Wij bieden u Managed WordPress Hosting!

Huur het aanvullend en optioneel aan uw Hosting. We installeren, configureren, updaten, optimaliseren, beveiligen en reinigen uw WordPress-site tegen malware. Daarnaast bieden we u een SEO-assistent. Maak je geen zorgen! Wijd jezelf aan waar je gepassioneerd over bent :)

IK WIL HET

Wat wordt beheerd WordPress?

Managed WordPress is ons vereenvoudigde en geoptimaliseerde hostingplatform, dat dient om hen het leven te geven en WordPress-sites te beheren. We werken dagelijks zodat uw WordPress-sites snel en veilig worden uitgevoerd. Waarom noemen we het 'beheerd'? Omdat we basisbeheertaken van Hosting uitvoeren: We installeren WordPress, maken automatisch dagelijkse back-ups, updaten en houden uw WordPress up-to-date en updaten de cache op serverniveau.

Beheerde Wordpress

  • HTTPS en WordPress
  • Dagelijkse back-ups
  • Reiniging en automatische bescherming
  • Automatisch scannen en verwijderen van malware

€ 40.67 Jaarlijkse betaling

buy

30 dagen geld terug in al onze plannen

Deze service kan worden toegevoegd aan 1 website van elk hostingplan dat WordPress ondersteunt.

U kunt uw hosting op al deze manieren betalen

  • Paypal
  • Visa
  • Paypal
  • Paypal

Wat biedt onze Managed WordPress?

✓ Beveiliging en vertrouwen met HTTPS ✓ Meerdere servers: CDN in WordPress ✓ Aanvullende dagelijkse back-ups ✓ Aanvalspogingen blokkeren ✓ Automatische opschoning en bescherming ✓ Scannen en elimineren van malware ✓ SEO-assistent voor betere positie in Google ✓ Cache die de prestaties verbetert ✓ Beveiliging Verbeterd met Wordfence ✓ Automatische installatie van de nieuwste versie van WordPress ✓ Toegang tot sFTP en phpMyAdmin ✓ Compatibel met Multisite ✓ Bedieningspaneel cPanel

Veelgestelde vragen

Waarom past Neolo bij mij?

+

We zijn sinds 2002 op de markt. We helpen al tienduizenden mensen en organisaties hun ideeën en projecten om te zetten in websites die 24 uur per dag werken.

Wij geloven op internet als een basisbehoefte, als een mensenrecht, het is wat mensen in staat stelt zich uit te drukken naar de wereld en persoonlijk, economisch en spiritueel te groeien, dus we willen deel uitmaken van uw project en u helpen online te zijn met uw eigen naam op internet .

We hebben servers in verschillende landen, klanten over de hele wereld en in tegenstelling tot andere bedrijven, wordt NEOLO.COM nog steeds bediend door de eigenaars.

Wij waren een van de eerste providers die Web Hosting in 2010 onbeperkte ruimte boden.

Onze belangrijkste investeerders zijn onze klanten, die ons allemaal ondersteunen en ons in staat stellen om met hen mee te groeien. We willen dat uw project groeit en altijd werkt, dus we willen uw webhostingprovider zijn in $ country.

Wat is de Managed WordPress Hosting-service?

+

Ons team van WordPress-experts is verantwoordelijk voor het installeren, configureren, optimaliseren, beveiligen en versnellen van uw WordPress. 24 uur per dag, 365 dagen per jaar. U kunt voor uw werk zorgen.

Wat is het verschil tussen Managed WordPress Hosting en een hostingplan waar u WordPress kunt installeren?

+

Het belangrijkste verschil is dat in Managed WordPress Hosting ons technische team het werk voor u installeert, configureert, beveiligt en versnelt.

Wat is HTTPS?

+

We zullen uw website toegankelijk maken met https: //. De gegevens tussen uw website en uw klanten zullen veiliger reizen en u zult meer vertrouwen krijgen dat zal leiden tot meer verkoop.

Wat is de CDN?

+

CDN staat voor Content Delivery Network. Het is een netwerk van servers over de hele wereld die de inhoud van uw website repliceren. Op deze manier zal, wanneer een bezoeker uit Europa uw site bezoekt, uw website automatisch worden weergegeven vanaf een mirror-server in Europa om een reden voor nabijheid. Hetzelfde geldt voor de andere landen en continenten. Uw website zal automatisch op een CDN draaien en wij zullen alles configureren.

Waar bestaan back-ups uit?

+

We configureren een back-upsysteem om automatisch back-ups van uw WordPress te maken.

Wat is automatisch reinigen en beschermen?

+

Meer dan 90% van WordPress wereldwijd werd ooit gehackt door configuratiefouten in WordPress. Goed beveiligd, automatisch beschermd houden en 100% van de tijd schoonhouden gedurende 24 uur, maakt ook deel uit van onze service.

Wat is de SEO-assistent?

+

Het is een tool die we zullen installeren en configureren in uw WordPress. U krijgt betere resultaten van zoekmachines, omdat het suggesties voor u biedt om de On-Site-inhoud van uw WordPress te optimaliseren.

Wat is het scannen en verwijderen van MalWare?

+

Neolo-technici scannen elke coderegel in uw WordPress en verwijderen alle MalWare (virussen, Trojaanse paarden, kwaadaardige codes).

We werken om deze meningen te bereiken

Our greatest satisfaction is to turn our customers’ ideas into reality. When your website functions perfectly, our work goes unnoticed, but yours shines. And that is what matters to us.

Ik beheer mijn gastronomische project in Neolo, alles was gemakkelijk en snel.

Vicky Vago - Living Eat

We zijn klanten 10 jaar geleden en we zouden weer Neolo kiezen.

Federico Pacheco - Entropiebeveiliging

Ik kies Neolo om de websites van mijn klanten te hosten en ik heb nooit een probleem gehad

Michelle Dure - grafisch ontwerper bij Decero

Meer dan 10.000 klanten uit 79 landen vertrouwen op Neolo

Heeft u nog vragen? Ons team staat tot uw beschikking om u te helpen
RAADPLEGING UITVOEREN

Wij bieden cookies: We maken gebruik van hulpmiddelen, zoals cookies, om essentiële diensten en functies voor onze site te bieden, en om gegevens te verzamelen over hoe bezoekers omgaan met onze site, producten en diensten. Door op Accepteren te klikken of gewoon door deze site te blijven gebruiken, gaat u akkoord met ons gebruik van deze tools voor advertentie- en analysedoeleinden.

aanvaarden