Opprett nettbutikken din enkelt i den beste hosting i Noreg!

Selg det du ønsker på nettet, Neolo har de beste planene om å starte din e-handel profesjonelt. Domain + store + profesjonelle e-postmeldinger + HTTPS-sertifikat.

Start nettbutikken din i dag!

Neolo er en webhotellpartner av de beste nettbutikkplattformene!

Du kan gi liv til din e-handel ved å velge den mest praktiske plattformen for din virksomhet og enkelt installere den i vår hosting.

Woocommerce

✓ Opprett nettbutikken din i den mest brukte e-handelsplattformen i Argentina.
✓ Fullt tilpassbar og opprettet for WordPress.
✓ Du leier bare webhotellet fra USD 27 per måned. Du har rabatt på den første betalingen!
✓ Ingen kostnad per transaksjon.
✓ Ideell å starte.

Prestashop

√ Det er en plattform for mer e-handel og personlig utvikling. √ Presenterer flere funksjoner. √ Grensesnittet er vennlig, men du trenger profesjonelle råd for at det skal fungere ordentlig. √ Du betaler bare for hosting. Ingen transaksjonskostnader.

Magento

√ Det er en fleksibel og skalerbar plattform for e-handel. √ Anbefales for digitale virksomheter som selger tusenvis av dollar i måneden og krever mer avanserte funksjoner. √ Du trenger profesjonell rådgivning. √ Du betaler bare for hosting. Ingen transaksjonskostnader.

Hva er en nettbutikk og hva er den for?

En nettbutikk eller e-handel lar deg selge produktene du ønsker online. Det er en webside tilpasset for salg der du kan legge til produktkataloger med beskrivelser, bilder, pris og fraktkostnader. Forny lager og mye mer.

Du kan opprette en nettbutikk på den plattformen du ønsker (Cloud Store, WooCommerce, PrestaShop eller Magento) Den valgte vil gi deg standarddesign slik at du kan velge den beste for butikken din. I alle tilfeller vil du ha din nettbutikk som vert på Neolo-vertskapet. Vi vil sørge for at du er 100% av tiden online slik at du til enhver tid kan motta brukerbesøk.

I tillegg vil vi gi deg profesjonelle e-poster. For eksempel: @butikkendin.com

Fordeler med å ha en nettbutikk

Åpent 24 timer

Det er permanent tilgjengelig for brukere å kjøpe. Klokka eller dagen spiller ingen rolle.

Safe Site

Butikken vil ha et HTTPS-sertifikat som beviser at det er et trygt og pålitelig nettsted for brukere å gjøre transaksjoner.

Full konfigurasjon

Du kan enkelt konfigurere produkter, priser osv. Koble betalingsmetoder og en logistikktjeneste som passer for din virksomhet.

SEO-vennlig

Nettbutikken din kan vises på Google og posisjonere seg i de første resultatene.

Responsiv design

Butikken vil se perfekt ut og transaksjoner kan gjøres fra alle enheter. Husk at folk flest kjøper via smarttelefonene sine!

integrering

Vi er avhengige av cPanel, verdens ledende kontrollpanel for sikkerhet og enkelhet.


Opprettelse av responsive nettbutikker

Mer enn halvparten av Internett-trafikken skjer fra mobile enheter. Lag din nettbutikk fra Neolo.

Start nå
Smartphone

Ofte stilte spørsmål

Hva er en nettbutikk?

+

En nettbutikk er et nettsted forberedt for netthandel. Med alle e-handelsplattformene vi tilbyr deg, kan du laste opp produktene, velge et design for butikken din, konfigurere logistikken og integrere betalingsmetoder.

Hva er forskjellen mellom Cloud Store, Woocommerce, Prestashop og Magento?

+

Tiendanube er ideell å starte. Det er en plattform laget med lukket kode, det betyr at du ikke trenger å bekymre deg for tekniske problemer i nettbutikken din, for eksempel sikkerhetsoppdateringer eller programmeringsfeil, derfor trenger du ikke profesjonell rådgivning, du kan gjøre alt selv, selv om tilpasningsnivået ikke være det maksimale, det er en veldig allsidig nettbutikkplattform med alt du trenger for å komme i gang. Hvis du velger Tiendanube, vil du ha 15 gratis dager til å teste plattformen, så må du betale en månedlig betaling for bruk av plattformen, en 2% provisjon på alt salg du gjør og en 0 webhotellplan i Neolo for å kunne ha Profesjonelle e-poster med et profesjonelt domene. Vi anbefaler det å starte med nettbutikken din.

Woocommerce er installert sammen med WordPress i webhotellplanen din, det er også ideelt å starte. Det er en åpen kildekode e-handelsplattform (det betyr at enhver programmerer du kjenner kan lese koden og forbedre eller endre det du trenger fra applikasjonen). Du trenger litt mer tålmodighet og noen flere spørsmål til hosting-supportteamet for å installere det, men du vil ha total kontroll og mye mer tilpasningsmuligheter fordi det er tusenvis av plugins som vil utvide mulighetene til din nettbutikk til det fulle. Du bør ikke betale for bruk av plattformen eller provisjoner for salg. For å avansere, må du velge en premium webhotellplan for å ha webhotellet for å installere Woocommerce, ha profesjonelle e-postmeldinger ved siden av ditt eget profesjonelle domene. Vi anbefaler det å starte nettbutikken din.

Prestashop er en e-handelsplattform for å lage din nettbutikk som vil ta butikkens muligheter til et høyere nivå enn Woocommerce. Det er også åpen kildekode, så du vil ha et høyt tilpasset nivå. I motsetning til Woocommerce, som er et aggregat for WordPress, er Prestashop en plattform designet fra bunnen av for e-handel, men det krever vanligvis profesjonell assistanse for installasjon, konfigurasjon og optimalisering for å gjøre det perfekt. Vi anbefaler det bare for bedrifter som allerede har prøvd alternativene ovenfor. For å komme videre, trenger du en premium webhotellplan for å installere Prestashop, og også ha profesjonelle e-postmeldinger ved siden av ditt eget domene.

Magento er det maksimale når det gjelder åpen kildekode-plattform, men all kraft og funksjonalitet ledsages av et behov for profesjonell assistanse fra første minutt, vi anbefaler det bare for butikker som allerede selger flere tusen dollar i måneden og som har Fagfolk i teamet ditt. Magento tar elektronisk handel til et mest mulig profesjonelt og høyest mulig nivå. Vi anbefaler det bare for avanserte nettbutikker med flere års erfaring. For å komme videre, trenger du en premium webhotellplan for å installere Magento, og også ha profesjonelle e-postmeldinger ved siden av ditt eget domene.

Hvorfor skal jeg opprette nettbutikken min i Neolo?

+

Mer enn 3000 nettbutikker i 50 land opererer allerede i Neolo. Til alle av dem tilbyr vi muligheten til å velge mellom forskjellige e-handelsplattformer med en førsteklasses webhotelltjeneste på høykvalitets SSD-disker og en veldig rask sidehastighet, noe som er viktig for at kundene dine skal føle seg komfortable, i tillegg Vi gir deg HTTPS-sertifikat for å garantere sikkerheten til informasjonen gjennom kjøpstrinnet til besøkende, og gir mer selvtillit og mer salg. Endelig vil vårt tekniske supportteam være tilgjengelig for å hjelpe deg på alle måter med riktig funksjon av nettbutikken din.

Vi jobber for å oppnå disse meningene

Vår største glede er å se brukernes prosjekter bli til virkelighet. Når alt fungerer perfekt, blir arbeidet vårt ubemerket, men ditt skiller seg ut. Og det er det som betyr noe.

Jeg har mestring av mitt gastronomiske prosjekt i Neolo, alt var enkelt og raskt.

Vicky Vago - Living Eat

Vi er kunder for 10 år siden, og vi ville valgt Neolo igjen.

Federico Pacheco - Entropy Security

Jeg velger Neolo som vert for kundenes nettsteder, og jeg har aldri hatt noe problem

Michelle Dure - Grafisk designer hos Decero

Mer enn 10 000 kunder fra 79 land stoler på Neolo

Har du noen spørsmål? Vårt team står til din disposisjon for å hjelpe deg
UTFØRING AV KONSULTASJON