Build an online business in the United States

To grow your business online, Neolo has the best plans to help you start your e-commerce professionally. Domain + store + professional emails + HTTPS certificate.

Mulakan kedai dalam talian anda hari ini!

We work alongside the best online store platforms!

Choose the most convenient platform for your business, install it on your hosting and build the best online store.

Woocommerce

✓ Create your online store in the most popular e-commerce platform in the US. ✓ Fully customizable and created for WordPress. ✓ Get your web hosting plan from 27 USD per month. You will have a discount on the first payment! ✓ No transaction fees. ✓ Ideal to start.

Prestashop

√ It is an e-commerce platform that creates tailor-made online stores. √ More features available. √ The interface is friendly but we recommend professional assistance to make it work properly. √ You only pay for hosting. No transaction fees.

Magento

√ It is a flexible and scalable e-commerce platform. √ Recommended for digital businesses that sell thousands of dollars a month and require more advanced features. √ You will need professional assistance. √ You only pay for hosting. No transaction fees.

Apakah kedai dalam talian dan apakah itu?

Kedai dalam talian atau e-dagang membolehkan anda menjual produk yang anda mahu dalam talian. Ini adalah laman web yang disesuaikan untuk penjualan di mana anda boleh menambah katalog produk dengan penerangan, foto, harga dan kos penghantaran. Mengubah stok dan banyak lagi.

Anda boleh membuat kedai dalam talian di platform yang anda mahu (Kedai Awan, WooCommerce, PrestaShop atau Magento) Yang dipilih akan memberikan anda reka bentuk lalai supaya anda boleh memilih yang terbaik untuk kedai anda. Dalam semua kes, anda akan mempunyai kedai dalam talian anda yang dihoskan di hosting Neolo. Kami akan memastikan bahawa anda adalah 100% masa dalam talian supaya anda dapat menerima kunjungan pengguna pada setiap masa.

Di samping itu, kami akan menyediakan anda dengan e-mel profesional. Contohnya: @gedunganda.com

Faedah mempunyai kedai dalam talian

Buka 24 jam

Ia tersedia secara kekal untuk pengguna untuk membeli. Masa atau hari tidak penting.

Tapak Selamat

Kedai itu akan mempunyai sijil HTTPS yang membuktikan ia adalah tapak yang selamat dan boleh dipercayai untuk pengguna membuat transaksi.

Konfigurasi penuh

Anda boleh mengkonfigurasi produk, harga, dan lain-lain. Kaedah pembayaran pautan dan perkhidmatan logistik yang sesuai untuk perniagaan anda.

SEO Friendly

Kedai dalam talian anda boleh muncul di Google dan memposisikannya dalam hasil pertama.

Reka bentuk responsif

Kedai akan kelihatan sempurna dan transaksi boleh dibuat dari mana-mana peranti. Perlu diingat bahawa kebanyakan orang membuat pembelian melalui telefon pintar mereka!

Integrasi

Kami bergantung kepada cPanel, panel kawalan utama dunia untuk keselamatan dan kesederhanaan.


Penciptaan kedai dalam talian yang responsif

Lebih separuh trafik Internet berlaku dari peranti mudah alih. Buat kedai mudah alih dalam talian anda dari Neolo.

Mulakan sekarang
Smartphone

Soalan Lazim

Apakah kedai dalam talian?

+

Kedai dalam talian adalah laman web yang disediakan untuk e-dagang. Dengan semua platform e-dagang yang kami tawarkan, anda boleh memuat naik produk, memilih reka bentuk untuk kedai anda, mengkonfigurasi logistik dan mengintegrasikan kaedah pembayaran.

Apakah perbezaan antara Kedai Awan, Woocommerce, PrestaShop dan Magento?

+

Tiendanube sangat sesuai untuk bermula. Ia adalah platform yang dibuat dengan kod tertutup, ini bermakna anda tidak perlu bimbang tentang masalah teknikal di kedai dalam talian anda seperti kemas kini keselamatan atau ralat pengaturcaraan, oleh itu anda tidak memerlukan nasihat profesional, anda boleh melakukan segalanya sendiri, walaupun tahap penyesuaian tidak menjadi maksimum, ia adalah platform kedai dalam talian yang sangat serba boleh dengan semua yang anda perlukan untuk bermula. Jika anda memilih Tiendanube, anda akan mempunyai 15 hari percuma untuk mencuba platform, maka anda perlu membayar bayaran bulanan untuk penggunaan platform, komisi 2% untuk semua jualan yang anda buat dan rancangan web hosting 0 di Neolo untuk dapat E-mel profesional dengan domain profesional. Kami cadangkan ia bermula dengan kedai dalam talian anda.

Woocommerce dipasang bersama dengan WordPress dalam pelan hosting web anda, ia juga sesuai untuk bermula. Ia adalah platform e-dagang sumber terbuka (ini bermakna bahawa mana-mana programmer yang anda tahu boleh membaca kod tersebut dan memperbaiki atau menukar apa yang anda perlukan dari aplikasi). Anda memerlukan sedikit lagi kesabaran dan beberapa pertanyaan lagi kepada pasukan sokongan hosting untuk memasangnya tetapi anda akan mempunyai kawalan penuh dan lebih kemungkinan penyesuaian kerana terdapat beribu-ribu plugin yang akan memperluaskan kemungkinan penyimpanan dalam talian anda sepenuhnya. Anda tidak sepatutnya membayar untuk penggunaan platform atau komisen untuk jualan. Untuk memajukan, anda perlu memilih pelan hosting web premium untuk memiliki web hosting untuk memasang Woocommerce, mempunyai e-mel profesional di sebelah domain profesional anda sendiri. Kami mengesyorkan untuk memulakan kedai dalam talian anda.

Prestashop adalah platform e-dagang untuk membuat kedai dalam talian anda yang akan membawa keupayaan kedai anda ke tahap yang lebih tinggi daripada Woocommerce. Ia juga sumber terbuka supaya anda akan mempunyai tahap penyesuaian yang tinggi. Tidak seperti Woocommerce yang merupakan tambahan untuk WordPress, Prestashop adalah platform yang direka dari awal untuk e-dagang, namun ia biasanya memerlukan bantuan profesional untuk pemasangan, konfigurasi dan pengoptimuman untuk menjadikannya berfungsi sempurna. Kami mengesyorkannya hanya untuk perniagaan yang telah mencuba pilihan di atas. Untuk bergerak maju, anda memerlukan pelan hosting web premium untuk memasang Prestashop, dan juga mempunyai e-mel profesional di sebelah domain anda sendiri.

Magento adalah maksimum dari segi platform sumber terbuka, tetapi semua kuasa dan fungsi disertai dengan keperluan untuk bantuan profesional dari menit pertama, kami mengesyorkannya hanya untuk toko yang sudah menjual beberapa ribu dolar sebulan dan yang telah Profesional dalam pasukan anda. Magento mengambil perdagangan elektronik ke peringkat yang paling profesional dan berkemampuan tinggi. Kami mengesyorkannya hanya untuk kedai dalam talian lanjutan dengan beberapa tahun pengalaman. Untuk maju ke depan, anda memerlukan pelan hosting web premium untuk memasang Magento, dan juga mempunyai e-mel profesional di sebelah domain anda sendiri.

Kenapa saya harus membuat kedai dalam talian saya di Neolo?

+

Lebih 3,000 kedai dalam talian di 50 negara sudah beroperasi di Neolo. Kepada mereka semua, kami menawarkan kemungkinan untuk memilih antara platform e-dagang yang berbeza dengan perkhidmatan web hosting premium pada cakera SSD berkualiti tinggi dan kelajuan pemuatan halaman yang sangat cepat, yang penting bagi pelanggan anda untuk berasa selesa, di samping Kami menyediakan sijil HTTPS untuk menjamin keselamatan maklumat sepanjang peringkat pembelian pelawat anda, menjana keyakinan dan jualan yang lebih banyak. Akhirnya, pasukan sokongan teknikal kami akan dapat membantu anda dalam segala cara yang mungkin dengan fungsi kedai online anda yang betul.

Kami berusaha untuk mencapai pendapat ini

Keseronokan kami adalah melihat projek pengguna kami menjadi kenyataan. Apabila segala-galanya berfungsi dengan sempurna, kerja kami tidak disedari, tetapi anda tetap menonjol. Dan itulah yang penting.

Saya mempunyai penguasaan projek gastronomi saya di Neolo, semuanya mudah dan cepat.

Vicky Vago - Hidup Makan

Kami pelanggan 10 tahun yang lalu dan kami akan memilih Neolo lagi.

Federico Pacheco - Security Entropy

Saya memilih Neolo untuk menjadi tuan rumah laman web pelanggan saya dan saya tidak pernah mengalami masalah

Michelle Dure - Pereka Grafik di Decero

Lebih daripada 10,000 pelanggan dari 79 negara mempercayai Neolo

Adakah anda mempunyai sebarang pertanyaan? Pasukan kami bersedia untuk membantu anda
MELAKUKAN PERUNDINGAN