Hurtig, sikker og 24-timers teknisk support-hosting i Danmark

Vi tilbyder dig hurtig service af høj kvalitet, 100% stabile servere, 24-timers kundeservice og en 30-dages pengene-tilbage-garanti

VID MERE
5star Rangering: Fremragende. Baseret på +400 udtalelser fra virkelige kunder

Væk dit brand i den digitale verden med Neolo

Domæner

Vælg det perfekte domænenavn til din virksomhed, og registrer det på 5 minutter!

Vælg domæne

Hosting

Superstabil webhosting og personlig teknisk support. Også webhosting med domæne og website builder

Se planer

websted

Vidste du, at du med Neolo Builder kan oprette et fantastisk websted på bare 30 minutter? Test det! Det er meget enkelt at bruge

Opret hjemmeside

Opret din online butik

Create your online store with Tienda Neolo and sell your products to the world.

Create e-commerce

Trademark registration

Protect your business name legally so that no one can use your brand.

Optimer min side

VPN

Browse safely protecting your identity. Browse 100% anonymous.

Create VPN

Fordelene ved at bruge Neolo:


01

Vi ønsker, at dit projekt skal vokse

Hvis du klarer dig godt, klarer vi os godt. Vi har det meget klart. Derfor vil vi hjælpe dig med at få dit websted, dine e-mail-konti og dit domæne til at fungere perfekt. Hvis noget mislykkes, er vi der

02

Altid med dig

Vi ledsager dig i hvert trin. Vi leverer værktøjer til at få dit domænenavn, webhosting og oprette din side på få minutter

03

Ekstrem hastighed

Vi ved, at hastigheden på tjenesten er ekstremt vigtig for brugerne, og derfor arbejder vi på konstant at forbedre den. Prøv vores service!

04

WordPress-specialister

Neolo's webhosting-servere er optimeret til at fungere perfekt med WordPress. Vi kan godt lide det så meget, at selv vores blog er drevet af WordPress!

05

99,99% oppetid

Vi har oprettet et netværk af webservere af høj kvalitet. Det distribueres i USA, Europa, Asien og Latinamerika og giver os mulighed for at tilbyde dig en ekstremt stabil service

06

Vi løser alle henvendelser

Vores kundesupport-team besvarer alle forespørgsler på rekordtid. Besvar 70% af forespørgsler på mindre end 1 time.

07

30 dages penge tilbage

Hvis Webhostingstjenesten på ethvert tidspunkt ikke fungerer, har du ret til at anmode om tilbagebetaling af dine penge for det tidspunkt, det ikke fungerede

08

GRATIS migration

Hvis dit websted i øjeblikket er i en anden webhosting, men du vil migrere det til Neolo, er der ikke noget problem. Vi kan gøre det for dig uden ekstra omkostninger

09

Flere betalingsmidler

Bare rolig, ud over at have de bedste priser accepterer vi kredit-, debet- og PayPal-kort. Som om dette ikke var nok, tilbyder vi lokale betalingsmidler, og vi muliggør endda kryptokurrency-transaktioner;)

10

Vi beskytter dit websted

Aktivér HTTPS gratis, så browsing på dit websted er sikkert. Brug Neolo Care + og undgå malware, vira og enhver form for trussel

Vi har det perfekte domæne til dig!

Søg i domæne

Opret din hjemmeside på få minutter!

Uden behov for teknisk viden kan du have internettet til din forretning eller personlige brand, der fungerer i dag. Med webskaberen af Neolo kan du få det websted, du altid har drømt om. Det er selvadministreret og meget let at redigere. Derudover er det optimeret til alle typer enheder, til Google og til sociale netværk.

Opret min websted

Reviews from website owners

Siden 2002 har mere end 10.000 kunder fra 79 lande valgt vores webhosting, især fra Danmarkstars

Excellent reputation

21 reviews

VR

"I got fast and efficient support from Neolo by setting up an SSL certificate. I have the unlimited plan and it works perfect."

Natt Holiday

gb

"A really good and easy to use hosting site. Using the available templates, I had my website up and running in a couple of hours."

Mary Bross

gb

"They are the best. I have been with them for months, after trying many hosting companies that did not work for me. "

Willy Reyss

gb

"Great hosting! Fair price, easy to manage. When issues arise, they respond quickly, usually within 24 hours. I've been hosting my website with them fo..."

Hai

gb

"Excellent service and value for money. I had hosting with Nelo for more than a year. Also have hosting with lot more expensive companies. But Neolo va..."

Sam

au

Ofte stillede spørgsmål

Hvorfor vælge Neolo?

+

Vores mission er, at enhver person eller virksomhed kan omdanne deres idé til et websted. Vi hjælper dig med at udvikle dit personlige brand eller projekt, sælge online og offentliggøre det ønskede indhold. Kort sagt, for at opbygge din digitale forretning. Vi elsker at levere hurtig kundeservice af høj kvalitet, hvorfor vi svarer på 80% af henvendelserne på mindre end 1 time, og vi har en 9,5 / 10-vurdering. Derudover er vores servere superstabile, og vi tilbyder en 30 dages pengene-tilbage-garanti. Vi er en del af Open-Startups bevægelsen, vi offentliggør kundeservicemetrikkerne og også stabiliteten af serverne. Hver uge offentliggør vi nye tutorials, kurser, interviews med specialister og vidensguider, så du kan tage dit iværksætteri til det næste niveau.

Hvad er et domæne?

+

Domænet er det unikke og eksklusive navn, der gives til dit websted på Internettet, så en bruger kan finde dig. For eksempel: Neolo.com, Facebook.com og Google.com er domænenavne.

Registrerer Neolo domæner?

+

Ja, vi registrerer mange domæneudvidelser, såsom .com, .net, .org, .info, .biz, .co, .ws, .online, .club, .guru, .la, .lat, .today,. mobi, .reviews, .us og .es.

Vi accepterer også landespecifikke (ar, .cl, .uy, .bo, .py, .br, .mx, .ec, .ni, .ca, .uk, .ru osv.), Men de vil skal registreres alene i NIC i hvert land. Hvis du har brug for hjælp, så lad os det vide, så giver vi dig en hånd.

Hvad er webhosting?

+

Webhosting - eller webhosting - er en tjeneste, der holder dit websted kørende 24 timer fra vores servere. Hver gang nogen kommer ind på et websted, har de faktisk adgang til serverne hos en webhostingudbyder.

Udover hosting giver vores service dig dit eget domæne og ubegrænsede firmamail-konti.

Hvilken slags webhostingplan har jeg brug for?

+

Det kommer an på. Den første ting, du skal vide, er, om du vil bruge databaser, som er ansvarlige for at få applikationer som WordPress, Drupal, Joomla, Magento, fora, blogs, indkøbsvogne osv. Til at arbejde på din hjemmeside. Hvis ja, anbefaler vi Plan 1 eller den ubegrænsede plan. På den anden side, hvis dit websted kun udvikles i HTML, CSS eller AJAX og ikke bruger databaser, vil Plan 0 være perfekt. En anden beslutning, du bliver nødt til at tage, er, om du kun er vært for et eller flere domæner. Hvis der kun er en, foreslår vi Plan 1, men hvis du har brug for flere, er den ubegrænsede plan noget for dig. På den anden side, hvis du forventer at være vært for et websted med mere end 1 GB forbrug - for eksempel en WordPress med flere hundrede daglige besøg, mange plugins og et tungt tema - foreslår vi en Premium-plan.

Har du spørgsmål? Vores team står til din rådighed for at hjælpe dig
PRESTATIONSKONSULTATION