Domain, web hosting and site builder plus Support 24/7 for the Nederland

We bieden u snelle, hoogwaardige service, 100% stabiele servers, 24-uurs klantenservice en een 30 dagen geld-terug-garantie

MEER WETEN
5star Ranking: uitstekend. Gebaseerd op + 400 meningen van echte klanten

Laat uw merk groeien in de digitale wereld met Neolo

Domeinen

Kies de perfecte domeinnaam voor uw bedrijf en registreer deze binnen 5 minuten!

Kies domein

Hosting

Superstabiele webhosting en persoonlijke technische ondersteuning. Ook webhosting met domein- en websitebouwer

Zie plannen

website

Wist je dat je met Neolo Builder in slechts 30 minuten een fantastische website kunt maken? Probeer het maar! Het is heel eenvoudig te gebruiken

Website maken

Maak uw online winkel

Create your online store with Tienda Neolo and sell your products to the world.

Create e-commerce

Trademark registration

Protect your business name legally so that no one can use your brand.

MIJN SITE OPTIMALISEREN

VPN

Browse safely protecting your identity. Browse 100% anonymous.

Create VPN

Voordelen van het gebruik van Neolo:


01

We willen dat uw project groeit

Als je het goed doet, zullen wij het goed doen. We hebben het heel duidelijk. Daarom willen we je helpen om je website, je e-mailaccounts en je domein perfect te laten werken. Als er iets niet lukt, zullen we er zijn

02

Altijd bij je

Wij begeleiden u bij elke stap. Wij bieden u tools om uw domeinnaam en webhosting te verkrijgen en uw pagina binnen enkele minuten te creëren

03

Extreme snelheid

We weten dat de snelheid van de service uiterst belangrijk is voor gebruikers, daarom werken we eraan om deze voortdurend te verbeteren. Probeer onze service!

04

WordPress-specialisten

De webhostingservers van Neolo zijn geoptimaliseerd om perfect samen te werken met WordPress. We vinden het zo leuk dat zelfs onze blog wordt aangedreven door WordPress!

05

99,99% uptime

We hebben een netwerk gemaakt van webservers van hoge kwaliteit. Het wordt gedistribueerd in de Verenigde Staten, Europa, Azië en Latijns-Amerika en stelt ons in staat u een uiterst stabiele service te bieden

06

Wij lossen alle vragen op

Ons klantenserviceteam beantwoordt alle vragen in een recordtijd. Beantwoord 70% van de vragen in minder dan 1 uur.

07

30 dagen geld terug

Als de Web Hosting-service op enig moment niet werkt, hebt u het recht om uw geld terug te vragen voor de tijd dat het niet werkte

08

GRATIS migratie

Als uw website zich momenteel in een andere webhosting bevindt, maar u wilt deze naar Neolo migreren, geen probleem. We kunnen het voor u doen, zonder extra kosten

09

Meerdere betaalmiddelen

Maakt u zich geen zorgen, we hebben niet alleen de beste prijzen, maar accepteren ook creditcards, betaalpassen en PayPal-kaarten. Alsof dit nog niet genoeg is, bieden we lokale betaalmiddelen aan en maken we zelfs cryptocurrency-transacties mogelijk;)

10

Wij beschermen uw website

Activeer gratis HTTPS zodat browsen op uw website veilig is. Gebruik Neolo Care + en vermijd malware, virussen en elk type bedreiging

Wij hebben het perfecte domein voor u!

Zoek domein

Maak uw website in enkele minuten!

Zonder de noodzaak van technische kennis kunt u vandaag de dag internetten voor uw bedrijf of persoonlijk merk. Met de webmaker van Neolo kunt u de website hebben waar u altijd van heeft gedroomd. Het is zelf beheerd en zeer gemakkelijk te bewerken. Bovendien is het geoptimaliseerd voor alle soorten apparaten, voor Google en voor sociale netwerken.

MAAK MIJN WEBSITE

Reviews from website owners

Sinds 2002 hebben meer dan 10.000 klanten uit 79 landen voor onze webhosting gekozen, vooral vanaf Nederlandstars

Excellent reputation

21 reviews

VR

"I got fast and efficient support from Neolo by setting up an SSL certificate. I have the unlimited plan and it works perfect."

Natt Holiday

gb

"A really good and easy to use hosting site. Using the available templates, I had my website up and running in a couple of hours."

Mary Bross

gb

"They are the best. I have been with them for months, after trying many hosting companies that did not work for me. "

Willy Reyss

gb

"Great hosting! Fair price, easy to manage. When issues arise, they respond quickly, usually within 24 hours. I've been hosting my website with them fo..."

Hai

gb

"Excellent service and value for money. I had hosting with Nelo for more than a year. Also have hosting with lot more expensive companies. But Neolo va..."

Sam

au

Veelgestelde vragen

Waarom kiezen voor Neolo?

+

Onze missie is dat elke persoon of bedrijf zijn idee kan omzetten in een website. Wij helpen u uw persoonlijke merk of project te ontwikkelen, online te verkopen en de inhoud te publiceren die u wilt. Kortom, om uw digitale bedrijf op te bouwen. We houden ervan om snelle, hoogwaardige klantenservice te bieden, daarom reageren we op 80% van de vragen in minder dan 1 uur en hebben we een 9,5 / 10-beoordeling. Bovendien zijn onze servers superstabiel en bieden we een 30 dagen geld-terug-garantie. We maken deel uit van de Open-Startups-beweging, we maken de statistieken van de klantenservice en ook de stabiliteit van de servers openbaar. Elke week publiceren we nieuwe tutorials, cursussen, interviews met specialisten en kennisgidsen zodat jij jouw ondernemerschap naar een hoger niveau kunt tillen.

Wat is een domein?

+

Het domein is de unieke en exclusieve naam die op internet aan uw website wordt gegeven, zodat een gebruiker u kan vinden. Bijvoorbeeld: Neolo.com, Facebook.com en Google.com zijn domeinnamen.

Registreert Neolo domeinen?

+

Ja, we registreren veel domeinextensies, zoals .com, .net, .org, .info, .biz, .co, .ws, .online, .club, .guru, .la, .lat, .today,. mobi, .reviews, .us en .es.

We accepteren ook landspecifieke (ar, .cl, .uy, .bo, .py, .br, .mx, .ec, .ni, .ca, .uk, .ru, etc.), maar die zullen moet zelf worden geregistreerd in de NIC van elk land. Als u hulp nodig heeft, laat het ons weten en wij helpen u graag verder.

Wat is webhosting?

+

Webhosting -of websitehosting- is een service die ervoor zorgt dat uw website 24 uur vanaf onze servers blijft draaien. Elke keer dat iemand een website betreedt, hebben ze daadwerkelijk toegang tot de servers van een webhostingprovider.

Naast hosting geeft onze service u uw eigen domein en onbeperkte zakelijke e-mailaccounts.

Wat voor webhostingplan heb ik nodig?

+

Het hangt er van af. Het eerste dat u moet weten, is of u databases gaat gebruiken, die verantwoordelijk zijn voor het laten werken van applicaties zoals WordPress, Drupal, Joomla, Magento, forums, blogs, winkelwagentjes, etc. op uw website. Zo ja, dan raden we Plan 1 of het Unlimited Plan aan. Aan de andere kant, als uw website alleen in HTML, CSS of AJAX wordt ontwikkeld en geen databases gebruikt, is Plan 0 perfect. Een andere beslissing die u moet nemen, is of u slechts één domein gaat hosten, of meerdere. Als er maar één is, raden we Plan 1 aan, maar als je er meerdere nodig hebt, is het Unlimited-abonnement iets voor jou. Aan de andere kant, als u verwacht een website te hosten met meer dan 1 GB aan consumptie, bijvoorbeeld een WordPress met honderden dagelijkse bezoeken, veel plug-ins en een zwaar thema, raden we een Premium-abonnement aan.

Heeft u nog vragen? Ons team staat tot uw beschikking om u te helpen
RAADPLEGING UITVOEREN

Wij bieden cookies: We maken gebruik van hulpmiddelen, zoals cookies, om essentiële diensten en functies voor onze site te bieden, en om gegevens te verzamelen over hoe bezoekers omgaan met onze site, producten en diensten. Door op Accepteren te klikken of gewoon door deze site te blijven gebruiken, gaat u akkoord met ons gebruik van deze tools voor advertentie- en analysedoeleinden.

aanvaarden