Create your online store in Neolo

Choose the most convenient platform for your business, install it on your hosting and build the best online store.

√ Free 30 days √ The most recommended √ Super easy to use √ No tutorials needed √ Better search engine ranking √ You do not need a designer √ No sales commission √ Activated with PayPal, Stripe, Bank, CryptoWoocommerce

✓ Creëer uw online winkel op het populairste e-commerceplatform in de VS.
✓ Volledig aanpasbaar en gemaakt voor WordPress.
✓ Krijg je webhostingplan vanaf 27 USD per maand. U krijgt korting op de eerste betaling!
✓ Geen transactiekosten.
✓ Ideaal om te beginnen.

Prestashop

√ It is an e-commerce platform that creates tailor-made online stores. √ More features available. √ The interface is friendly but we recommend professional assistance to make it work properly. √ You only pay for hosting. No transaction fees.

Magento

√ It is a flexible and scalable e-commerce platform. √ Recommended for digital businesses that sell thousands of dollars a month and require more advanced features. √ You will need professional assistance. √ You only pay for hosting. No transaction fees.

Wat is een online winkel en waar dient het voor?

Via een online winkel of e-commerce kunt u de producten die u online wilt verkopen. Het is een website aangepast voor verkoop waar u productcatalogi kunt toevoegen met hun beschrijvingen, foto's, prijs en verzendkosten. Vernieuw de voorraad en nog veel meer.

U kunt een online winkel maken op het gewenste platform (Cloud Store, WooCommerce, PrestaShop of Magento). De gekozen versie biedt standaardontwerpen zodat u de beste kunt kiezen voor uw winkel. In alle gevallen wordt uw online winkel gehost op de Neolo-hosting. We zorgen ervoor dat u 100% van de tijd online bent, zodat u te allen tijde gebruikersbezoeken kunt ontvangen.

Daarnaast voorzien we u van professionele e-mails. Bijvoorbeeld: @uwwinkel.com

Voordelen van een online winkel

24 uur open

Het is permanent beschikbaar voor gebruikers om te kopen. De tijd of dag doet er niet toe.

Veilige site

De winkel heeft een HTTPS-certificaat dat bewijst dat het een veilige en betrouwbare site is voor gebruikers om transacties uit te voeren.

Volledige configuratie

U kunt eenvoudig producten, prijzen, etc. configureren Koppel betaalmethoden en een logistieke service die geschikt is voor uw bedrijf.

SEO vriendelijk

Uw online winkel kan op Google verschijnen en zichzelf positioneren in de eerste resultaten.

Responsief ontwerp

De winkel ziet er perfect uit en transacties kunnen vanaf elk apparaat worden uitgevoerd. Houd er rekening mee dat de meeste mensen aankopen doen via hun smartphones!

integratie

Uw winkel wordt gekoppeld aan klantenservicesystemen, voorraadbeheer, sociale netwerken en alle verkoopkanalen.


Creatie van responsieve online winkels

Meer dan de helft van het internetverkeer komt van mobiele apparaten. Creëer uw online mobiele winkel van Neolo.

Begin nu
Smartphone

Veelgestelde vragen

Wat is een online winkel?

+

Een online winkel is een website die is voorbereid op e-commerce. Met alle e-commerceplatforms die we u aanbieden, kunt u de producten uploaden, een ontwerp voor uw winkel kiezen, de logistiek configureren en betaalmethoden integreren.

Wat is het verschil tussen Tendenube en WooCommerce, Prestashop en Magento?

+

Tiendanube berekent bijvoorbeeld commissie per verkoop en staat geen codewijzigingen toe. In het geval van de platforms die we aanbieden in Neolo (WooCommerce, Prestashop en Magento) wordt er geen commissie in rekening gebracht en heeft de klant volledige controle over de site en de code.

Waarom zou ik mijn online winkel in Neolo maken?

+

Meer dan 3.000 online winkels in 50 landen zijn al actief in Neolo. We bieden ze allemaal de mogelijkheid om te kiezen tussen verschillende e-commerceplatforms met een premium webhostingservice op hoge kwaliteit SSD-schijven en een zeer hoge laadsnelheid van pagina's, wat belangrijk is voor uw klanten om zich bovendien op hun gemak te voelen Wij bieden u een HTTPS-certificaat om de veiligheid van de informatie tijdens de aankoopfase van uw bezoekers te garanderen, wat meer vertrouwen en meer verkoop genereert. Ten slotte is ons technische ondersteuningsteam beschikbaar om u op alle mogelijke manieren te helpen met de goede werking van uw online winkel.

Sinds 2002 hebben meer dan 10.000 klanten uit 79 landen voor onze webhosting gekozen, vooral vanaf Nederland

Heeft u nog vragen? Ons team staat tot uw beschikking om u te helpen
RAADPLEGING UITVOEREN

Wij bieden cookies: We maken gebruik van hulpmiddelen, zoals cookies, om essentiële diensten en functies voor onze site te bieden, en om gegevens te verzamelen over hoe bezoekers omgaan met onze site, producten en diensten. Door op Accepteren te klikken of gewoon door deze site te blijven gebruiken, gaat u akkoord met ons gebruik van deze tools voor advertentie- en analysedoeleinden.

aanvaarden