WEB HOSTING PRESTASHOP

Hosting til Prestashop hurtigt, sikkert og med teknisk support 24 timer i Danmark

Vi tilbyder Premium Hosting for at holde din webside i Prestashop kørt 24 timer med maksimal hastighed.

  • Månedlige
  • Kvartalsvis
  • Årligt 10% OFF
  • Ideal for high performing websites
  • Personalized Tech Support
  • 30 dages pengene tilbage

Plan Premium 5

Den bedste løsning til super krævende websteder

FØRSTE BETALING: SPAR 50%

271.85 DKK / min

543.70 DKK når du fornyer

køb

Plan Premium 4

Kraften i en dedikeret server til den mest konkurrencedygtige pris

FØRSTE BETALING: SPAR 50%

197.71 DKK / min

395.42 DKK når du fornyer

køb

Plan Premium 3

Maksimer de tilgængelige ressourcer til dit websted

FØRSTE BETALING: SPAR 50%

163.05 DKK / min

326.09 DKK når du fornyer

køb

Plan Premium 1

Indgangsniveauet for den mest eksklusive webhosting

FØRSTE BETALING: SPAR 50%

93.72 DKK / min

187.44 DKK når du fornyer

køb

Betalingsfaciliteter

Vi accepterer det vigtigste betalingsmiddel. Du skal kun vælge den, du foretrækker.

Paypal
Visa
Paypal
Paypal
Bitcoin
Ethereum
Dai
Doge
BNB
Theter

Hvorfor stole på Neolo?
Fordi vi er den bedste Prestashop -hosting i Danmark

Prestashop

Neolo har servere, der er specielt optimeret til traditionel webhosting og Prestashop. Lær dem at kende!

icon

Prestashop Administreret Hosting

Vi konfigurerer, opdaterer og holder din Prestashop ren for malware. Vi blokerer også for spam og optimerer det for Google, Yahoo! og bing

icon

Yderligere sikkerhedskopiering

Vi udfører en ekstra sikkerhedskopi på hele din konto. Dine data vil altid være sikre i et andet datacenter. Tab ikke værdifuld information!

icon

Neolo Academy

Online courses, tutorials, and interviews with specialists so that your project achieves more visibility, more sales, and more clients.

Reviews from website owners

Siden 2002 har mere end 10.000 kunder fra 79 lande valgt vores webhosting, især fra Danmarkstars

Excellent reputation

21 reviews

VR

"I got fast and efficient support from Neolo by setting up an SSL certificate. I have the unlimited plan and it works perfect."

Natt Holiday

gb

"A really good and easy to use hosting site. Using the available templates, I had my website up and running in a couple of hours."

Mary Bross

gb

"They are the best. I have been with them for months, after trying many hosting companies that did not work for me. "

Willy Reyss

gb

"Great hosting! Fair price, easy to manage. When issues arise, they respond quickly, usually within 24 hours. I've been hosting my website with them fo..."

Hai

gb

"Excellent service and value for money. I had hosting with Nelo for more than a year. Also have hosting with lot more expensive companies. But Neolo va..."

Sam

au

Administration af websted og e -mail med cPanel

Easy and fast

CPanel -designet er velegnet til alle målgrupper og er det mest venlige, så du har total kontrol over dit websted, hosting og domæner.

Autonomy

Opret og administrer underdomæner, e-mail-konti, besøgsstatistikker, applikationer og meget mere.

Apps

Installer +200 applikationer - som WordPress eller Woocommerce - med kun 3 klik. Brug Neolo Site Builder og o.pret dit websted uden behov for en designer.

cPanel

Derudover vil dit websted have disse egenskaber

Features

Neolo hosting servers features

Optimer min side

Ofte stillede spørgsmål

Hvorfor passer Neolo mig?

Vores mission er, at enhver person eller virksomhed kan omdanne deres idé til et websted. Vi hjælper dig med at udvikle dit personlige brand eller projekt, sælge online og offentliggøre det ønskede indhold. Kort sagt, for at opbygge din digitale forretning. Vi elsker at yde hurtig kundesupport af høj kvalitet, det er derfor, vi besvarer 80% af henvendelserne på mindre end 1 time, og vi har en 9,5 / 10-vurdering. Derudover er vores servere superstabile, og vi tilbyder en 30 dages pengene-tilbage-garanti. Vi er en del af Open-Startups-bevægelsen: vi offentliggør kundeservicemetrikkerne og også servernes stabilitet. Hver uge offentliggør vi nye tutorials, kurser, interviews med specialister og vidensguider, så du kan tage dit iværksætteri til det næste niveau.

Registrerer du domæner?

Ja, vi registrerer mange domæneudvidelser, såsom .com, .net, .org, .info, .biz, .co og .es, blandt andre.

Vi accepterer også landespecifikke (ar, .cl, .uy, .bo, .py, .br, .mx, .ec, .ni, .ca, .uk, .ru osv.), Men de vil skal registreres alene i NIC i hvert land. Hvis du har brug for hjælp, så lad os det vide, så hjælper vi dig.

Hvad er Premium Prestashop Hosting?

Premium Prestashop Hosting er en type delt hosting-service, der udelukkende er designet til krævende websteder, der kræver mere strøm end et websted i en traditionel delt hosting. I detaljer inkluderer Premium Prestashop Hosting mere RAM, mere processor, SSD'er, prioriteret teknisk support og gratis SSL-certifikat.

Hvilken Premium Hosting-plan har jeg brug for?

Vi anbefaler, at du starter med Premium Plan 1, og afhængigt af forbrug af din konto kan du hurtigt gå videre til en højere plan.

Kan jeg vælge en webhosteplan og derefter ændre den til en anden?

Ja, selvfølgelig, når du vil, kan du ændre dig.

Får jeg et programinstallationsprogram med 1 klik?

Ja. I alle Premium Hosting-planer har du Softaculous, som er det bedste på markedet: Du vælger mellem de +200 applikationer, du vil installere, klikke på installation, fortæl dem i hvilket bibliotek du vil have det, og det er det, magi :)

Hvordan køber jeg min hostingplan?

Det er meget intuitivt: du vælger en plan, udfylder dine oplysninger og oplysningerne på dit websted, foretager betalingen, og det er det! Når vi er godkendt, sender vi dig en e-mail med alle registreringsdata, så du kan indlæse dit websted og konfigurere dine e-mail-konti. Derudover har du adgang til tutorials, videoer, og vores tekniske team vil være der for at hjælpe dig.

Migration: Jeg er i en anden udbyder, og jeg vil skifte til Neolo, kan du hjælpe mig?

Ja. Når du har købt din webhosting, vil vi anmode om en fuld sikkerhedskopi (fuld kopi) af din cPanel- eller Plesk-konto i din tidligere udbyder for at kunne migrere den. Hvis du i din tidligere udbyder brugte et andet kontrolpanel, fortæl os, og vi analyserer, om vi kan migrere det, hvis vi ikke forklarer, hvordan det gøres, er det normalt ikke komplekst. Hvis du har brug for at overføre dit domæne til Neolo, kan du også gøre det, når du køber din webhostingplan eller din domæneoverførsel.

Jeg har allerede betalt. Hvor lang tid tager det at registrere?

Betalinger, der foretages kontant, varer mellem 24 og 72 arbejdstider. Betalinger med elektroniske midler såsom kreditkort, betalingskort og bankoverførsler tager normalt mindre end 24 timer eller er øjeblikkelig.

DNS: Hvad er de? Hvad er de? Er de hvide mærker?

DNS er navne på servere, der er ansvarlige for at forbinde personer, der indtaster dit domæne med serverne på NEOLO.COM og det indhold, der er vært på din webhostingskonto. Vores DNS er: ns1.lineadns.com og ns2.lineadns.com. De er helt hvide etiketter, så hvis din konto er en forhandler, VPS eller dedikerede servere, kan du også bruge dem.

Er der en grænse for antallet af e-mails, der skal sendes?

Vi ønsker alle, at e-mails skal nå indbakken, så spam er forbudt. Du kan sende op til 150 e-mails i timen, det er en mere end rimelig grænse og højere end resten af udbydere. Med hensyn til antallet af e-mail-konti, du kan oprette, er de ubegrænsede, og du får adgang til dem via dit foretrukne e-mail-program, mobilenhed eller webmail.

Opretter de sikkerhedskopier?

Vi laver 1 fuld sikkerhedskopi af alle hostingkonti op til 2 GB fuld pr. Uge og flytter det til et andet datacenter. Vi anbefaler dog, at du også foretager og downloader dine sikkerhedskopier fra dit kontrolpanel.

Vil jeg have SSH?

At levere SSH til delt hosting er usikker og uklog praksis for webhostingudbydere, det er derfor, vi ikke tilbyder det. Men hvis du lejer en VPS eller dedikeret server, kan vi nemt give dig SSH Root.

Accepterer du hosting til onlinespil?

Ikke til delt hosting. Men hvis det er en Facebook-app, skal du ansætte en VPS. Hvis det er en spilserver, så nej, vi tilbyder ikke.

Har du spørgsmål? Vores team står til din rådighed for at hjælpe dig
PRESTATIONSKONSULTATION