Dit is het moment om Office 365 met Neolo te integreren

Kies een hostingplan voor uw website in Neolo en huur vervolgens de Office 365-licentie bij Microsoft. Ons ondersteuningsteam helpt u bij het configureren.

Onbeperkt abonnement

 • onbeperkt domeinen
 • Professionele e-mails
 • 100 GB ruimte
 • onbeperkt baseert MySQL
 • SSL gratis
 • WordPress automatisch instelbaar
 • Webpagina maker
Om gewoon

€ 5.23 / mijn

In de aanbieding: Bespaar geld 50%
€ 10.46 / mijn wanneer je vernieuwt buy

Plan 0

 • 1 domein
 • Professionele e-mails
 • 5 GB ruimte
 • zonder baseert MySQL
 • SSL gratis
 •  
 •  
Om gewoon

€ 2.08 / mijn

In de aanbieding: Bespaar geld 50%
€ 4.15 / mijn wanneer je vernieuwt buy

30 dagen geld terug in al onze plannen

Alle Neolo Web Hosting-abonnementen omvatten: ✓ cPanel ✓ Onbeperkte webruimte ✓ Onbeperkte e-mailaccounts ✓ Onbeperkte overdracht ✓ Onbeperkte subdomeinen ✓ Gratis migraties ✓ Compatibiliteit met Google Workspace en Office 365 ✓ Onbeperkte technische ondersteuning plus 768 MB RAM Burst door Cloudlinux ✓ Gratis Auto SSL ✓ Softaculous en WordPress-compatibel (behalve Plan 0) ✓ PHP-versies: 5.5, 5.6, 7.0, 7.1 en 7.2
Zie vergelijkende tabel met hostingplannen

Apps van Microsoft Office

Toegang tot documenten, bewerken, delen en opslaan van alle soorten bestanden in de Microsoft cloud.

Overal en op alle apparaten

Toegang tot de online versies van Word, Excel en PowerPoint vanaf laptops, computers, Macs, tablets of smartphones.

Cloud bescherming

Office 365 kan worden geïntegreerd met OneDrive, een zeer veilige cloudopslagservice. Uw gegevens zijn altijd beschermd!

Eenvoudige installatie

De configuratie van Office 365 met Neolo is heel eenvoudig, u kunt het binnen enkele minuten gebruiken.

Technische ondersteuning

Wanneer u iets moet raadplegen of hulp nodig hebt, kan ons team van professionele webhosting u op elk gewenst moment helpen.

Gebruik een professionele e-mail voor elk onderdeel van uw bedrijf

Maak bekend dat uw bedrijf serieus en professioneel is. E-mails met het bedrijfsdomein genereren meer vertrouwen en geloofwaardigheid. Office 365 en Neolo houden al uw apparaten bijgewerkt en gesynchroniseerd.

MEER INFORMATIE

Wat is Office 365?

Office 365 is een abonnementsservice die de beste digitale hulpmiddelen voor teamwerk biedt. Met deze service kunt u overal documenten maken, ze zonder problemen delen en op afstand werken. Het is een systeem dat uw leven vereenvoudigt en nu kunt u het gebruiken met Neolo, uw vertrouwde hosting.

Office 365

Voordelen van het gebruik van Office 365


01

Betere prestaties van de meest gebruikte tools: Excel, Word, Outlook, Access en PowerPoint.

02

Integratie met OneDrive om bestanden op te slaan en ze overal te gebruiken, met elk apparaat.

03

Gezamenlijke documentbewerking, dat wil zeggen tegelijkertijd met andere leden van uw team.

04

Het is ook compatibel met Apple-apparaten.

05

Installatie op maximaal 5 apparaten per gebruiker.

06

Bescherm uw gegevens. Het heeft geïntegreerde tools voor privacy en compliance. Toegang tot vertrouwelijke informatie met veilige gebruikersauthenticatie

Veelgestelde vragen

Wat is de cloud?

+

Wanneer de bestanden op internetservers worden opgeslagen, zonder ruimte op uw elektronische apparaten in te nemen, zouden ze zich in de cloud bevinden. U hebt vanaf elke locatie en vanaf elk apparaat dat met internet is verbonden toegang tot die bestanden. Documenten worden opgeslagen op beveiligde servers die worden gecontroleerd door de beste computerbeveiligingsbedrijven ter wereld.

Waarom zou ik Microsoft Office 365 bij Neolo huren?

+

U moet Office 365 huren op de Microsoft-website. U hebt de nieuwste versie van Excel, Word, Outlook, PowerPoint, Access, OneNote en Publisher beschikbaar. Nadat u het hebt gehuurd, kunt u het configureren voor gebruik met uw Neolo-hostingplan. Bij de integratie van Office 365 en Neolo kunnen we u helpen. Office 365 geeft je de mogelijkheid om documenten veilig met je team te delen dankzij OneDrive en Office Online. U ontvangt professionele e-mails met het domein van uw bedrijf, u kunt agenda's en contacten delen. Office 365 biedt u ook de mogelijkheid om online vergaderingen te houden en het scherm in realtime te delen. Bovendien kunt u uw website hosten op de servers van Neolo $ country om een snelle, wendbare website en alle ondersteuning te krijgen die u nodig hebt.

Als ik Excel, PowerPoint en Word al heb geïnstalleerd, kan ik dan cloudopslag en Office Online gebruiken?

+

OneDrive en Office Online cloudopslag werken het beste met de nieuwste versie van Microsoft Office. U kunt bestanden selecteren die in de cloud zijn opgeslagen en deze bewerken met uw bureaubladtoepassingen in plaats van Office online. Open gewoon het bestand dat u wilt bewerken, klik op "Bewerken in Word / Excel / PowerPoint" en wanneer u in deze toepassingen op "Opslaan" klikt, wordt uw document opnieuw in uw opslag gesynchroniseerd.

Welke desktopapplicaties integreren de service?

+

Het hangt allemaal af van het abonnement dat u kiest en ook van het systeem dat u gebruikt. PC-gebruikers kunnen de nieuwste versie van Office downloaden: Word, PowerPoint, Access, Excel, Outlook, OneNote, Publisher en de desktopversie van Microsoft Teams. Mac-gebruikers kunnen de nieuwste versie van Office downloaden: Word, PowerPoint, Excel, Outlook, OneNote en Teams.

Wat voor soort bedrijven kunnen Office 365 gebruiken met Neolo?

+

Alle bedrijven en organisaties die Office 365 huren bij Microsoft en domeinregistratie en hosting voor hun website in Neolo, kunnen het gebruiken.

Wat heb ik eraan om een e-mail te hebben met mijn eigen domein?

+

An email address with its own domain, such as info@yourcompany.com, makes you look more professional to your customers and helps you promote your website. It has been shown that people trust more in a company that has mail with its own domain.

Wat is Office Online?

+

Office Online presenteert de nieuwste versies van Word, Excel, PowerPoint en OneNote klaar om te worden gebruikt in een webbrowser. Als u Office Online wilt gebruiken, moet u toegang hebben vanuit de cloud. U kunt nieuwe bestanden maken, bewerken, delen en online samenwerken met uw team.

Heeft u nog vragen? Ons team staat tot uw beschikking om u te helpen
RAADPLEGING UITVOEREN

Wij bieden cookies: We maken gebruik van hulpmiddelen, zoals cookies, om essentiële diensten en functies voor onze site te bieden, en om gegevens te verzamelen over hoe bezoekers omgaan met onze site, producten en diensten. Door op Accepteren te klikken of gewoon door deze site te blijven gebruiken, gaat u akkoord met ons gebruik van deze tools voor advertentie- en analysedoeleinden.

aanvaarden