkilökohtaisten tietojen käyttöä ja / tai jakamista tuotemerkkikumppanin kanssa, sekä miten voit käyttää näitä vaihtoehtoja. Jos käytät palvelua yhteystietojen tuomiseen (esimerkiksi sähköpostimarkkinointipalvelut sähköpostien lähettämiseen), käytämme vain yhteystietoja ja muita henkilökohtaisia tietoja pyydettyyn palveluun. Jos uskot jonkun toimittaneen meille henkilökohtaisia tietojasi ja haluat pyytää niiden poistamista tietokannastamme, lähetä meille sähköpostia osoitteeseen privacy@neolo.com. Henkilötietojen siirtäminen ulkomaille: Jos käytät Palvelumme toisesta maasta kuin palvelimien sijaintimaasta, yhteydenpito meihin voi johtaa henkilötietojesi siirtoon kansainvälisten rajojen yli. Kun soitat meille tai aloitat keskustelun, voimme tarjota teknistä apua yhdestä kansainvälisestä sijainnista kotimaasi ulkopuolella. Tällöin henkilötietojasi käsitellään tämän tietosuojakäytännön mukaisesti. Laki-, sääntely- ja lainvalvontapyyntöjen noudattaminen. Teemme yhteistyötä lakien täytäntöönpanosta vastaavien hallituksen ja virkamiesten ja yksityisten tahojen kanssa ja pyrimme varmistamaan lainsäädännön noudattamisen. Paljastamme henkilökohtaiset tietosi lakien täytäntöönpanosta vastaavalle hallitukselle tai virkamiehille tai yksityisille yhteisöille, jos pidämme harkintansa mukaan tarpeellisena tai tarkoituksenmukaisena vastata oikeudenkäynteihin ja oikeusprosesseihin (esimerkiksi oikeusvalituspyynnöt) ja siten suojelemaan omaisuuttamme ja oikeuksiamme tai kolmansien osapuolien tarjoajien omaisuutta ja oikeuksia, suojelemaan yleisön tai muiden henkilöiden turvallisuutta tai välttämään tai lopettamaan laittomiksi tai epäeettisiksi katsomamme toiminnot. Niin kauan kuin laki antaa meille mahdollisuuden niin tehdä, ryhdymme kohtuullisiin toimenpiteisiin ilmoittaaksemme sinulle, jos meidän on toimitettava henkilökohtaiset tietosi kolmansien osapuolien tarjoajille osana oikeusprosessia. Kun rekisteröit verkkotunnuksen meille, jaamme myös tietosi siinä määrin kuin on tarpeen ICANN: n tai muun ccTLD: n sääntöjen, asetusten ja käytäntöjen noudattamiseksi. Verkkosivustotilastot: Käytämme useita palvelukumppaneiden tarjoamia verkkosivustojen tilastotyökaluja, kuten Google Analytics, MixPanel ja Singular, kerätäksemme tietoja siitä, miten olet vuorovaikutuksessa verkkosivustomme tai mobiilisovellusten kanssa, mukaan lukien käymäsi sivut, sivustot, joissa olet käynyt ennen verkkosivustoamme, kuinka kauan se oli jokaisella sivulla, mitä käyttöjärjestelmää ja selainta käytit, sekä tietoa verkosta ja IP: stä. Käytämme näiden työkalujen tarjoamia tietoja palvelumme parantamiseen. Nämä työkalut asentavat selaimeen pysyviä evästeitä, jotka tunnistavat sinut ainutlaatuisena käyttäjänä seuraavan kerran käydessäsi verkkosivuilla. Kukaan muu kuin palveluntarjoaja ei voi käyttää kutakin evästettä (esim. Google Google Analyticsille). Evästeestä saadut tiedot voidaan välittää näille palvelukumppaneille, jotka tallentavat ne palvelimille toisessa maassa kuin siinä, jossa asut. Vaikka saadut tiedot eivät sisällä henkilötietoja, kuten nimi, osoite, laskutustiedot jne., Nämä palveluntarjoajat käyttävät niitä ja jakavat niitä omien tietosuojakäytäntöjensä mukaisesti. Käytä käyttämämme tekniikan hallintaa selaimesi tai muiden valmistajien työkalujen, kuten disconnect.me, ghostery.com jne., Asetuksilla. Kohdennetut mainokset: Kohdistettuja mainoksia tai aihepiiriin perustuvia tarjouksia voidaan näyttää verkkosivustoillasi ja muilla verkkosivustoilla tekemäsi toiminnan perusteella ja nykyisten tuotteiden mukaan. Nämä tarjoukset näkyvät eri tuotebannereina selaamisen aikana. Kumppanimme myös kolmansien osapuolien tarjoajien kanssa hallitaksemme mainostamista verkkosivuillamme ja muilla verkkosivustoilla. Kolmannen osapuolen kumppanimme voivat käyttää tekniikoita, kuten evästeitä, kerätä tietoja kyseisestä toiminnasta tarjotakseen mainontaa heidän selaustoimintojensa ja kiinnostuksen kohteidensa perusteella ja mittaamaan mainonnan tehokkuutta. Jos et halua saada mielenkiintosi perusteella mainosta, siirry osoitteeseen http://preferences-mgr.truste.com [tai jos olet Euroopan unionissa, mene osoitteeseen http://www.youronlinechoices.com/es/]. Muista, että saat edelleen yleisiä ilmoituksia. Kolmansien osapuolien verkkosivustot: Verkkosivumme ja mobiilisovelluksemme sisältävät linkkejä kolmansien osapuolien verkkosivustoille. Emme ole vastuussa tietosuojakäytännöistä tai kolmansien osapuolien sivustojen sisällöstä. Lue minkä tahansa verkkosivustosi tietosuojakäytäntö.

Kuinka voit käyttää, päivittää tai poistaa tietojasi.

Kirjaudu sisään tilillesi, jotta voit tarkastella, tarkastella, päivittää, poistaa tai helposti kirjoittaa henkilökohtaisia tietojasi (jos saatavilla) tai päivittää tilausasetuksia. Jos pyydät henkilötietojesi poistamista ja että tiedot ovat tarpeen ostamiesi tuotteiden tai palveluiden kannalta, pyyntö hyväksytään vain siltä osin kuin niitä ei enää tarvita palveluihin, jotka on hankittu tai joita vaaditaan laillisiin liiketoimintamme tarkoituksiin tai lakisääteisiin vaatimuksiin tai sopimuksen mukainen kirjanpito. Jos et jostain syystä pääse käyttämään tiliasetuksiasi tai tietosuojakeskustamme, voit ottaa meihin yhteyttä millä tahansa seuraavassa osiossa kuvatuilla tavoilla.

Kuinka suojaamme, tallennamme ja säilytämme tietojasi.

Noudatamme yleisesti hyväksyttyjä standardeja säilytämme ja suojaamme henkilötietoja, jotka keräämme siirron aikana ja kun ne on vastaanotettu ja tallennettu, mukaan lukien salauksen käyttö tarvittaessa. Säilytämme henkilötietoja vain niin kauan kuin tarvitaan pyydettyjen Palvelujen tarjoamiseen ja sen jälkeen erilaillisiin juridisiin tai kaupallisiin tarkoituksiin. Tähän voi sisältyä säilytysjaksot: sinua sitovat liiketoimintaan sovellettava laki, sopimus tai vastaava velvoite; säilyttää, ratkaista, puolustaa tai valvoa laillisia / sopimuksellisia oikeuksiamme; tai tarvittavat riittävän ja tarkan kaupallisen ja taloudellisen kirjanpidon pitämiseksi. Jos sinulla on kysyttävää henkilötietojesi turvallisuudesta tai säilyttämisestä, voit ottaa meihin yhteyttä osoitteeseen privacy@neolo.com.

Ilmoitukset jatkotoimista.

Jotkin selaimet antavat sinun ilmoittaa automaattisesti käytetyille verkkosivustoille, joita ei seurata. Tee tämä käyttämällä Älä seuraa -signaalia. Toimialan osallistujat eivät ole yksimielisiä siitä, mitä tarkoittaa jatkotoimet tässä yhteydessä. Kuten monet verkkosivustot ja verkkopalvelut, emme tällä hetkellä muokkaa käytäntöjämme, kun saamme signaalin siitä, että vierailijan selainta ei seurata. Lisätietoja käyttämästä Älä seuraa -signaalia (www.allaboutdnt.com).

Ikärajoitukset

Palvelumme ovat myynnissä vain yli 18-vuotiaille. Palvelumme ei ole suunnattu alle 18-vuotiaille lapsille, eikä ole tarkoitettu, että he kuluttavat heitä tai on suunniteltu viettelemään heitä. Ota yhteyttä, jos sinulla on tietoa tai syytä olettaa, että alle 18-vuotias lapsi antoi meille henkilökohtaisia tietoja.

Muutokset tietosuojakäytännössämme.

Pidätämme oikeuden muuttaa tätä tietosuojakäytäntöä milloin tahansa. Jos päätämme muuttaa tietosuojakäytäntöämme, lähetämme tällaiset muutokset tähän tietosuojakäytäntöön ja muihin sopiviksi katsomiemme paikkoihin, jotta olet tietoinen siitä, mitä tietoja keräämme, miten niitä käytämme ja missä olosuhteissa paljastamme niitä tarvittaessa. Jos teemme merkittäviä muutoksia tähän tietosuojakäytäntöön, ilmoitamme sinulle täällä sähköpostitse tai kotisivullasi annettavalla ilmoituksella vähintään kolmekymmentä (30) päivää ennen muutosten toteuttamista.

Tietosuojaviranomainen.

Jos asut Euroopan talousalueella (ETA) ja katsot, että meidän on säilytettävä henkilötietosi yleisen tietosuoja-asetuksen (GDPR) mukaisesti, voit lähettää kysymyksiä tai valituksia tärkeimmälle valvontaviranomaisellemme, tiedotusvaltuutetun toimistolle. Yhdistyneestä kuningaskunnasta seuraavasti: www.ico.org.uk

Ota yhteyttä

Jos sinulla on kysyttävää, huolia tai valituksia tietosuojakäytännöstämme, käytännöistämme tai palveluistamme, ota yhteyttä DPO-toimistoomme sähköpostitse osoitteeseen privacy@neolo.com.

Vastaamme kaikkiin pyyntöihin, kysymyksiin ja huolenaiheisiin kolmenkymmenen (30) päivän kuluessa.

Onko sinulla kysyttävää? Tiimimme on käytettävissänne auttaaksesi sinua
Suorita kuuleminen

Tarjoamme evästeitä: Käytämme työkaluja, kuten evästeitä, tarjotaksemme sivustollemme tärkeitä palveluita ja toimintoja sekä kerätäksemme tietoja siitä, kuinka kävijät ovat vuorovaikutuksessa sivustomme, tuotteiden ja palveluiden kanssa. Napsauttamalla Hyväksy tai yksinkertaisesti jatkamalla tämän sivuston käyttöä, hyväksyt näiden työkalujen käytön mainontaa ja analysointia varten.

hyväksyä