Καταχωρίστε τον τομέα σας με προστασία ταυτότητας:

Γιατί να προσλάβουμε προστασία ταυτότητας τομέα;

Επειδή όλοι έχουν πρόσβαση στα δεδομένα του κατόχου ενός τομέα, αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο είναι σημαντικό να προστατεύσετε τα προσωπικά σας δεδομένα από κλοπή ταυτότητας, ανεπιθύμητη αλληλογραφία και πιθανή προσβολή.

Φροντίστε τα προσωπικά σας δεδομένα

Για να μην αποκτά κανείς τα δεδομένα εγγραφής του τομέα σας.

datos-personales
bloquea-atacantes

Αποκλείστε τους εισβολείς

Οι περισσότερες επιθέσεις σε τομείς και ιστότοπους πραγματοποιούνται γνωρίζοντας τα δεδομένα του κατόχου και του καταχωρίζοντος του τομέα. Είναι σημαντικό να κρατήσετε τους επιτιθέμενους μακριά!

Και τα δύο προγράμματα συμβουλευτικής SEO περιλαμβάνουν ON site και OFF site analysis.

Γιατί η Neolo μου ταιριάζει;

+

Βρισκόμαστε στην αγορά από το 2002. Βοηθάμε ήδη δεκάδες χιλιάδες ανθρώπους και οργανισμούς να μετατρέψουν τις ιδέες και τα έργα τους σε ιστότοπους που λειτουργούν 24 ώρες την ημέρα. Πιστεύουμε ότι στο Διαδίκτυο ως βασική ανάγκη, ως ανθρώπινο δικαίωμα, είναι αυτό που επιτρέπει στους ανθρώπους να εκφράζονται στον κόσμο και να μεγαλώνουν προσωπικά, οικονομικά και πνευματικά, έτσι θέλουμε να είμαστε μέρος του έργου σας και να σας βοηθήσουμε να είστε online με το δικό σας όνομα στο διαδίκτυο . Έχουμε διακομιστές σε πολλές χώρες, πελάτες σε όλο τον κόσμο και σε αντίθεση με άλλες εταιρείες, το NEOLO.COM εξακολουθεί να εξυπηρετείται από τους ιδιοκτήτες του. Οι κυριότεροι επενδυτές μας είναι οι πελάτες μας, καθένας μας, που μας στηρίζουν και μας επιτρέπουν να συνεχίσουμε να μεγαλώνουμε μαζί τους. Θέλουμε το σχέδιό σας να μεγαλώνει και να λειτουργεί πάντα, γι 'αυτό θέλουμε να είστε ο παροχέας σας Web Hosting σε Κυπριακή Δημοκρατία.

Γιατί όλοι έχουν πρόσβαση στους καταχωρίζοντες ονομάτων τομέα;

+

Επειδή ο κατάλογος Whois είναι μια δημόσια βάση δεδομένων με δεδομένα από ιδιοκτήτες τομέα σε όλο τον κόσμο. Με την Προστασία Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων μπορείτε να αποκρύψετε τα δεδομένα σας για μεγαλύτερη προστασία της ιδιωτικής ζωής και της ασφάλειας.

Και τι συμβαίνει με την επιχείρησή μου; Θέλω οι πελάτες μου να με βρουν

+

Οι πελάτες σας μπορούν να συνεχίσουν να σας βρίσκουν επειδή θα δουν τις πληροφορίες που θέλετε να εμφανίζονται στον ιστότοπό σας, αλλά κανείς δεν θα έχει πρόσβαση στα δεδομένα καταλόγου WhoIs.

Πώς λειτουργεί το αναγνωριστικό προστασίας ιδιωτικού απορρήτου για τομείς;

+

Αντί να εμφανίζουμε τα δεδομένα σας, εμφανίζουμε τα δεδομένα του "Domain by Proxy", του συνεργάτη μας που θα λειτουργήσει ως επίπεδο προστασίας για τα προσωπικά σας δεδομένα.

Ποια είναι τα πλεονεκτήματα της Προστασίας Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων;

+

Θα είστε πιο προστατευμένοι από πιθανή κλοπή ταυτότητας, ανεπιθύμητη αλληλογραφία στον προσωπικό σας λογαριασμό και απόπειρες επιθέσεων ή κλοπής τομέα.

Προσπαθούμε να επιτύχουμε αυτές τις απόψεις

Η μεγαλύτερη μας χαρά είναι να δούμε τα έργα των χρηστών μας. Όταν όλα λειτουργούν τέλεια, η δουλειά μας περνά απαρατήρητη, αλλά η δική σας ξεχωρίζει. Και αυτό είναι σημαντικό.

Έχω την κυριότητα του γαστρονομικού μου έργου στο Neolo, όλα ήταν εύκολα και γρήγορα.

Vicky Vago - Living Eat

Είμαστε πελάτες πριν από 10 χρόνια και θα επιλέγαμε πάλι Neolo.

Federico Pacheco - Ασφάλεια Εντροπίας

Επιλέγω το Neolo να φιλοξενήσει τις ιστοσελίδες των πελατών μου και ποτέ δεν είχα πρόβλημα

Michelle Dure - Γραφίστας στο Decero

Περισσότεροι από 10.000 πελάτες από 79 χώρες εμπιστεύονται την Neolo

Έχετε κάποιες ερωτήσεις; Η ομάδα μας είναι στη διάθεσή σας για να σας βοηθήσει
Δείτε όλες τις ερωτήσεις