Rask, sikker og 24-timers teknisk support hosting i Noreg

Vi tilbyr en tjeneste med stor hastighet, kundeservice til enhver tid, praktiske priser og kvalitetssikring.

VITE MER
5star Rangering: Utmerket. Basert på + 400 meninger fra ekte kunder

Våre tjenester:

Domener

Domener

Velg det perfekte domenenavnet for virksomheten din, og registrer det på 5 minutter!

Velg domene
Hosting

Hosting

Vi er # 1 webhotell i Latin-Amerika. Vi er valgt av mer enn 10.000 mennesker og organisasjoner fra 79 land.

Se planer
nettsted

nettsted

Visste du at du med Neolo Builder kan lage en fantastisk webside på bare 30 minutter? Prøv det! Det er veldig enkelt å bruke.

Lag nettsted

Fordelene med å bruke Neolo:


01

Fagfolk til din tjeneste

Vi jobber med lidenskap og sørger for at alt fungerer for deg og ditt selskap. Vi lover å gi deg den beste servicen.

02

Alltid med deg

Vi gir deg verktøy slik at du enkelt kan få ditt domenenavn, webhotellet eller skaperen av siden din og vår hjelp på hvert trinn.

03

Ekstrem hastighet

Vi vet at hastigheten på tjenesten er ekstremt viktig for brukerne, og det er grunnen til at vi jobber med å forbedre den kontinuerlig. Prøv vår tjeneste!

04

WordPress Spesialister

Administrer nettstedet selv og sikre bedre SEO ved å bruke den mest vellykkede plattformen i verden.

05

99,99% oppetid

Vi oppretter et høykvalitets webservernettverk distribuert i USA, Europa, Storbritannia, Asia og Latin-Amerika som gjør at vi kan ha en veldig høy tjenestestabilitet.

06

Vi løser alle henvendelser

Kundesupport-teamet svarer på alle henvendelser på rekordtid. Svar på 70% av henvendelsene på mindre enn 1 time.

07

30 dager pengene tilbake

Hvis Webvert-tjenesten når som helst ikke fungerer, har du rett til å be om tilbakebetaling av pengene dine for den tiden den ikke fungerte.

08

GRATIS migrasjon

Hvis nettstedet ditt for øyeblikket er i et annet webhotell, men du vil migrere det til Neolo, er det ikke noe problem. Vi kan gjøre det for deg, uten ekstra kostnader.

09

Flere betalingsmidler

Ikke bekymre deg, i tillegg til at vi har de beste prisene aksepterer vi kreditt-, debet- og PayPal-kort. Og som om det ikke var nok, tilbyr vi lokale betalingsmetoder.

10

Vi beskytter nettstedet ditt

Hvis du vil, kan vi sikre deg dataene og kundene dine med HTTPS. I tillegg eliminerer og bekjemper vi skadelig programvare, virus, phishing og spam.

Vi har det perfekte domenet for deg!

Søk i domene

Lag nettstedet ditt på få minutter!

Uten behov for teknisk kunnskap kan du ha nettet for virksomheten eller personlig merkevare som fungerer i dag. Med nettskaperen til Neolo kan du ha nettstedet du alltid har drømt om. Det er selvadministrert og veldig enkelt å redigere. I tillegg er den optimalisert for alle typer enheter, for Google og for sosiale nettverk.

Lage min hjemmeside

Mer enn 10 000 kunder fra 79 land stoler på Neolo

Ofte stilte spørsmål

Hvorfor velge Neolo?

+

Fordi vi tilbyr garanti i alle våre tjenester, personlig oppmerksomhet og vi har mer enn 17 års erfaring. I tillegg er vi valgt av mer enn 10.000 kunder fra 50 land. Vi tror på Internett som et grunnleggende behov, som en menneskerettighet som lar mennesker uttrykke seg og vokse personlig, økonomisk og åndelig. Vi ønsker å være en del av prosjektet ditt og hjelpe deg med å være på nettet med ditt eget personlige merke og / eller det selskapet ditt har.

Hva er et domene?

+

Et domene er det unike og eksklusive navnet som gis til nettstedet ditt på Internett, slik at en bruker kan finne deg.

Registrerer Neolo domener?

+

Ja, vi registrerer mange domenetillegg. Noen er .COM .NET .ORG .INFO .BIZ .CO .WS .ONLINE .CLUB .GURU .LA .LAT. I dag .MOBI .REVIEWS .US .ES blant mange andre. Vi jobber også med spesifikke landutvidelser: .AR .CL .UY .BO .PY .BR .MX .EC .NI .CA .UK .RU blant andre. Men du må registrere dem selv i NIC i hvert land og skaffe Neolo webhotell. Hvis du trenger hjelp, gi oss beskjed så vil vi gjerne gi deg en hånd.

Hva er et webhotell?

+

Webhotell eller webhotellvert er en tjeneste som består av å holde nettstedet ditt kjørt på Internett 24 timer på serverne våre. Hver gang noen kommer inn på et nettsted, får de faktisk tilgang til serverne til en webhotellleverandør. I tillegg kan du med Neolo ha alle e-postkontoer du vil ha med ditt eget domene.

Hva slags webhotellplan trenger jeg?

+

Det kommer an på. Det første du må vite er om du vil bruke databaser (ansvarlig for å lage applikasjoner som WordPress, Drupal, Joomla, Magento, fora, blogger, handlekurver osv. På nettstedet ditt) I tilfelle svaret ditt Hvis ja, anbefaler vi Plan 1 eller Unlimited Plan of Neolo. Hvis nettstedet ditt kun vil bli utviklet i HTML, CSS, AJAX og ikke vil bruke databaser, er Plan 0 perfekt for deg. Den andre avgjørelsen du må ta er om du skal være vert for 1 domene (navn .COM .NET .ORG .COM.AR osv.) Eller flere. Hvis du trenger flere, må du velge Ubegrenset plan, hvis det bare vil være et domene, så foreslår vi Plan 1.

Vi jobber for å oppnå disse meningene

Vår største glede er å se brukernes prosjekter bli til virkelighet. Når alt fungerer perfekt, blir arbeidet vårt ubemerket, men ditt skiller seg ut. Og det er det som betyr noe.

Jeg har mestring av mitt gastronomiske prosjekt i Neolo, alt var enkelt og raskt.

Vicky Vago - Living Eat

Vi er kunder for 10 år siden, og vi ville valgt Neolo igjen.

Federico Pacheco - Entropy Security

Jeg velger Neolo som vert for kundenes nettsteder, og jeg har aldri hatt noe problem

Michelle Dure - Grafisk designer hos Decero
Har du noen spørsmål? Vårt team står til din disposisjon for å hjelpe deg
UTFØRING AV KONSULTASJON