Adatvédelmi irányelvek

Utolsó felülvizsgálat: 2019. október 10

privacy_policy_disclaimer

A NEOLO törődik a magánéletével. Ezért a személyes adatokat csak annyiban gyűjtjük és használjuk, hogy az első osztályú termékek, szolgáltatások, weboldalak és alkalmazások (együttesen a Szolgáltatásaink) biztosításához szükséges legyen. Személyes adatai a következő információkat tartalmazzák: Név, Cím, Telefonszám, Születési idő, E-mail cím, Egyéb gyűjtött adatok, amelyek közvetlenül vagy közvetetten azonosíthatják Önt.

Adatvédelmi politikánk célja, hogy elmagyarázza, milyen adatokat gyűjtünk, hogyan végezzük el, és hogyan és miért használjuk az Ön személyes adatait. Ez megmagyarázza azokat a lehetőségeket is, amelyeket biztosítunk a feldolgozott személyes adataink eléréséhez, frissítéséhez vagy egyéb módon történő irányításához. Ha bármikor kérdése merül fel a gyakorlatunkkal vagy az alábbiakban ismertetett jogaival kapcsolatban, vegye fel a kapcsolatot az adatvédelmi tisztviselőnkkel (DPO) és az erre az irodával kapcsolatos segítséget nyújtó csapatunkkal. Ehhez lépjen kapcsolatba velünk a privacy@neolo.com címen. Aktívan ellenőrizzük és kezeljük ezt a postaládát, hogy olyan élményt nyújtsunk Önnek, amelyben biztonságosan bízhat.

Milyen információkat gyűjtünk?

Információkat gyűjtünk annak érdekében, hogy a lehető legjobb élményt nyújtsuk Önnek Szolgáltatásaink használata során. A valószínűleg a személyes adatok nagy részét közvetlenül Ön adja ki, amikor: (1) létrehoz egy fiókot, vagy megvásárolja valamelyik szolgáltatást (pl. Számlázási információk, ideértve a nevet, a címet, a hitelkártya számát) , kormány azonosítása); (2) kérjen segítséget ügyfélszolgálatunktól (pl. Telefonszám, e-mail cím, utónév és vezetéknév); (3) teljes kapcsolatfelvételi űrlapok vagy hírlevelek vagy egyéb információk (pl. E-mail) igénylése; vagy (4) Részt veszek versenyekben és felmérésekben, állásra jelentkezek, vagy olyan tevékenységekben veszek részt, amelyeket előmozdítunk, és amelyekre vonatkozóan esetleg információkra lehet szükségük. A szükséges és optimális teljesítmény biztosítása érdekében azonban szolgáltatásaink nyújtásakor további információkat is szerezünk. Ezek a beszerzési módszerek valószínűleg nem egyértelműek számodra. Ezért az alábbiakban szeretnénk kiemelni és kissé magyarázni, mi lehetnek (mivel gyakran változnak) és hogyan működnek: A fiókkal kapcsolatos információkat a Szolgáltatásaink felhasználásával összegyűjtjük, mint számla, vásárlások, amikor a termékek megújulnak vagy lejárnak, információkérelmek, megrendelések és megjegyzések vagy információk az ügyfélszolgálat számára, amely elmagyarázza, hogy mit kért és hogyan reagálunk. A sütik és a hasonló technológiák a weboldalainkon és az alkalmazásunkban lehetővé teszik számunkra, hogy nyomon kövessük böngészési viselkedését, tudjuk, melyik linkre kattintunk, milyen termékeket vásároltunk, az eszköz típusát, és különféle adatokat szerezzünk, ideértve az elemzéseket is arról, hogy hogyan használja és hogyan lép kapcsolatba a Szolgáltatásainkkal. Ez lehetővé teszi számunkra, hogy relevánsabb termékeket, jobb mobil élményt kínáljunk Önnek mobil webhelyeinken és alkalmazásainkon, valamint szolgáltatásaink összegyűjtését, elemzését és javítását. Szolgáltatásaink testreszabásához megszerezhetjük az Ön tartózkodási helyét (IP-címét). A szolgáltatások használatával kapcsolatos adatok automatikusan, például metaadatokkal, naplófájlokkal, süti- / eszköz-azonosítókkal és helyinformációkkal szerezhetők be, amikor szolgáltatásainkat használja és velük együttműködik. Ez az információ tartalmazza a Szolgáltatásokon belüli funkciókkal, tartalommal és hivatkozásokkal (beleértve a harmadik feleket, például a közösségi hálózati kiegészítőket) való interakciókat, az Internet Protokoll (IP) címet, a és a böngésző beállításai, a szolgáltatások igénybevételének dátuma és ideje, információk a böngésző beállításairól és kiegészítőiről, a nyelvi beállítások és a sütik adatai, az elérhető eszközökről szóló információk Szolgáltatások, beleértve az eszköz típusát, a használt operációs rendszert, az eszköz konfigurációit, az alkalmazás azonosítóit, az egyedi eszköz azonosítókat és a hibaadatokat. Az összegyűjtött adatok egy része meghatározhatja a hozzávetőleges tartózkodási helyét, és felhasználható erre a célra. Kiegészítő adatokat más forrásokból is kaphatunk, ideértve azokat a nyilvános vagy harmadik féltől származó adatbázisokat is, amelyektől adatokat szereztünk, ebben az esetben ezeket az adatokat összekapcsolhatjuk az Önnel már meglévő információkkal. Ez lehetővé teszi számunkra, hogy frissítsük, kibővítsük és elemezzük nyilvántartásaink pontosságát, azonosítsuk az új ügyfeleket, és olyan termékeket és szolgáltatásokat kínáljunk, amelyek érdeklik Önt. Ha más emberekkel kapcsolatos személyes információkat szolgáltat nekünk, vagy ha mások másképp adnak nekünk információkat rólad, akkor ezeket az információkat csak arra a célra használjuk fel, amelyre biztosították.

Hogyan használjuk fel az információkat?

Erősen hiszünk abban, hogy minimalizáljuk az összegyűjtött adatokat, és korlátozjuk azok felhasználását és célját (1), amelyekre engedélyt kapott, (2) olyan mértékben, amellyel a megvásárolt vagy kölcsönhatásba lépő szolgáltatások nyújtásához szükséges, vagy (3) a jogi kötelezettségek vagy más törvényes célok teljesítéséhez szükséges vagy megengedett mértékben. Ezek a felhasználás a következőket foglalja magában: Szolgáltatásaink teljesítése, fejlesztése, frissítése és kiterjesztése. Különféle információkat szerezünk a vásárlásával, használatával és / vagy a Szolgáltatásainkkal való interakcióval kapcsolatban. Ezeket az információkat arra használjuk fel, hogy javítsuk és optimalizáljuk Szolgáltatásaink működését és teljesítményét (szintén magában foglalja weboldalainkat és mobilalkalmazásainkat), diagnosztizáljuk a problémákat és azonosítsuk a biztonsági kockázatokat, hibákat vagy a Szolgáltatások szükséges fejlesztéseit, észleljük és elkerüljük a csalásokat és Szolgáltatásaink és rendszereinkkel való visszaélés, Globális statisztikák beszerzése a Szolgáltatások használatáról, Megérteni és elemezni, hogy Ön hogyan használja Szolgáltatásainkat, és mi a legfontosabb termékek és szolgáltatások az Ön számára. Gyakran sok összegyűjtött adat összevont vagy statisztikai adat arról, hogy az emberek hogyan használják a Szolgáltatásainkat, és nem kapcsolódnak semmilyen személyes adathoz, de mivel bizonyos mértékben önmagukban személyes adatok, vagy összekapcsolhatók, vagy összekapcsolhatók adatokkal személyes. Ossza meg megbízható harmadik felekkel. Megoszthatjuk személyes adatait vállalati családunkban levő kapcsolt vállalkozásokkal, harmadik felekkel, akikkel partnerünk vagyunk, hogy a szolgáltatásaikat a saját Szolgáltatásainkba integrálhassák, valamint megbízható harmadik felekkel és szolgáltatókkal, amennyire csak lehet a számukra a következő szolgáltatások nyújtásához szükségesek, például:, Hitelkártya-fizetés feldolgozása, Reklám-ajánlat, Versenyek vagy felmérések szervezése, Szolgáltatásaink teljesítmény-elemzése és az ügyfelek demográfia. Kommunikáció veled e-mailben vagy felmérések átadása. Ügyfélkapcsolat-kezelés Az Ön személyes adatait csak annyiban osztjuk meg, hogy a harmadik fél igény szerint vagy szükség esetén szolgáltatást tudjon nyújtani a nevünkben. Ezekre a harmadik felekre (és minden alvállalkozóra) szigorú adatkezelési feltételek vonatkoznak, és tilos személyes adatainak felhasználása, megosztása vagy megőrzése más célra, amelyre kifejezetten szerződést kötöttek (vagy az Ön hozzájárulása nélkül). Kommunikáció veled Közvetlenül kommunikálhatunk veled vagy harmadik fél szolgáltatóján keresztül, hivatkozva azokra a termékekre vagy szolgáltatásokra, amelyekben regisztrált vagy megvásárolt minket, például azokat, amelyek szükségesek a tranzakciókkal vagy a szolgáltatásokkal kapcsolatos kommunikációk küldéséhez. Ezenkívül, ha felhatalmaz bennünket, felvesszük Önnel a kapcsolatot olyan kiegészítő szolgáltatásokkal, amelyek véleményünk szerint Önt érdekelnek, vagy amelyek megengedettek voltak a jogos érdekek figyelembevételével. Nem szükséges, hogy áru vagy szolgáltatásunk megvásárlásának feltételeként megadja nekünk az engedélyét. Ezek a kapcsolatok lehetnek: e-mail, szöveges üzenetek (SMS), telefonhívások, telefonhívások vagy automatikus szöveges üzenetek. Frissítheti előfizetési preferenciáit is, hogy megkapja a kommunikációt és / vagy partnereink kommunikációját. Ehhez jelentkezzen be fiókjába, és nézze meg a hírlevél feliratkozási lehetőségét. Ha információt gyűjtünk rólad a megosztott márkák ajánlatával kapcsolatban, akkor abban az időben meghatározzuk, ki gyűjti az információkat, és kinek tartozik az ebben az esetben alkalmazandó adatvédelmi politika. Ezenkívül meghatározza a választási lehetőségeket, amelyek a személyes adatainak a márkapartnerrel való használatával és / vagy megosztásával kapcsolatban állnak, valamint azt, hogy miként használhatja ezeket a lehetőségeket. Ha egy szolgáltatást használ névjegyek importálására (például e-mail marketing szolgáltatások az e-mailek küldésére), akkor csak a névjegyeket és minden más személyes információt használunk a kért szolgáltatáshoz. Ha úgy gondolja, hogy valaki megadta nekünk személyes adatait, és azt akarja kérni, hogy távolítsák el adatbázisunkból, küldjön egy e-mailt a privacy@neolo.com címen. Személyes adatok továbbítása külföldre: Ha a Szolgáltatásainkat olyan országból használja, amely nem az a szerver, ahol a szerverünk található, akkor a velünk folytatott kommunikáció eredményeként személyes adatait a nemzetközi határokon átvihetik. Ezenkívül, amikor felhív, vagy csevegni kezd, műszaki segítséget nyújthatunk az Ön országa területén kívüli nemzetközi helyszíneink egyikéből. Ezekben az esetekben az Ön személyes adatait a jelen Adatvédelmi Szabályzatnak megfelelően kezelik. A jogi, szabályozási és bűnüldözési kérések teljesítése. Együttműködünk a kormányokkal, valamint a törvények végrehajtásáért felelős tisztviselőkkel és magánszereplőkkel, és igyekszünk biztosítani a jogszabályok rendelkezéseinek betartását. Személyes adatait a kormány vagy a törvény végrehajtásáért felelõs tisztviselõk vagy magánszervezetek számára közöljük, ha belátásunk szerint szükségesnek vagy megfelelõnek tartjuk a perekre és a jogi folyamatokra (például az idézetek iránti kérelmekre) való válaszadást. és ezáltal megóvjuk tulajdonunkat és jogainkat, illetve harmadik fél szolgáltatóinak tulajdonát és jogait, védjük a nyilvánosság vagy bármely személy biztonságát, vagy elkerülhetjük vagy leállíthatjuk az illegálisnak vagy etikátlannak tartott tevékenységeket. Mindaddig, amíg a törvény ezt lehetővé teszi, megteszünk ésszerű lépéseket annak érdekében, hogy tájékoztassuk Önt arról, hogy személyes adatait harmadik fél szolgáltatóinak kell-e közölnünk egy jogi eljárás részeként. Amikor regisztrál egy domain nevet velünk, akkor az információkat, amire az ICANN vagy bármely más ccTLD szabályainak, előírásainak és irányelveinek való megfelelés érdekében megosztjuk, szintén meg fogjuk osztani. Webhelystatisztika: Több weboldal-statisztikai eszközt használunk, amelyeket szolgáltatási partnerek biztosítanak, például a Google Analytics, a MixPanel és a Singular, hogy információkat gyűjtsünk webhelyünkkel vagy mobil alkalmazásaival való kapcsolattartásról, ideértve a meglátogatott oldalakat is, a webhelyünk előtt meglátogatott webhelyek, az egyes oldalak hossza, milyen operációs rendszert és webböngészőt használt, valamint a hálózatra és az IP-re vonatkozó információk. Az ezen eszközök által nyújtott információkat felhasználjuk szolgáltatásunk fejlesztésére. Ezek az eszközök állandó sütiket telepítenek a böngészőjében, amelyek egyedi felhasználóként azonosítják Önt, amikor legközelebb ellátogat weboldalunkra. Minden sütit csak a szolgáltató használhat (pl. A Google a Google Analytics számára). A cookie-tól kapott információkat továbbíthatjuk azoknak a szolgáltatási partnereknek, akik a szervereken tárolják azokat, amelyek nem az Ön lakóhelye. Noha a megszerzett információk nem tartalmaznak személyes adatokat, például nevet, címet, számlázási információkat stb., Ezek a szolgáltatók használják, és megosztják azokat a saját adatvédelmi irányelveikkel összhangban. Az általunk használt technológiák vezérléséhez használja a böngészőjében vagy más gyártói eszközökben található beállításokat, például a disconnect.me, a ghostery.com stb. Célzott hirdetések: A célzott hirdetések vagy az érdeklődésen alapuló ajánlatok az Ön weboldalain és más webhelyein végzett tevékenységei alapján, valamint a jelenlegi termékek alapján jeleníthetők meg. Ezek az ajánlatok különféle termék szalagcímként jelennek meg, amíg Ön böngész. Harmadik felek szolgáltatóival is együttműködünk a webhelyeinken és más webhelyeken történő hirdetéseink kezelésében. Harmadik féltől származó partnereink technológiákat, például sütiket használhatnak arra, hogy információkat gyűjtsenek ezekről a tevékenységekről annak érdekében, hogy böngészési tevékenységeik és érdeklődésük alapján biztosítsanak reklámot, és mérjék a reklám hatékonyságát. Ha nem akarja, hogy érdeklődésének megfelelően reklámozzon, látogasson el a http://preferences-mgr.truste.com webhelyre, vagy ha az Európai Unióban tartózkodik, látogasson el a http://www.youronlinechoices.com/es/ webhelyre. Ne feledje, hogy továbbra is általános bejelentéseket fog kapni. Harmadik felek webhelyei: Webhelyünk és mobil alkalmazásunk hivatkozásokat tartalmaz harmadik felek webhelyeire. Nem vállalunk felelősséget az adatvédelmi politikákért vagy a harmadik felek webhelyeinek tartalmáért. Olvassa el a meglátogatott webhelyek adatvédelmi irányelveit.

Az adatok elérésének, frissítésének vagy törlésének módja.

Személyes adatainak eléréséhez, megtekintéséhez, frissítéséhez, törléséhez vagy könnyű beviteléhez (ha rendelkezésre állnak), vagy az előfizetési preferenciák frissítéséhez jelentkezzen be fiókjába. Ha személyes adatainak törlését kéri, és hogy ezekre az adatokra a vásárolt termékekhez vagy szolgáltatásokhoz szükség van, akkor a kérelmet csak akkor fogadják el, ha azok már nem szükségesek valamely megszerzett szolgáltatáshoz vagy törvényes üzleti célra vagy jogi követelményekre szükségesek. vagy szerződéses nyilvántartás. Ha valamilyen okból nem fér hozzá fiókbeállításaihoz vagy adatvédelmi központunkhoz, akkor a következő szakaszban ismertetett módon is felveheti velünk a kapcsolatot.

Az adatok biztonságának, tárolásának és megőrzésének módja.

Az átvitel során összegyűjtött és a fogadott és tárolt személyes adatok tárolására és védelmére az általánosan elfogadott szabványokat követjük, ideértve a rejtjelek alkalmazását is. A személyes adatokat csak az Ön által igényelt Szolgáltatások nyújtásához szükséges ideig tároljuk, majd ezt követően különféle jogi vagy kereskedelmi célokra. Ez magában foglalhatja a megőrzési időszakokat: az üzleti tevékenységeinkre alkalmazandó törvény, szerződés vagy hasonló kötelezettségek kötelezőek; jogi / szerződéses jogaink megőrzése, megoldása, védelme vagy érvényesítése; vagy szükséges a megfelelő és pontos kereskedelmi és gazdasági nyilvántartás vezetéséhez. Ha bármilyen kérdése van a személyes adatai biztonságával vagy megőrzésével kapcsolatban, vegye fel velünk a kapcsolatot a privacy@neolo.com címen.

Értesítések a nem követésről.

Egyes böngészők lehetővé teszik, hogy automatikusan értesítse a meg nem követett webhelyeket. Ehhez használja a Ne kövesse be a jelet. Az ipari szereplők között nincs egyetértés abban, hogy mit jelent ebben az összefüggésben nem követni. Sok webhelyhez és online szolgáltatáshoz hasonlóan a jelenlegi gyakorlatunk sem módosítja a gyakorlatunkat, amikor jelet kapunk arról, hogy nem követjük a látogató böngészőjét. A nem nyomkövetési jelről további információkat talál (www.allaboutdnt.com).

Kor korlátozások

Szolgáltatásaink csak 18 év felettiek számára elérhetőek. Szolgáltatásaink nem 18 év alatti gyermekeknek szólnak, és nem is célja, hogy ezeket fogyasztják, vagy hogy elcsábítsák őket. Vegye fel velünk a kapcsolatot, ha tudása vagy oka van feltételezni, hogy egy 18 év alatti gyermek személyes információkat nyújtott nekünk.

Adatvédelmi irányelveink változásai.

Fenntartjuk a jogot arra, hogy ezt az adatvédelmi irányelvet bármikor módosítsák. Ha úgy döntünk, hogy megváltoztatjuk adatvédelmi irányelveinket, akkor ezeket a változásokat közzétesszük a jelen adatvédelmi politikában és bármely más helyben, amelyet megfelelőnek tartunk, hogy tudatában legyen annak, hogy milyen információkat gyűjtünk, hogyan használjuk és milyen körülmények között tesszük közzé, ha alkalmazható. Ha lényeges változtatásokat hajtunk végre a jelen Adatvédelmi Szabályzatban, értesítjük Önt e-mailben vagy egy értesítéssel a honlapján, legalább harminc (30) nappal a módosítások végrehajtása előtt.

Adatvédelmi hatóság.

Ha az Európai Gazdasági Térségben (EGT) tartózkodik, és úgy gondolja, hogy személyes adatait az általános adatvédelmi rendeletnek (GDPR) megfelelően kell megőriznünk, kérdéseket vagy panaszokat fordíthat fő felügyeleti hatóságunkhoz, az információs biztos hivatalához. az Egyesült Királyságból, az alábbiak szerint: www.ico.org.uk

Vegye fel velünk a kapcsolatot

Ha bármilyen kérdése, aggálya vagy panasza merülne fel az adatvédelmi politikánkkal, gyakorlatunkkal vagy szolgáltatásainkkal kapcsolatban, kérjük, vegye fel a kapcsolatot az adatvédelmi tisztviselővel e-mailben a privacy@neolo.com címen.

Minden kérésre, kérdésre és aggályra harminc (30) napon belül válaszolunk.

Van kérdése? Csapatunk az Önök rendelkezésére áll, hogy segítsen
VÉGZÉS KONZULTÁCIÓ