Snelle, veilige en 24/7 technische ondersteuning Nederland gebaseerde webhosting

We begeleiden u bij alles wat u nodig heeft om uw bedrijf te starten en te laten groeien vanaf Nederland
Domain + onbeperkte webhosting + website builder + professionele e-mails

  • Maandelijks
  • Per kwartaal
  • jaarlijks 50% OFF
  • Risk-free web hosting: 30-day money-back guarantee.

Plan 1

Beheer uw dynamische website en positioneer uw merk

EERSTE BETALING: BESPAAR 50%

€ 2.54 / mijn

€ 5.07 wanneer je vernieuwt

buy

Plan 0

Begin met de basis voor uw startup

EERSTE BETALING: BESPAAR 50%

€ 2.08 / mijn

€ 4.15 wanneer je vernieuwt

buy

Risk free

Web hosting plans have a 30-day guarantee. Your happiness will be total or we will refund your money.

30 day guarantee

Reviews from website owners

Sinds 2002 hebben meer dan 10.000 klanten uit 79 landen voor onze webhosting gekozen, vooral vanaf Nederlandstars

Excellent reputation

21 reviews

VR

"I got fast and efficient support from Neolo by setting up an SSL certificate. I have the unlimited plan and it works perfect."

Natt Holiday

gb

"A really good and easy to use hosting site. Using the available templates, I had my website up and running in a couple of hours."

Mary Bross

gb

"They are the best. I have been with them for months, after trying many hosting companies that did not work for me. "

Willy Reyss

gb

"Great hosting! Fair price, easy to manage. When issues arise, they respond quickly, usually within 24 hours. I've been hosting my website with them fo..."

Hai

gb

"Excellent service and value for money. I had hosting with Nelo for more than a year. Also have hosting with lot more expensive companies. But Neolo va..."

Sam

au

Betaalfaciliteiten

Wij accepteren de belangrijkste betaalmiddelen. U hoeft alleen degene van uw voorkeur te kiezen.

Paypal
Visa
Paypal
Paypal
Bitcoin
Ethereum
Dai
Doge
BNB
Theter

Voordelen inbegrepen bij het kiezen van Neolo

icon

Neolo Cloud

Get your website to work for you: It will be online 24 hours a day, 365 days a year serving your users and customers. Done by the Neolo Cloud international network.

icon

Neolo Care

It is an artificial intelligence system that analyzes the digital health of your website and emails. If it detects a threat such as malware, phishing, or spam, it notifies us and you.

icon

Neolo Academy

Online courses, tutorials, and interviews with specialists so that your project achieves more visibility, more sales, and more clients.

Website- en e-mailbeheer met cPanel

Easy and fast

Geschikt voor alle doelgroepen, het cPanel-ontwerp is het meest vriendelijk, zodat u totale controle heeft over uw website, hosting en domeinen.

Autonomy

Creëer en beheer subdomeinen, e-mailaccounts, bezoekstatistieken, applicaties en nog veel meer.

Apps

Installeer +200 applicaties -zoals WordPress of Woocommerce- in slechts 3 klikken. Gebruik Neolo Site Builder en maak uw website zonder dat u een ontwerper nodig heeft.

cPanel

Bovendien zal uw website deze kenmerken hebben

Features

Neolo hosting servers features

MIJN SITE OPTIMALISEREN

Veelgestelde vragen

Waarom past Neolo bij mij?

Onze missie is dat elke persoon of bedrijf zijn idee kan omzetten in een website. Wij helpen u uw persoonlijke merk of project te ontwikkelen, online te verkopen en de inhoud te publiceren die u wilt. Kortom, om uw digitale bedrijf op te bouwen. We houden ervan om snelle, hoogwaardige klantenondersteuning te bieden, daarom beantwoorden we 80% van de vragen in minder dan 1 uur en hebben we een 9,5 / 10-beoordeling. Bovendien zijn onze servers superstabiel en bieden we een 30 dagen geld-terug-garantie. We maken deel uit van de Open-Startups-beweging: we maken de statistieken van de klantenservice openbaar en ook de stabiliteit van de servers. Elke week publiceren we nieuwe tutorials, cursussen, interviews met specialisten en kennisgidsen zodat jij jouw ondernemerschap naar een hoger niveau kunt tillen.

Wat is een domein?

Het domein is de unieke en exclusieve naam die op internet aan uw website wordt gegeven, zodat een gebruiker u kan vinden. Bijvoorbeeld: Neolo.com, Facebook.com en Google.com zijn domeinnamen

Registreer je domeinen?

Ja, we registreren veel domeinextensies, zoals onder andere .com, .net, .org, .info, .biz, .co en .es.

We accepteren ook landspecifieke (ar, .cl, .uy, .bo, .py, .br, .mx, .ec, .ni, .ca, .uk, .ru, etc.), maar die zullen moet zelf worden geregistreerd in de NIC van elk land. Als u hulp nodig heeft, laat het ons weten en wij helpen u graag verder.

Wat is webhosting?

Webhosting -of websitehosting- is een service die ervoor zorgt dat uw website 24 uur vanaf onze servers blijft draaien. Elke keer dat iemand een website betreedt, hebben ze daadwerkelijk toegang tot de servers van een webhostingprovider.

Naast hosting geeft onze service u uw eigen domein en onbeperkte e-mailaccounts.

Welk webhostingplan heb ik nodig?

Het hangt er van af. Het eerste dat u moet weten, is of u databases gaat gebruiken, die verantwoordelijk zijn voor het laten werken van applicaties zoals WordPress, Drupal, Joomla, Magento, forums, blogs, winkelwagentjes, etc. op uw website. Zo ja, dan raden we Plan 1 of het Unlimited Plan aan. Aan de andere kant, als uw website alleen in HTML, CSS of AJAX wordt ontwikkeld en geen databases gebruikt, is Plan 0 perfect. Een andere beslissing die u moet nemen, is of u slechts één domein gaat hosten, of meerdere. Als er maar één is, raden we Plan 1 aan, maar als je er meerdere nodig hebt, is het Unlimited-abonnement iets voor jou. Aan de andere kant, als u verwacht een website te hosten met meer dan 1 GB aan consumptie, bijvoorbeeld een WordPress met honderden dagelijkse bezoeken, veel plug-ins en een zwaar thema, raden we een Premium-abonnement aan.

Kan ik een webhostingplan kiezen en dit vervolgens wijzigen in een ander?

Ja, natuurlijk, wanneer je maar wilt, kun je veranderen. We raden u echter aan om in eerste instantie het Onbeperkte abonnement of Plan 1 te kiezen, dit zijn de bestsellers.

Krijg ik een applicatie-installatieprogramma met 1 klik?

Ja. In uw webhosting Plan Unlimited of Plan 1 heeft u Softaculous, dat is de beste op de markt: u kiest tussen de +200 applicaties die u wilt installeren, u klikt op installeren, u vertelt het in welke map u wilt en klaar, magisch :)

Maak jij webdesign?

We raden je aan om het onbeperkte abonnement van Neolo Builder in te huren, een maker van supereenvoudige en professionele websites. Als uw project veel groter is, neem dan contact met ons op om te zien hoe we u kunnen helpen.

Heb ik vooraf ontworpen sjablonen?

Het onbeperkte abonnement bevat verschillende onbeperkte sjablonen. Google is ook een goede bron van resultaten.

Hoe koop ik mijn hostingplan?

Het is heel intuïtief: u kiest een plan, vult uw gegevens en die van uw website in, doet de betaling, en dat is alles! Eenmaal geaccrediteerd, sturen we u een e-mail met alle registratiegegevens, zodat u uw website kunt laden en uw e-mailaccounts kunt configureren. Daarnaast heb je toegang tot tutorials, video's en staat ons technische team klaar om je te helpen.

Migratie: ik zit bij een andere provider en wil overstappen naar Neolo, kun je me helpen?

Zeker! Na aankoop van uw webhosting, vragen we u om een volledige back-up (volledige kopie) van uw cPanel- of Plesk-account om deze te migreren. Als u een ander configuratiescherm van uw vorige provider heeft gebruikt, vertel het ons dan en we zullen analyseren of we het kunnen migreren. Als we niet uitleggen hoe het moet, is het meestal niet ingewikkeld. Als u uw domein naar Neolo moet verhuizen, kunt u dit ook doen wanneer u uw webhostingplan of uw domeinoverdracht koopt.

Ik heb al betaald. Hoe lang duurt het om te registreren?

Betalingen in contanten duren tussen 24 en 72 werkuren. Betalingen via elektronische middelen zoals creditcards, betaalpassen en bankoverschrijvingen duren meestal minder dan 24 uur of zijn onmiddellijk.

DNS: wat zijn ze? Wat zijn ze Zijn ze white label?

DNS zijn namen van servers die verantwoordelijk zijn voor het verbinden van mensen die uw domein binnenkomen met de servers van NEOLO.COM en de inhoud gehost op uw webhostingaccount. Onze DNS zijn: ns1.lineadns.com en ns2.lineadns.com. Ze zijn volledig white label, dus als uw account een reseller, VPS of Dedicated Servers is, kunt u ze ook gebruiken.

Is er een limiet voor het aantal te verzenden e-mails?

We willen allemaal dat e-mails de inbox bereiken, dus spam is verboden. U kunt maximaal 150 e-mails per uur verzenden, dit is een meer dan redelijke limiet en hoger dan de rest van de providers. Met betrekking tot het aantal e-mailaccounts dat u kunt maken, zijn ze onbeperkt en hebt u toegang via uw favoriete e-mailprogramma, mobiel apparaat of webmail.

Maken ze back-ups?

We maken 1 volledige back-up van alle hostingaccounts tot 2 GB per week en verplaatsen deze naar een ander datacenter. We raden u echter aan om ook uw back-ups te maken en te downloaden via uw configuratiescherm.

Krijg ik SSH?

SSH aanbieden op shared hosting is onveilig en onverstandig voor webhostingproviders, daarom bieden we het niet aan. Huurt u echter een VPS of Dedicated Server, dan kunnen wij u eenvoudig voorzien van SSH Root.

Accepteert u hosting voor online games?

Niet voor shared hosting. Maar als het een Facebook-app is, moet je een VPS huren. Als het een gameserver is, dan bieden we deze niet.

Hoe lang duurt het om een nieuwe hosting in Neolo op te zetten?

De registratie en configuratie van een nieuwe website, webhosting en professionele e-mails, gebeurt onmiddellijk.

Het is van mening dat betalingen per creditcard en bankpas onmiddellijk plaatsvinden, maar het kan 72 uur duren voordat de andere betaalmiddelen worden beïnvloed.

Daarom adviseren wij u om te betalen met een creditcard of bankpas omdat de activering automatisch is, er geen menselijke tussenkomst is :).

Wat zijn professionele e-mails?

Door uw Neolo Hosting-abonnement te huren, bieden wij u onbeperkte professionele e-mailaccounts.

U kunt alle gewenste e-mails opslaan.

Toegang tot uw professionele e-mailaccount van het type name@company.com vanaf uw mobiele apparaat, uw computer en uw tablet.

Wat zijn MySQL-databases?

MySQL-databases worden gebruikt om uw website een blog of forum te laten maken of zelfs applicaties zoals WordPress, Joomla, Magento te installeren.

Vanwege het kleine verschil in geld tussen Plan 0 en Plan 1, raden we u aan een webhostingplan met MySQL-databases in te huren.

Kan ik mijn domein of webhosting overzetten naar Neolo?

Yes! Elke maand migreren honderden websites naar Neolo.

Als u een kopie of back-up van uw website heeft, kunt u deze naar ons verzenden en wij zullen deze in Neolo weergeven. Anders kunt u uw website helemaal opnieuw uploaden of contact opnemen met ons technisch team en we doen de migratie waar mogelijk :).

Biedt Neolo mij een hulpmiddel voor het maken van webpagina's?

Yes! We bieden je Neolo Builder die een supereenvoudige webmaker is: je kiest een webontwerp en je voltooit de inhoud.

U kunt ook uw website maken met WordPress: u kunt deze installeren met 1 klik van het Neolo cPanel.

We bieden ook tutorials, helpgidsen om u beter te helpen.

Ik heb een domein bij een andere provider: kan ik het domein in Neolo hosten?

Ja natuurlijk

U kunt het domein in het gewenste bedrijf hebben en Hosting in Neolo en vice versa.

Moet ik domein en hosting in Neolo huren?

Ja absoluut.

Je moet altijd alles huren bij dezelfde aanbieder.

Als u vragen heeft, is het altijd beter om met slechts één provider te werken :).

Kan ik het plan uploaden naarmate mijn website groeit?

Ja helemaal.

Daarom raden we u aan te beginnen met een gedeeld hostingplan: Plan 0, Plan 1 of Unlimited Plan, en als uw website groeit in verkeers- en verbruiksbronnen, dan kunt u altijd upgraden naar een Premium Hosting-abonnement.

Kan ik een e-commerce in Neolo installeren?

Ja. We raden aan om WordPress te gebruiken met de WooCommerce-plug-in, want het meest raadzame is Plan 1 of een Premium Hosting-abonnement voor WordPress.

Wat zijn de meningen van de hosting in $ land?

Tot vandaag leidt Neolo de ranglijst van hosting-meningen in $ country met de beoordeling “Excellent”.

U kunt de meningen hier bekijken: www.reputacionverificada.com/neolocom/

Heeft u nog vragen? Ons team staat tot uw beschikking om u te helpen
RAADPLEGING UITVOEREN

Wij bieden cookies: We maken gebruik van hulpmiddelen, zoals cookies, om essentiële diensten en functies voor onze site te bieden, en om gegevens te verzamelen over hoe bezoekers omgaan met onze site, producten en diensten. Door op Accepteren te klikken of gewoon door deze site te blijven gebruiken, gaat u akkoord met ons gebruik van deze tools voor advertentie- en analysedoeleinden.

aanvaarden