Creëer eenvoudig uw online winkel in de beste hosting in Nederland!

Verkoop wat u online wilt, Neolo heeft de beste plannen om uw e-commerce professioneel te starten. Domein + winkel + professionele e-mails + HTTPS-certificaat.

Begin vandaag nog met uw online winkel!

Neolo is een webhostingpartner van de beste online winkelplatforms!

U kunt uw e-commerce tot leven brengen door het handigste platform voor uw bedrijf te kiezen en eenvoudig in onze hosting te installeren.

Tienda Nube

✓ Het is een van de meest erkende e-commerceplatforms.
✓ Geen onderhoud of updates vereist.
✓ Begin GRATIS met 15 dagen. Dan betaal je vanaf USD 17 + 2% kosten per transactie voor de betaling van het platform + USD 5 van de webhosting voor professionele e-mails en een eigen domein.
✓ Ideaal om te beginnen.

Woocommerce

✓ Creëer uw online winkel in het meest gebruikte e-commerce platform in Argentinië.
✓ Volledig aanpasbaar en gemaakt voor WordPress.
✓ U huurt de webhosting alleen vanaf USD 27 per maand. U krijgt korting op de eerste betaling!
✓ Geen kosten per transactie.
✓ Ideaal om te beginnen.

Prestashop

√ It is a platform for e-commerce more evolved and personalized. √ Presents more features. √ The interface is friendly but you will need professional advice to make it work properly. √ You only pay for hosting. No transaction costs.

Magento

√ It is a flexible and scalable e-commerce platform. √ Recommended for digital businesses that sell thousands of dollars a month and require more advanced features. √ You will need professional advice. √ You only pay for hosting. No transaction costs.

Wat is een online winkel en waar dient het voor?

Via een online winkel of e-commerce kunt u de producten die u online wilt verkopen. Het is een website aangepast voor verkoop waar u productcatalogi kunt toevoegen met hun beschrijvingen, foto's, prijs en verzendkosten. Vernieuw de voorraad en nog veel meer.

U kunt een online winkel maken op het gewenste platform (Cloud Store, WooCommerce, PrestaShop of Magento). De gekozen versie biedt standaardontwerpen zodat u de beste kunt kiezen voor uw winkel. In alle gevallen wordt uw online winkel gehost op de Neolo-hosting. We zorgen ervoor dat u 100% van de tijd online bent, zodat u te allen tijde gebruikersbezoeken kunt ontvangen.

Daarnaast voorzien we u van professionele e-mails. Bijvoorbeeld: @uwwinkel.com

Voordelen van een online winkel

24 uur open

Het is permanent beschikbaar voor gebruikers om te kopen. De tijd of dag doet er niet toe.

Veilige site

De winkel heeft een HTTPS-certificaat dat bewijst dat het een veilige en betrouwbare site is voor gebruikers om transacties uit te voeren.

Volledige configuratie

U kunt eenvoudig producten, prijzen, etc. configureren Koppel betaalmethoden en een logistieke service die geschikt is voor uw bedrijf.

SEO vriendelijk

Uw online winkel kan op Google verschijnen en zichzelf positioneren in de eerste resultaten.

Responsief ontwerp

De winkel ziet er perfect uit en transacties kunnen vanaf elk apparaat worden uitgevoerd. Houd er rekening mee dat de meeste mensen aankopen doen via hun smartphones!

integratie

Your store will be linked to customer service systems, stock control, social networks and all sales channels.


Creatie van responsieve online winkels

Meer dan de helft van het internetverkeer komt van mobiele apparaten. Creëer uw online mobiele winkel van Neolo.

Begin nu
Smartphone

FAQ

Wat is een online winkel?

+

Een online winkel is een website die is voorbereid op e-commerce. Met alle e-commerceplatforms die we u aanbieden, kunt u de producten uploaden, een ontwerp voor uw winkel kiezen, de logistiek configureren en betaalmethoden integreren.

Wat is het verschil tussen Cloud Store, Woocommerce, Prestashop en Magento?

+

Tiendanube is ideaal om te beginnen. Het is een platform gemaakt met gesloten code, dit betekent dat u zich geen zorgen hoeft te maken over technische problemen in uw online winkel, zoals beveiligingsupdates of programmeerfouten, daarom heeft u geen professioneel advies nodig, u kunt alles zelf doen, hoewel het niveau van aanpassing niet wees het maximum, het is een zeer veelzijdig online winkelplatform met alles wat je nodig hebt om te beginnen. Als u Tiendanube kiest, heeft u 15 dagen de tijd om het platform te testen, dan moet u een maandelijkse betaling betalen voor het gebruik van het platform, een commissie van 2% op alle verkopen die u doet en een 0 Webhostingplan in Neolo om uw Professionele e-mails met een professioneel domein. We raden het aan om te beginnen met uw online winkel.

Woocommerce wordt samen met WordPress in uw webhostingplan geïnstalleerd, het is ook ideaal om te beginnen. Het is een open source e-commerceplatform (het betekent dat elke programmeur die u kent de code kan lezen en kan verbeteren of wijzigen wat u nodig hebt in de toepassing). Je hebt wat meer geduld en wat meer vragen aan het hosting supportteam nodig om het te installeren, maar je hebt totale controle en veel meer aanpassingsmogelijkheden omdat er duizenden plug-ins zijn die de mogelijkheden van je online winkel ten volle zullen uitbreiden. U moet niet betalen voor het gebruik van het platform of commissies voor verkoop. Om vooruit te gaan, moet u een premium webhostingplan kiezen om de webhosting voor Woocommerce te installeren, professionele e-mails naast uw eigen professionele domein te hebben. We raden het aan om uw online winkel te starten.

Prestashop is een e-commerceplatform om uw online winkel te creëren die de mogelijkheden van uw winkel naar een hoger niveau brengt dan Woocommerce. Het is ook open source, zodat u een hoog aanpassingsniveau heeft. In tegenstelling tot Woocommerce, een verzameling voor WordPress, is Prestashop een volledig nieuw platform voor e-commerce, maar het vereist meestal professionele hulp bij installatie, configuratie en optimalisatie om het perfect te laten werken. We raden het alleen aan voor bedrijven die de bovenstaande opties al hebben geprobeerd. Om verder te gaan, hebt u een premium webhostingplan nodig om Prestashop te installeren en om professionele e-mails naast uw eigen domein te hebben.

Magento is het maximum op het gebied van open source platform, maar alle kracht en functionaliteiten gaan gepaard met een behoefte aan professionele hulp vanaf de eerste minuut, we raden het alleen aan voor winkels die al enkele duizenden dollars per maand verkopen en die Professionals in uw team. Magento brengt elektronische handel naar het meest professionele en best presterende niveau mogelijk. We raden het alleen aan voor geavanceerde online winkels met meerdere jaren ervaring. Om verder te gaan, hebt u een premium webhostingplan nodig om Magento te installeren en om professionele e-mails naast uw eigen domein te hebben.

Waarom zou ik mijn online winkel in Neolo maken?

+

Meer dan 3.000 online winkels in 50 landen zijn al actief in Neolo. We bieden ze allemaal de mogelijkheid om te kiezen tussen verschillende e-commerceplatforms met een premium webhostingservice op hoge kwaliteit SSD-schijven en een zeer hoge laadsnelheid van pagina's, wat belangrijk is voor uw klanten om zich bovendien op hun gemak te voelen Wij bieden u een HTTPS-certificaat om de veiligheid van de informatie tijdens de aankoopfase van uw bezoekers te garanderen, wat meer vertrouwen en meer verkoop genereert. Ten slotte is ons technische ondersteuningsteam beschikbaar om u op alle mogelijke manieren te helpen met de goede werking van uw online winkel.

We work to achieve this testimonials

Our greatest satisfaction is to make our customers ideas turn into reality. When everything works perfect, our work goes unnoticed, but yours shines. And that is what matters.

I've my gastronomy website in Neolo, everything was quick and easy.

Vicky Vago - Living Eat

We're customers since 10 years and we would choose Neolo again.

Federico Pacheco - Entropy Security

I choose Neolo to host my clients websites and I never had a problem

Michelle Dure - Graphic designer @ Decero

More than 10,000 customers from 50 countries trust Neolo

Do you need help?
Contact us

Wij bieden cookies: We use tools, such as cookies, to enable essential services and functionality on our site and to collect data on how visitors interact with our site, products and services. By clicking Accept or continuing to use this site, you agree to our use of these tools for advertising and analytics.

Accept