Bruk Office 365 med Neolo $ foreldre!

Nettstedet ditt som er hostet i Neolo $ -land med full kraft fra Microsoft Office 365, er den perfekte blandingen for å administrere e-postene og kontoret ditt i skyen. Veldig enkelt å sette opp!

Lær mer

Hva er Office 365?

Office 365 er en abonnementstjeneste som tilbyr de beste digitale verktøyene for teamarbeid. Med denne tjenesten kan du lage dokumenter hvor som helst, dele dem uten problemer og jobbe eksternt. Det er et system som forenkler livet ditt, og nå kan du bruke det med Neolo, din pålitelige Hosting.

Office 365

Fordeler med å bruke Office 365


01

Bedre ytelse av de mest brukte verktøyene: Excel, Word, Outlook, Access og PowerPoint.

02

Integrering med OneDrive for å lagre filer og bruke dem hvor som helst, med hvilken som helst enhet.

03

Felles dokumentredigering, det vil si på samme tid som andre medlemmer av teamet ditt.

04

Den er også kompatibel med Apple-enheter.

05

Installasjon på opptil 5 enheter per bruker.

06

Beskytt dataene dine. Den har integrerte verktøy for personvern og samsvar. Få tilgang til konfidensiell informasjon med sikker brukerautentisering

Dette er tiden for å integrere Office 365 med Neolo

Velg en hostingplan for nettstedet ditt i Neolo og leie deretter Office 365-lisensen hos Microsoft. Supportsteamet vårt hjelper deg med å konfigurere det.

Ubegrenset plan

 • ubegrenset domener
 • Profesjonelle e-poster
 • ubegrenset plass
 • ubegrenset baserer MySQL
 • SSL gratis
 • WordPress autoinstalabel
 • Oppretter av nettsider
Til bare

29.28 NOK/ min

På tilbud: Spar penger 50%
58.55 NOK/ min når du fornyer Kjøp

Plan 0

 • 1 domene
 • Profesjonelle e-poster
 • ubegrenset plass
 • uten baserer MySQL
 • SSL gratis
 •  
 •  
Til bare

12.51 NOK/ min

På tilbud: Spar penger 50%
25.01 NOK/ min når du fornyer Kjøp

30 dager pengene tilbake i alle planene våre

All Neolo Web Hosting plans include: ✓ cPanel ✓ Unlimited web space ✓ Unlimited email accounts ✓ Unlimited transfer ✓ Unlimited subdomains ✓ Free migrations ✓ Compatibility with Google Apps and Office 365 ✓ Unlimited technical support plus 768MB RAM Burst by Cloudlinux ✓ Free Auto SSL ✓ Softaculous and WordPress compatible (except Plan 0) ✓ PHP versions: 5.5, 5.6, 7.0, 7.1 and 7.2
Se sammenlignende tabell over hostingplaner

Apps de Microsoft Office

Få tilgang til dokumenter, redigere, dele og lagre alle typer filer i Microsoft-skyen.

Hvor som helst og på alle enheter

Få tilgang til online-versjonene av Word, Excel og PowerPoint fra bærbare datamaskiner, datamaskiner, Mac-er, nettbrett eller smarttelefoner.

Skybeskyttelse

Office 365 integreres med OneDrive, en veldig sikker skylagringstjeneste. Din informasjon er alltid beskyttet!

Enkel oppsett

Konfigurasjonen av Office 365 med Neolo er veldig enkel, du kan bruke den på få minutter.

Teknisk support

Hver gang du trenger å konsultere noe eller få hjelp, kan teamet vårt av webhotelleksperter hjelpe deg når som helst.

Bruk en profesjonell e-post for hvert av områdene i selskapet ditt

Offentliggjør at selskapet ditt er seriøst og profesjonelt. E-postmeldinger med selskapets domene gir mer tillit og troverdighet. Office 365 og Neolo holder alle enhetene dine oppdaterte og synkroniserte.

MER INFORMASJON

Ofte stilte spørsmål

Hva er skyen?

+

Når filene er lagret på Internett-servere, uten å ta plass på dine elektroniske enheter, sies de å være i skyen. Du kan få tilgang til filene hvor som helst og fra hvilken som helst enhet som er koblet til Internett. Dokumenter lagres på sikre servere som er revidert av de beste datasikkerhetsselskapene i verden.

Hvorfor skal jeg leie Microsoft Office 365 hos Neolo?

+

Du må leie Office 365 på Microsofts nettsted. Du vil ha den nyeste versjonen av Excel, Word, Outlook, PowerPoint, Access, OneNote og Publisher tilgjengelig. Når du ansetter den, kan du konfigurere den til å brukes med Neolo-vertsplanen din. I integrasjonen av Office 365 og Neolo, kan vi hjelpe deg. Office 365 gir deg muligheten til å dele dokumenter med teamet ditt trygt takket være OneDrive og Office Online. Du vil få profesjonelle e-poster med bedriftens domene, du kan dele kalendere og kontakter. Office 365 gir deg også muligheten til å holde online møter og dele skjerm i sanntid. I tillegg kan du være vert for nettstedet ditt på serverne i Neolo $ country for å oppnå et raskt, smidig nettsted og all støtten du trenger.

Hvis jeg allerede har Excel, PowerPoint og Word installert, kan jeg bruke skylagring og Office Online?

+

OneDrive og Office Online skylagring fungerer best med den nyeste versjonen av Microsoft Office. Du kan velge filer som er lagret i skyen og redigere dem med skrivebordsprogrammene dine i stedet for Office online. Bare åpne filen du vil redigere, klikk på "Rediger i Word / Excel / PowerPoint", og når du klikker på "Lagre" i disse applikasjonene, vil dokumentet bli synkronisert igjen i lagringsplassen.

Hvilke stasjonære applikasjoner integrerer tjenesten?

+

Det avhenger av planen du velger, og også systemet du bruker. PC-brukere kan laste ned den nyeste versjonen av Office: Word, PowerPoint, Access, Excel, Outlook, OneNote, Publisher og desktop-versjonen av Microsoft Teams. Mac-brukere vil kunne laste ned den nyeste versjonen av Office: Word, PowerPoint, Excel, Outlook, OneNote og Teams.

Hva slags selskaper kan bruke Office 365 sammen med Neolo?

+

Alle selskaper og organisasjoner som ansetter Office 365 hos Microsoft og domeneregistrering og hosting for deres nettsted i Neolo, kan bruke det.

Hvordan nytter det meg å ha en e-post med mitt eget domene?

+

En e-postadresse med sitt eget domene, for eksempel info@yourcompany.com, gjør at du ser mer profesjonell ut for kundene dine og hjelper deg med å markedsføre nettstedet ditt. Det er vist at folk stoler mer på et selskap som har post med sitt eget domene.

Hva er Office Online?

+

Office Online presenterer de nyeste versjonene av Word, Excel, PowerPoint og OneNote som er klare til bruk i en nettleser. For å bruke Office Online må du få tilgang fra skyen. Du kan opprette nye filer, redigere dem, dele dem og samarbeide med teamet ditt på nettet.

Har du noen spørsmål? Vårt team står til din disposisjon for å hjelpe deg
UTFØRING AV KONSULTASJON