Hurtig, sikker og 24-timers teknisk support-hosting i Danmark

Vi tilbyder en service med stor hastighed, kundeservice til enhver tid, praktiske priser og kvalitetssikring.

VID MERE
5star Rangering: Fremragende. Baseret på +400 udtalelser fra virkelige kunder

Vores tjenester:

Domæner

Domæner

Vælg det perfekte domænenavn til din virksomhed, og registrer det på 5 minutter!

Vælg domæne
Hosting

Hosting

Vi er webhosting nr. 1 i Latinamerika. Vi vælges af mere end 10.000 mennesker og organisationer fra 79 lande.

Se planer
websted

websted

Vidste du, at du med Neolo Builder kan oprette en fantastisk webside på kun 30 minutter? Prøv det! Det er meget enkelt at bruge.

Opret hjemmeside

Fordelene ved at bruge Neolo:


01

Fagfolk til din tjeneste

Vi arbejder med passion og sørger for, at alt fungerer for dig og din virksomhed. Vi lover at give dig den bedste service.

02

Altid med dig

Vi giver dig værktøjer, så du nemt kan få dit domænenavn, webhosting eller skaberen af din side og vores hjælp på hvert trin.

03

Ekstrem hastighed

Vi ved, at hastigheden på tjenesten er ekstremt vigtig for brugerne, og derfor arbejder vi på konstant at forbedre den. Prøv vores service!

04

WordPress-specialister

Administrer webstedet selv og sikre bedre SEO ved hjælp af den mest succesrige platform i verden.

05

99,99% oppetid

Vi skaber et netværk af højkvalitetswebserver distribueret i USA, Europa, England, Asien og Latinamerika, som giver os mulighed for at have en meget høj servicestabilitet.

06

Vi løser alle henvendelser

Vores kundesupport-team besvarer alle forespørgsler på rekordtid. Besvar 70% af forespørgsler på mindre end 1 time.

07

30 dages penge tilbage

Hvis Webhostingstjenesten på ethvert tidspunkt ikke fungerer, har du ret til at anmode om tilbagebetaling af dine penge for det tidspunkt, det ikke fungerede.

08

GRATIS migration

Hvis dit websted i øjeblikket er i en anden webhosting, men du vil migrere det til Neolo, er der ikke noget problem. Vi kan gøre det for dig uden ekstra omkostninger.

09

Flere betalingsmidler

Bare rolig, udover at vi har de bedste priser, accepterer vi kredit-, debet- og PayPal-kort. Og som om det ikke var nok, tilbyder vi lokale betalingsmetoder.

10

Vi beskytter dit websted

Hvis du vil, kan vi sikre dine data og dine kunders data med HTTPS. Derudover fjerner og bekæmper vi malware, vira, phishing og spam.

Vi har det perfekte domæne til dig!

Søg i domæne

Opret din hjemmeside på få minutter!

Uden behov for teknisk viden kan du have internettet til din forretning eller personlige brand, der fungerer i dag. Med webskaberen af Neolo kan du få det websted, du altid har drømt om. Det er selvadministreret og meget let at redigere. Derudover er det optimeret til alle typer enheder, til Google og til sociale netværk.

Opret min websted

Mere end 10.000 kunder fra 79 lande har tillid til Neolo

Ofte stillede spørgsmål

Hvorfor vælge Neolo?

+

Fordi vi tilbyder garanti i alle vores tjenester, personlig opmærksomhed og vi har mere end 17 års erfaring. Derudover er vi valgt af mere end 10.000 kunder fra 50 lande. Vi tror på Internettet som et grundlæggende behov, som en menneskerettighed, der giver folk mulighed for at udtrykke sig og vokse personligt, økonomisk og åndeligt. Vi vil være en del af dit projekt og hjælpe dig med at være online med dit eget personlige brand og / eller din virksomheds.

Hvad er et domæne?

+

Et domæne er det unikke og eksklusive navn, der gives til dit websted på Internettet, så en bruger kan finde dig.

Registrerer Neolo domæner?

+

Ja, vi registrerer mange domæneudvidelser. Nogle er .COM .NET .ORG .INFO .BIZ .CO .WS .ONLINE .CLUB .GURU .LA .LAT. I dag .MOBI .REVIEWS .US .ES blandt mange andre. Vi arbejder også med specifikke landudvidelser: .AR .CL .UY .BO .PY .BR .MX .EC .NI .CA .UK .RU blandt andre. Men du skal registrere dem selv i NIC i hvert land og erhverve Neolo webhosting. Hvis du har brug for hjælp, så fortæl os det, så giver vi dig gerne en hånd.

Hvad er en webhosting?

+

Webhosting eller webstedshosting er en service, der består af at holde dit websted kørende på Internettet 24 timer på vores servere. Hver gang nogen kommer ind på et websted, får de faktisk adgang til serverne fra en webhostingudbyder. Derudover kan du med Neolo have alle de e-mail-konti, du ønsker, med dit eget domæne.

Hvilken slags webhostingplan har jeg brug for?

+

Det afhænger. Den første ting, du skal vide, er, om du vil bruge databaser (ansvarlig for at lave applikationer som WordPress, Drupal, Joomla, Magento, fora, blogs, indkøbsvogne osv. På din hjemmeside) I tilfælde af at dit svar Hvis ja, anbefaler vi Plan 1 eller Ubegrænset Plan af Neolo. På den anden side, hvis dit websted kun vil blive udviklet i HTML, CSS, AJAX og ikke bruger databaser, er Plan 0 perfekt til dig. Den anden beslutning, du bliver nødt til at tage, er, om du vil være vært for 1 domæne (navn .COM .NET .ORG .COM.AR osv.) Eller flere. Hvis du har brug for flere, skal du vælge den ubegrænsede plan. Hvis det kun er et domæne, foreslår vi plan 1.

Vi arbejder for at nå disse udtalelser

Vores største fornøjelse er at se vores brugers projekter gå i opfyldelse. Når alt fungerer perfekt, går vores arbejde upåaktet hen, men dit skiller sig ud. Og det er det, der betyder noget.

Jeg har mestret mit gastronomiske projekt i Neolo, alt var let og hurtigt.

Vicky Vago - Living Eat

Vi er kunder for 10 år siden, og vi ville vælge Neolo igen.

Federico Pacheco - Entropy Security

Jeg vælger Neolo som vært for mine kunders websteder, og jeg har aldrig haft et problem

Michelle Dure - Grafisk designer hos Decero
Har du spørgsmål? Vores team står til din rådighed for at hjælpe dig
PRESTATIONSKONSULTATION