Build an online business in the United States

To grow your business online, Neolo has the best plans to help you start your e-commerce professionally. Domain + store + professional emails + HTTPS certificate.

Begin vandaag nog met uw online winkel!

We work alongside the best online store platforms!

Choose the most convenient platform for your business, install it on your hosting and build the best online store.

Woocommerce

✓ Create your online store in the most popular e-commerce platform in the US. ✓ Fully customizable and created for WordPress. ✓ Get your web hosting plan from 27 USD per month. You will have a discount on the first payment! ✓ No transaction fees. ✓ Ideal to start.

Prestashop

√ It is an e-commerce platform that creates tailor-made online stores. √ More features available. √ The interface is friendly but we recommend professional assistance to make it work properly. √ You only pay for hosting. No transaction fees.

Magento

√ It is a flexible and scalable e-commerce platform. √ Recommended for digital businesses that sell thousands of dollars a month and require more advanced features. √ You will need professional assistance. √ You only pay for hosting. No transaction fees.

Wat is een online winkel en waar dient het voor?

Via een online winkel of e-commerce kunt u de producten die u online wilt verkopen. Het is een website aangepast voor verkoop waar u productcatalogi kunt toevoegen met hun beschrijvingen, foto's, prijs en verzendkosten. Vernieuw de voorraad en nog veel meer.

U kunt een online winkel maken op het gewenste platform (Cloud Store, WooCommerce, PrestaShop of Magento). De gekozen versie biedt standaardontwerpen zodat u de beste kunt kiezen voor uw winkel. In alle gevallen wordt uw online winkel gehost op de Neolo-hosting. We zorgen ervoor dat u 100% van de tijd online bent, zodat u te allen tijde gebruikersbezoeken kunt ontvangen.

Daarnaast voorzien we u van professionele e-mails. Bijvoorbeeld: @uwwinkel.com

Voordelen van een online winkel

24 uur open

Het is permanent beschikbaar voor gebruikers om te kopen. De tijd of dag doet er niet toe.

Veilige site

De winkel heeft een HTTPS-certificaat dat bewijst dat het een veilige en betrouwbare site is voor gebruikers om transacties uit te voeren.

Volledige configuratie

U kunt eenvoudig producten, prijzen, etc. configureren Koppel betaalmethoden en een logistieke service die geschikt is voor uw bedrijf.

SEO vriendelijk

Uw online winkel kan op Google verschijnen en zichzelf positioneren in de eerste resultaten.

Responsief ontwerp

De winkel ziet er perfect uit en transacties kunnen vanaf elk apparaat worden uitgevoerd. Houd er rekening mee dat de meeste mensen aankopen doen via hun smartphones!

integratie

Uw winkel wordt gekoppeld aan klantenservicesystemen, voorraadbeheer, sociale netwerken en alle verkoopkanalen.


Creatie van responsieve online winkels

Meer dan de helft van het internetverkeer komt van mobiele apparaten. Creëer uw online mobiele winkel van Neolo.

Begin nu
Smartphone

Veelgestelde vragen

Wat is een online winkel?

+

Een online winkel is een website die is voorbereid op e-commerce. Met alle e-commerceplatforms die we u aanbieden, kunt u de producten uploaden, een ontwerp voor uw winkel kiezen, de logistiek configureren en betaalmethoden integreren.

Wat is het verschil tussen Cloud Store, Woocommerce, Prestashop en Magento?

+

Tiendanube is ideaal om te beginnen. Het is een platform gemaakt met gesloten code, dit betekent dat u zich geen zorgen hoeft te maken over technische problemen in uw online winkel, zoals beveiligingsupdates of programmeerfouten, daarom heeft u geen professioneel advies nodig, u kunt alles zelf doen, hoewel het niveau van aanpassing niet wees het maximum, het is een zeer veelzijdig online winkelplatform met alles wat je nodig hebt om te beginnen. Als u Tiendanube kiest, heeft u 15 dagen de tijd om het platform te testen, dan moet u een maandelijkse betaling betalen voor het gebruik van het platform, een commissie van 2% op alle verkopen die u doet en een 0 Webhostingplan in Neolo om uw Professionele e-mails met een professioneel domein. We raden het aan om te beginnen met uw online winkel.

Woocommerce wordt samen met WordPress in uw webhostingplan geïnstalleerd, het is ook ideaal om te beginnen. Het is een open source e-commerceplatform (het betekent dat elke programmeur die u kent de code kan lezen en kan verbeteren of wijzigen wat u nodig hebt in de toepassing). Je hebt wat meer geduld en wat meer vragen aan het hosting supportteam nodig om het te installeren, maar je hebt totale controle en veel meer aanpassingsmogelijkheden omdat er duizenden plug-ins zijn die de mogelijkheden van je online winkel ten volle zullen uitbreiden. U moet niet betalen voor het gebruik van het platform of commissies voor verkoop. Om vooruit te gaan, moet u een premium webhostingplan kiezen om de webhosting voor Woocommerce te installeren, professionele e-mails naast uw eigen professionele domein te hebben. We raden het aan om uw online winkel te starten.

Prestashop is een e-commerceplatform om uw online winkel te creëren die de mogelijkheden van uw winkel naar een hoger niveau brengt dan Woocommerce. Het is ook open source, zodat u een hoog aanpassingsniveau heeft. In tegenstelling tot Woocommerce, een verzameling voor WordPress, is Prestashop een volledig nieuw platform voor e-commerce, maar het vereist meestal professionele hulp bij installatie, configuratie en optimalisatie om het perfect te laten werken. We raden het alleen aan voor bedrijven die de bovenstaande opties al hebben geprobeerd. Om verder te gaan, hebt u een premium webhostingplan nodig om Prestashop te installeren en om professionele e-mails naast uw eigen domein te hebben.

Magento is het maximum op het gebied van open source platform, maar alle kracht en functionaliteiten gaan gepaard met een behoefte aan professionele hulp vanaf de eerste minuut, we raden het alleen aan voor winkels die al enkele duizenden dollars per maand verkopen en die Professionals in uw team. Magento brengt elektronische handel naar het meest professionele en best presterende niveau mogelijk. We raden het alleen aan voor geavanceerde online winkels met meerdere jaren ervaring. Om verder te gaan, hebt u een premium webhostingplan nodig om Magento te installeren en om professionele e-mails naast uw eigen domein te hebben.

Waarom zou ik mijn online winkel in Neolo maken?

+

Meer dan 3.000 online winkels in 50 landen zijn al actief in Neolo. We bieden ze allemaal de mogelijkheid om te kiezen tussen verschillende e-commerceplatforms met een premium webhostingservice op hoge kwaliteit SSD-schijven en een zeer hoge laadsnelheid van pagina's, wat belangrijk is voor uw klanten om zich bovendien op hun gemak te voelen Wij bieden u een HTTPS-certificaat om de veiligheid van de informatie tijdens de aankoopfase van uw bezoekers te garanderen, wat meer vertrouwen en meer verkoop genereert. Ten slotte is ons technische ondersteuningsteam beschikbaar om u op alle mogelijke manieren te helpen met de goede werking van uw online winkel.

We werken om deze meningen te bereiken

Our greatest satisfaction is to turn our customers’ ideas into reality. When your website functions perfectly, our work goes unnoticed, but yours shines. And that is what matters to us.

Ik beheer mijn gastronomische project in Neolo, alles was gemakkelijk en snel.

Vicky Vago - Living Eat

We zijn klanten 10 jaar geleden en we zouden weer Neolo kiezen.

Federico Pacheco - Entropiebeveiliging

Ik kies Neolo om de websites van mijn klanten te hosten en ik heb nooit een probleem gehad

Michelle Dure - grafisch ontwerper bij Decero

Meer dan 10.000 klanten uit 79 landen vertrouwen op Neolo

Heeft u nog vragen? Ons team staat tot uw beschikking om u te helpen
RAADPLEGING UITVOEREN

Wij bieden cookies: We maken gebruik van hulpmiddelen, zoals cookies, om essentiële diensten en functies voor onze site te bieden, en om gegevens te verzamelen over hoe bezoekers omgaan met onze site, producten en diensten. Door op Accepteren te klikken of gewoon door deze site te blijven gebruiken, gaat u akkoord met ons gebruik van deze tools voor advertentie- en analysedoeleinden.

aanvaarden