Build an online business in the United States

To grow your business online, Neolo has the best plans to help you start your e-commerce professionally. Domain + store + professional emails + HTTPS certificate.

Aloita verkkokauppa tänään!

We work alongside the best online store platforms!

Choose the most convenient platform for your business, install it on your hosting and build the best online store.

Woocommerce

✓ Create your online store in the most popular e-commerce platform in the US. ✓ Fully customizable and created for WordPress. ✓ Get your web hosting plan from 27 USD per month. You will have a discount on the first payment! ✓ No transaction fees. ✓ Ideal to start.

Prestashop

√ It is an e-commerce platform that creates tailor-made online stores. √ More features available. √ The interface is friendly but we recommend professional assistance to make it work properly. √ You only pay for hosting. No transaction fees.

Magento

√ It is a flexible and scalable e-commerce platform. √ Recommended for digital businesses that sell thousands of dollars a month and require more advanced features. √ You will need professional assistance. √ You only pay for hosting. No transaction fees.

Mikä on verkkokauppa ja mihin se on tarkoitettu?

Verkkokaupan tai verkkokaupan avulla voit myydä haluamiasi tuotteita verkossa. Se on myyntiin räätälöity verkkosivusto, johon voit lisätä tuoteluetteloita kuvauksineen, valokuvineen, hintaineen ja toimituskuluineen. Uusi varastossa ja paljon muuta.

Voit luoda verkkokaupan haluamallesi alustalle (Cloud Store, WooCommerce, PrestaShop tai Magento). Valittu tarjoaa sinulle oletusmallit, jotta voit valita parhaan myymälöllesi. Kaikissa tapauksissa verkkokauppasi isännöi Neolo-isännöintiä. Varmistamme, että olet 100% ajasta verkossa, jotta voit vastaanottaa käyttäjäkäyntejä aina.

Lisäksi toimitamme sinulle ammattimaisia sähköposteja. Esimerkiksi: @myymäläsi.com

Verkkokaupan edut

Auki 24 tuntia

Se on pysyvästi saatavana käyttäjille. Aika tai päivä ei ole väliä.

Turvallinen sivusto

Myymälällä on HTTPS-varmenne, joka todistaa sen olevan turvallinen ja luotettava sivusto käyttäjille liiketoimien suorittamiseen.

Täysi kokoonpano

Voit helposti määrittää tuotteita, hintoja jne. Yhdistä maksutavat ja yrityksellesi sopiva logistiikkapalvelu.

SEO ystävällinen

Verkkokauppasi voi näkyä Googlessa ja sijoittaa itsensä ensimmäisiin tuloksiin.

Vastuullinen suunnittelu

Kauppa näyttää täydelliseltä ja kauppoja voidaan tehdä mistä tahansa laitteesta. Muista, että useimmat ihmiset tekevät ostoksia älypuhelimiensa kautta!

integraatio

Luotamme cPaneliin, joka on maailman johtava turvallisuuden ja yksinkertaisuuden ohjauspaneeli.


Verkkokauppojen luominen

Yli puolet Internet-liikenteestä tapahtuu mobiililaitteilla. Luo verkkokauppasi Neolosta.

Aloita nyt
Smartphone

Usein kysyttyjä kysymyksiä

Mikä on verkkokauppa?

+

Verkkokauppa on verkkokauppaa varten valmistettu verkkosivusto. Kaikilla tarjoamillamme verkkokaupan alustoilla voit lähettää tuotteita, valita myymälän mallin, määrittää logistiikan ja integroida maksutavat.

Mitä eroa on Cloud Store, Woocommerce, Prestashop ja Magento?

+

Tiendanube on ihanteellinen aloittamiseen. Se on suljetulla koodilla luotu alusta, mikä tarkoittaa, että sinun ei tarvitse huolehtia verkkokauppasi teknisistä ongelmista, kuten tietoturvapäivityksistä tai ohjelmointivirheistä. Siksi et vaadi ammatillisia neuvoja, voit tehdä kaiken itse, vaikka räätälöinnin taso ei Ole hyvä, se on erittäin monipuolinen verkkokauppaalusta, jossa on kaikki aloittamiseen tarvittava. Jos valitset Tiendanube, sinulla on 15 ilmaista päivää testata alustaa, sinun on maksettava kuukausimaksu alustan käytöstä, 2% palkkio kaikesta tekemästäsi myynnistä ja 0 web-hosting-suunnitelma Neolossa, jotta sinulla voi olla Ammattimaiset sähköpostit ammatillisella verkkotunnuksella. Suosittelemme sen aloittamista verkkokaupastasi.

Woocommerce asennetaan yhdessä WordPressin kanssa web-hosting-suunnitelmaan, se on myös ihanteellinen aloittaa. Se on avoimen lähdekoodin verkkokauppaalusta (se tarkoittaa, että kuka tahansa tuntemasi ohjelmoija osaa lukea koodin ja parantaa tai muuttaa sovelluksesta tarvitsemasi). Tarvitset hieman enemmän kärsivällisyyttä ja joitain lisäkysymyksiä isäntätukitiimille asentaaksesi sen, mutta sinulla on täysi hallinta ja paljon enemmän mukauttamismahdollisuuksia, koska on tuhansia laajennuksia, jotka laajentavat verkkokaupan mahdollisuuksia täysimääräisesti. Sinun ei pitäisi maksaa alustan käytöstä eikä myynnin palkkioita. Eteenpäin sinun on valittava premium-web-hosting-suunnitelma, jolla on web-hosting asentaa Woocommerce, ja sinulla on ammattimaisia sähköposteja oman ammatillisen verkkotunnuksesi vieressä. Suosittelemme sitä verkkokaupan perustamiseen.

Prestashop on verkkokaupan alusta, jonka avulla voit luoda verkkokauppasi, joka vie myymälän ominaisuudet korkeammalle tasolle kuin Woocommerce. Se on myös avoimen lähdekoodin, joten sinulla on korkea mukautustaso. Toisin kuin Woocommerce, joka on WordPressin aggregaatti, Prestashop on alusta alkaen suunniteltu verkkokauppaa varten, mutta se vaatii yleensä ammattimaista apua asennuksessa, kokoonpanossa ja optimoinnissa, jotta se toimisi täydellisesti. Suosittelemme sitä vain yrityksille, jotka ovat jo kokeilleet yllä olevia vaihtoehtoja. Jatkaaksesi eteenpäin tarvitset premium-web-hosting-suunnitelman Prestashopin asentamiseksi ja myös ammattimaisia sähköposteja oman verkkotunnuksesi viereen.

Magento on suurin avoimen lähdekoodin alustan suhteen, mutta kaikkiin voimiin ja toimintoihin liittyy ammatillisen avun tarve ensimmäisestä minuutista. Suosittelemme sitä vain myymälöille, jotka myyvät jo useita tuhansia dollareita kuukaudessa ja joilla on Ammattilaiset joukkueessasi. Magento vie sähköisen kaupan ammattimaisimmalle ja tehokkaimmalle tasolle. Suosittelemme sitä vain edistyneille verkkokaupoille, joilla on monen vuoden kokemus. Jatka eteenpäin tarvitset premium-web-hosting-suunnitelman Magento-ohjelmiston asentamiseen ja myös ammattimaisia sähköposteja oman verkkotunnuksesi viereen.

Miksi minun pitäisi luoda verkkokauppa Neolossa?

+

Neolossa toimii jo yli 3000 verkkokauppaa 50 maassa. Kaikille heille tarjoamme mahdollisuuden valita erilaisten verkkokauppaalustojen välillä korkealaatuisilla SSD-levyillä varustetun premium-verkkopalvelupalvelun ja erittäin nopean sivun latausnopeuden kanssa, mikä on tärkeätä asiakkaidellesi myös tuntea olosi mukavaksi. Tarjoamme sinulle HTTPS-sertifikaatin, joka takaa tietojen turvallisuuden vierailijoidesi ostovaiheessa, tuottaen lisää luottamusta ja lisää myyntiä. Viimeinkin teknisen tukitiimimme on käytettävissä auttamaan sinua kaikin mahdollisin tavoin verkkokaupan asianmukaisessa toiminnassa.

Pyrimme saavuttamaan nämä mielipiteet

Our greatest satisfaction is to turn our customers’ ideas into reality. When your website functions perfectly, our work goes unnoticed, but yours shines. And that is what matters to us.

Minulla on hallitseminen gastronominen projekti Neolossa, kaikki oli helppoa ja nopeaa.

Vicky Vago - Elävä syö

Olemme asiakkaita 10 vuotta sitten ja valitsisimme taas Neolon.

Federico Pacheco - Entropiaturva

Valitsen Neolon isännöimään asiakkaideni verkkosivustoja, eikä minulla ole koskaan ollut ongelmia

Michelle Dure - graafinen suunnittelija Decerossa

Yli 10 000 asiakasta 79 maasta luottaa Neoloon

Onko sinulla kysyttävää? Tiimimme on käytettävissänne auttaaksesi sinua
Suorita kuuleminen

Tarjoamme evästeitä: Käytämme työkaluja, kuten evästeitä, tarjotaksemme sivustollemme tärkeitä palveluita ja toimintoja sekä kerätäksemme tietoja siitä, kuinka kävijät ovat vuorovaikutuksessa sivustomme, tuotteiden ja palveluiden kanssa. Napsauttamalla Hyväksy tai yksinkertaisesti jatkamalla tämän sivuston käyttöä, hyväksyt näiden työkalujen käytön mainontaa ja analysointia varten.

hyväksyä