WEB HOSTING WOOCOMMERCE

Premium WooCommerce Hosting

Den spesialiserte Woocommerce-verten i $ land

  • Månedlig
  • Kvartalsvis
  • Årlig 10% OFF
  • Ideal for high performing websites
  • Personalized Tech Support
  • 30 dager pengene tilbake

Plan Premium 5

Det beste alternativet for superkrevende nettsteder

FØRSTE BETALING: SPAR 50%

419.53 NOK / min

839.05 NOK når du fornyer

Kjøp

Plan Premium 4

Kraften til en dedikert server, til den mest konkurransedyktige prisen

FØRSTE BETALING: SPAR 50%

305.11 NOK / min

610.22 NOK når du fornyer

Kjøp

Plan Premium 3

Maksimer ressursene som er tilgjengelige for nettstedet ditt

FØRSTE BETALING: SPAR 50%

251.62 NOK / min

503.23 NOK når du fornyer

Kjøp

Plan Premium 1

Inngangsnivået til det mest eksklusive webhotellet

FØRSTE BETALING: SPAR 50%

144.63 NOK / min

289.26 NOK når du fornyer

Kjøp

Betalingsmuligheter

Vi aksepterer de viktigste betalingsmåtene. Du trenger bare å velge det du foretrekker.

Paypal
Visa
Paypal
Paypal
Bitcoin
Ethereum
Dai
Doge
BNB
Theter

Bli med mer enn 5000 uavhengige fagpersoner og SMB-er som opprettet nettstedet ditt med Neolo

Velg mellom over 190 ferdigmonterte design. Endre bilder og tekster. Endre så mange ganger du vil.

henryjsocks.co.uk thumb-1

Ver sitio web

torchystacos.com thumb-2

Ver sitio web

minilearners.com thumb-3

Ver sitio web

cbdeportes.com thumb-4

Ver sitio web

printingnewyork.com thumb-5

Ver sitio web

magnatiles.com thumb-6

Ver sitio web

Hva er Woocommerce?

Woocommerce er en utvidelse som er installert med WordPress, slik at du kan opprette en nettbutikk raskt, enkelt og økonomisk. Woocommerce gjør det mulig for millioner av nettbutikker, det er ideelt for små og mellomstore bedrifter som tar sine første skritt, og også for de som har godt salg. Vi tilbyr deg hosting som din nettbutikk med Woocommerce og WordPress trenger.
Wordpress

I tillegg inkluderer våre Woocommerce Hosting-planer:

icon

Neolo Cloud

Få WordPress -nettstedet ditt til å fungere for deg: Det vil være online 24 timer i døgnet, 365 dager i året og betjene brukerne og klientene dine takket være Neolo Cloud internasjonale nettverk.

icon

Neolo Care

It is an artificial intelligence system that analyzes the digital health of your website and emails. If it detects a threat such as malware, phishing, or spam, it notifies us and you.

icon

Neolo Academy

Online courses, tutorials, and interviews with specialists so that your project achieves more visibility, more sales, and more clients.

Reviews from website owners

Siden 2002 har mer enn 10 000 klienter fra 79 land valgt vårt webhotell, spesielt fra Noregstars

Excellent reputation

21 reviews

VR

"I got fast and efficient support from Neolo by setting up an SSL certificate. I have the unlimited plan and it works perfect."

Natt Holiday

gb

"A really good and easy to use hosting site. Using the available templates, I had my website up and running in a couple of hours."

Mary Bross

gb

"They are the best. I have been with them for months, after trying many hosting companies that did not work for me. "

Willy Reyss

gb

"Great hosting! Fair price, easy to manage. When issues arise, they respond quickly, usually within 24 hours. I've been hosting my website with them fo..."

Hai

gb

"Excellent service and value for money. I had hosting with Nelo for more than a year. Also have hosting with lot more expensive companies. But Neolo va..."

Sam

au

Administrasjon av nettsteder og e -post med cPanel

Easy and fast

CPanel -designen er egnet for alle målgrupper og er den mest vennlige, slik at du har full kontroll over nettstedet ditt, hosting og domener.

Autonomy

Opprett og administrer underdomener, e-postkontoer, besøksstatistikk, applikasjoner og mye mer.

Apper

Installer +200 applikasjoner - som WordPress eller Woocommerce - med bare tre klikk. Bruk Neolo Site Builder og opprett nettstedet ditt uten behov for en designer.

cPanel

I tillegg vil nettstedet ditt ha disse egenskapene

Features

Neolo hosting servers features

Optimaliser nettstedet mitt

Ofte stilte spørsmål

Hvorfor passer Neolo meg?

Vårt oppdrag er at enhver person eller selskap kan gjøre ideen sin om til et nettsted. Vi hjelper deg med å utvikle ditt personlige merke eller prosjekt, selge online og publisere innholdet du ønsker. Kort sagt, for å bygge din digitale virksomhet. Vi elsker å tilby rask kundestøtte av høy kvalitet, det er derfor vi svarer på 80% av henvendelsene på mindre enn 1 time, og vi har en 9,5 / 10-vurdering. I tillegg er serverne våre superstabile, og vi tilbyr 30 dagers pengene tilbake-garanti. Vi er en del av Open-Startups-bevegelsen: vi offentliggjør kundeservicemålingene og også stabiliteten til serverne. Hver uke publiserer vi nye veiledninger, kurs, intervjuer med spesialister og kunnskapsguider, slik at du kan ta ditt entreprenørskap til neste nivå.

Registrerer du domener?

Ja, vi registrerer mange domenetillegg, for eksempel .com, .net, .org, .info, .biz, .co og .es, blant andre.

Vi godtar også landsspesifikke (ar, .cl, .uy, .bo, .py, .br, .mx, .ec, .ni, .ca, .uk, .ru, etc.), men de vil må registreres alene i NIC i hvert land. Hvis du trenger hjelp, gi oss beskjed, så hjelper vi deg.

What is Premium Woocommerce Hosting?

Premium WooCommerce Hosting is a type of shared hosting service designed exclusively for resource-intensive websites that require more power than a standard website in a traditional shared hosting. Premium WooCommerce Hosting includes more RAM, more processor capacity, SSDs, priority technical support and free SSL certificates.

What Premium Hosting plan do I need?

Vi anbefaler at du starter med Premium Plan 1, og avhengig av forbruket til kontoen din, kan du raskt gå videre til en høyere plan.

Kan jeg velge en webhotellplan og deretter endre den til en annen?

Ja, selvfølgelig, når du vil kan du endre.

Vil jeg ha et installasjonsprogram med ett klikk?

Ja. I alle Premium Hosting-planer har du Softaculous som er det beste i markedet: Du velger mellom +200 applikasjonene du vil installere, klikk på installer, fortell dem i hvilken katalog du vil ha det, og det er det, magi :)

Hvordan kjøper jeg vertsplanen min?

Det er veldig intuitivt: du velger en plan, fyller ut detaljene dine og de på nettstedet ditt, betaler, og det er det! Når vi er godkjent, sender vi deg en e-post med alle registreringsdataene, slik at du kan laste inn nettstedet ditt og konfigurere e-postkontoer. I tillegg vil du ha tilgang til opplæringsprogrammer, videoer, og vårt tekniske team vil være der for å hjelpe deg.

Migrasjon: Jeg er i en annen leverandør og vil bytte til Neolo, kan du hjelpe meg?

Ja. Etter å ha kjøpt webhotellet ditt, vil vi be om en fullstendig sikkerhetskopi (full kopi) av cPanel- eller Plesk-kontoen i din forrige leverandør for å kunne migrere den. Hvis du i din forrige leverandør brukte et annet kontrollpanel, fortell oss det, og vi vil analysere om vi kan migrere det, hvis vi ikke forklarer hvordan det gjøres, er det vanligvis ikke komplisert. I tilfelle du trenger å overføre domenet ditt til Neolo, kan du også gjøre det når du kjøper webhotellplanen din eller overfører domenet ditt.

Jeg har allerede betalt. Hvor lang tid tar det å registrere seg?

Betalinger utført i kontanter tar mellom 24 og 72 arbeidstider. Betalinger med elektroniske midler som kredittkort, debetkort og bankoverføringer tar vanligvis mindre enn 24 timer eller er øyeblikkelig.

DNS: Hva er de? Hva er de? Er de hvite etiketter?

DNS er navn på servere som er ansvarlige for å koble personer som kommer inn i domenet ditt med serverne til NEOLO.COM og innholdet som er vert på webhotellkontoen din. Vårt DNS er: ns1.lineadns.com og ns2.lineadns.com. De er helt hvite etiketten, så hvis kontoen din er en forhandler, VPS eller dedikerte servere, kan du også bruke dem.

Er det en grense for antall e-postmeldinger du vil sende?

Vi ønsker alle at e-postmeldinger skal nå innboksen, så spam er forbudt. Du kan sende opptil 150 e-poster i timen, det er en mer enn rimelig grense og høyere enn resten av leverandørene. Når det gjelder antall e-postkontoer du kan opprette, er de ubegrensede, og du får tilgang til dem gjennom ditt favoritt e-postprogram, mobilenhet eller webmail.

Gjør de sikkerhetskopier?

Vi tar en full sikkerhetskopi av alle hostingkontoer opptil 2 GB full per uke og flytter det til et annet datasenter. Vi anbefaler imidlertid at du også lager og laster ned sikkerhetskopiene fra kontrollpanelet.

Vil jeg ha SSH?

Å tilby SSH på delt hosting er usikker og uklok praksis for webhotellleverandører, det er derfor vi ikke tilbyr det. Men hvis du leier en VPS eller dedikert server, kan vi enkelt gi deg SSH Root.

Godtar du hosting for online spill?

Ikke for delt hosting. Men hvis det er en Facebook-app, må du leie en VPS. Hvis det er en spillserver så nei, vi tilbyr ikke.

Har du noen spørsmål? Vårt team står til din disposisjon for å hjelpe deg
UTFØRING AV KONSULTASJON