Hva er Google Test My Site, og hvorfor skal jeg optimalisere det?

Google Test My Site er et Google-verktøy som analyserer nettstedet ditt og måler ytelsen. Det vektlegger vennlighet og lastehastighet (både mobile enheter og bærbare datamaskiner og datamaskiner). Du bør ha det fordi det vil hjelpe deg å forbedre poengsummen som Google tildeler til nettstedet ditt. I tillegg kan du tilby en bedre navigasjonsopplevelse for de besøkende. Dette legger opp mye fordi det oversettes til mer salg og anbefalinger. Vil du analysere nettstedet ditt akkurat nå? Sjekk det så får du se. Vi kan hjelpe deg med å øke Google-poengsummen din!


Hvordan forbedre poenget på nettstedet ditt på Google?

Vårt team av profesjonelle kan oppnå det. Når du har fått score som Google har tildelt deg, kan du leie optimaliseringsplanen vår og la nettstedet være i hånden av eksperter på nettprogrammering og brukeropplevelse (UX). De vil vite hva du trenger for å forbedre og rangere bedre i søkemotorer.

Vi tilbyr deg den beste optimaliseringen for nettstedet ditt

  • Optimalisering for mobile enheter
  • Hastighet på mobile enheter
  • Skrivebordshastighet
  • Arbeidsrapport og resultater
  • Levering på 4 virkedager
  • Rekkevidde: 3 timers arbeid

30 dager pengene tilbake i alle planene våre

Optimalisering inkluderer 3 timers arbeid. Vi vil levere en rapport med detaljene i arbeidet. Hvis det kreves mer tid, vil vi lage et tilpasset forslag.

Ofte stilte spørsmål

Hvorfor passer Neolo meg?

+

Vårt oppdrag er at enhver person eller selskap kan gjøre ideen sin om til et nettsted. Vi hjelper deg med å utvikle ditt personlige merke eller prosjekt, selge online og publisere innholdet du ønsker. Kort sagt, for å bygge din digitale virksomhet. Vi elsker å tilby rask kundestøtte av høy kvalitet, det er derfor vi svarer på 80% av henvendelsene på mindre enn 1 time, og vi har en 9,5 / 10-vurdering. I tillegg er serverne våre superstabile, og vi tilbyr 30 dagers pengene tilbake-garanti. Vi er en del av Open-Startups-bevegelsen: vi offentliggjør kundeservicemålingene og også stabiliteten til serverne. Hver uke publiserer vi nye veiledninger, kurs, intervjuer med spesialister og kunnskapsguider, slik at du kan ta ditt entreprenørskap til neste nivå.

Hva er fordelen med å anskaffe optimaliseringen av Google Test My Site?

+

Du vil forbedre kvalitetspoengene til Google AdWords-annonsene dine, de besøkende vil ha en bedre nettopplevelse og oppnå mer salg.

Kan du oppnå utmerkede score på alle elementene på Google Test My Site?

+

Det er tilfeller der ja og andre der nei. For å oppnå en perfekt poengsum må du vanligvis gjøre om nettstedkoden fullstendig. Vi utfører en kodeoptimalisering som vanligvis øker dagens ytelse med 30%, i noen tilfeller er det mer.

Siden 2002 har mer enn 10 000 klienter fra 79 land valgt vårt webhotell, spesielt fra Noreg

Har du noen spørsmål? Vårt team står til din disposisjon for å hjelpe deg
UTFØRING AV KONSULTASJON