Registrer dit domæne med identitetsbeskyttelse:

Hvorfor ansætte domæne-identitetsbeskyttelse?

Da alle har adgang til dataene fra ejeren af et domæne, er det derfor vigtigt at beskytte dine personlige data mod identitetstyveri, spam og mulig hacking.

Pas på dine personlige data

Så ingen får dine domæneregistreringsdata.

datos-personales
bloquea-atacantes

Bloker angribere

De fleste angreb på domæner og websteder udføres med kendskab til dataene fra ejeren og registranten af domænet. Det er vigtigt, at du holder angriberen væk!

Ofte stillede spørgsmål

Hvorfor passer Neolo mig?

+

Vores mission er, at enhver person eller virksomhed kan omdanne deres idé til et websted. Vi hjælper dig med at udvikle dit personlige brand eller projekt, sælge online og offentliggøre det ønskede indhold. Kort sagt, for at opbygge din digitale forretning. Vi elsker at yde hurtig kundesupport af høj kvalitet, det er derfor, vi besvarer 80% af henvendelserne på mindre end 1 time, og vi har en 9,5 / 10-vurdering. Derudover er vores servere superstabile, og vi tilbyder en 30 dages pengene-tilbage-garanti. Vi er en del af Open-Startups-bevægelsen: vi offentliggør kundeservicemetrikkerne og også servernes stabilitet. Hver uge offentliggør vi nye tutorials, kurser, interviews med specialister og vidensguider, så du kan tage dit iværksætteri til det næste niveau.

Hvorfor har alle adgang til domænenavnsregistranter?

+

Fordi Whois-biblioteket er en offentlig database med data fra domænejere over hele verden. Med ID Privacy Protect kan du skjule dine data for at opnå større privatliv og sikkerhed.

Og hvad sker der med min virksomhed? Jeg vil have mine klienter til at finde mig

+

Dine kunder kan fortsætte med at finde dig, fordi de vil se de oplysninger, du vil vise på dit websted, men ingen har adgang til dine WhoIs-katalogdata.

Hvordan fungerer privatlivsbeskyttelses-id'et for domæner?

+

I stedet for at vise dine data, viser vi dataene fra "Domain by Proxy", vores partner, der fungerer som et beskyttelseslag for dine personlige data.

Hvad er fordelene ved ID Privacy Protect?

+

Du vil være mere beskyttet mod mulig identitetstyveri, spam til din personlige konto og forsøg på angreb eller domænetyveri.

Siden 2002 har mere end 10.000 kunder fra 79 lande valgt vores webhosting, især fra Danmark

Har du spørgsmål? Vores team står til din rådighed for at hjælpe dig
PRESTATIONSKONSULTATION