WEB HOSTING WOOCOMMERCE

Premium WooCommerce Hosting

A speciális Woocommerce tárhely $ országban

  • Havi
  • Negyedévenként
  • Évente 10% OFF
  • Ideal for high performing websites
  • Personalized Tech Support
  • 30 napos pénzvisszafizetés

Plan Premium 5

A legjobb megoldás a rendkívül igényes webhelyek számára

ELSŐ FIZETÉS: 50% MENTÉS

14,315.71 Ft / én

28,631.41 Ft amikor megújulsz

vásárlás

Plan Premium 4

Egy dedikált szerver ereje, a legversenyképesebb áron

ELSŐ FIZETÉS: 50% MENTÉS

10,411.42 Ft / én

20,822.84 Ft amikor megújulsz

vásárlás

Plan Premium 3

Maximalizálja a webhelyére rendelkezésre álló erőforrásokat

ELSŐ FIZETÉS: 50% MENTÉS

8,586.04 Ft / én

17,172.08 Ft amikor megújulsz

vásárlás

Plan Premium 1

A legexkluzívabb web hosting kezdő szintje

ELSŐ FIZETÉS: 50% MENTÉS

4,935.29 Ft / én

9,870.57 Ft amikor megújulsz

vásárlás

Fizetési lehetőségek

Elfogadjuk a fő fizetési módokat. Csak az egyiket kell választania.

Paypal
Visa
Paypal
Paypal
Bitcoin
Ethereum
Dai
Doge
BNB
Theter

Csatlakozzon több mint 5000 független szakemberhez és kkv-hez, akik létrehozták webhelyét a Neolo céggel

Válasszon több mint 190 előre összeszerelt mintából. A képek és a szövegek módosítása. Módosítsa annyiszor, amennyit csak akar.

henryjsocks.co.uk thumb-1

Ver sitio web

torchystacos.com thumb-2

Ver sitio web

minilearners.com thumb-3

Ver sitio web

cbdeportes.com thumb-4

Ver sitio web

printingnewyork.com thumb-5

Ver sitio web

magnatiles.com thumb-6

Ver sitio web

Mi az a Woocommerce?

A Woocommerce egy olyan kiterjesztés, amely a WordPress-rel telepítve van, így gyorsan, egyszerűen és gazdaságosan létrehozhat online áruházat. A Woocommerce több millió online áruházat képes felruházni, ez ideális kis és közepes vállalkozások számára, amelyek megteszik az első lépéseket, és azok számára is, akiknek értékesítése jó. Kínáljuk az Ön webáruházának a Woocommerce és a WordPress igényeinek megfelelő tárhelyét.
Wordpress

Ezen felül a Woocommerce tárhely-terveink a következőket tartalmazzák:

icon

Neolo Cloud

Helyezze a WordPress webhelyét az Ön javára: A nap 24 órájában, az év 365 napján online lesz a Neolo Cloud nemzetközi hálózatának köszönhetően.

icon

Neolo Care

It is an artificial intelligence system that analyzes the digital health of your website and emails. If it detects a threat such as malware, phishing, or spam, it notifies us and you.

icon

Neolo Academy

Online courses, tutorials, and interviews with specialists so that your project achieves more visibility, more sales, and more clients.

Reviews from website owners

2002 óta 79 országból több mint 10 000 ügyfél választotta webtárhelyünket, különösen a Magyarországstars

Excellent reputation

21 reviews

VR

"I got fast and efficient support from Neolo by setting up an SSL certificate. I have the unlimited plan and it works perfect."

Natt Holiday

gb

"A really good and easy to use hosting site. Using the available templates, I had my website up and running in a couple of hours."

Mary Bross

gb

"They are the best. I have been with them for months, after trying many hosting companies that did not work for me. "

Willy Reyss

gb

"Great hosting! Fair price, easy to manage. When issues arise, they respond quickly, usually within 24 hours. I've been hosting my website with them fo..."

Hai

gb

"Excellent service and value for money. I had hosting with Nelo for more than a year. Also have hosting with lot more expensive companies. But Neolo va..."

Sam

au

Webhely és e -mail kezelés cPanel segítségével

Easy and fast

Minden közönség számára alkalmas, a cPanel kialakítása a legbarátságosabb, így teljes mértékben ellenőrizheti webhelyét, tárhelyét és domainjeit.

Autonomy

Aldomainek, e-mail fiókok létrehozása és kezelése, statisztikák, alkalmazások és még sok más megtekintése.

Biztonság

Telepítsen +200 alkalmazást - például WordPress vagy Woocommerce néven - mindössze 3 kattintással. Használja a Neolo Site Builder alkalmazást, és tervezõ nélkül hozza létre webhelyét.

cPanel

Ezenkívül webhelye rendelkezik ezekkel a jellemzőkkel

Features

Neolo hosting servers features

Optimalizálja a webhelyem

Gyakran ismételt kérdések

Miért felel nekem Neolo?

Küldetésünk, hogy bármely személy vagy vállalat elképzelését weboldalakká alakítsa. Segítünk személyes márkád vagy projekted fejlesztésében, online értékesítésben és a kívánt tartalom közzétételében. Röviden: a digitális vállalkozás építéséhez. Szeretjük a gyors, minőségi ügyfélszolgálatot nyújtani, ezért a megkeresések 80% -ára 1 órán belül válaszolunk, és 9,5 / 10 besorolással rendelkezünk. Ráadásul szervereink rendkívül stabilak, és 30 napos pénzvisszafizetési garanciát kínálunk. Részesei vagyunk az Open-Startups mozgalomnak: nyilvánosságra hozzuk az ügyfélszolgálat mutatóit és a szerverek stabilitását is. Minden héten új oktatóanyagokat, tanfolyamokat, interjúkat adunk ki szakemberekkel és ismeretismertetőket, hogy vállalkozásait a következő szintre emelhesse.

Regisztrál domaineket?

Igen, számos domain kiterjesztést regisztrálunk, mint például .com, .net, .org, .info, .biz, .co és .es.

Országspecifikusakat is elfogadunk (ar, .cl, .uy, .bo, .py, .br, .mx, .ec, .ni, .ca, .uk, .ru stb.), De ezek önállóan kell regisztrálnia az egyes országok hálózati kártyáin. Ha segítségre van szüksége, tudassa velünk, és mi segítünk Önnek.

What is Premium Woocommerce Hosting?

Premium WooCommerce Hosting is a type of shared hosting service designed exclusively for resource-intensive websites that require more power than a standard website in a traditional shared hosting. Premium WooCommerce Hosting includes more RAM, more processor capacity, SSDs, priority technical support and free SSL certificates.

What Premium Hosting plan do I need?

Javasoljuk, hogy kezdje a Premium Plan 1-rel, és fiókjának felhasználásától függően gyorsan áttérhet egy magasabb szintre.

Választhatom a webtárhely-tervet, majd azt másikra változtathatom?

Igen, természetesen, amikor csak akarja, megváltozhat.

Lesz egy alkalmazástelepítő egy kattintással?

Igen. Az összes prémium tárhely-tervben a Softaculous lesz, amely a legjobb a piacon: Választhat a telepíteni kívánt +200 alkalmazások közül, kattint a telepítésre, elmondja nekik, hogy melyik könyvtárba kívánja, és ennyi, varázslat :)

Hogyan vásárolhatom meg a tárhelyet?

Nagyon intuitív: kiválaszt egy tervet, kitölti az Ön és a webhelye adatait, befizeti, és kész! Az akkreditációt követően e-mailt küldünk az összes regisztrációs adattal, hogy betölthesse webhelyét és konfigurálhassa e-mail fiókjait. Ezen felül hozzáférhet oktatóanyagokhoz, videókhoz, és technikai csapatunk készségesen segít.

Migráció: másik szolgáltatónál vagyok, és át akarok váltani Neolo-ra. Tudna nekem segíteni?

Igen. Miután megvásárolta a webtárhelyet, teljes biztonsági másolatot (teljes másolatot) kérünk a korábbi szolgáltatónál található cPanel vagy Plesk fiókjáról, hogy át lehessen helyezni azt. Ha az előző szolgáltatója egy másik vezérlőpanelt használt, mondja el nekünk, és elemezzük, hogy át tudjuk-e mozgatni, ha nem magyarázzuk el, hogyan történik, akkor általában nem bonyolult. Abban az esetben, ha át kell adnia domainjét a Neolo-hoz, akkor ezt megteheti akkor is, amikor megvásárolja a webtárhely-tervet vagy a domain-átadást.

Már fizettem. Meddig tart a regisztráció?

A készpénzes készpénzben történő kifizetések 24 és 72 munkanapon belül tartanak. Az elektronikus úton történő fizetések, például hitelkártyák, bankkártyák és banki átutalások általában kevesebb, mint 24 óra, vagy azonnali.

DNS: Mik ezek? Mi ezek? Fehér címke?

A DNS azoknak a szervereknek a neve, amelyek felelősek az ön domainjébe belépő emberek kapcsolatáért a NEOLO.COM szervereivel és az Ön webtárhely-fiókjában tárolt tartalommal. DNS-eink: ns1.lineadns.com és ns2.lineadns.com. Teljesen fehér címkével rendelkeznek, tehát ha fiókja viszonteladó, VPS vagy dedikált szerver, akkor ezeket is használhatja.

Van korlátozás az elküldendő e-mailek számára?

Mindannyian azt akarjuk, hogy az e-mailek elérjék a beérkező levelek mappát, így a spam tiltott. Legfeljebb 150 e-mailt küldhet óránként, ez meghaladja az ésszerű korlátot és magasabb, mint a többi szolgáltató. A létrehozható e-mail fiókok számát tekintve korlátlanok, és a kedvenc e-mail programjukon, a mobil eszközön vagy az internetes e-mailben érheti el őket.

Biztonsági másolatot készítenek?

Az összes tárhelyfiókból 1 teljes biztonsági másolatot készítünk hetente, egészen 2 GB-ig, és áthelyezzük egy másik adatközpontba. Azt javasoljuk azonban, hogy készítsen és töltsön le biztonsági másolatot a kezelőpanelről.

Lesz SSH?

Az SSH megosztott tárhelyen történő biztosítása bizonytalan és bölcs gyakorlat a webtárhely-szolgáltatók számára, ezért nem ajánljuk. Ha azonban VPS-t vagy dedikált szervert bérel, akkor könnyen biztosíthatjuk az SSH Root használatát.

Elfogadja az online játékok fogadását?

Nem megosztott tárhely számára. De ha ez egy Facebook alkalmazás, akkor bérelnie kell egy VPS-t. Ha ez egy játékszerver, akkor nem, nem kínáljuk.

Van kérdése? Csapatunk az Önök rendelkezésére áll, hogy segítsen
VÉGZÉS KONZULTÁCIÓ