WEB HOSTING PRESTASHOP

Hosting voor Prestashop snel, veilig en met 24 uur per dag technische ondersteuning in Nederland

We bieden Premium Hosting om uw website in Prestashop 24 uur op maximale snelheid te laten werken.

  • Maandelijks
  • Per kwartaal
  • jaarlijks 10% OFF
  • Ideal for high performing websites
  • Personalized Tech Support
  • 30 dagen geld terug

Plan Premium 1

Het instapniveau van de meest exclusieve webhosting

EERSTE BETALING: BESPAAR 50%

€ 12.24 / mijn

€ 24.48 wanneer je vernieuwt

buy

Plan Premium 3

Maximaliseer de beschikbare bronnen voor uw website

EERSTE BETALING: BESPAAR 50%

€ 21.30 / mijn

€ 42.59 wanneer je vernieuwt

buy

Plan Premium 4

De kracht van een dedicated server, tegen de scherpste prijs

EERSTE BETALING: BESPAAR 50%

€ 25.82 / mijn

€ 51.64 wanneer je vernieuwt

buy

Plan Premium 5

De beste optie voor super veeleisende websites

EERSTE BETALING: BESPAAR 50%

€ 35.51 / mijn

€ 71.01 wanneer je vernieuwt

buy

Betaalfaciliteiten

Wij accepteren de belangrijkste betaalmiddelen. U hoeft alleen degene van uw voorkeur te kiezen.

Paypal
Visa
Paypal
Paypal
Bitcoin
Ethereum
Dai
Doge
BNB
Theter

Waarom zou je Neolo vertrouwen?
Omdat we de beste Prestashop Hosting zijn in Nederland

Prestashop

Neolo heeft servers die speciaal zijn geoptimaliseerd voor traditionele webhosting en Prestashop. Leer ze kennen!

icon

Prestashop Managed Hosting

We configureren, updaten en houden uw Prestashop vrij van malware. We blokkeren ook spam en optimaliseren deze voor Google, Yahoo! en bing

icon

Extra beveiligingsback-up

We maken een extra back-up op uw hele account. Uw gegevens zullen altijd veilig zijn in een ander datacenter. Verlies geen waardevolle informatie!

icon

Neolo Academy

Online courses, tutorials, and interviews with specialists so that your project achieves more visibility, more sales, and more clients.

Reviews from website owners

Sinds 2002 hebben meer dan 10.000 klanten uit 79 landen voor onze webhosting gekozen, vooral vanaf Nederlandstars

Excellent reputation

21 reviews

VR

"I got fast and efficient support from Neolo by setting up an SSL certificate. I have the unlimited plan and it works perfect."

Natt Holiday

gb

"A really good and easy to use hosting site. Using the available templates, I had my website up and running in a couple of hours."

Mary Bross

gb

"They are the best. I have been with them for months, after trying many hosting companies that did not work for me. "

Willy Reyss

gb

"Great hosting! Fair price, easy to manage. When issues arise, they respond quickly, usually within 24 hours. I've been hosting my website with them fo..."

Hai

gb

"Excellent service and value for money. I had hosting with Nelo for more than a year. Also have hosting with lot more expensive companies. But Neolo va..."

Sam

au

Website- en e-mailbeheer met cPanel

Easy and fast

Geschikt voor alle doelgroepen, het cPanel-ontwerp is het meest vriendelijk, zodat u totale controle heeft over uw website, hosting en domeinen.

Autonomy

Creëer en beheer subdomeinen, e-mailaccounts, bezoekstatistieken, applicaties en nog veel meer.

Apps

Installeer +200 applicaties -zoals WordPress of Woocommerce- in slechts 3 klikken. Gebruik Neolo Site Builder en maak uw website zonder dat u een ontwerper nodig heeft.

cPanel

Bovendien zal uw website deze kenmerken hebben

Features

Neolo hosting servers features

MIJN SITE OPTIMALISEREN

Veelgestelde vragen

Waarom past Neolo bij mij?

Onze missie is dat elke persoon of bedrijf zijn idee kan omzetten in een website. Wij helpen u uw persoonlijke merk of project te ontwikkelen, online te verkopen en de inhoud te publiceren die u wilt. Kortom, om uw digitale bedrijf op te bouwen. We houden ervan om snelle, hoogwaardige klantenondersteuning te bieden, daarom beantwoorden we 80% van de vragen in minder dan 1 uur en hebben we een 9,5 / 10-beoordeling. Bovendien zijn onze servers superstabiel en bieden we een 30 dagen geld-terug-garantie. We maken deel uit van de Open-Startups-beweging: we maken de statistieken van de klantenservice openbaar en ook de stabiliteit van de servers. Elke week publiceren we nieuwe tutorials, cursussen, interviews met specialisten en kennisgidsen zodat jij jouw ondernemerschap naar een hoger niveau kunt tillen.

Registreer je domeinen?

Ja, we registreren veel domeinextensies, zoals onder andere .com, .net, .org, .info, .biz, .co en .es.

We accepteren ook landspecifieke (ar, .cl, .uy, .bo, .py, .br, .mx, .ec, .ni, .ca, .uk, .ru, etc.), maar die zullen moet zelf worden geregistreerd in de NIC van elk land. Als u hulp nodig heeft, laat het ons weten en wij helpen u graag verder.

Wat is Premium Prestashop Hosting?

Premium Prestashop Hosting is een type shared hosting-service die exclusief is ontworpen voor veeleisende websites die meer kracht nodig hebben dan een website in een traditionele shared hosting. In detail omvat Premium Prestashop Hosting meer RAM, meer processor, SSD's, prioritaire technische ondersteuning en gratis SSL-certificaat.

What Premium Hosting plan do I need?

We raden u aan om te beginnen met Premium Plan 1 en afhankelijk van het verbruik van uw account kunt u snel overstappen naar een hoger plan.

Kan ik een webhostingplan kiezen en dit vervolgens wijzigen in een ander?

Ja, natuurlijk, wanneer je maar wilt, kun je veranderen.

Krijg ik een applicatie-installatieprogramma met 1 klik?

Ja. In alle Premium Hosting-abonnementen hebt u Softaculous wat de beste op de markt is: u kiest tussen de +200-toepassingen die u wilt installeren, klikt u op installeren, vertel ze in welke map u het wilt en dat is het, magie :)

Hoe koop ik mijn hostingplan?

Het is heel intuïtief: u kiest een plan, vult uw gegevens en die van uw website in, doet de betaling, en dat is alles! Eenmaal geaccrediteerd, sturen we u een e-mail met alle registratiegegevens, zodat u uw website kunt laden en uw e-mailaccounts kunt configureren. Daarnaast heb je toegang tot tutorials, video's en staat ons technische team klaar om je te helpen.

Migratie: ik zit bij een andere provider en wil overstappen naar Neolo, kun je me helpen?

Ja. Na aankoop van uw webhosting, vragen we een volledige back-up (volledige kopie) van uw cPanel- of Plesk-account bij uw vorige provider om deze te kunnen migreren. Als u in uw vorige provider een ander configuratiescherm hebt gebruikt, laat het ons weten en we zullen analyseren of we het kunnen migreren. Als we niet uitleggen hoe het wordt gedaan, is het meestal niet ingewikkeld. Als u uw domein moet overzetten naar Neolo, kunt u dit ook doen wanneer u uw webhostingplan of uw domeinoverdracht koopt.

Ik heb al betaald. Hoe lang duurt het om te registreren?

Betalingen in contanten duren tussen 24 en 72 werkuren. Betalingen via elektronische middelen zoals creditcards, betaalpassen en bankoverschrijvingen duren meestal minder dan 24 uur of zijn onmiddellijk.

DNS: wat zijn ze? Wat zijn ze Zijn ze white label?

DNS zijn namen van servers die verantwoordelijk zijn voor het verbinden van mensen die uw domein binnenkomen met de servers van NEOLO.COM en de inhoud gehost op uw webhostingaccount. Onze DNS zijn: ns1.lineadns.com en ns2.lineadns.com. Ze zijn volledig white label, dus als uw account een reseller, VPS of Dedicated Servers is, kunt u ze ook gebruiken.

Is er een limiet voor het aantal te verzenden e-mails?

We willen allemaal dat e-mails de inbox bereiken, dus spam is verboden. U kunt maximaal 150 e-mails per uur verzenden, dit is een meer dan redelijke limiet en hoger dan de rest van de providers. Met betrekking tot het aantal e-mailaccounts dat u kunt maken, zijn ze onbeperkt en hebt u toegang via uw favoriete e-mailprogramma, mobiel apparaat of webmail.

Maken ze back-ups?

We maken 1 volledige back-up van alle hostingaccounts tot 2 GB per week en verplaatsen deze naar een ander datacenter. We raden u echter aan om ook uw back-ups te maken en te downloaden via uw configuratiescherm.

Krijg ik SSH?

SSH aanbieden op shared hosting is onveilig en onverstandig voor webhostingproviders, daarom bieden we het niet aan. Huurt u echter een VPS of Dedicated Server, dan kunnen wij u eenvoudig voorzien van SSH Root.

Accepteert u hosting voor online games?

Niet voor shared hosting. Maar als het een Facebook-app is, moet je een VPS huren. Als het een gameserver is, dan bieden we deze niet.

Heeft u nog vragen? Ons team staat tot uw beschikking om u te helpen
RAADPLEGING UITVOEREN

Wij bieden cookies: We maken gebruik van hulpmiddelen, zoals cookies, om essentiële diensten en functies voor onze site te bieden, en om gegevens te verzamelen over hoe bezoekers omgaan met onze site, producten en diensten. Door op Accepteren te klikken of gewoon door deze site te blijven gebruiken, gaat u akkoord met ons gebruik van deze tools voor advertentie- en analysedoeleinden.

aanvaarden