Registrer dit domæne med identitetsbeskyttelse:

Hvorfor ansætte domæne-identitetsbeskyttelse?

Da alle har adgang til dataene fra ejeren af et domæne, er det derfor vigtigt at beskytte dine personlige data mod identitetstyveri, spam og mulig hacking.

Pas på dine personlige data

Så ingen får dine domæneregistreringsdata.

datos-personales
bloquea-atacantes

Bloker angribere

De fleste angreb på domæner og websteder udføres med kendskab til dataene fra ejeren og registranten af domænet. Det er vigtigt, at du holder angriberen væk!

Ofte stillede spørgsmål

Hvorfor passer Neolo mig?

+

Vi har været på markedet siden 2002. Vi hjælper allerede titusinder af mennesker og organisationer med at omdanne deres ideer og projekter til websteder, der fungerer 24 timer i døgnet. Vi tror på Internettet som et grundlæggende behov, som en menneskerettighed, det er det, der giver folk mulighed for at udtrykke sig for verden og vokse personligt, økonomisk og åndeligt, så vi vil være en del af dit projekt og hjælpe dig med at være online med dit eget navn på Internettet . Vi har servere i flere lande, klienter over hele verden, og i modsætning til andre virksomheder betjenes NEOLO.COM stadig af sine ejere. Vores vigtigste investorer er vores kunder, hver og en, der støtter os og giver os mulighed for at fortsætte med at vokse med dem. Vi ønsker, at dit projekt skal vokse og altid arbejde, så vi vil være din webhostingudbyder i Danmark.

Hvorfor har alle adgang til domænenavnsregistranter?

+

Fordi Whois-biblioteket er en offentlig database med data fra domænejere over hele verden. Med ID Privacy Protect kan du skjule dine data for at opnå større privatliv og sikkerhed.

Og hvad sker der med min virksomhed? Jeg vil have mine klienter til at finde mig

+

Dine kunder kan fortsætte med at finde dig, fordi de vil se de oplysninger, du vil vise på dit websted, men ingen har adgang til dine WhoIs-katalogdata.

Hvordan fungerer privatlivsbeskyttelses-id'et for domæner?

+

I stedet for at vise dine data, viser vi dataene fra "Domain by Proxy", vores partner, der fungerer som et beskyttelseslag for dine personlige data.

Hvad er fordelene ved ID Privacy Protect?

+

Du vil være mere beskyttet mod mulig identitetstyveri, spam til din personlige konto og forsøg på angreb eller domænetyveri.

Vi arbejder for at nå disse udtalelser

Vores største fornøjelse er at se vores brugers projekter gå i opfyldelse. Når alt fungerer perfekt, går vores arbejde upåaktet hen, men dit skiller sig ud. Og det er det, der betyder noget.

Jeg har mestret mit gastronomiske projekt i Neolo, alt var let og hurtigt.

Vicky Vago - Living Eat

Vi er kunder for 10 år siden, og vi ville vælge Neolo igen.

Federico Pacheco - Entropy Security

Jeg vælger Neolo som vært for mine kunders websteder, og jeg har aldrig haft et problem

Michelle Dure - Grafisk designer hos Decero

Mere end 10.000 kunder fra 79 lande har tillid til Neolo

Har du spørgsmål? Vores team står til din rådighed for at hjælpe dig
PRESTATIONSKONSULTATION