Manfaat menggunakan Neolo:

Kami adalah satu pasukan profesional yang bekerja setiap hari supaya anda boleh mempunyai perkhidmatan Hosting terbaik, laman web anda berfungsi dengan betul dan e-mel profesional anda

Neolo

Syarikat global

Kami mempunyai pelayan di beberapa negara di dunia dan sokongan teknikal dalam beberapa bahasa

Neolo

Lebih daripada 18 tahun pengalaman

Sedikit demi sedikit kami telah berkembang berkat cadangan para pelanggan kami

Neolo

Kami menjadi tuan rumah lebih daripada 80 ribu laman web

Kami terus menggabungkan freelancers, usahawan, syarikat dan lebih banyak laman webNeolo

Sokongan khusus

Kami sentiasa menjawab soalan-soalan. 70% jawapan dalam masa kurang daripada 1 jam

Neolo

Kelajuan melampau

Laman web yang kami hoskan memuatkan 5 kali lebih cepat daripada persaingan

Neolo

Komputer jauh

Kami adalah profesional dari beberapa negara di dunia dengan pengalaman hebat dalam dunia digital

Misi kami

Matlamat harian kami ialah setiap orang atau syarikat dapat mengubah idea mereka menjadi laman web. Kami mendorong setiap orang untuk mengembangkan jenama peribadi atau projeknya, untuk menjual dalam talian dan menerbitkan kandungan yang mereka mahukan. Ringkasnya, untuk membina perniagaan digital anda.

 • 2002
  Kami bermula di sebuah rumah. Kami memilih nama domain, kami menyewa pelan reseller Web Hosting dan kami menjalankan sokongan teknikal dan jualan. Semua dalam satu!
 • 2003
  Kami melatih dan belajar tentang Pemasaran, Perakaunan, Ekonomi dan Kewangan untuk dapat berkembang lebih banyak dan hidup daripada yang kita sukai.
 • 2004
  Kami berkembang secara perlahan tetapi 100% secara organik, tanpa pelaburan dalam iklan dan hanya untuk cadangan dan SEO yang baik.
 • 2007
  Kami mempunyai lebih ramai pelanggan Web Hosting daripada pembekal utama kami. Kami menyewa pejabat baru dan mengimport pelayan DELL Poweredge baru. Kami mencapai kawalan penuh terhadap peralatan dan perkhidmatan. Uptime kami meningkat menjadi 99.99%.
 • 2008
  Kami menentukan jenama terakhir kami "Neolo". Kami menggerakkan peralatan kami ke pusat data lain dan membangunkan sistem pengurusan pelanggan kami sendiri.
 • 2009
  Kami terus berkembang! Beribu-ribu pelanggan dan lebih daripada 10 orang bekerja di Neolo. Pemasaran terbaik kami sentiasa menawarkan perkhidmatan terbaik di pasaran.
 • 2010
  Kami tidak tekan buat kali pertama.
  Kami menyokong acara digital.
  Kami adalah syarikat pertama di banyak negara untuk menyediakan perkhidmatan Web Hosting tanpa had dan perundingan SEO.
  Kami melancarkan Neolo TV, teknologi dan videoblog Internet.
 • 2014
  Kami melancarkan Neolo di semua negara berbahasa Sepanyol di dunia. Kami mengembangkan rangkaian awan Web Hosting kami dengan meletakkan pelayan di Amerika Syarikat, United Kingdom, Sepanyol, Belanda, Brazil, Romania dan Amerika Latin. Kami menjadi sebuah syarikat kerja jauh penuh. Tidak ada lagi pejabat fizikal.
 • 2017
  Kami memperbaharui imej, logo, web dan mengemas kini Web Hosting dan penyelesaian pertumbuhan dalam talian. Kami mengembangkan peralatan jauh kami dan bekerja dengan profesional dari seluruh dunia. Mari pergi lebih lanjut!

Internet tidak mempunyai sempadan ... Neolo sama ada!

Setiap hari, kami menyambung lebih daripada 5 juta orang di seluruh dunia dengan puluhan ribu laman web yang dihoskan di pelayan kami. Kami bangga bahawa lebih daripada 10,000 pelanggan dari 79 negara mempercayai kami


Neolo

Sejak tahun 2002, lebih daripada 10,000 pelanggan dari 79 negara telah memilih hosting web kami, terutamanya dari Malaysia

Adakah anda mempunyai sebarang pertanyaan? Pasukan kami bersedia untuk membantu anda
MELAKUKAN PERUNDINGAN