Ez az idő az Office 365 és a Neolo integrálásához

Válasszon tárhelyi tervet webhelyére Neolóban, majd béreljen rá az Office 365 licencet a Microsoft-ra. Támogatási csoportunk segítséget nyújt Önnek a konfigurálásában.

Korlátlan terv

 • korlátlan domainek
 • Professzionális e-mailek
 • 100 GB tér
 • korlátlan alapja a MySQL
 • SSL ingyenes
 • A WordPress automatikusan felsorolható
 • Weblap készítő
Hogy csak

2,089.66 Ft/ én

Ajánlat: Takarítson meg pénzt 50%
4,179.32 Ft/ én amikor megújulsz vásárlás

Terv 0

 • 1 domain
 • Professzionális e-mailek
 • 5 GB tér
 • nélkül alapja a MySQL
 • SSL ingyenes
 •  
 •  
Hogy csak

829.72 Ft/ én

Ajánlat: Takarítson meg pénzt 50%
1,659.44 Ft/ én amikor megújulsz vásárlás

30 napos pénz-visszatérítés minden tervünkben

Az összes Neolo webtárhely-terv a következőket tartalmazza: ✓ cPanel ✓ Korlátlan webterület ✓ Korlátlan e-mail fiókok ✓ Korlátlan átvitel ✓ Korlátlan aldomainek ✓ Ingyenes áttelepítések ✓ Kompatibilitás a Google Workspace és az Office 365 szolgáltatásokkal ✓ Korlátlan műszaki támogatás, valamint 768 MB RAM Burst by Cloudlinux ✓ Ingyenes automatikus SSL ✓ Softaculous és WordPress kompatibilis (kivéve a 0. tervet) ✓ PHP verziók: 5.5, 5.6, 7.0, 7.1 és 7.2
Lásd a tárhely-tervek összehasonlító táblázatát

Alkalmazások de Microsoft Office

Hozzáférés a dokumentumokhoz, az összes fájltípus szerkesztése, megosztása és tárolása a Microsoft felhőben.

Bárhol és minden eszközön

A Word, az Excel és a PowerPoint online verzióinak elérése laptopok, számítógépek, Mac-ek, táblagépek vagy okostelefonok segítségével.

Felhővédelem

Az Office 365 integrálódik a OneDrive-hez, egy nagyon biztonságos felhőtárolási szolgáltatáshoz. Az Ön adatait mindig védik!

Egyszerű beállítás

Az Office 365 konfigurálása a Neolo-val nagyon egyszerű, percek alatt használható.

Technikai támogatás

Ha bármilyen konzultációra vagy segítségre van szüksége, a web hosting szakemberek csapata bármikor segíthet Önnek.

Használjon professzionális e-mailt a vállalat minden területén

Tegye közzé, hogy vállalata komoly és profi. A vállalati domainkel kapcsolatos e-mailek nagyobb bizalmat és hitelességet generálnak. Az Office 365 és a Neolo folyamatosan frissíti és szinkronizálja az összes eszközét.

TÖBB INFORMÁCIÓK

Mi az Office 365?

Az Office 365 előfizetési szolgáltatás, amely a legjobb digitális eszközöket kínálja a csapatmunkához. Ezzel a szolgáltatással bárhonnan dokumentumokat készíthet, megoszthatja azokat problémák nélkül, és távolról is dolgozhat. Ez egy olyan rendszer, amely egyszerűsíti az életed, és most már használhatja a Neoloval, a megbízható tárhelyeddel .

Office 365

Az Office 365 használatának előnyei


01

A leggyakrabban használt eszközök jobb teljesítménye: Excel, Word, Outlook, Access és PowerPoint.

02

Integráció a OneDrive segítségével fájlokat menthet, és bárhonnan, bármilyen eszközzel felhasználhatja őket.

03

Közös dokumentumszerkesztés, vagyis a csapat többi tagjával egy időben.

04

Kompatibilis az Apple eszközökkel.

05

Telepítés akár 5 eszközre egy felhasználónként.

06

Védje adatait. Integrált adatvédelmi és megfelelési eszközöket tartalmaz. A bizalmas információkhoz való hozzáférés biztonságos felhasználói hitelesítéssel

Gyakran ismételt kérdések

Mi a felhő?

+

Amikor a fájlokat internetes szerveren tárolják anélkül, hogy helyet foglalnának el az elektronikus eszközökön, akkor azt állítják, hogy a felhőben vannak. Ezeket a fájlokat bárhonnan és bármilyen, az internethez csatlakoztatott eszközről elérheti. A dokumentumokat biztonságos szerverekön tárolják, amelyeket a világ legjobb számítógépes biztonsági vállalata ellenőriz.

Miért kellene bérelnem a Microsoft Office 365-et Neolóval?

+

Fel kell bérelnie az Office 365-et a Microsoft webhelyén. Rendelkezésre áll az Excel, Word, Outlook, PowerPoint, Access, OneNote és Publisher legújabb verziója. Ha bérelte, konfigurálhatja úgy, hogy felhasználhassa a Neolo tárhelytervével. Az Office 365 és a Neolo integrációjában segíthetünk. Az Office 365 lehetővé teszi a dokumentumok biztonságos megosztását a csapattal a OneDrive és az Office Online segítségével. Professzionális e-maileket kap a vállalata domainjével, megoszthatja naptárait és névjegyeit. Az Office 365 lehetőséget nyújt arra is, hogy online találkozókat tartson, és valós időben megossza a képernyőt. Ezenkívül a Neolo $ ország szerverein is otthont adhat webhelyének, hogy elérje a gyors, agilis weboldalt és minden szükséges támogatást.

Ha már telepítve van az Excel, a PowerPoint és a Word, használhatom-e a felhőalapú tárolást és az Office Online szolgáltatást?

+

A OneDrive és az Office Online felhőalapú tárolás a legjobban a Microsoft Office legújabb verziójával működik. Kiválaszthatja a felhőben tárolt fájlokat, és szerkesztheti azokat az asztali alkalmazásokkal, az Office online helyett. Csak nyissa meg a szerkeszteni kívánt fájlt, kattintson a „Szerkesztés a Word / Excel / PowerPoint” menüpontra, és ha az alkalmazásokban a „Mentés” gombra kattint, a dokumentum újra szinkronizálásra kerül a tárolójában.

Milyen asztali alkalmazások integrálják a szolgáltatást?

+

Minden attól függ, hogy melyik tervet választja, és a használt rendszertől is. A PC-felhasználók letölthetik az Office legújabb verzióját: Word, PowerPoint, Access, Excel, Outlook, OneNote, Publisher és a Microsoft Teams asztali verzióját. A Mac felhasználók letölthetik az Office legújabb verzióját: Word, PowerPoint, Excel, Outlook, OneNote és Teams.

Milyen vállalatok használhatják az Office 365-et a Neoloval?

+

Minden vállalat és szervezet, amely bérel Office 365-et Microsoft-lal, domain regisztrációval és weboldalak tárolásával Neolóban, használhatja azt.

Mennyire hasznos, ha a saját domainmel e-mailt kapok?

+

An email address with its own domain, such as info@yourcompany.com, makes you look more professional to your customers and helps you promote your website. It has been shown that people trust more in a company that has mail with its own domain.

Mi az Office Online?

+

Az Office Online bemutatja a Word, Excel, PowerPoint és OneNote legújabb verzióit, amelyek használatra készen állnak egy böngészőben. Az Office Online használatához a felhőből kell hozzáférnie. Készíthet új fájlokat, szerkesztheti őket, megoszthatja azokat és online együttműködhet a csapatával.

Van kérdése? Csapatunk az Önök rendelkezésére áll, hogy segítsen
VÉGZÉS KONZULTÁCIÓ