Pilih hosting web yang paling disyorkan $ pais pada tahun 2021

Kami membimbing anda dalam semua yang anda perlukan untuk melancarkan dan mengembangkan perniagaan anda dari Malaysia
Domain + hosting web tanpa had + pembina laman web + e-mel profesional

  • Bulanan
  • Suku Tahunan
  • Setiap tahun 50% OFF
  • Risk-free web hosting: 30-day money-back guarantee.

Rancangan 1

Urus laman web dinamik anda dan letakkan jenama anda

PEMBAYARAN PERTAMA: JIMAT 50%

12.88 MYR saya /

25.75 MYR apabila anda memperbaharui

Beli

Rancangan 0

Mulakan dengan asas untuk permulaan anda

PEMBAYARAN PERTAMA: JIMAT 50%

10.54 MYR saya /

21.07 MYR apabila anda memperbaharui

Beli

Risk free

Web hosting plans have a 30-day guarantee. Your happiness will be total or we will refund your money.

30 day guarantee

Reviews from website owners

Sejak tahun 2002, lebih daripada 10,000 pelanggan dari 79 negara telah memilih hosting web kami, terutamanya dari Malaysiastars

Excellent reputation

21 reviews

VR

"I got fast and efficient support from Neolo by setting up an SSL certificate. I have the unlimited plan and it works perfect."

Natt Holiday

gb

"A really good and easy to use hosting site. Using the available templates, I had my website up and running in a couple of hours."

Mary Bross

gb

"They are the best. I have been with them for months, after trying many hosting companies that did not work for me. "

Willy Reyss

gb

"Great hosting! Fair price, easy to manage. When issues arise, they respond quickly, usually within 24 hours. I've been hosting my website with them fo..."

Hai

gb

"Excellent service and value for money. I had hosting with Nelo for more than a year. Also have hosting with lot more expensive companies. But Neolo va..."

Sam

au

Kemudahan pembayaran

Kami menerima kaedah pembayaran utama. Anda hanya perlu memilih salah satu pilihan anda.

Paypal
Visa
Paypal
Paypal
Bitcoin
Ethereum
Dai
Doge
BNB
Theter

Faedah termasuk semasa memilih Neolo

icon

Neolo Cloud

Get your website to work for you: It will be online 24 hours a day, 365 days a year serving your users and customers. Done by the Neolo Cloud international network.

icon

Neolo Care

It is an artificial intelligence system that analyzes the digital health of your website and emails. If it detects a threat such as malware, phishing, or spam, it notifies us and you.

icon

Neolo Academy

Online courses, tutorials, and interviews with specialists so that your project achieves more visibility, more sales, and more clients.

Pengurusan laman web dan e-mel dengan cPanel

Easy and fast

Sesuai untuk semua penonton, reka bentuk cPanel adalah yang paling ramah sehingga anda mempunyai kawalan sepenuhnya terhadap laman web, hosting dan domain anda.

Autonomy

Buat dan urus subdomain, akaun e-mel, statistik lawatan, aplikasi dan banyak lagi.

Aplikasi

Pasang +200 aplikasi -seperti WordPress atau Woocommerce- hanya dalam 3 klik. Gunakan Neolo Site Builder dan buat laman web anda tanpa memerlukan pereka.

cPanel

Di samping itu, laman web anda akan mempunyai ciri-ciri ini

Features

Neolo hosting servers features

MENGUTUKKAN LAMAN SAYA

Soalan Lazim

Kenapa Neolo sesuai dengan saya?

Misi kami adalah setiap orang atau syarikat dapat mengubah idea mereka menjadi laman web. Kami membantu anda mengembangkan jenama atau projek peribadi anda, menjual dalam talian dan menerbitkan kandungan yang anda mahukan. Ringkasnya, untuk membina perniagaan digital anda. Kami suka memberikan sokongan pelanggan yang cepat dan berkualiti, sebab itulah kami menjawab 80% pertanyaan dalam masa kurang dari 1 jam dan kami mempunyai penilaian 9.5 / 10. Tambahan, pelayan kami sangat stabil dan kami menawarkan jaminan wang dikembalikan 30 hari. Kami adalah sebahagian daripada gerakan Open-Startups: kami menjadikan metrik perkhidmatan pelanggan kepada umum dan juga kestabilan pelayan. Setiap minggu kami menerbitkan tutorial baru, kursus, wawancara dengan pakar dan panduan pengetahuan supaya anda dapat meningkatkan keusahawanan anda ke tahap seterusnya.

Apa itu domain?

Domain adalah nama unik dan eksklusif yang diberikan ke laman web anda di Internet sehingga pengguna dapat menemui anda. Contohnya: Neolo.com, Facebook.com dan Google.com adalah nama domain

Adakah anda mendaftarkan domain?

Ya, kami mendaftarkan banyak peluasan domain, seperti .com, .net, .org, .info, .biz, .co, dan .es, antara lain.

Kami juga menerima yang khusus negara (ar, .cl, .uy, .bo, .py, .br, .mx, .ec, .ni, .ca, .uk, .ru, dll.), Tetapi mereka akan perlu didaftarkan sendiri di NIC setiap negara. Sekiranya anda memerlukan pertolongan, beritahu kami dan kami akan membantu anda.

Apakah web hosting?

Web hosting -atau hosting laman web- adalah perkhidmatan yang menjadikan laman web anda berjalan 24 jam dari pelayan kami. Setiap kali seseorang memasuki laman web, mereka benar-benar mengakses pelayan penyedia hosting web.

Selain hosting, perkhidmatan kami memberi anda domain sendiri dan akaun e-mel tanpa had.

Apa rancangan web hosting yang saya perlukan?

Ia bergantung. Perkara pertama yang harus anda ketahui adalah jika anda akan menggunakan pangkalan data, yang bertanggungjawab untuk membuat aplikasi seperti WordPress, Drupal, Joomla, Magento, forum, blog, troli membeli-belah, dll. Berfungsi di laman web anda. Sekiranya ya, kami mengesyorkan Pelan 1 atau Pelan Tanpa Had. Sebaliknya, jika laman web anda hanya akan dibangunkan dalam bentuk HTML, CSS atau AJAX dan tidak menggunakan pangkalan data, Pelan 0 akan menjadi sempurna. Keputusan lain yang perlu anda buat adalah sama ada anda hanya akan mengehos satu domain atau beberapa domain. Sekiranya hanya ada satu, kami mencadangkan Pelan 1, tetapi jika anda memerlukan beberapa, Pelan Tanpa Had adalah untuk anda. Sebaliknya, jika anda menjangkakan menjadi tuan rumah laman web dengan penggunaan lebih dari 1GB - contohnya WordPress dengan beberapa ratus lawatan harian, banyak plugin dan tema yang berat -, kami mencadangkan Pelan Premium.

Bolehkah saya memilih pelan web hosting dan kemudian menukarnya kepada yang lain?

Ya, sudah tentu, apabila anda mahu anda boleh berubah. Walau bagaimanapun, kami mencadangkan anda pada mulanya memilih Rancangan Tanpa Had atau Rancangan 1, yang merupakan penjual terbaik.

Adakah saya akan mempunyai pemasang aplikasi dalam 1 klik?

Ya Dalam pelan web anda Plan Unlimited atau Plan 1 anda akan mempunyai Softaculous yang terbaik di pasaran: Anda memilih antara +200 aplikasi yang anda ingin pasang, anda klik pada pemasangan, anda menceritakannya di direktori mana yang anda inginkan dan siap, sihir :)

Adakah anda membuat reka bentuk web?

Kami mengesyorkan anda untuk menyewa Pelan Tanpa Had yang mempunyai Neolo Builder, pencipta laman web yang sangat mudah dan profesional. Jika projek anda lebih besar, hubungi kami untuk melihat bagaimana kami dapat membantu anda.

Adakah saya mempunyai templat yang telah direka bentuk terlebih dahulu?

Pelan tanpa had termasuk beberapa templat tanpa had. Google juga merupakan sumber hasil yang baik.

Bagaimanakah saya membeli pelan hosting saya?

Ini sangat intuitif: anda memilih rancangan, mengisi maklumat anda dan laman web anda, membuat pembayaran, dan itu sahaja! Setelah diakreditasi, kami akan menghantar e-mel kepada anda dengan semua data pendaftaran supaya anda dapat memuatkan laman web anda dan mengkonfigurasi akaun e-mel anda. Di samping itu, anda akan mempunyai akses ke tutorial, video dan pasukan teknikal kami akan berada di sana untuk membantu anda.

Penghijrahan: Saya berada di penyedia lain dan saya mahu menukar ke Neolo, bolehkah anda menolong saya?

Pasti! Setelah membeli hosting web anda, kami akan meminta cadangan penuh (salinan lengkap) akaun cPanel atau Plesk anda untuk memindahkannya. Sekiranya anda menggunakan panel kawalan lain di penyedia anda sebelumnya, beritahu kami dan kami akan menganalisis apakah kami boleh memindahkannya. Sekiranya kita tidak menjelaskan bagaimana ia dilakukan, biasanya tidak rumit. Sekiranya anda perlu memindahkan domain anda ke Neolo, anda juga dapat melakukannya ketika membeli paket hosting web atau transfer domain anda.

Saya sudah bayar. Berapa lamakah masa untuk mendaftar?

Bayaran yang dibuat secara tunai tunai antara 24 hingga 72 jam perniagaan. Bayaran melalui cara elektronik seperti kad kredit, kad debit dan pemindahan bank biasanya mengambil masa kurang dari 24 jam atau seketika.

DNS: Apa kata mereka? Apakah mereka? Adakah label putih?

DNS adalah nama pelayan yang bertanggungjawab untuk menghubungkan orang yang memasuki domain anda dengan pelayan NEOLO.COM dan kandungan yang dihoskan pada akaun hosting web anda. DNS kami ialah: ns1.lineadns.com dan ns2.lineadns.com. Mereka adalah label putih sepenuhnya, jadi jika akaun anda adalah penjual semula, VPS atau Dedicated Servers, anda juga boleh menggunakannya.

Adakah terdapat had untuk bilangan e-mel yang dihantar?

Kita semua mahukan e-mel untuk mencapai peti masuk, jadi spam adalah dilarang. Anda boleh menghantar sehingga 150 e-mel setiap jam, ia adalah had yang munasabah dan lebih tinggi daripada yang lain. Berkenaan dengan bilangan akaun e-mel yang anda boleh buat, mereka tidak terhad dan anda mengaksesnya melalui program e-mel kegemaran anda, peranti mudah alih, atau mel web.

Adakah mereka membuat sandaran?

Kami membuat 1 sandaran penuh dari semua akaun hosting sehingga 2GB penuh seminggu dan mengalihkannya ke pusat data yang lain. Walau bagaimanapun, kami mencadangkan anda juga membuat dan memuat turun sandaran anda dari panel kawalan anda.

Adakah saya akan mempunyai SSH?

Menyediakan SSH pada hosting bersama adalah amalan yang tidak selamat dan tidak bijak bagi penyedia hosting web, oleh itu kami tidak menawarkannya. Namun, jika anda menyewa VPS atau Dedicated Server, kami dapat dengan mudah memberi anda SSH Root.

Adakah anda menerima hosting untuk permainan dalam talian?

Bukan untuk berkongsi hosting. Tetapi jika ia adalah aplikasi Facebook, anda mesti menyewa VPS. Jika ia adalah pelayan permainan maka tidak, kami tidak menawarkan.

Berapa lamakah masa untuk menyediakan Hosting baru di Neolo?

Pendaftaran dan konfigurasi laman web baru, Web Hosting dan e-mel profesional, adalah serta-merta.

Ia menganggap bahawa bayaran melalui kad kredit dan kad debit adalah seketika, tetapi cara pembayaran lain boleh mengambil masa sehingga 72 jam untuk memberi kesan.

Oleh itu, kami menasihati anda untuk membayar dengan kad kredit atau kad debit kerana pengaktifan automatik, tidak ada intervensi manusia :).

Apakah e-mel profesional?

Dengan menyewa pelan Neolo Hosting anda, kami menyediakan anda dengan akaun e-mel profesional tanpa had.

Anda boleh menyimpan semua e-mel yang anda mahu.

Akses akaun e-mel profesional anda jenis name@company.com dari peranti mudah alih anda, komputer anda dan tablet anda.

Apakah pangkalan data MySQL?

Pangkalan data MySQL digunakan untuk membolehkan laman web anda mempunyai blog, forum, atau bahkan memasang aplikasi seperti WordPress, Joomla, Magento, dan lain-lain.

Untuk perbezaan sedikit wang antara Rancangan 0 dan Rancangan 1, kami mengesyorkan anda untuk menyewa pelan web hosting dengan pangkalan data MySQL.

Bolehkah saya memindahkan domain saya atau Web Hosting ke Neolo?

Ya! Setiap bulan, beratus-ratus laman web berpindah ke Neolo.

Sekiranya anda mempunyai salinan atau sandaran laman web anda, anda boleh menghantarnya kepada kami dan kami akan memaparkannya di Neolo. Jika tidak, anda boleh memuat naik tapak web anda dari awal atau hubungi pasukan teknikal kami dan kami melakukan penghijrahan bila mungkin :).

Adakah Neolo menawarkan saya alat penciptaan laman web?

Ya! Kami menawarkan kepada anda Neolo Builder yang merupakan pencipta web super mudah: Anda memilih reka bentuk web dan anda melengkapkan kandungan.

Anda juga boleh membuat laman web anda dengan WordPress: Anda boleh memasangnya dengan 1 klik dari Neolo cPanel.

Kami juga menawarkan tutorial, panduan membantu untuk membantu anda dengan lebih baik.

Saya mempunyai domain dalam pembekal lain: Bolehkah saya menjadi tuan rumah domain di Neolo?

Ya, tentu saja.

Anda boleh mempunyai domain di syarikat yang anda inginkan dan Hosting di Neolo, dan sebaliknya.

Sekiranya saya mengupah domain dan hosting di Neolo?

Ya, betul.

Anda harus selalu menyewa segalanya dari penyedia yang sama.

Sekiranya anda mempunyai sebarang soalan, lebih baik untuk berurusan dengan hanya satu penyedia :).

Bolehkah saya memuat naik pelan itu apabila tapak web saya tumbuh?

Ya, betul-betul.

Itulah sebabnya kami mencadangkan anda memulakan dengan pelan Hosting Berkongsi: Pelan 0, Pelan 1 atau Rancangan Tanpa Had, dan jika laman web anda berkembang dalam sumber lalu lintas dan sumber, maka anda sentiasa boleh meningkatkan ke pelan Premium Hosting.

Bolehkah saya memasang e-dagang di Neolo?

Ya Kami mengesyorkan menggunakan WordPress dengan plugin WooCommerce, kerana perkara yang paling disyorkan adalah Rencana 1 atau pelan Premium Hosting untuk WordPress.

Apakah pendapat hosting dalam negara $?

Sehingga hari ini, Neolo mengetuai ranking kedudukan pendapat dalam negara $ dengan penarafan "Cemerlang".

Anda boleh melihat pendapat di sini: www.reputacionverificada.com/neolocom/

Adakah anda mempunyai sebarang pertanyaan? Pasukan kami bersedia untuk membantu anda
MELAKUKAN PERUNDINGAN