Dette er tiden til at integrere Office 365 med Neolo

Vælg en hostingplan til dit websted i Neolo og lej derefter Office 365-licensen hos Microsoft. Vores supportteam hjælper dig med at konfigurere det.

Ubegrænset plan

 • ubegrænset domæner
 • Professionelle e-mails
 • 100 GB plads
 • ubegrænset baserer MySQL
 • SSL gratis
 • WordPress autoinstalabel
 • Oprettelse af webside
Til bare

39.56 DKK/ min

På tilbud: Spar penge 50%
79.12 DKK/ min når du fornyer køb

Plan 0

 • 1 domæne
 • Professionelle e-mails
 • 5 GB plads
 • uden baserer MySQL
 • SSL gratis
 •  
 •  
Til bare

15.71 DKK/ min

På tilbud: Spar penge 50%
31.42 DKK/ min når du fornyer køb

30 dages tilbagebetaling i alle vores planer

Alle Neolo Web Hosting-planer inkluderer: ✓ cPanel ✓ Ubegrænset webplads ✓ Ubegrænset e-mail-konto ✓ Ubegrænset overførsel ✓ Ubegrænset underdomæner ✓ Gratis migreringer ✓ Kompatibilitet med Google Workspace og Office 365 ✓ Ubegrænset teknisk support plus 768 MB RAM Burst by Cloudlinux ✓ Gratis Auto SSL ✓ Softaculous og WordPress-kompatibel (undtagen Plan 0) ✓ PHP-versioner: 5.5, 5.6, 7.0, 7.1 og 7.2
Se sammenligningstabel over hostingplaner

Apps til Microsoft Office

Få adgang til dokumenter, rediger, del og gem alle typer filer i Microsoft skyen.

Overalt og på alle enheder

Få adgang til onlineversioner af Word, Excel og PowerPoint fra laptops, computere, Mac, tabletter eller smartphones.

Skybeskyttelse

Office 365 integreres med OneDrive, en meget sikker cloud-lagringstjeneste. Dine oplysninger er altid beskyttet!

Nem opsætning

Konfigurationen af Office 365 med Neolo er meget enkel, du kan bruge den på få minutter.

Teknisk support

Hver gang du har brug for at konsultere noget eller få hjælp, kan vores team af professionelle webhosting hjælpe dig når som helst.

Brug en professionel e-mail til hvert af dine virksomheds områder

Gør det kendt, at din virksomhed er seriøs og professionel. E-mails med virksomhedens domæne skaber større tillid og troværdighed. Office 365 og Neolo holder alle dine enheder opdaterede og synkroniserede.

MERE INFORMATION

Hvad er Office 365?

Office 365 er en abonnementstjeneste, der tilbyder de bedste digitale værktøjer til teamwork. Med denne service kan du oprette dokumenter hvor som helst, dele dem uden problemer og arbejde eksternt. Det er et system, der forenkler dit liv, og nu kan du bruge det sammen med Neolo, din betroede hosting.

Office 365

Fordele ved at bruge Office 365


01

Bedre ydeevne for de mest anvendte værktøjer: Excel, Word, Outlook, Access og PowerPoint.

02

Integration med OneDrive for at gemme filer og bruge dem hvor som helst og med enhver enhed.

03

Fælles dokumentredigering, det vil sige på samme tid som andre medlemmer af dit team.

04

Det er også kompatibelt med Apple-enheder.

05

Installation på op til 5 enheder pr. Bruger.

06

Beskyt dine data. Det har integrerede værktøjer til beskyttelse af personlige oplysninger og overholdelse. Få adgang til fortrolige oplysninger med sikker brugergodkendelse

Ofte stillede spørgsmål

Hvad er skyen?

+

Når filerne gemmes på internetservere uden at tage plads på dine elektroniske enheder, siges de at være i skyen. Du kan få adgang til disse filer hvor som helst og fra enhver enhed, der er tilsluttet internettet. Dokumenterne gemmes på sikre servere, der er revideret af de bedste computersikkerhedsfirmaer i verden.

Hvorfor skal jeg ansætte Microsoft Office 365 hos Neolo?

+

Du skal ansætte Office 365 på Microsofts websted. Du har den nyeste version af Excel, Word, Outlook, PowerPoint, Access, OneNote og Publisher tilgængelig. Når du har ansat den, kan du konfigurere den til at bruge din Neolo-hostingplan. I integrationen af Office 365 og Neolo kan vi hjælpe dig. Office 365 giver dig muligheden for at dele dokumenter med dit team sikkert takket være OneDrive og Office Online. Du får professionelle e-mails med dit virksomheds domæne, du kan dele kalendere og kontakter. Office 365 giver dig også muligheden for at afholde onlinemøder og dele skærmen i realtid. Derudover kan du være vært for dit websted på serverne i Neolo $ land for at opnå et hurtigt, smidigt websted og al den support, du har brug for.

Hvis jeg allerede har Excel, PowerPoint og Word installeret, kan jeg bruge cloud-lagring og Office Online?

+

OneDrive og Office Online skylagring fungerer bedst med den nyeste version af Microsoft Office. Du kan vælge filer, der er gemt i skyen, og redigere dem med dine desktop-applikationer i stedet for Office online. Bare åbn den fil, du vil redigere, klik på "Rediger i Word / Excel / PowerPoint", og når du klikker på "Gem" i disse applikationer, synkroniseres dit dokument igen i dit lager.

Hvilke desktop-applikationer integrerer tjenesten?

+

Det hele afhænger af den plan, du vælger, og også det system, du bruger. PC-brugere kan downloade den nyeste version af Office: Word, PowerPoint, Access, Excel, Outlook, OneNote, Publisher og desktopversionen af Microsoft Teams. Mac-brugere kan downloade den nyeste version af Office: Word, PowerPoint, Excel, Outlook, OneNote og Teams.

Hvilken slags virksomheder kan bruge Office 365 sammen med Neolo?

+

Alle virksomheder og organisationer, der ansætter Office 365 hos Microsoft og domæneregistrering og hosting til deres websted i Neolo, kan bruge det.

Hvordan nyder det mig at have en e-mail med mit eget domæne?

+

En e-mail-adresse med sit eget domæne, såsom info@yourcompany.com, får dig til at se mere professionel ud for dine kunder og hjælper dig med at markedsføre dit websted. Det er vist, at folk stoler mere på et firma, der har mail med sit eget domæne.

Hvad er Office Online?

+

Office Online præsenterer de nyeste versioner af Word, Excel, PowerPoint og OneNote klar til brug i en webbrowser. For at bruge Office Online skal du få adgang fra skyen. Du kan oprette nye filer, redigere dem, dele dem og samarbejde med dit team online.

Har du spørgsmål? Vores team står til din rådighed for at hjælpe dig
PRESTATIONSKONSULTATION