Lietuvos Respublika

Privatumo politika

Paskutinė peržiūra: 2019 m. Spalio 10 d

„privacy_policy_disclaimer“

NEOLO rūpi jūsų privatumas. Dėl šios priežasties mes renkame ir naudojame asmens duomenis tik tiek, kiek būtina norint pateikti jums mūsų aukščiausios klasės produktus, paslaugas, svetaines ir programas (kartu - mūsų Paslaugos). Jūsų asmeninius duomenis sudaro ši informacija: Vardas, adresas, telefono numeris, gimimo data, el. Pašto adresas, kiti surinkti duomenys, kurie galėtų jus tiesiogiai ar netiesiogiai identifikuoti.

Mūsų privatumo politika siekiama paaiškinti, kokius duomenis renkame ir kaip mes juos darome, ir kaip ir kodėl naudojame jūsų asmeninius duomenis. Tai taip pat paaiškina mūsų teikiamas galimybes pasiekti, atnaujinti ar kitaip valdyti jūsų asmens duomenis, kuriuos tvarkome. Jei bet kada turite klausimų dėl mūsų praktikos ar bet kurių iš jūsų žemiau aprašytų teisių, galite susisiekti su mūsų duomenų apsaugos pareigūnu (DAP) ir mūsų specialia komanda, kuri teikia pagalbą šiam biurui. Norėdami tai padaryti, susisiekite su mumis adresu privatumas@neolo.com. Mes aktyviai kontroliuojame ir tvarkome šiuos gautuosius, kad galėtume suteikti jums patirties, kuria galite saugiai pasitikėti.

Kokią informaciją mes renkame?

Mes renkame informaciją siekdami suteikti jums geriausią įmanomą patirtį naudojantis mūsų paslaugomis. Didžiąją dalį jūsų turimų asmens duomenų jūs tiesiogiai teikiate, kai: (1) sukuriate sąskaitą ar perkate bet kurią iš mūsų paslaugų (pvz., Atsiskaitymo informaciją, įskaitant vardą, adresą, kredito kortelės numerį). , vyriausybės identifikacija); (2) paprašykite mūsų klientų aptarnavimo komandos pagalbos (pvz., Telefono numeris, el. Pašto adresas, vardas ir pavardė); (3) užpildyti kontaktinius blankus arba paprašyti informacinių biuletenių ar kitos informacijos (pvz., El. Pašto adresą); arba (4) Aš dalyvausiu konkursuose ir apklausose, kandidatuosiu į darbą ar dalyvausiu veikloje, kurią reklamuojame ir apie kurią gali būti reikalaujama informacijos apie jus. Tačiau mes taip pat gauname papildomos informacijos teikdami jums savo paslaugas, kad užtikrintume reikalingą ir optimalų darbą. Šie gavimo būdai jums greičiausiai nėra akivaizdūs. Dėl šios priežasties toliau norėtume šiek tiek paryškinti ir paaiškinti, kokie jie gali būti (nes jie dažnai keičiasi) ir kaip jie veikia: Su paskyra susijusi informacija gaunama kartu su mūsų Paslaugų naudojimu, kaip sąskaitą, pirkinius, kai produktai atnaujinami arba pasibaigia jų galiojimo laikas, informacijos užklausas ir užsakymus bei pastabas ar informaciją klientų aptarnavimo tarnybai, paaiškinančią, ko paprašėte ir kaip mes reaguojame. Slapukai ir panašios technologijos mūsų svetainėse ir programose leidžia mums stebėti jūsų naršymą, žinoti, kurias nuorodas spustelėjote, kokius produktus pirkote, jūsų įrenginio tipą ir gauti įvairius duomenis, įskaitant analizę, apie apie tai, kaip jūs naudojatės mūsų paslaugomis ir kaip su jomis bendrauti. Tai leidžia mums pasiūlyti tinkamesnius produktus, geresnę patirtį mūsų svetainėse ir programose mobiliesiems bei rinkti, analizuoti ir gerinti mūsų Paslaugų veikimą. Taip pat galime gauti jūsų vietą (IP adresą), kad galėtume pritaikyti mūsų paslaugas. Duomenys apie paslaugų naudojimą, įskaitant metaduomenis, žurnalo failus, slapukų / įrenginių ID ir vietos informaciją, gaunami automatiškai, kai jūs naudojatės mūsų paslaugomis ir su jomis sąveikaujate. Ši informacija apima konkrečius duomenis apie jūsų sąveiką su funkcijomis, turiniu ir nuorodomis (įskaitant trečiųjų šalių, pavyzdžiui, socialinio tinklo priedus), esančiomis Paslaugose, interneto protokolo (IP) adresą, tipą ir naršyklės nustatymai, paslaugų naudojimo data ir laikas, informacija apie naršyklės nustatymus ir priedus, kalbos nuostatos ir slapukų duomenys, informacija apie įrenginius, prie kurių reikia prisijungti Paslaugos, įskaitant įrenginio tipą, naudojamą operacinę sistemą, įrenginio konfigūracijas, programų ID, unikalius įrenginio identifikatorius ir klaidų duomenis. Kai kurie iš šių surinktų duomenų gali nustatyti apytikslę jūsų buvimo vietą ir gali būti naudojami tuo tikslu. Papildomus duomenis apie jus galite gauti iš kitų šaltinių, įskaitant viešąsias ar trečiųjų šalių duomenų bazes, iš kurių mes įgijome duomenis; tokiu atveju mes galime sujungti šiuos duomenis su jau turima informacija apie jus. Tai leidžia mums atnaujinti, išplėsti ir išanalizuoti savo įrašų tikslumą, nustatyti naujus klientus ir pasiūlyti produktus bei paslaugas, kurie gali jus sudominti. Jei pateiksite mums asmeninę informaciją apie kitus žmones arba jei kiti žmonės pateiks mums informacijos apie jus, mes naudosime šią informaciją tik tam tikslui, kuriam ji buvo teikiama.

Kaip mes naudojame informaciją?

Mes tvirtai tikime, kad sumažinsime renkamų duomenų kiekį ir ribojame tik jų naudojimą ir paskirtį (1), kuriems mums buvo suteiktas leidimas, (2) tiek, kiek būtina teikiant jūsų perkamas ar sąveikaujamas paslaugas, arba (3) tiek, kiek reikalaujama ar leidžiama įvykdyti teisinius įsipareigojimus ar kitus teisėtus tikslus. Tai apima: mūsų teikiamų paslaugų teikimą, tobulinimą, atnaujinimą ir išplėtimą. Mes gauname įvairios informacijos, susijusios su jūsų pirkimu, naudojimu ir (arba) sąveika su mūsų paslaugomis. Šią informaciją naudojame siekdami patobulinti ir optimizuoti mūsų Paslaugų veikimą ir našumą (vėlgi, tai apima mūsų svetaines ir mobiliąsias programas), diagnozuoti problemas ir nustatyti saugos riziką, klaidas ar būtinus Paslaugų patobulinimus, aptikti ir išvengti sukčiavimo bei piktnaudžiavimas mūsų Paslaugomis ir sistemomis, Gaukite visišką statistiką apie naudojimąsi Paslaugomis, supraskite ir išanalizuokite, kaip jūs naudojatės mūsų paslaugomis, ir kokie yra jums svarbiausi produktai ir paslaugos. Dažnai daugelis surinktų duomenų yra suvestiniai arba statistiniai duomenys apie tai, kaip žmonės naudojasi mūsų paslaugomis ir nėra susieti su jokiais asmeniniais duomenimis, tačiau tam tikru mastu jie yra asmeniniai duomenys arba yra susieti arba gali būti susieti su duomenimis asmeninis Dalykitės su patikimomis trečiosiomis šalimis. Mes galime pasidalyti jūsų asmenine informacija su dukterinėmis įmonėmis, priklausančiomis mūsų korporacijų šeimai, su trečiosiomis šalimis, su kuriomis mes bendradarbiaujame, kad galėtumėte integruoti jų paslaugas į mūsų pačių teikiamas paslaugas ir su patikimomis trečiosiomis šalimis bei paslaugų teikėjais. reikalingos, kad jie galėtų teikti paslaugas mūsų vardu, tokias kaip:, Mokėjimo kreditinėmis kortelėmis apdorojimas, Pasiūlymų reklama, Konkursų ar apklausų organizavimas, Mūsų paslaugų efektyvumo analizė ir klientų demografija. Bendravimas su jumis el. Paštu arba apklausų pristatymas. Santykių su klientais valdymas Mes dalijamės jūsų asmeniniais duomenimis tik tiek, kiek būtina, kad trečioji šalis galėtų teikti paslaugas mūsų vardu, kaip prašoma ar kai reikia. Šioms trečiosioms šalims (ir bet kuriam subrangovui) taikomos griežtos duomenų tvarkymo sąlygos ir jiems draudžiama naudoti, dalytis ar saugoti jūsų asmens duomenis kitokiu tikslu, dėl kurio jie buvo specialiai sudaryti (arba be jūsų sutikimo). Bendravimas su jumis Mes galime tiesiogiai susisiekti su jumis arba per trečiosios šalies paslaugų teikėją, naudodamiesi produktais ar paslaugomis, kuriuose jūs mus užregistravote ar pirkote, pavyzdžiui, tokiais, kurie yra būtini norint siųsti su sandoriu ar paslauga susijusius pranešimus. Be to, jei jūs mus įgaliosite, mes kreipsimės į jus su pasiūlymais dėl papildomų paslaugų, kurios, mūsų manymu, jus sudomins arba buvo leistos atsižvelgiant į teisėtus interesus. Nebūtina, kad jūs suteiktumėte mums leidimą kaip sąlygą pirkti mūsų prekes ar paslaugas. Šiuos adresatus gali sudaryti: el. Paštas, tekstiniai pranešimai (SMS), telefono skambučiai, telefono skambučiai arba automatiniai tekstiniai pranešimai. Taip pat galite atnaujinti prenumeratos nuostatas, kad gautumėte mūsų ir (arba) mūsų partnerių ryšius. Norėdami tai padaryti, prisijunkite prie savo paskyros ir patikrinkite naujienlaiškio prenumeratos variantą. Jei rinksime informaciją apie jus, susijusius su bendrų prekės ženklų pasiūlymu, tuo metu bus nurodyta, kas renka informaciją ir kam priklauso šiuo atveju taikoma privatumo politika. Be to, jūs nurodysite, kokias galimybes naudojate naudodamiesi ir (arba) dalydamiesi savo asmeniniais duomenimis su prekės ženklo partneriu, taip pat nurodysite, kaip galite pasinaudoti tomis galimybėmis. Jei kontaktų importavimui naudosite paslaugą (pvz., El. Pašto rinkodaros paslaugas norėdami siųsti savo el. Laiškus), kontaktus ir bet kokią kitą asmeninę informaciją naudosime tik prašomai paslaugai. Jei manote, kad kažkas pateikė mums jūsų asmeninę informaciją ir norite paprašyti, kad ji būtų pašalinta iš mūsų duomenų bazės, atsiųskite mums el. Laišką adresu privacy@neolo.com. Asmens duomenų perdavimas į užsienį: Jei naudojatės mūsų Paslaugomis iš kitos šalies nei ta, kurioje yra mūsų serveriai, jūsų bendravimas su mumis gali perduoti jūsų asmeninius duomenis per tarptautines sienas. Be to, kai jums paskambinsite ar pradėsite pokalbį, galime suteikti techninę pagalbą vienoje iš mūsų tarptautinių vietų už jūsų gimtosios šalies ribų. Tokiais atvejais jūsų asmens duomenys yra tvarkomi vadovaujantis šia privatumo politika. Teisinių, norminių ir teisėsaugos reikalavimų vykdymas. Mes bendradarbiaujame su vyriausybe ir pareigūnais bei privačiais subjektais, atsakingais už įstatymų vykdymą, ir stengiamės užtikrinti, kad būtų laikomasi įstatymų nuostatų. Mes atskleisime jūsų asmeninę informaciją vyriausybei ar pareigūnams ar privatiems subjektams, atsakingiems už įstatymų vykdymą, jei savo nuožiūra manysime, kad būtina ar tinkama reaguoti į ieškinius ir teisinius procesus (pvz., Prašymai dėl šaukimo į teismą). ir tokiu būdu apsaugoti mūsų nuosavybę ir mūsų teises ar trečiųjų šalių teikėjų nuosavybę ir teises, saugoti visuomenės ar bet kurio asmens saugumą arba vengti ar nutraukti veiklą, kurią laikome neteisėta ar neetiška. Kol įstatymai leidžia tai padaryti, imsimės pagrįstų veiksmų, kad informuotume jus, jei privalome pateikti jūsų asmeninę informaciją trečiųjų šalių teikėjams kaip teisinio proceso dalį. Kai užregistruosite domeno vardą pas mus, mes taip pat pasidalysime jūsų informacija tiek, kiek būtina, kad būtų laikomasi ICANN ar bet kurio kito ccTLD taisyklių, reglamentų ir politikos. Svetainių statistika: Mes naudojame keletą svetainių statistikos įrankių, kuriuos teikia paslaugų partneriai, pvz., „Google Analytics“, „MixPanel“ ir „Singular“, kad surinktume informaciją apie tai, kaip jūs sąveikaujate su mūsų svetaine ar programomis mobiliesiems, įskaitant puslapius, kuriuose lankotės, svetaines, kuriose lankėtės prieš mūsų svetainę, kiek laiko buvo kiekviename puslapyje, kokią operacinę sistemą ir interneto naršyklę naudojote, bei informaciją apie tinklą ir IP. Šių priemonių teikiamą informaciją naudojame savo paslaugoms tobulinti. Šie įrankiai jūsų naršyklėje įdiegia nuolatinius slapukus, kurie atpažįsta jus kaip unikalų vartotoją kitą kartą apsilankius mūsų svetainėje. Kiekvienas slapukas negali būti naudojamas kitų, išskyrus paslaugų teikėją (pvz., „Google“, skirtą „Google Analytics“). Iš slapuko gauta informacija gali būti perduota šiems paslaugų partneriams, kurie ją saugo serveriuose kitoje šalyje, nei gyvenate jūs. Nors į gautą informaciją neįeina asmeniniai duomenys, tokie kaip vardas, adresas, atsiskaitymo informacija ir kt., Šie paslaugų teikėjai ja naudojasi ir dalijasi pagal savo privatumo politiką. Norėdami valdyti mūsų naudojamas technologijas, naudokite nustatymus naršyklėje arba trečiųjų šalių įrankiuose, tokiuose kaip disconnect.me, ghostery.com ir kt. Tiksliniai skelbimai: tiksliniai skelbimai arba interesų pasiūlymai gali būti pateikiami atsižvelgiant į jūsų veiklą jūsų tinklalapiuose ir kitose svetainėse bei pagal jūsų turimus produktus. Naršydami šie pasiūlymai bus rodomi kaip skirtingi produktų reklamjuostės. Mes taip pat bendradarbiaujame su trečiųjų šalių teikėjais, norėdami valdyti mūsų reklamą mūsų ir kitose svetainėse. Mūsų trečiųjų šalių partneriai gali naudoti tokias technologijas, kaip slapukai, rinkti informaciją apie tą veiklą, kad teiktų reklamą pagal jų naršymo veiklą ir pomėgius bei įvertintų reklamos efektyvumą. Jei nenorite gauti reklamos, paremtos savo pomėgiais, eikite į http://preferences-mgr.truste.com [arba jei esate Europos Sąjungoje, eikite į http://www.youronlinechoices.com/es/]. Atminkite, kad ir toliau gausite bendruosius pranešimus. Trečiųjų šalių internetinės svetainės: mūsų svetainėje ir mūsų programose mobiliesiems yra nuorodos į trečiųjų šalių svetaines. Mes neatsakome už privatumo politiką ar trečiųjų šalių svetainių turinį. Perskaitykite bet kurios jūsų lankomos svetainės privatumo politiką.

Kaip galite pasiekti, atnaujinti ar ištrinti savo duomenis.

Norėdami pasiekti, peržiūrėti, atnaujinti, ištrinti ar lengvai įvesti savo asmeninius duomenis (jei yra) arba atnaujinti prenumeratos nuostatas, prisijunkite prie savo paskyros. Jei paprašysite ištrinti savo asmeninius duomenis ir tie duomenys yra būtini įsigytiems produktams ar paslaugoms, užklausa bus priimama tik tiek, kiek jie nebereikalingi kuriai nors įgytai paslaugai ar reikalingi mūsų teisėtiems verslo tikslams ar teisiniams reikalavimams. arba sutarčių įrašų tvarkymas. Jei dėl kokių nors priežasčių negalite pasiekti savo paskyros nustatymų ar mūsų privatumo centro, taip pat galite susisiekti su mumis bet kuriuo iš būdų, aprašytų kitame skyriuje.

Kaip mes saugome, saugome ir saugome jūsų duomenis.

Mes laikomės visuotinai priimtų asmens duomenų, kuriuos renkame perduodant ir gavę bei išsaugotus, saugojimo ir apsaugos standartų, įskaitant, jei reikia, šifravimo naudojimą. Mes saugome asmens duomenis tik tiek laiko, kiek reikia jūsų paprašytoms paslaugoms teikti, ir vėliau įvairiais teisiniais ar komerciniais tikslais. Tai gali būti laikymo laikotarpiai: jus saisto įstatymai, sutartis ar panašūs įpareigojimai, taikomi mūsų verslo operacijoms; išsaugoti, išspręsti, ginti ar įgyvendinti savo teisines / sutartines teises; arba būtina tvarkyti pakankamus ir tikslius komercinius ir ekonominius įrašus. Jei turite klausimų apie jūsų asmeninių duomenų saugumą ar išsaugojimą, galite susisiekti su mumis adresu privacy@neolo.com.

Pranešimai apie tolesnius veiksmus.

Kai kurios naršyklės leidžia automatiškai pranešti apie jūsų neaplankytas svetaines. Norėdami tai padaryti, naudokite signalą Nesekite. Pramonės dalyviai nėra sutarę, ką reiškia nesiimti jokių veiksmų šiame kontekste. Kaip ir daugelis svetainių ir internetinių paslaugų, šiuo metu nekeičiame savo praktikos, kai gauname signalą, kad lankytojo naršyklė nestebima. Norėdami gauti daugiau informacijos apie nesekimo signalą, kurį galite pasiekti (www.allaboutdnt.com).

Amžiaus apribojimai

Mūsų paslaugas gali parduoti tik vyresni nei 18 metų žmonės. Mūsų paslaugos nėra skirtos vaikams iki 18 metų, taip pat nesiekiama, kad jie jas vartoja ar yra skirtos suvilioti. Susisiekite su mumis, jei turite žinių ar turite priežasčių manyti, kad vaikas iki 18 metų mums pateikė asmeninę informaciją.

Pakeitimai mūsų privatumo politikoje.

Mes pasiliekame teisę bet kada pakeisti šią Privatumo politiką. Jei nuspręsime pakeisti savo privatumo politiką, paskelbsime tokius pakeitimus šioje privatumo politikoje ir bet kurioje kitoje vietoje, kurią laikome tinkama, kad žinotumėte, kokią informaciją renkame, kaip ją naudojame ir kokiomis aplinkybėmis ją atskleidžiame, jei taikoma. Jei atliksime esminius šios privatumo politikos pakeitimus, mes jums apie tai pranešime el. Paštu arba pranešimu jūsų pagrindiniame puslapyje mažiausiai trisdešimt (30) dienų prieš pakeitimų įgyvendinimą.

Duomenų apsaugos institucija.

Jei gyvenate Europos ekonominėje erdvėje (EEE) ir manote, kad turime saugoti jūsų asmens duomenis pagal Bendrąjį duomenų apsaugos reglamentą (GDPR), galite nukreipti klausimus ar skundus į mūsų pagrindinę priežiūros instituciją, informacijos komisijos biurą. iš Jungtinės Karalystės, taip: www.ico.org.uk

Susisiekite su mumis

Jei turite klausimų, abejonių ar nusiskundimų dėl mūsų privatumo politikos, mūsų praktikos ar mūsų teikiamų paslaugų, susisiekite su mūsų DAP biuru el. Paštu privacy@neolo.com.

Į visus prašymus, klausimus ir rūpesčius atsakysime per trisdešimt (30) dienų.

Ar turite klausimų? Mūsų komanda gali padėti jums
Vykdykite konsultacijas