Snelle, veilige en 24-uurs technische support hosting in Nederland

Wij bieden een service met hoge snelheid, altijd klantenservice, gunstige prijzen en kwaliteitsborging.

MEER WETEN
5star Ranking: uitstekend. Gebaseerd op + 400 meningen van echte klanten

Onze diensten:

Domeinen

Domeinen

Kies de perfecte domeinnaam voor uw bedrijf en registreer deze binnen 5 minuten!

Kies domein
Hosting

Hosting

Wij zijn de # 1 webhosting in Latijns-Amerika. We worden gekozen door meer dan 10.000 mensen en organisaties uit 79 landen.

Zie plannen
website

website

Wist je dat je met Neolo Builder in slechts 30 minuten een fantastische website kunt maken? Probeer het maar! Het is heel eenvoudig te gebruiken.

Website maken

Voordelen van het gebruik van Neolo:


01

Professionals tot uw dienst

We werken met passie en zorgen ervoor dat alles werkt voor u en uw bedrijf. We beloven u de beste service te geven.

02

Altijd bij je

We bieden u hulpmiddelen zodat u eenvoudig uw domeinnaam, de webhosting of maker van uw pagina en onze hulp bij elke stap kunt verkrijgen.

03

Extreme snelheid

We weten dat de snelheid van de service uiterst belangrijk is voor gebruikers, daarom werken we eraan om deze voortdurend te verbeteren. Probeer onze service!

04

WordPress-specialisten

Beheer de website zelf en zorg voor betere SEO, met behulp van het meest succesvolle platform ter wereld.

05

99,99% uptime

We creëren een webservernetwerk van hoge kwaliteit dat wordt gedistribueerd in de Verenigde Staten, Europa, het VK, Azië en Latijns-Amerika, waardoor we een zeer hoge servicestabiliteit hebben.

06

Wij lossen alle vragen op

Ons klantenserviceteam beantwoordt alle vragen in een recordtijd. Beantwoord 70% van de vragen in minder dan 1 uur.

07

30 dagen geld terug

Als de Web Hosting-service op enig moment niet werkt, hebt u het recht om uw geld terug te vragen voor de tijd dat het niet werkte.

08

GRATIS migratie

Als uw website zich momenteel in een andere webhosting bevindt, maar u wilt deze naar Neolo migreren, geen probleem. We kunnen het voor u doen, zonder extra kosten.

09

Meerdere betaalmiddelen

Maak je geen zorgen, naast de beste prijzen accepteren we creditcards, betaalpassen en PayPal-kaarten. En alsof dat nog niet genoeg is, bieden we lokale betaalmethoden.

10

Wij beschermen uw website

Als u wilt, kunnen we uw gegevens en die van uw klanten beveiligen met HTTPS. Daarnaast elimineren en bestrijden we malware, virussen, phishing en spam.

Wij hebben het perfecte domein voor u!

Zoek domein

Maak uw website in enkele minuten!

Zonder de noodzaak van technische kennis kunt u vandaag de dag internetten voor uw bedrijf of persoonlijk merk. Met de webmaker van Neolo kunt u de website hebben waar u altijd van heeft gedroomd. Het is zelf beheerd en zeer gemakkelijk te bewerken. Bovendien is het geoptimaliseerd voor alle soorten apparaten, voor Google en voor sociale netwerken.

MAAK MIJN WEBSITE

Meer dan 10.000 klanten uit 79 landen vertrouwen op Neolo

Veelgestelde vragen

Waarom kiezen voor Neolo?

+

Omdat we garantie bieden in al onze diensten, persoonlijke aandacht en we hebben meer dan 17 jaar ervaring. Bovendien worden we gekozen door meer dan 10.000 klanten uit 50 landen. Wij geloven in internet als een basisbehoefte, als een mensenrecht waarmee mensen zich kunnen uiten en persoonlijk, economisch en spiritueel kunnen groeien. We willen deel uitmaken van uw project en u helpen online te zijn met uw eigen persoonlijke merk en / of dat van uw bedrijf.

Wat is een domein?

+

Een domein is de unieke en exclusieve naam die aan uw website op internet wordt gegeven, zodat een gebruiker u kan vinden.

Registreert Neolo domeinen?

+

Ja, we registreren veel domeinextensies. Sommige zijn .COM .NET .ORG .INFO .BIZ .CO .WS .ONLINE .CLUB .GURU .LA .LAT .TODAY .MOBI .REVIEWS .US .ES onder vele anderen. We werken ook met specifieke landextensies: onder andere .AR .CL .UY .BO .PY .BR .M. .X .NI .CA .UK .RU. Maar u moet ze zelf registreren in de NIC van elk land en de Neolo-webhosting aanschaffen. Als je hulp nodig hebt, laat het ons weten en we helpen je graag verder.

Wat is een webhosting?

+

Webhosting of websitehosting is een service die bestaat uit het 24 uur op onze servers draaien van uw website op internet. Elke keer dat iemand een website betreedt, krijgt hij toegang tot de servers van een webhostingprovider. Bovendien kunt u met Neolo alle e-mailaccounts hebben die u wilt met uw eigen domein.

Wat voor webhostingplan heb ik nodig?

+

Dat hangt er vanaf. Het eerste dat u moet weten, is of u databases gebruikt (verantwoordelijk voor het maken van toepassingen zoals WordPress, Drupal, Joomla, Magento, forums, blogs, winkelwagentjes, enz. Op uw website) voor het geval uw antwoord Zo ja, dan bevelen wij Plan 1 of het Unlimited Plan van Neolo aan. Als uw website echter alleen in HTML, CSS, AJAX wordt ontwikkeld en geen databases gebruikt, is Plan 0 perfect voor u. De andere beslissing die u moet maken, is of u 1 domein (naam .COM .NET .ORG .COM.AR enz.) Of meerdere gaat hosten. Als u er meerdere nodig hebt, moet u het Onbeperkte abonnement kiezen, als het maar 1 domein zal zijn, raden we u aan Plan 1 te gebruiken.

We werken om deze meningen te bereiken

Our greatest satisfaction is to turn our customers’ ideas into reality. When your website functions perfectly, our work goes unnoticed, but yours shines. And that is what matters to us.

Ik beheer mijn gastronomische project in Neolo, alles was gemakkelijk en snel.

Vicky Vago - Living Eat

We zijn klanten 10 jaar geleden en we zouden weer Neolo kiezen.

Federico Pacheco - Entropiebeveiliging

Ik kies Neolo om de websites van mijn klanten te hosten en ik heb nooit een probleem gehad

Michelle Dure - grafisch ontwerper bij Decero
Heeft u nog vragen? Ons team staat tot uw beschikking om u te helpen
RAADPLEGING UITVOEREN

Wij bieden cookies: We maken gebruik van hulpmiddelen, zoals cookies, om essentiële diensten en functies voor onze site te bieden, en om gegevens te verzamelen over hoe bezoekers omgaan met onze site, producten en diensten. Door op Accepteren te klikken of gewoon door deze site te blijven gebruiken, gaat u akkoord met ons gebruik van deze tools voor advertentie- en analysedoeleinden.

aanvaarden