Daftar domain anda dengan perlindungan identiti:

Mengapa menyewa perlindungan identiti domain?

Kerana semua orang mempunyai akses kepada data pemilik domain, itulah sebabnya penting untuk melindungi data peribadi anda terhadap pencurian identiti, spam dan penggodaman yang mungkin.

Berhati-hati dengan data peribadi anda

Jadi tiada sesiapa yang mendapat data pendaftaran domain anda.

datos-personales
bloquea-atacantes

Sekat penyerang

Kebanyakan serangan terhadap domain dan laman web dibuat mengetahui data pemilik dan pendaftar domain. Adalah penting agar anda menghalang penyerang!

Soalan Lazim

Kenapa Neolo sesuai dengan saya?

+

Pengalaman: Kami telah berada di pasaran sejak tahun 2002. Kestabilan: Kami tidak menembusi pelayan dan kami mempunyai masa yang sangat baik dalam talian. Pemperibadian: Kami menjawab 7 daripada 10 soalan dalam masa kurang daripada 1 jam, jauh lebih cepat daripada mana-mana hosting lain. Pemilik adalah sebahagian daripada kakitangan. 10,000 pelanggan dari 50 negara mempercayai kami. Semua pelan mempunyai Cloudlinux: Kami merangkumi setiap laman web agar beban yang salah tidak membahayakan yang lain. Kami memantau 24 jam.

Dan yang paling penting: Kami membantu puluhan ribu orang dan organisasi mengalihkan idea dan projek mereka ke laman web yang bekerja 24 jam sehari. Kami percaya bahawa Internet sebagai keperluan asas, sebagai hak asasi manusia, adalah apa yang membolehkan orang untuk menyatakan diri mereka ke dunia dan berkembang secara peribadi, ekonomi dan rohani, jadi kami ingin menjadi sebahagian daripada projek anda dan membantu anda dalam talian dengan nama anda sendiri di Internet . Kami mempunyai pelayan di beberapa negara, pelanggan di seluruh Amerika Latin dan tidak seperti syarikat lain, NEOLO.COM terus dihadiri oleh pemiliknya. Kami adalah pembekal pertama di Amerika Latin untuk menyediakan hosting web tanpa had pada tahun 2010. Pelabur utama kami adalah pelanggan kami, masing-masing dan setiap orang, yang menyokong kami dan membolehkan kami terus berkembang dengan mereka. Kami mahu projek anda berkembang dan sentiasa berfungsi, jadi kami mahu menjadi penyedia hosting web anda di Malaysia.

Kenapa semua orang mempunyai akses kepada pendaftar nama domain?

+

Kerana direktori Whois adalah pangkalan data awam dengan data dari pemilik domain di seluruh dunia. Dengan ID Privasi Melindungi anda boleh menyembunyikan data anda untuk mencapai privasi dan keselamatan yang lebih baik.

Dan apa yang berlaku kepada perniagaan saya? Saya mahu pelanggan saya mencari saya

+

Pelanggan anda boleh terus mencari anda kerana mereka akan melihat maklumat yang anda ingin tunjukkan di laman web anda, tetapi tiada siapa yang akan mempunyai akses kepada data direktori WhoIs anda.

Bagaimanakah ID Lindungi Privasi untuk domain berfungsi?

+

Instead of showing your data, we show the data of "Domain by Proxy", our partner that will act as a layer of protection of your personal data.

Apakah faedah Perlindungan Privasi ID?

+

Anda akan lebih dilindungi daripada kecurian identiti yang mungkin, spam ke akaun peribadi anda, dan cubaan serangan atau pencurian domain.

Kami berusaha untuk mencapai pendapat ini

Keseronokan kami adalah melihat projek pengguna kami menjadi kenyataan. Apabila segala-galanya berfungsi dengan sempurna, kerja kami tidak disedari, tetapi anda tetap menonjol. Dan itulah yang penting.

Saya mempunyai penguasaan projek gastronomi saya di Neolo, semuanya mudah dan cepat.

Vicky Vago - Hidup Makan

Kami pelanggan 10 tahun yang lalu dan kami akan memilih Neolo lagi.

Federico Pacheco - Security Entropy

Saya memilih Neolo untuk menjadi tuan rumah laman web pelanggan saya dan saya tidak pernah mengalami masalah

Michelle Dure - Pereka Grafik di Decero

Lebih daripada 10,000 pelanggan dari 50 negara mempercayai Neolo

Adakah anda mempunyai sebarang pertanyaan? Pasukan kami bersedia untuk membantu anda
MELAKUKAN PERUNDINGAN