Voordelen van het gebruik van Neolo:

Wij zijn een team van professionals die elke dag werken, zodat u de beste Hosting-service, uw website correct en uw professionele e-mail kunt hebben

Neolo

Wereldwijd bedrijf

We hebben servers in verschillende landen van de wereld en technische ondersteuning in verschillende talen

Neolo

Meer dan 18 jaar ervaring

Beetje bij beetje zijn we gegroeid dankzij de aanbevelingen van onze klanten

Neolo

We hosten meer dan 80 duizend websites

We blijven freelancers, ondernemers, bedrijven en meer websites opnemenNeolo

Gespecialiseerde ondersteuning

Wij beantwoorden altijd de vragen. 70% van de antwoorden in minder dan 1 uur

Neolo

Extreme snelheid

De websites die we hosten laden 5 keer sneller dan de concurrentie

Neolo

Externe computer

Wij zijn professionals uit verschillende landen van de wereld met veel ervaring in de digitale wereld

Onze missie

Ons dagelijkse doel is dat elke persoon of bedrijf zijn idee kan omzetten in een website. We moedigen iedereen aan om hun persoonlijke merk of haar project te ontwikkelen, online te verkopen en de inhoud te publiceren die ze willen. Kortom, om uw digitale bedrijf op te bouwen.

 • 2002
  We beginnen in een huis. We kiezen een domeinnaam, we huren een Web Hosting reseller plan en we voeren technische ondersteuning en verkoop uit. Alles in één!
 • 2003
  We hebben getraind en geleerd over Marketing, Accounting, Economie en Financiën om meer te kunnen groeien en leven dan waar we gepassioneerd over zijn.
 • 2004
  We groeiden langzaam maar 100% organisch, zonder investeringen in advertenties en alleen voor aanbevelingen en goede SEO.
 • 2007
  We hadden meer Web Hosting-klanten dan onze hoofdprovider. We huren een nieuw kantoor en importeren nieuwe DELL Poweredge-servers. We bereiken totale controle over apparatuur en service. Onze uptime steeg tot 99,99%.
 • 2008
  We definiëren ons uiteindelijke merk "Neolo". We verplaatsen onze apparatuur naar een ander datacenter en ontwikkelen ons eigen klantenbeheersysteem.
 • 2009
  We blijven groeien! Duizenden klanten en meer dan 10 mensen die in Neolo werken. Onze beste marketing was altijd om de beste service in de markt te bieden.
 • 2010
  We hebben voor het eerst gedrukt.
  Wij ondersteunen digitale evenementen.
  We waren het eerste bedrijf in veel landen dat onbeperkte webhostingservice en SEO-consulting bood.
  We hebben Neolo TV gelanceerd, een technologie- en internetvideoblog.
 • 2014
  We lanceren Neolo in alle Spaanstalige landen van de wereld. We breiden ons Web Hosting cloud-netwerk uit door servers te plaatsen in de VS, het Verenigd Koninkrijk, Spanje, Nederland, Brazilië, Roemenië en Latijns-Amerika. We worden een volledig extern werkend bedrijf. Geen fysieke kantoren meer.
 • 2017
  We vernieuwen ons imago, logo, web en werken oplossingen voor webhosting en online groei bij. We breiden onze externe apparatuur uit en werken met professionals van over de hele wereld. Laten we voor meer gaan!

Internet kent geen grenzen ... ook Neolo!

Elke dag verbinden we meer dan 5 miljoen mensen over de hele wereld met tienduizenden webpagina's die op onze servers worden gehost. We zijn er trots op dat meer dan 10.000 klanten uit 79 landen ons vertrouwen


Neolo

Sinds 2002 hebben meer dan 10.000 klanten uit 79 landen voor onze webhosting gekozen, vooral vanaf Nederland

Heeft u nog vragen? Ons team staat tot uw beschikking om u te helpen
RAADPLEGING UITVOEREN

Wij bieden cookies: We maken gebruik van hulpmiddelen, zoals cookies, om essentiële diensten en functies voor onze site te bieden, en om gegevens te verzamelen over hoe bezoekers omgaan met onze site, producten en diensten. Door op Accepteren te klikken of gewoon door deze site te blijven gebruiken, gaat u akkoord met ons gebruik van deze tools voor advertentie- en analysedoeleinden.

aanvaarden