Create your online store in Neolo

Choose the most convenient platform for your business, install it on your hosting and build the best online store.

√ Free 30 days √ The most recommended √ Super easy to use √ No tutorials needed √ Better search engine ranking √ You do not need a designer √ No sales commission √ Activated with PayPal, Stripe, Bank, CryptoWoocommerce

✓ Buat kedai dalam talian anda di platform e-dagang paling popular di AS.
✓ Sepenuhnya disesuaikan dan dibuat untuk WordPress.
✓ Dapatkan rancangan hosting web anda dari 27 USD sebulan. Anda akan mendapat potongan harga untuk pembayaran pertama!
✓ Tiada bayaran transaksi.
✓ Sesuai untuk memulakan.

Prestashop

√ It is an e-commerce platform that creates tailor-made online stores. √ More features available. √ The interface is friendly but we recommend professional assistance to make it work properly. √ You only pay for hosting. No transaction fees.

Magento

√ It is a flexible and scalable e-commerce platform. √ Recommended for digital businesses that sell thousands of dollars a month and require more advanced features. √ You will need professional assistance. √ You only pay for hosting. No transaction fees.

Apakah kedai dalam talian dan apakah itu?

Kedai dalam talian atau e-dagang membolehkan anda menjual produk yang anda mahu dalam talian. Ini adalah laman web yang disesuaikan untuk penjualan di mana anda boleh menambah katalog produk dengan penerangan, foto, harga dan kos penghantaran. Mengubah stok dan banyak lagi.

Anda boleh membuat kedai dalam talian di platform yang anda mahu (Kedai Awan, WooCommerce, PrestaShop atau Magento) Yang dipilih akan memberikan anda reka bentuk lalai supaya anda boleh memilih yang terbaik untuk kedai anda. Dalam semua kes, anda akan mempunyai kedai dalam talian anda yang dihoskan di hosting Neolo. Kami akan memastikan bahawa anda adalah 100% masa dalam talian supaya anda dapat menerima kunjungan pengguna pada setiap masa.

Di samping itu, kami akan menyediakan anda dengan e-mel profesional. Contohnya: @gedunganda.com

Faedah mempunyai kedai dalam talian

Buka 24 jam

Ia tersedia secara kekal untuk pengguna untuk membeli. Masa atau hari tidak penting.

Tapak Selamat

Kedai itu akan mempunyai sijil HTTPS yang membuktikan ia adalah tapak yang selamat dan boleh dipercayai untuk pengguna membuat transaksi.

Konfigurasi penuh

Anda boleh mengkonfigurasi produk, harga, dan lain-lain. Kaedah pembayaran pautan dan perkhidmatan logistik yang sesuai untuk perniagaan anda.

SEO Friendly

Kedai dalam talian anda boleh muncul di Google dan memposisikannya dalam hasil pertama.

Reka bentuk responsif

Kedai akan kelihatan sempurna dan transaksi boleh dibuat dari mana-mana peranti. Perlu diingat bahawa kebanyakan orang membuat pembelian melalui telefon pintar mereka!

Integrasi

Kami bergantung kepada cPanel, panel kawalan utama dunia untuk keselamatan dan kesederhanaan.


Penciptaan kedai dalam talian yang responsif

Lebih separuh trafik Internet berlaku dari peranti mudah alih. Buat kedai mudah alih dalam talian anda dari Neolo.

Mulakan sekarang
Smartphone

Soalan Lazim

Apakah kedai dalam talian?

+

Kedai dalam talian adalah laman web yang disediakan untuk e-dagang. Dengan semua platform e-dagang yang kami tawarkan, anda boleh memuat naik produk, memilih reka bentuk untuk kedai anda, mengkonfigurasi logistik dan mengintegrasikan kaedah pembayaran.

Apakah perbezaan antara Tendenube dan WooCommerce, Prestashop dan Magento?

+

Contohnya, Tiendanube mengenakan komisen setiap penjualan dan tidak membenarkan pengubahsuaian kod. Bagi platform yang kami tawarkan di Neolo (WooCommerce, Prestashop dan Magento) tidak ada komisen yang dikenakan dan pelanggan mempunyai kawalan penuh terhadap laman web dan kodnya.

Kenapa saya harus membuat kedai dalam talian saya di Neolo?

+

Lebih 3,000 kedai dalam talian di 50 negara sudah beroperasi di Neolo. Kepada mereka semua, kami menawarkan kemungkinan untuk memilih antara platform e-dagang yang berbeza dengan perkhidmatan web hosting premium pada cakera SSD berkualiti tinggi dan kelajuan pemuatan halaman yang sangat cepat, yang penting bagi pelanggan anda untuk berasa selesa, di samping Kami menyediakan sijil HTTPS untuk menjamin keselamatan maklumat sepanjang peringkat pembelian pelawat anda, menjana keyakinan dan jualan yang lebih banyak. Akhirnya, pasukan sokongan teknikal kami akan dapat membantu anda dalam segala cara yang mungkin dengan fungsi kedai online anda yang betul.

Sejak tahun 2002, lebih daripada 10,000 pelanggan dari 79 negara telah memilih hosting web kami, terutamanya dari Malaysia

Adakah anda mempunyai sebarang pertanyaan? Pasukan kami bersedia untuk membantu anda
MELAKUKAN PERUNDINGAN