Hvad er Google Test My Site, og hvorfor skal jeg optimere det?

Google Test My Site er et Google-værktøj, der analyserer dit websted og måler dets ydeevne. Det understreger venlighed og indlæsningshastighed (både mobile enheder og bærbare computere og computere). Du skal have det, fordi det vil hjælpe dig med at forbedre den score, som Google tildeler til dit websted. Derudover kan du tilbyde en bedre navigationsoplevelse til dine besøgende. Dette tilføjer meget, fordi det omsættes til flere salg og anbefalinger. Vil du analysere dit websted lige nu? Tjek det, så ser du. Vi kan hjælpe dig med at hæve din Google-score!


Hvordan forbedrer du dit websteds score på Google?

Vores team af fagfolk kan nå det. Når du har fået de score, som Google har tildelt dig, skal du ansætte vores optimeringsplan og lade dit websted være i hænderne på eksperter inden for webprogrammering og brugeroplevelse (UX). De vil vide, hvad du har brug for for at forbedre og rangere bedre i søgemaskinerne.

Vi tilbyder dig den bedste optimering til dit
websteds webstedsoptimering

  • Optimering til mobile enheder
  • Hastighed på mobile enheder
  • Skrivebordshastighed
  • Arbejdsrapport og resultater
  • Levering inden for 4 arbejdsdage
  • Rækkevidde: 3 timers arbejde

Enkelt betaling

køb

30 dages tilbagebetaling i alle vores planer

Optimering inkluderer 3 timers arbejde. Vi leverer en rapport med detaljeret om det udførte arbejde. Hvis der kræves mere tid, fremsætter vi et tilpasset forslag.

Ofte stillede spørgsmål

Hvorfor passer Neolo mig?

+

Vores mission er, at enhver person eller virksomhed kan omdanne deres idé til et websted. Vi hjælper dig med at udvikle dit personlige brand eller projekt, sælge online og offentliggøre det ønskede indhold. Kort sagt, for at opbygge din digitale forretning. Vi elsker at yde hurtig kundesupport af høj kvalitet, det er derfor, vi besvarer 80% af henvendelserne på mindre end 1 time, og vi har en 9,5 / 10-vurdering. Derudover er vores servere superstabile, og vi tilbyder en 30 dages pengene-tilbage-garanti. Vi er en del af Open-Startups-bevægelsen: vi offentliggør kundeservicemetrikkerne og også servernes stabilitet. Hver uge offentliggør vi nye tutorials, kurser, interviews med specialister og vidensguider, så du kan tage dit iværksætteri til det næste niveau.

Hvad er fordelen ved at erhverve optimering af Google Test My Site?

+

Du forbedrer kvalitetsresultatet for dine Google AdWords-annoncer, dine besøgende får en bedre browseroplevelse og opnår mere salg.

Kan du opnå fremragende score på alle poster på Google Test mit websted?

+

Der er tilfælde, hvor ja og andre, hvor nej. For at opnå en perfekt score skal du normalt gentegne webstedskoden fuldstændigt. Vi udfører en kodeoptimering, der normalt øger den aktuelle ydelse med 30%, i nogle tilfælde er det mere.

Siden 2002 har mere end 10.000 kunder fra 79 lande valgt vores webhosting, især fra Danmark

Har du spørgsmål? Vores team står til din rådighed for at hjælpe dig
PRESTATIONSKONSULTATION