Daftar domain anda dengan perlindungan identiti:

Mengapa menyewa perlindungan identiti domain?

Kerana semua orang mempunyai akses kepada data pemilik domain, itulah sebabnya penting untuk melindungi data peribadi anda terhadap pencurian identiti, spam dan penggodaman yang mungkin.

Berhati-hati dengan data peribadi anda

Jadi tiada sesiapa yang mendapat data pendaftaran domain anda.

datos-personales
bloquea-atacantes

Sekat penyerang

Kebanyakan serangan terhadap domain dan laman web dibuat mengetahui data pemilik dan pendaftar domain. Adalah penting agar anda menghalang penyerang!

Soalan Lazim

Kenapa Neolo sesuai dengan saya?

+

Misi kami adalah setiap orang atau syarikat dapat mengubah idea mereka menjadi laman web. Kami membantu anda mengembangkan jenama atau projek peribadi anda, menjual dalam talian dan menerbitkan kandungan yang anda mahukan. Ringkasnya, untuk membina perniagaan digital anda. Kami suka memberikan sokongan pelanggan yang cepat dan berkualiti, sebab itulah kami menjawab 80% pertanyaan dalam masa kurang dari 1 jam dan kami mempunyai penilaian 9.5 / 10. Tambahan, pelayan kami sangat stabil dan kami menawarkan jaminan wang dikembalikan 30 hari. Kami adalah sebahagian daripada gerakan Open-Startups: kami menjadikan metrik perkhidmatan pelanggan kepada umum dan juga kestabilan pelayan. Setiap minggu kami menerbitkan tutorial baru, kursus, wawancara dengan pakar dan panduan pengetahuan supaya anda dapat meningkatkan keusahawanan anda ke tahap seterusnya.

Kenapa semua orang mempunyai akses kepada pendaftar nama domain?

+

Kerana direktori Whois adalah pangkalan data awam dengan data dari pemilik domain di seluruh dunia. Dengan ID Privasi Melindungi anda boleh menyembunyikan data anda untuk mencapai privasi dan keselamatan yang lebih baik.

Dan apa yang berlaku kepada perniagaan saya? Saya mahu pelanggan saya mencari saya

+

Pelanggan anda boleh terus mencari anda kerana mereka akan melihat maklumat yang anda ingin tunjukkan di laman web anda, tetapi tiada siapa yang akan mempunyai akses kepada data direktori WhoIs anda.

Bagaimanakah ID Lindungi Privasi untuk domain berfungsi?

+

Daripada memaparkan data anda, kami memaparkan data "Domain oleh Proksi", rakan kongsi kami yang akan bertindak sebagai lapisan perlindungan untuk data peribadi anda.

Apakah faedah Perlindungan Privasi ID?

+

Anda akan lebih dilindungi daripada kecurian identiti yang mungkin, spam ke akaun peribadi anda, dan cubaan serangan atau pencurian domain.

Sejak tahun 2002, lebih daripada 10,000 pelanggan dari 79 negara telah memilih hosting web kami, terutamanya dari Malaysia

Adakah anda mempunyai sebarang pertanyaan? Pasukan kami bersedia untuk membantu anda
MELAKUKAN PERUNDINGAN