Build an online business in the United States

To grow your business online, Neolo has the best plans to help you start your e-commerce professionally. Domain + store + professional emails + HTTPS certificate.

Starta din onlinebutik idag!

We work alongside the best online store platforms!

Choose the most convenient platform for your business, install it on your hosting and build the best online store.

Woocommerce

✓ Create your online store in the most popular e-commerce platform in the US. ✓ Fully customizable and created for WordPress. ✓ Get your web hosting plan from 27 USD per month. You will have a discount on the first payment! ✓ No transaction fees. ✓ Ideal to start.

Prestashop

√ It is an e-commerce platform that creates tailor-made online stores. √ More features available. √ The interface is friendly but we recommend professional assistance to make it work properly. √ You only pay for hosting. No transaction fees.

Magento

√ It is a flexible and scalable e-commerce platform. √ Recommended for digital businesses that sell thousands of dollars a month and require more advanced features. √ You will need professional assistance. √ You only pay for hosting. No transaction fees.

Vad är en onlinebutik och vad är den för?

En onlinebutik eller e-handel gör att du kan sälja de produkter du vill ha online. Det är en webbplats anpassad för försäljning där du kan lägga till produktkataloger med deras beskrivningar, foton, pris och fraktkostnader. Förnya lager och mycket mer.

Du kan skapa en onlinebutik på den plattform du vill ha (Cloud Store, WooCommerce, PrestaShop eller Magento) Den valda kommer att ge dig standardkonstruktioner så att du kan välja den bästa för din butik. I alla fall kommer du att ha din onlinebutik värd på Neolo-värden. Vi kommer att se till att du är 100% av tiden online så att du kan få användarbesök hela tiden.

Dessutom kommer vi att ge dig professionella e-postmeddelanden. Till exempel: @dinbutik.com

Fördelar med att ha en onlinebutik

Öppet 24 timmar

Det är permanent tillgängligt för användare att köpa. Tid eller dag spelar ingen roll.

Säker webbplats

Butiken kommer att ha ett HTTPS-certifikat som bevisar att det är en säker och pålitlig webbplats för användare att göra transaktioner.

Fullständig konfiguration

Du kan enkelt konfigurera produkter, priser etc. Länkbetalningsmetoder och en logistiktjänst som passar ditt företag.

SEO-vänlig

Din onlinebutik kan visas på Google och positionera sig i de första resultaten.

Responsiv design

Butiken ser perfekt ut och transaktioner kan göras från valfri enhet. Tänk på att de flesta gör inköp via sina smartphones!

integration

Vi litar på cPanel, världens ledande kontrollpanel för säkerhet och enkelhet.


Skapande av lyhörda onlinebutiker

Mer än hälften av internettrafiken sker från mobila enheter. Skapa din mobilbutik online från Neolo.

Börja nu
Smartphone

Vanliga frågor

Vad är en onlinebutik?

+

En onlinebutik är en webbplats förberedd för e-handel. Med alla e-handelsplattformar som vi erbjuder dig kan du ladda upp produkterna, välja en design för din butik, konfigurera logistiken och integrera betalningsmetoder.

Vad är skillnaden mellan Cloud Store, Woocommerce, Prestashop och Magento?

+

Tiendanube är perfekt att starta. Det är en plattform skapad med stängd kod, det betyder att du inte behöver oroa dig för tekniska problem i din onlinebutik som säkerhetsuppdateringar eller programmeringsfel, därför behöver du inte professionell rådgivning, du kan göra allt själv, även om anpassningsnivån inte vara det maximala, det är en mycket mångsidig webbutikplattform med allt du behöver för att komma igång. Om du väljer Tiendanube, har du 15 gratis dagar för att testa plattformen, då måste du betala en månatlig betalning för användning av plattformen, en 2% provision på all försäljning du gör och en 0-webbhotellplan i Neolo för att kunna ha din Professionella e-postmeddelanden med en professionell domän. Vi rekommenderar att det börjar med din webbutik.

Woocommerce installeras tillsammans med WordPress i din webbhotellplan, det är också perfekt att starta. Det är en e-handelsplattform med öppen källkod (det betyder att alla programmerare du känner kan läsa koden och förbättra eller ändra det du behöver från applikationen). Du behöver lite mer tålamod och några fler frågor till värdstödsteamet för att installera det, men du kommer att ha total kontroll och mycket mer anpassningsmöjligheter eftersom det finns tusentals plugins som kommer att utöka möjligheterna för din onlinebutik till fullo. Du bör inte betala för användning av plattformen eller provisioner för försäljning. För att gå vidare måste du välja en premium webbhotellplan för att ha webbhotell för att installera Woocommerce, ha professionella e-postmeddelanden bredvid din egen professionella domän. Vi rekommenderar att du startar din webbutik.

Prestashop är en e-handelsplattform för att skapa din onlinebutik som tar din butiks kapacitet till en högre nivå än Woocommerce. Det är också öppen källkod så att du har en hög grad av anpassning. Till skillnad från Woocommerce, som är ett sammanlagt för WordPress, är Prestashop en plattform designad från grunden för e-handel, men det kräver vanligtvis professionell hjälp för installation, konfiguration och optimering för att det ska fungera perfekt. Vi rekommenderar det endast för företag som redan har provat ovanstående alternativ. För att gå vidare behöver du en premium webbhotellplan för att installera Prestashop, och även ha professionella e-postmeddelanden bredvid din egen domän.

Magento är det maximala när det gäller open source-plattformen, men all kraft och funktionalitet åtföljs av ett behov av professionell hjälp från första minuten, vi rekommenderar det bara för butiker som redan säljer flera tusen dollar per månad och som har Professionals i ditt team. Magento tar elektronisk handel till den mest professionella och högsta möjliga nivån. Vi rekommenderar det endast för avancerade onlinebutiker med flera års erfarenhet. För att gå vidare behöver du en premium webbhotellplan för att installera Magento, och även ha professionella e-postmeddelanden bredvid din egen domän.

Varför ska jag skapa min onlinebutik i Neolo?

+

Mer än 3 000 onlinebutiker i 50 länder verkar redan i Neolo. Till alla av dem erbjuder vi möjligheten att välja mellan olika e-handelsplattformar med en premium webbhotelltjänst på högkvalitativa SSD-diskar och en mycket snabb sidhastighetshastighet, vilket är viktigt för dina kunder att känna sig bekväma, dessutom Vi tillhandahåller dig HTTPS-certifikat för att garantera säkerheten för informationen under hela inköpsstadiet för dina besökare, vilket ger mer förtroende och mer försäljning. Slutligen kommer vårt tekniska supportteam att vara tillgängligt för att hjälpa dig på alla sätt som möjligt med att din onlinebutik fungerar korrekt.

Vi arbetar för att uppnå dessa åsikter

Vårt största nöje är att se våra användares projekt gå i uppfyllelse. När allt fungerar perfekt går vårt arbete obemärkt, men ditt sticker ut. Och det är det som är viktigt.

Jag har behärskat mitt gastronomiska projekt i Neolo, allt var enkelt och snabbt.

Vicky Vago - Living Eat

Vi är kunder för 10 år sedan och vi skulle välja Neolo igen.

Federico Pacheco - Entropy Security

Jag väljer Neolo som värd för mina kunders webbplatser och jag har aldrig haft problem

Michelle Dure - Grafisk designer på Decero

Mer än 10 000 kunder från 79 länder litar på Neolo

Har du några frågor? Vårt team står till ditt förfogande för att hjälpa dig
PRESTATIONSKONSULTATION