Rekisteröi verkkotunnuksesi henkilöllisyyssuojauksella:

Miksi vuokrata verkkotunnuksen suojaus?

Koska kaikilla on pääsy verkkotunnuksen omistajan tietoihin, siksi on tärkeää suojata henkilötietosi identiteettivarkauksilta, roskapostilta ja mahdolliselta hakkeroinnilta.

Pidä huolta henkilökohtaisista tiedoista

Joten kukaan ei saa verkkotunnuksesi rekisteröintitietoja.

datos-personales
bloquea-atacantes

Estä hyökkääjät

Suurin osa verkkotunnuksiin ja verkkosivustoihin kohdistuvista hyökkäyksistä tapahtuu tietämällä verkkotunnuksen omistajan ja rekisteröijän tiedot. On tärkeää, että pidät hyökkääjät poissa!

Usein kysyttyjä kysymyksiä

Miksi Neolo sopii minulle?

+

Missiomme on, että kuka tahansa henkilö tai yritys voi muuttaa ideansa verkkosivustoksi. Autamme sinua kehittämään henkilökohtaista tuotemerkkiäsi tai projektiasi, myymään verkossa ja julkaisemaan haluamasi sisällön. Lyhyesti sanottuna, rakentamaan digitaalista liiketoimintaa. Rakastamme tarjoamaan nopeaa, laadukasta asiakastukea, siksi vastaamme 80 prosenttiin kyselyistä alle tunnissa ja meillä on 9,5 / 10-luokitus. Lisäksi palvelimemme ovat erittäin vakaita ja tarjoamme 30 päivän rahat takaisin -takuun. Olemme osa Open-Startups-liikettä: julkistamme asiakaspalvelumittarit ja myös palvelinten vakauden. Joka viikko julkaisemme uusia opetusohjelmia, kursseja, haastatteluja asiantuntijoiden kanssa ja osaamisoppaita, jotta voit viedä yrittäjyytesi uudelle tasolle.

Miksi kaikilla on pääsy verkkotunnusten rekisteröijille?

+

Koska Whois-hakemisto on julkinen tietokanta, joka sisältää tietoja verkkotunnuksen omistajilta ympäri maailmaa. ID Privacy Protect -sovelluksella voit piilottaa tietosi paremman yksityisyyden ja turvallisuuden saavuttamiseksi.

Ja mitä tapahtuu yritykselleni? Haluan asiakkaideni löytävän minut

+

Asiakkaasi voivat edelleen löytää sinut, koska he näkevät tiedot, jotka haluat näyttää verkkosivustollasi, mutta kukaan ei voi käyttää WhoIs-hakemistotietojasi.

Kuinka verkkotunnusten Privacy Protect ID toimii?

+

Tietojen näyttämisen sijaan näytämme kumppanimme "Domain by Proxy" -tiedot, joka toimii suojatasona henkilökohtaisille tietoillesi.

Mitä hyötyä ID Privacy Protectista on?

+

Sinua suojataan paremmin mahdollisilta identiteettivarkauksilta, henkilökohtaiselle tilillesi lähetetyiltä roskapostilta ja hyökkäyksiltä tai verkkotunnuksen varkauksilta.

Vuodesta 2002 lähtien yli 10 000 asiakasta 79 maasta on valinnut verkkopalvelumme, etenkin Suomi

Onko sinulla kysyttävää? Tiimimme on käytettävissänne auttaaksesi sinua
Suorita kuuleminen

Tarjoamme evästeitä: Käytämme työkaluja, kuten evästeitä, tarjotaksemme sivustollemme tärkeitä palveluita ja toimintoja sekä kerätäksemme tietoja siitä, kuinka kävijät ovat vuorovaikutuksessa sivustomme, tuotteiden ja palveluiden kanssa. Napsauttamalla Hyväksy tai yksinkertaisesti jatkamalla tämän sivuston käyttöä, hyväksyt näiden työkalujen käytön mainontaa ja analysointia varten.

hyväksyä