RESELLER HOSTING

Program Pengecer Neolo

Kami menawarkan Hosting terbaik untuk penjual semula dalam Malaysia. Anda boleh menjadi rakan kongsi kami, kami mempunyai harga terbaik dan kapasiti maksimum di pasaran. Sertai 3,000+ penjual semula kami di seluruh dunia hari ini!

  • Bulanan
  • Suku Tahunan
  • Setiap tahun
  • Ideal for high performing websites
  • Personalized Tech Support
  • Pulangan wang 30 hari

Pelan D7

Tambah sehingga 7 domain sebagai akaun hosting web bebas.

PEMBAYARAN PERTAMA: JIMAT 50%

23.65 MYR saya /

47.30 MYR apabila anda memperbaharui

Beli

Pelan D25

Tambah sehingga 25 domain sebagai akaun hosting web bebas.

PEMBAYARAN PERTAMA: JIMAT 50%

81.70 MYR saya /

163.39 MYR apabila anda memperbaharui

Beli

Plan D50

Add up to 50 domains as separate web hosting accounts

PEMBAYARAN PERTAMA: JIMAT 50%

137.59 MYR saya /

275.18 MYR apabila anda memperbaharui

Beli

Pelan D100

Tambah sehingga 100 domain sebagai akaun hosting web bebas.

PEMBAYARAN PERTAMA: JIMAT 50%

193.49 MYR saya /

386.97 MYR apabila anda memperbaharui

Beli

Kemudahan pembayaran

Kami menerima kaedah pembayaran utama. Anda hanya perlu memilih salah satu pilihan anda.

Paypal
Visa
Paypal
Paypal
Bitcoin
Ethereum
Dai
Doge
BNB
Theter

Hosting terbaik untuk penjual semula dalam Malaysia adalah Neolo

Wordpress

Kami menawarkan perniagaan yang menguntungkan dengan rancangan penjual semula yang lengkap yang merangkumi:

icon

Hosting Cloud Percuma

Anda boleh mengaktifkan Hosting Cloud untuk laman web anda tanpa kos tambahan.

icon

Teknologi yang anda perlukan

Ini adalah sistem kecerdasan buatan (label putih) yang menganalisis kesihatan digital laman web dan e-mel pelanggan anda. Sekiranya ia mengesan sebarang ancaman seperti perisian hasad, pancingan data atau spam, ini memberitahu kami dan anda.

icon

Label putih untuk hosting reseller

Kursus dalam talian, tutorial dan wawancara dengan pakar digital supaya anda dapat membantu laman web pelanggan anda berkembang lebih banyak.

Reviews from website owners

Sejak tahun 2002, lebih daripada 10,000 pelanggan dari 79 negara telah memilih hosting web kami, terutamanya dari Malaysiastars

Excellent reputation

21 reviews

VR

"I got fast and efficient support from Neolo by setting up an SSL certificate. I have the unlimited plan and it works perfect."

Natt Holiday

gb

"A really good and easy to use hosting site. Using the available templates, I had my website up and running in a couple of hours."

Mary Bross

gb

"They are the best. I have been with them for months, after trying many hosting companies that did not work for me. "

Willy Reyss

gb

"Great hosting! Fair price, easy to manage. When issues arise, they respond quickly, usually within 24 hours. I've been hosting my website with them fo..."

Hai

gb

"Excellent service and value for money. I had hosting with Nelo for more than a year. Also have hosting with lot more expensive companies. But Neolo va..."

Sam

au

cPanel: Panel kawalan hosting # 1 untuk pelanggan anda

Easy and fast

Sesuai untuk semua penonton, reka bentuk cPanel adalah yang paling ramah sehingga anda mempunyai kawalan sepenuhnya terhadap laman web, hosting dan domain anda.

Autonomy

Buat dan urus subdomain, akaun e-mel, statistik lawatan, aplikasi dan banyak lagi.

Aplikasi

Pasang +200 aplikasi -seperti WordPress atau Woocommerce- hanya dalam 3 klik. Gunakan Neolo Site Builder dan buat laman web anda tanpa memerlukan pereka.

cPanel
WHM

WHM: Panel kawalan penjual # 1 untuk anda

Buat rancangan hosting

Mengedarkan akaun ruang, pemindahan, e-mel dan FTP antara akaun Hosting baru, seperti yang anda mahukan.

Akses semua akaun

Dengan 1 klik masukkan ke dalam mana-mana akaun Hosting dan mengekalkan kawalan penuh.

Mengurus segala-galanya

Buat akaun e-mel, ubah suai kata laluan, ubah suai akaun FTP dan banyak lagi.

Automate

Dengan aplikasi WHMCS, anda boleh mengautomasikan penggantungan akaun Hosting, menetapkan semula kata laluan dan banyak lagi.

Beribu-ribu aplikasi tersedia

Dengan Aplikasi Softaculous semua pengguna pelan pengecer anda boleh memasang aplikasi dengan 1 klik dari cPanel mereka.

Pangkalan data MySQL

Penciptaan dan pengurusan pangkalan data MySQL dari phpMyAdmin. Semua pelanggan anda boleh memiliki pangkalan data MySQL mereka sendiri.

Soalan Lazim

Kenapa Neolo sesuai dengan saya?

Misi kami adalah setiap orang atau syarikat dapat mengubah idea mereka menjadi laman web. Kami membantu anda mengembangkan jenama atau projek peribadi anda, menjual dalam talian dan menerbitkan kandungan yang anda mahukan. Ringkasnya, untuk membina perniagaan digital anda. Kami suka memberikan sokongan pelanggan yang cepat dan berkualiti, sebab itulah kami menjawab 80% pertanyaan dalam masa kurang dari 1 jam dan kami mempunyai penilaian 9.5 / 10. Tambahan, pelayan kami sangat stabil dan kami menawarkan jaminan wang dikembalikan 30 hari. Kami adalah sebahagian daripada gerakan Open-Startups: kami menjadikan metrik perkhidmatan pelanggan kepada umum dan juga kestabilan pelayan. Setiap minggu kami menerbitkan tutorial baru, kursus, wawancara dengan pakar dan panduan pengetahuan supaya anda dapat meningkatkan keusahawanan anda ke tahap seterusnya.

Adakah wajib untuk dijual semula?

Tidak. Banyak pengguna pelan reseller web hosting dibeli oleh orang atau organisasi yang mempunyai banyak laman web dan lebih selesa menyewa jenis perkhidmatan ini.

Apakah perbezaan di antara pelan hos tanpa had dan pelan hosting reseller?

Perbezaan utama ialah dalam pelan hosting tanpa had anda akan mempunyai 1 panel cPanel untuk semua domain anda. Dalam pelan pengecer anda akan mempunyai cPanel untuk setiap domain dan juga panel utama WHM untuk menguruskan semua domain. Dengan cara ini, dengan pelan hosting reseller anda akan mempunyai lebih banyak kawalan ke atas setiap domain, dan anda juga boleh memberikan nama pengguna dan kata laluan ke setiap domain supaya ia mempunyai pentadbiran sendiri.

Bolehkah saya melihat demo WHM dan cPanel?

Sudah tentu! Ia adalah panel # 1 pasaran. Di sini anda boleh mengakses cPanel test (anda boleh menukar bahasa itu) dan dariendapatkannya ke WHM. Perlu diingat bahawa kami akan menyediakan tutorial video, panduan dan semua bantuan peribadi yang anda perlukan.

Adakah rancangan hosting reseller termasuk SSH?

Atas alasan keselamatan, mereka tidak menyertakan SSH.

Bolehkah saya memilih pelan web hosting dan kemudian menukarnya kepada yang lain?

Ya, sudah tentu, apabila anda mahu anda boleh berubah. Walau bagaimanapun, kami mencadangkan anda pada mulanya memilih Rancangan Tanpa Had atau Rancangan 1, yang merupakan penjual terbaik.

Siapa yang menyokong hosting akaun dalam hosting reseller?

Kami berhati-hati bahawa hosting berfungsi 24 jam. Tetapi sokongan pengaturcaraan dan reka bentuk web perlu diberikan kepada pelanggan anda. Jelas sekali anda boleh berunding dengan kami untuk sebarang soalan yang anda ada.

Apa ciri tanpa had yang saya ada dalam hosting reseller?

Pangkalan MySQL yang tidak terhad, subdomain tanpa had, akaun e-mel tanpa had, pengalihan e-mel tanpa had.

Adakah terdapat had pada bilangan e-mel yang dihantar?

Kita semua mahukan e-mel untuk mencapai peti masuk, jadi spam adalah dilarang. Anda boleh menghantar sehingga 150 e-mel setiap jam, ia adalah had yang munasabah dan lebih tinggi daripada yang lain. Berkenaan dengan bilangan akaun e-mel yang anda boleh buat, mereka tidak terhad dan anda mengaksesnya melalui program e-mel kegemaran anda, peranti mudah alih, atau mel web.

Saya berada dalam pembekal hosting yang lain. Bolehkah anda memindahkan akaun saya dengan anda?

Ya, tentu saja. Jika anda menggunakan cPanel / WHM dalam penyedia terdahulu anda maka ia akan menjadi sangat mudah. Jika anda menggunakan panel lain, sila minta kami untuk menentukan cara paling mudah dan menganalisis jika kami boleh melakukannya tanpa kos.

Adakah mereka membuat sandaran?

Ya, kami membuat backup mingguan dan bulanan dan mengalihkannya ke pusat data lain. Walau bagaimanapun, kami mengesyorkan agar anda menjaga untuk membuat sandaran pelanggan anda.

Apakah perkhidmatan lain yang boleh anda berikan kepada kami untuk menjual semula?

Semua perkhidmatan yang ditawarkan oleh Neolo adalah label putih dan anda boleh menjualnya semula. Domain, Hosting, VPS, Pelayan Berdedikasi, WordPress Terurus, Pemasaran Digital, dsb.

Adakah anda mempunyai sebarang pertanyaan? Pasukan kami bersedia untuk membantu anda
MELAKUKAN PERUNDINGAN