WEB HOSTING JOOMLA

Hosting for Joomla raskt, trygt og med teknisk support 24 timer i Noreg

Enkelt og veldig praktisk.

  • Monthly
  • Quarterly
  • Annually 50% OFF
  • Ideal for high performing websites
  • Personalized Tech Support
  • 30 days moneyback

Plan Premium 5

Best option for high growth websites

FIRST PAYMENT: SAVE 50%

295.17 NOK / min

590.34 NOK når du fornyer

Kjøp

Plan Premium 4

Powerful like a dedicated server, at the best price

FIRST PAYMENT: SAVE 50%

214.67 NOK / min

429.34 NOK når du fornyer

Kjøp

Plan Premium 3

2x CPU power and 4X RAM

FIRST PAYMENT: SAVE 50%

177.03 NOK / min

354.06 NOK når du fornyer

Kjøp

Plan Premium 1

Entry level of the most exclusive web hosting

FIRST PAYMENT: SAVE 50%

101.76 NOK / min

203.52 NOK når du fornyer

Kjøp

Payment methods

Choose the one of your preference.

Paypal
Visa
Paypal
Paypal
Bitcoin
Ethereum
Dai

Hvorfor stole på Neolo? Fordi vi er den beste Joomla Hosting i $ land

✓ Vi svarer på 7 av 10 spørsmål på under 1 time.
✓ Mer enn 99% av billettene når kundetilfredshet.
✓ Vi har den beste hastigheten og sikkerheten som Joomla trenger.
✓ Serverne våre er optimalisert og har den beste teknologien innen cache-servere, CDN og SSD-disker. Vi får nettstedet ditt til å fly!
Wordpress

I tillegg inkluderer Joomla Hosting-planene alt dette:

icon

Neolo Cloud

Ya tendrás tu plataforma Joomla lista para usar, con todas sus funciones. Garantizamos su seguridad realizando copias diarias, por lo que tus datos siempre estarán a salvo en un datacenter. También contarás con protección contra virus, phishing y envío de spam.

icon

Neolo Care

It is an artificial intelligence system that analyzes the digital health of your website and emails. If it detects a threat such as malware, phishing, or spam, it notifies us and you.

icon

Neolo Academy

Online courses, tutorials, and interviews with specialists so that your project achieves more visibility, more sales, and more clients.

Reviews from website owners

Mer enn 10 000 kunder fra 79 land stoler på Neolostars

Excellent reputation

21 reviews

VR

"I got fast and efficient support from Neolo by setting up an SSL certificate. I have the unlimited plan and it works perfect."

Natt Holiday

gb

"A really good and easy to use hosting site. Using the available templates, I had my website up and running in a couple of hours."

Mary Bross

gb

"They are the best. I have been with them for months, after trying many hosting companies that did not work for me. "

Willy Reyss

gb

"Great hosting! Fair price, easy to manage. When issues arise, they respond quickly, usually within 24 hours. I've been hosting my website with them fo..."

Hai

gb

"Excellent service and value for money. I had hosting with Nelo for more than a year. Also have hosting with lot more expensive companies. But Neolo va..."

Sam

au

Website and email management with cPanel

Easy and fast

The most friendly cPanel will give you total control over your website, web hosting and domains.

Autonomy

Create and manage subdomains, email accounts, visit statistics, applications, and much more.

sikkerhet

Install more than 200 applications in 3 clicks like WordPress and Woocommerce for your online store. Also with Neolo Site Builder, you will be able to create your website, without needing a web designer.

cPanel

Web hosting features

Features

Neolo hosting servers features

Optimaliser nettstedet mitt

Ofte stilte spørsmål

Hvorfor passer Neolo meg?

Vi har vært i markedet siden 2002. Vi hjelper allerede titusenvis av mennesker og organisasjoner med å gjøre ideene og prosjektene deres om til nettsteder som jobber 24 timer i døgnet. Vi tror på Internett som et grunnleggende behov, som en menneskerettighet, det er det som gjør at folk kan uttrykke seg for verden og vokse personlig, økonomisk og åndelig, så vi vil være en del av prosjektet ditt og hjelpe deg å være online med ditt eget navn på Internett . Vi har servere i flere land, kunder over hele verden, og i motsetning til andre selskaper blir NEOLO.COM fremdeles betjent av eierne. Våre viktigste investorer er våre kunder, hver og en, som støtter oss og lar oss fortsette å vokse med dem. Vi ønsker at prosjektet ditt skal vokse og alltid skal fungere, så vi ønsker å være din webhotellleverandør i Noreg.

Registrerer du domener?

Ja. Vi registrerer mange domenetillegg, noen er .COM .NET .ORG .INFO .BIZ .CO .WS .ONLINE .CLUB .GURU .LA .LAT. I dag .MOBI .BESØKELSER .US .ES blant mange andre. Vi godtar også de fra spesifikke land: .AR .CL .UY .BO .PY .BR .MX .EC .NI .CA .UK .RU blant andre. Men du må registrere dem på egenhånd i NIC i hvert land og kjøpe webhotellet hos oss. Hvis du trenger hjelp, gi oss beskjed så gir vi deg en hånd.

Hva er Joomla Premium Hosting?

Joomla Premium Hosting er en type delt hosting-tjeneste som er utelukkende designet for krevende nettsteder som krever mer krefter enn et nettsted i en tradisjonell delt hosting. I detalj inkluderer Joomla Premium Hosting mer RAM, mer prosessor, SSD, prioritert teknisk support og gratis SSL-sertifikat.

What Premium Hosting plan do I need?

Vi anbefaler at du starter med Premium Plan 1, og avhengig av forbruket til kontoen din, kan du raskt gå videre til en høyere plan.

Kan jeg velge en webhotellplan og deretter endre den til en annen?

Ja, selvfølgelig, når du vil kan du endre.

Vil jeg ha et installasjonsprogram med ett klikk?

Ja. I alle Premium Hosting-planer har du Softaculous som er det beste i markedet: Du velger mellom +200 applikasjonene du vil installere, klikk på installer, fortell dem i hvilken katalog du vil ha det, og det er det, magi :)

Hvordan kjøper jeg vertsplanen min?

Det er superenkelt. Du velger en plan, fullfører dataene og nettstedene dine, foretar betalingen og når akkrediterte en gang sender vi deg en e-post med alle registreringsdataene slik at du kan laste opp nettstedet ditt og konfigurere e-postkontoer. Du vil også ha tilgang til opplæringsprogrammer, videoer og forskjellige hjelpemidler. Og også til våre teknikere for spørsmål du har.

Migrasjon: Jeg er hos en annen leverandør og vil bytte til Neolo. Kan du hjelpe meg?

Ja. Etter å ha kjøpt webhotellet ditt, vil vi be om en fullstendig sikkerhetskopi (full kopi) av cPanel- eller Plesk-kontoen i din forrige leverandør for å kunne migrere den. Hvis du i din forrige leverandør brukte et annet kontrollpanel, fortell oss det, og vi vil analysere om vi kan migrere det, hvis vi ikke forklarer hvordan det gjøres, er det vanligvis ikke komplisert. I tilfelle du trenger å overføre domenet ditt til Neolo, kan du også gjøre det når du kjøper webhotellplanen din eller overfører domenet ditt.

Jeg har allerede betalt. Hvor lang tid tar det å registrere seg?

Betalinger utført i kontanter tar mellom 24 og 72 arbeidstider. Betalinger med elektroniske midler som kredittkort, debetkort og bankoverføringer tar vanligvis mindre enn 24 timer eller er øyeblikkelig.

DNS: Hva er de? Hva er de? Er de hvite etiketter?

DNS er navn på servere som er ansvarlige for å koble personer som kommer inn i domenet ditt med serverne til NEOLO.COM og innholdet som er vert på webhotellkontoen din. Vårt DNS er: ns1.lineadns.com og ns2.lineadns.com. De er helt hvite etiketten, så hvis kontoen din er en forhandler, VPS eller dedikerte servere, kan du også bruke dem.

Er det en grense for antall e-postmeldinger du vil sende?

Vi ønsker alle at e-postmeldinger skal nå innboksen, så spam er forbudt. Du kan sende opptil 150 e-poster i timen, det er en mer enn rimelig grense og høyere enn resten av leverandørene. Når det gjelder antall e-postkontoer du kan opprette, er de ubegrensede, og du får tilgang til dem gjennom ditt favoritt e-postprogram, mobilenhet eller webmail.

Gjør de sikkerhetskopier?

Vi tar en full sikkerhetskopi av alle hostingkontoer opptil 2 GB full per uke og flytter det til et annet datasenter. Vi anbefaler imidlertid at du også lager og laster ned sikkerhetskopiene fra kontrollpanelet

Vil jeg ha SSH?

Å tilby SSH i en delt hosting er usikkert og det er en uønsket praksis for leverandører av webhotell, så vi leverer ikke SSH i delt hosting, men hvis du leier en VPS eller en dedikert server, kan vi tilby SSH Root.

Godtar du hosting for online spill?

Ikke for delt hosting. Men hvis det er en Facebook-app, må du leie en VPS. Hvis det er en spillserver så nei, vi tilbyr ikke.

Har du noen spørsmål? Vårt team står til din disposisjon for å hjelpe deg
UTFØRING AV KONSULTASJON