Buat kedai dalam talian anda dengan mudah di hosting yang terbaik di Malaysia!

Jual apa yang anda mahu dalam talian, Neolo mempunyai rancangan terbaik untuk memulakan e-dagang anda secara profesional. Domain + kedai + e-mel profesional + sijil HTTPS.

Mulakan kedai dalam talian anda hari ini!

Neolo adalah rakan kongsi web hosting platform kedai dalam talian yang terbaik!

Anda boleh memberikan kehidupan kepada e-dagang anda dengan memilih platform yang paling mudah untuk perniagaan anda dan memasangnya dengan mudah dalam hosting kami.

Tienda Nube

✓ Ia adalah salah satu daripada platform e-dagang yang paling dikenali.
✓ Tiada penyelenggaraan atau kemas kini yang diperlukan.
✓ Bermula dengan 15 hari secara PERCUMA. Kemudian, anda membayar dari USD 17 + 2% biaya per transaksi untuk pembayaran platform + USD 5 dari hosting web untuk mempunyai e-mel profesional dan domain sendiri.
✓ Ideal untuk bermula.

Woocommerce

✓ Buat kedai dalam talian anda di platform e-dagang yang paling banyak digunakan di Argentina.
✓ Sepenuhnya disesuaikan dan dicipta untuk WordPress.
✓ Anda hanya menyewa hosting web dari USD 27 sebulan. Anda mempunyai diskaun pada pembayaran pertama!
✓ Tiada kos bagi setiap transaksi.
✓ Ideal untuk bermula.

Prestashop

√ It is a platform for e-commerce more evolved and personalized. √ Presents more features. √ The interface is friendly but you will need professional advice to make it work properly. √ You only pay for hosting. No transaction costs.

Magento

√ It is a flexible and scalable e-commerce platform. √ Recommended for digital businesses that sell thousands of dollars a month and require more advanced features. √ You will need professional advice. √ You only pay for hosting. No transaction costs.

Apakah kedai dalam talian dan apakah itu?

Kedai dalam talian atau e-dagang membolehkan anda menjual produk yang anda mahu dalam talian. Ini adalah laman web yang disesuaikan untuk penjualan di mana anda boleh menambah katalog produk dengan penerangan, foto, harga dan kos penghantaran. Mengubah stok dan banyak lagi.

Anda boleh membuat kedai dalam talian di platform yang anda mahu (Kedai Awan, WooCommerce, PrestaShop atau Magento) Yang dipilih akan memberikan anda reka bentuk lalai supaya anda boleh memilih yang terbaik untuk kedai anda. Dalam semua kes, anda akan mempunyai kedai dalam talian anda yang dihoskan di hosting Neolo. Kami akan memastikan bahawa anda adalah 100% masa dalam talian supaya anda dapat menerima kunjungan pengguna pada setiap masa.

Di samping itu, kami akan menyediakan anda dengan e-mel profesional. Contohnya: @gedunganda.com

Faedah mempunyai kedai dalam talian

Buka 24 jam

Ia tersedia secara kekal untuk pengguna untuk membeli. Masa atau hari tidak penting.

Tapak Selamat

Kedai itu akan mempunyai sijil HTTPS yang membuktikan ia adalah tapak yang selamat dan boleh dipercayai untuk pengguna membuat transaksi.

Konfigurasi penuh

Anda boleh mengkonfigurasi produk, harga, dan lain-lain. Kaedah pembayaran pautan dan perkhidmatan logistik yang sesuai untuk perniagaan anda.

SEO Friendly

Kedai dalam talian anda boleh muncul di Google dan memposisikannya dalam hasil pertama.

Reka bentuk responsif

Kedai akan kelihatan sempurna dan transaksi boleh dibuat dari mana-mana peranti. Perlu diingat bahawa kebanyakan orang membuat pembelian melalui telefon pintar mereka!

Integrasi

Kedai anda akan dikaitkan dengan sistem perkhidmatan pelanggan, kawalan stok, rangkaian sosial dan semua saluran jualan.


Penciptaan kedai dalam talian yang responsif

Lebih separuh trafik Internet berlaku dari peranti mudah alih. Buat kedai mudah alih dalam talian anda dari Neolo.

Mulakan sekarang
Smartphone

FAQ

Apakah kedai dalam talian?

+

Kedai dalam talian adalah laman web yang disediakan untuk e-dagang. Dengan semua platform e-dagang yang kami tawarkan, anda boleh memuat naik produk, memilih reka bentuk untuk kedai anda, mengkonfigurasi logistik dan mengintegrasikan kaedah pembayaran.

Apakah perbezaan antara Kedai Awan, Woocommerce, PrestaShop dan Magento?

+

Tiendanube sangat sesuai untuk bermula. Ia adalah platform yang dibuat dengan kod tertutup, ini bermakna anda tidak perlu bimbang tentang masalah teknikal di kedai dalam talian anda seperti kemas kini keselamatan atau ralat pengaturcaraan, oleh itu anda tidak memerlukan nasihat profesional, anda boleh melakukan segalanya sendiri, walaupun tahap penyesuaian tidak menjadi maksimum, ia adalah platform kedai dalam talian yang sangat serba boleh dengan semua yang anda perlukan untuk bermula. Jika anda memilih Tiendanube, anda akan mempunyai 15 hari percuma untuk mencuba platform, maka anda perlu membayar bayaran bulanan untuk penggunaan platform, komisi 2% untuk semua jualan yang anda buat dan rancangan web hosting 0 di Neolo untuk dapat E-mel profesional dengan domain profesional. Kami cadangkan ia bermula dengan kedai dalam talian anda.

Woocommerce dipasang bersama dengan WordPress dalam pelan hosting web anda, ia juga sesuai untuk bermula. Ia adalah platform e-dagang sumber terbuka (ini bermakna bahawa mana-mana programmer yang anda tahu boleh membaca kod tersebut dan memperbaiki atau menukar apa yang anda perlukan dari aplikasi). Anda memerlukan sedikit lagi kesabaran dan beberapa pertanyaan lagi kepada pasukan sokongan hosting untuk memasangnya tetapi anda akan mempunyai kawalan penuh dan lebih kemungkinan penyesuaian kerana terdapat beribu-ribu plugin yang akan memperluaskan kemungkinan penyimpanan dalam talian anda sepenuhnya. Anda tidak sepatutnya membayar untuk penggunaan platform atau komisen untuk jualan. Untuk memajukan, anda perlu memilih pelan hosting web premium untuk memiliki web hosting untuk memasang Woocommerce, mempunyai e-mel profesional di sebelah domain profesional anda sendiri. Kami mengesyorkan untuk memulakan kedai dalam talian anda.

Prestashop adalah platform e-dagang untuk membuat kedai dalam talian anda yang akan membawa keupayaan kedai anda ke tahap yang lebih tinggi daripada Woocommerce. Ia juga sumber terbuka supaya anda akan mempunyai tahap penyesuaian yang tinggi. Tidak seperti Woocommerce yang merupakan tambahan untuk WordPress, Prestashop adalah platform yang direka dari awal untuk e-dagang, namun ia biasanya memerlukan bantuan profesional untuk pemasangan, konfigurasi dan pengoptimuman untuk menjadikannya berfungsi sempurna. Kami mengesyorkannya hanya untuk perniagaan yang telah mencuba pilihan di atas. Untuk bergerak maju, anda memerlukan pelan hosting web premium untuk memasang Prestashop, dan juga mempunyai e-mel profesional di sebelah domain anda sendiri.

Magento adalah maksimum dari segi platform sumber terbuka, tetapi semua kuasa dan fungsi disertai dengan keperluan untuk bantuan profesional dari menit pertama, kami mengesyorkannya hanya untuk toko yang sudah menjual beberapa ribu dolar sebulan dan yang telah Profesional dalam pasukan anda. Magento mengambil perdagangan elektronik ke peringkat yang paling profesional dan berkemampuan tinggi. Kami mengesyorkannya hanya untuk kedai dalam talian lanjutan dengan beberapa tahun pengalaman. Untuk maju ke depan, anda memerlukan pelan hosting web premium untuk memasang Magento, dan juga mempunyai e-mel profesional di sebelah domain anda sendiri.

Kenapa saya harus membuat kedai dalam talian saya di Neolo?

+

Lebih 3,000 kedai dalam talian di 50 negara sudah beroperasi di Neolo. Kepada mereka semua, kami menawarkan kemungkinan untuk memilih antara platform e-dagang yang berbeza dengan perkhidmatan web hosting premium pada cakera SSD berkualiti tinggi dan kelajuan pemuatan halaman yang sangat cepat, yang penting bagi pelanggan anda untuk berasa selesa, di samping Kami menyediakan sijil HTTPS untuk menjamin keselamatan maklumat sepanjang peringkat pembelian pelawat anda, menjana keyakinan dan jualan yang lebih banyak. Akhirnya, pasukan sokongan teknikal kami akan dapat membantu anda dalam segala cara yang mungkin dengan fungsi kedai online anda yang betul.

We work to achieve this testimonials

Our greatest satisfaction is to make our customers ideas turn into reality. When everything works perfect, our work goes unnoticed, but yours shines. And that is what matters.

I've my gastronomy website in Neolo, everything was quick and easy.

Vicky Vago - Living Eat

We're customers since 10 years and we would choose Neolo again.

Federico Pacheco - Entropy Security

I choose Neolo to host my clients websites and I never had a problem

Michelle Dure - Graphic designer @ Decero

More than 10,000 customers from 50 countries trust Neolo

Do you need help?
Contact us