Registrera din domän med identitetsskydd:

Varför hyra domänidentitetsskydd?

Eftersom alla har tillgång till uppgifterna från ägaren till en domän är det därför viktigt att skydda dina personuppgifter mot identitetsstöld, skräppost och eventuell hacking.

Ta hand om dina personuppgifter

Så att ingen erhåller registreringsdata för din domän.

datos-personales
bloquea-atacantes

Blockera angripare

De flesta attacker på domäner och webbplatser görs med kunskap om uppgifterna från ägaren och registranten av domänen. Det är viktigt att du håller angriparna borta!

Vanliga frågor

Varför passar Neolo mig?

+

Vårt uppdrag är att varje person eller företag kan förvandla sin idé till en webbplats. Vi hjälper dig att utveckla ditt personliga varumärke eller projekt, sälja online och publicera det innehåll du vill ha. Kort sagt, att bygga din digitala verksamhet. Vi älskar att ge snabb kundsupport av hög kvalitet, det är därför vi svarar 80% av förfrågningarna på mindre än en timme och vi har 9,5 / 10-betyg. Dessutom är våra servrar superstabila och vi erbjuder en 30-dagars pengarna tillbaka-garanti. Vi är en del av Open-Startups-rörelsen: vi offentliggör mätvärdena för kundtjänst och även servrarnas stabilitet. Varje vecka publicerar vi nya handledning, kurser, intervjuer med specialister och kunskapsguider så att du kan ta ditt företagande till nästa nivå.

Varför har alla tillgång till domännamnsregistranter?

+

Eftersom Whois-katalogen är en offentlig databas med data från domänägare runt om i världen. Med ID Privacy Protect kan du dölja dina data för att uppnå större integritet och säkerhet.

Och vad händer med mitt företag? Jag vill att mina klienter ska hitta mig

+

Dina kunder kan fortsätta hitta dig eftersom de ser informationen du vill visa på din webbplats, men ingen har tillgång till dina WhoIs-katalogdata.

Hur fungerar integritetsskydd-ID för domäner?

+

Istället för att visa dina data, visar vi data från "Domain by Proxy", vår partner som kommer att fungera som ett skyddslager för dina personuppgifter.

Vilka är fördelarna med ID Privacy Protect?

+

Du kommer att vara mer skyddad mot möjlig identitetsstöld, skräppost till ditt personliga konto och försök till attacker eller domänstöld.

Sedan 2002 har mer än 10 000 kunder från 79 länder valt vårt webbhotell, särskilt från Sverige

Har du några frågor? Vårt team står till ditt förfogande för att hjälpa dig
PRESTATIONSKONSULTATION