Registrera din domän med identitetsskydd:

Varför hyra domänidentitetsskydd?

Eftersom alla har tillgång till uppgifterna från ägaren till en domän är det därför viktigt att skydda dina personuppgifter mot identitetsstöld, skräppost och eventuell hacking.

Ta hand om dina personuppgifter

Så att ingen erhåller registreringsdata för din domän.

datos-personales
bloquea-atacantes

Blockera angripare

De flesta attacker på domäner och webbplatser görs med kunskap om uppgifterna från ägaren och registranten av domänen. Det är viktigt att du håller angriparna borta!

Vanliga frågor

Varför passar Neolo mig?

+

Vi har funnits på marknaden sedan 2002. Vi hjälper redan tiotusentals människor och organisationer att förvandla sina idéer och projekt till webbplatser som arbetar dygnet runt. Vi tror på Internet som ett grundläggande behov, som en mänsklig rättighet, det är det som tillåter människor att uttrycka sig för världen och växa personligen, ekonomiskt och andligt, så vi vill vara en del av ditt projekt och hjälpa dig att vara online med ditt eget namn på Internet . Vi har servrar i flera länder, kunder över hela världen och till skillnad från andra företag, serveras NEOLO.COM fortfarande av sina ägare. Våra viktigaste investerare är våra kunder, var och en, som stöder oss och tillåter oss att fortsätta växa med dem. Vi vill att ditt projekt ska växa och alltid fungera, så vi vill vara din webbhotellleverantör i Sverige.

Varför har alla tillgång till domännamnsregistranter?

+

Eftersom Whois-katalogen är en offentlig databas med data från domänägare runt om i världen. Med ID Privacy Protect kan du dölja dina data för att uppnå större integritet och säkerhet.

Och vad händer med mitt företag? Jag vill att mina klienter ska hitta mig

+

Dina kunder kan fortsätta hitta dig eftersom de ser informationen du vill visa på din webbplats, men ingen har tillgång till dina WhoIs-katalogdata.

Hur fungerar integritetsskydd-ID för domäner?

+

Istället för att visa dina data, visar vi data från "Domain by Proxy", vår partner som kommer att fungera som ett skyddslager för dina personuppgifter.

Vilka är fördelarna med ID Privacy Protect?

+

Du kommer att vara mer skyddad mot möjlig identitetsstöld, skräppost till ditt personliga konto och försök till attacker eller domänstöld.

Vi arbetar för att uppnå dessa åsikter

Vårt största nöje är att se våra användares projekt gå i uppfyllelse. När allt fungerar perfekt går vårt arbete obemärkt, men ditt sticker ut. Och det är det som är viktigt.

Jag har behärskat mitt gastronomiska projekt i Neolo, allt var enkelt och snabbt.

Vicky Vago - Living Eat

Vi är kunder för 10 år sedan och vi skulle välja Neolo igen.

Federico Pacheco - Entropy Security

Jag väljer Neolo som värd för mina kunders webbplatser och jag har aldrig haft problem

Michelle Dure - Grafisk designer på Decero

Mer än 10 000 kunder från 79 länder litar på Neolo

Har du några frågor? Vårt team står till ditt förfogande för att hjälpa dig
PRESTATIONSKONSULTATION